رفتن به مطلب

فرق ۳۰۶۰ و ۳۰۶۰ تی ای؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان کسی اطلاعات دقیقی از فرق 3060 12 gb و 3060 ti 8 gb داره؟مطمعنن ۳۰۶۰ تی ای قویتره ولی خب من واس گیم میخوام بخرم ...میخواستم بدونم اگر فرق زیادی  ندارن همون ۳۰۶۰ بگیرم

ویرایش شده توسط Kamran71
لینک به دیدگاه

سلام خیلی راحت بخوام بگم از یک سری مثلا سری 3000

قدرت بیشتر به  تعداد هسته های پردازشی بستگی داره (که برای انویدیا Cuda Core هست)

پس هر چی هسته پردازشی بیشتر باشه گرافیک قوی تره

مدل 3060 تعداد هسته هاش 3584

مدل 3060TI تعداد هسته هاش 4864

حجم رم گرافیک هم در صورتی که برای بازی میخوای و کیفیت تصویر بیشتر از 2k قرار نیست باشه همون 8 گیگ کافیه

در کل  3060TI خیلی بهتر و بصرفه تره

لینک به دیدگاه

من باشم 3060-12gb رو میگیرم .(البته اگر مقداری صبر کنی rx6600xt میاد که همرده 3060ti هست، و رمشم 12 گیگ هست ،که خب بهتره)

لینک به دیدگاه

مرسی بابت راهنماییتون ولی خب از نظر قیمتی زیاد بصرفه نیس...چون ۳۰۶۰ حدودا ۳۰ تومنه ولی ۳۰۶۰ تی ای ۳۷ ب بالا قیمت گذاری میشه...با توجه به این اختلاف قیمت ارژش داره ۷ تومن بیشتر هزینه کنم؟

در 16 ساعت قبل، ATER گفته است :

سلام خیلی راحت بخوام بگم از یک سری مثلا سری 3000

قدرت بیشتر به  تعداد هسته های پردازشی بستگی داره (که برای انویدیا Cuda Core هست)

پس هر چی هسته پردازشی بیشتر باشه گرافیک قوی تره

مدل 3060 تعداد هسته هاش 3584

مدل 3060TI تعداد هسته هاش 4864

حجم رم گرافیک هم در صورتی که برای بازی میخوای و کیفیت تصویر بیشتر از 2k قرار نیست باشه همون 8 گیگ کافیه

در کل  3060TI خیلی بهتر و بصرفه تره

مرسی بابت راهنماییتون ولی خب از نظر قیمتی زیاد بصرفه نیس...چون ۳۰۶۰ حدودا ۳۰ تومنه ولی ۳۰۶۰ تی ای ۳۷ ب بالا قیمت گذاری میشه...با توجه به این اختلاف قیمت ارزش داره حداقل ۷ تومن بیشتر هزینه کنم؟

در 15 ساعت قبل، yasin1380 گفته است :

من باشم 3060-12gb رو میگیرم .(البته اگر مقداری صبر کنی rx6600xt میاد که همرده 3060ti هست، و رمشم 12 گیگ هست ،که خب بهتره)

والا من خودمم موندم چیکار کنم...

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Kamran71 گفته است :

والا من خودمم موندم چیکار کنم...

والا منم همین میگم ، الان بیشتر بحث هزینه براساس ارزش جنس هست، بنظرم اگر فوری قصد خرید دارید که 3060 روبگیرید ولی اگر حوصله دارید بزارید تو این رده rx6600xt بیاد بنظرم خیلی به صرفه تره (البته اگر قیمت الکی نزارن روش )

الان تو بیشتر بازی ها 3060 به شما 60 فریم میده و 3060ti با این همه اختلاف قیمت نهایت 75 فریم بده ، که البته اختلافشون میانگین فریم تو بیشتر بازی ها بیشتر از 10 فریم نیست ، پس درکل چیزی نیست که شما بخواین به قولا 7 میلیون بیشتر هزینه کنید

(این دومدل ، از لحاظ فریم مثل دو سری قبل یعنی 1660ti با 2060 تو لبتاپ ها هستن ، تفاوت فریم انچنانی تو بازی به شما نمیدن ولی خب تو کارای دیگه 3060ti تفاوتشو نشون میده )

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، yasin1380 گفته است :

