رفتن به مطلب

مشاوره در خرید مانیتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان. وقت بخیر و سال نوتون مبارک.

من قصد دارم یه مانیتور تا رنج 5 تومن بخرم. مانیتوری ک الان دارم ی مارک ناشناختس که توی اینترنت نیست اصلا..
تاحالام مانیتور درست درمون نداشتم راستش.. ولی این مانیتوره خیلی اذیت میکنه.. چشامو ضعیف کرده و توی بازی ها با اینکه گرافیکم خوبه و یا رزولشن بازی رو میارم پایین بازم ی حالتی لگ مانندی هست.. یعنی روون نیست بازی برام 
حالا میخوام ی مانیتور بخرم ک ترجیحا 75 هرتز باشه.. چشمارو اذیت نکنه. واسه گیمای استراتژی خوب باشه ( شوتر باز نیستم)  ترجیحا g-sync یا free- syns هم داشته باشه..

و بشه روش راحت فیلم دید.. 

میدونم قیمتا افتضاح بالاس و با این پول سخته مانیتور خوب پیدا کردن.. ولی اگه مانیتور خوبی مد نظرتون هست یا مانیتوری دارین ک خودتون استفاده میکنید و راضی هستین ممنون میشم بگین

مشخصات کیسم ؛ گرافیک 1060 6 گیگ- رم 8 - cpu : i3 3800 
 خلاصه یجوری باشه ک حداقل با رزولوشن پایین بشه روون بازی کرد.. 

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

دست دوم میتونی بگیری...مگر اینکه نخوای فری سینک داشته باشه،شما 1060 داری باید دنبال G-sync باشی فری سینک برای کارت های AMD هست

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، Announces گفته است :

مرسی. فقط این خمیده بودنش اذیت نمیکنه؟ خودتون داشتین؟

در 11 دقیقه قبل، Coffee Addicted گفته است :

دست دوم میتونی بگیری...مگر اینکه نخوای فری سینک داشته باشه،شما 1060 داری باید دنبال G-sync باشی فری سینک برای کارت های AMD هست

مطمینید؟‌ من یجا خوندم free sync برا همه مانیتورا کار میکنه. دست دومم ترو تمیز باشه مشکلی ندارم... G-sync گرونه یکم تا جایی جستجو کردم 

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

من این مورد رو واسه یکی از دوستان از امارات سفارش دادم / فوق العاده با کیفیت و عالی بودش به نسبت قیمتش !

https://www.benq.com/en-us/monitor/stylish/gw2480.html

2480.jpg

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، emotion2 گفته است :

روزای اول چرا به مرور عادت میکنی

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، emotion2 گفته است :

مطمینید؟‌ من یجا خوندم free sync برا همه مانیتورا کار میکنه. دست دومم ترو تمیز باشه مشکلی ندارم... G-sync گرونه یکم تا جایی جستجو کردم 

nope ، یکسری از مانیتور های مدل بالا فری سینک رو کارت های انویدیا ممکنه کار کنن من خودم VG245Q داشتم که الان 10 میلیون،اون کار نمیکرد لیست رو که دیدم فهمیدم این مدلای 16به بالا بعضیاشون ممکنه کار کنه لیستش رو باید ببینی که تعدادشون محدوده

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، invoker گفته است :

درود دوست عزیز

من این مورد رو واسه یکی از دوستان از امارات سفارش دادم / فوق العاده با کیفیت و عالی بودش به نسبت قیمتش !

https://www.benq.com/en-us/monitor/stylish/gw2480.html

2480.jpg

یخورده گرونه..7 تومن ندارم.  شما wow بازی میکنید؟، اتفاقا برا wow میخوام :(

لینک به دیدگاه

در در 15 فروردین 1400 در 12:48، emotion2 گفته است :

یخورده گرونه..7 تومن ندارم.  شما wow بازی میکنید؟، اتفاقا برا wow میخوام :(

سال ها پیش بله . ولی الانا فقط دوتا 2 گاه وقتی هم وارزون .

--------------------------------------------------------------------------------------------

داداش همینو بگیر از خریدش اصلا" پشیمون نمیشی ... ( اگه میخواهی میتونم واست از امارات به قیمت مناسب تهیه اش کنم. )

اتفاقا" من همین سامسونگ رو هم واسه پسر همسایه سفارش دادم ( فقط یه چی بزرگ میخواست که بتونه مانیتور کنه )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

باید بگم اصلا" چنگی به دل نمیزنه ! همه چیزش عادیه و ویژگی خاصی نداره . اصلا" واسه کاربرد گیمینگ ایده ال نیس !!! فقط واسه کسایی که کاربرد مانیتور کردن دارن خوبه و بخورده هم خسته کننده اس !

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است :

nope ، یکسری از مانیتور های مدل بالا فری سینک رو کارت های انویدیا ممکنه کار کنن من خودم VG245Q داشتم که الان 10 میلیون،اون کار نمیکرد لیست رو که دیدم فهمیدم این مدلای 16به بالا بعضیاشون ممکنه کار کنه لیستش رو باید ببینی که تعدادشون محدوده

هعییی. ارزونترین مانیتوری که قابلیت g-sync داشته باشه چیه؟

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، emotion2 گفته است :

هعییی. ارزونترین مانیتوری که قابلیت g-sync داشته باشه چیه؟

اینه

https://www.digikala.com/product/dkp-1901296/مانیتور-ایسوس-مدل-vg258q-سایز-25-اینچ

😃

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، invoker گفته است :

سال ها پیش بله . ولی الانا فقط دوتا 2 گاه وقتی هم وارزون .

--------------------------------------------------------------------------------------------

داداش همینو بگیر از خریدش اصلا" پشیمون نمیشی ... ( اگه میخواهی میتونم واست از امارات به قیمت مناسب تهیه اش کنم. )

در 5 دقیقه قبل، invoker گفته است :

اتفاقا" من همین سامسونگ رو هم واسه پسر همسایه سفارش دادم ( فقط یه چی بزرگ میخواست که بتونه مانیتور کنه )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

باید بگم اصلا" چنگی به دل نمیزنه ! همه چیزش عادیه و ویژگی خاصی نداره . اصلا" واسه کاربرد گیمینگ ایده ال نیس !!! فقط واسه کسایی که کاربرد مانیتور کردن دارن خوبه و بخورده هم خسته کننده اس !

قیمت جهانیش 134 دلاره بعد تو ایران 7 میلیون.. نمیدونم دلاری چند حساب میکنن واقعا.. نسبت ب قیمتش چیز خاصی هم نداره..

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...