والا منم همین میگم ، الان بیشتر بحث هزینه براساس ارزش جنس هست، بنظرم اگر فوری قصد خرید دارید که 3060 روبگیرید ولی اگر حوصله دارید بزارید تو این رده rx6600xt بیاد بنظرم خیلی به صرفه تره (البته اگر قیمت الکی نزارن روش )

الان تو بیشتر بازی ها 3060 به شما 60 فریم میده و 3060ti با این همه اختلاف قیمت نهایت 75 فریم بده ، که البته اختلافشون میانگین فریم تو بیشتر بازی ها بیشتر از 10 فریم نیست ، پس درکل چیزی نیست که شما بخواین به قولا 7 میلیون بیشتر هزینه کنید

(این دومدل ، از لحاظ فریم مثل دو سری قبل یعنی 1660ti با 2060 تو لبتاپ ها هستن ، تفاوت فریم انچنانی تو بازی به شما نمیدن ولی خب تو کارای دیگه 3060ti تفاوتشو نشون میده )

اللن ب نظرت ۳۰۶۰ از ۱۰۷۰ تی ای چقد فرم بیشتر میده ؟منطقی هست این فرم ک بخوام تعویض کنم؟

لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، Kamran71 گفته است :

اللن ب نظرت ۳۰۶۰ از ۱۰۷۰ تی ای چقد فرم بیشتر میده ؟منطقی هست این فرم ک بخوام تعویض کنم؟

نه نیست. با هیچ منطقی 3060 ارزش 30 تومن نداره. انتخاب با خودتون!

لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، Kamran71 گفته است :

مرسی حسین جان 

اگه ۱۰۷۰ تی ای داری اصلا نیازی به ارتقا نداری. 

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، yasin1380 گفته است :

46d73c3cc50fa32e0e1d8c2a38007477.gif.e05df65a4c248ad2b0068cd544a1dc53.gif

توضیح بده چطوری من با 2070 فریم بیشتر میگیرم ؟بازیها؟ کدوم بازی یه قل دو قل؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز 3060 از نظر قدرت از 2060s قوی‌تر و از 2070 ضعیف تر هست. اگر میخوای تو رنج 20 تا 25 هزینه کنی 2070 بهتر از 3060 هست. اگر میخوای تو رنج 40 تومن هزینه کنی 3070 بخر با 3060 ti یک قیمت هست. رو رنج 30 تا 33 تومن هم 2080s گزینه خوبی هست. 

لینک به دیدگاه

بنظرم تو این نسل amd بهتر هست مشخصاتش ،اگر FSR هم اضاف بشه بهش که خرید گرافیک AMD بنظرم بهتر باشه(البته با قیمت معقول ، که فعلا نمونه های موجودش قیمتشون نسبت به انودیا بهتر هست)

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، zen گفته است :

دوست عزیز 3060 از نظر قدرت از 2060s قوی‌تر و از 2070 ضعیف تر هست. اگر میخوای تو رنج 20 تا 25 هزینه کنی 2070 بهتر از 3060 هست. اگر میخوای تو رنج 40 تومن هزینه کنی 3070 بخر با 3060 ti یک قیمت هست. رو رنج 30 تا 33 تومن هم 2080s گزینه خوبی هست. 

که اینطور..والا قیمتا خیلی فضاییه ادم میمونه چکار کنه...بنده با توجه به راهنمایی دوستان فعلل دنبال ۳۰۶۰ تی ای میگردم چون فک میکنم گزینه بهتری باشه...البته واس من جای سواله چرا رنج قیمت 3060 ti با 3070  یکیه؟

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، Kamran71 گفته است :

که اینطور..والا قیمتا خیلی فضاییه ادم میمونه چکار کنه...بنده با توجه به راهنمایی دوستان فعلل دنبال ۳۰۶۰ تی ای میگردم چون فک میکنم گزینه بهتری باشه...البته واس من جای سواله چرا رنج قیمت 3060 ti با 3070  یکیه؟

چون هر دو 60 هشریت میزنه و چون اختلاف قیمت حدود 1 تا 2 تومن 3070 بگیری بعد بهتر میتونی بفروشی. 

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، zen گفته است :

چون هر دو 60 هشریت میزنه و چون اختلاف قیمت حدود 1 تا 2 تومن 3070 بگیری بعد بهتر میتونی بفروشی. 

دست شما درد نکنه والا میترسیدم که از لحاظ پاور کم بیارم چون پاورم۶۵۰ ocpt هست...ب نظر شما جوابگوی ۳۰۷۰ هست؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...