رفتن به مطلب

سیستم تا 1100000 تومان

اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام

من میخواهم سیستمی تا حد 11.000.000 ریال خریداری کنم

cpu:intel e8500 3.16

mb:1.p5q3 delux wi fi 2.p5q delux 3.p5e3 4.p5ke wi fi

vga:xfx 8800 1g

ram:patriot 2*2g bas800

hdd:500maxtir ya samsng

و پاور مورد نیاز این سیستم از کولر مستر چه میباشد

?dvd -rw

?combo

ramriderinternal

کیس گرین 850.000ریال مد نظر من هست

کمکم کنید مادر برد خوبی را تهیه کنم وکارت گرافیک مورد نظر من خوب است یا خیر

پاور مورد نیاز آن چند وات باشد

من این سیستم را برای کارهای گرافیکی و بازی وشاید درآینده برای برنامه نویسی بخواهم

لینک به دیدگاه

باسلام

?dvd -rw

?combo

ramriderinternal

من این سیستم را برای کارهای گرافیکی و بازی وشاید درآینده برای برنامه نویسی بخواهم

درود

دوست من به فروم خودتون خوش اومدبد .

خوب من هم نظر شخصیه خودمو در مورد قطعاتتون میگم :

cpu:intel e8500 3.16= قطعه خوبیه و اگر قصد اورکلاک دارید بهتر از Q6600 هستش ولی الان یه مقدار کم شده

mb:1.p5q3 delux wi fi 2.p5q delux 3.p5e3 4.p5ke wi fi= این مادربوردهای سری 3 که فرمودید همشون DDR3 ساپورت هستند و شما با خرید اینها مجبور به خرید رمهای DDR3 خواهید شد البته در حال حاضر رمهای DDR3 قیمت بدی ندارن مثلا 2گیگشون در حدود 150 تومان هستند ولی اگر مادربورد DDR2 ساپورت و قدرمندی خواستید میتونید مدل RAMPAGE Formula رو انتخاب کنید که چیپ X48 هستش و حدودا 306 تومانه این هم لینکش :

http://www.lioncomputer.ir/index.php?product_id=96

vga:xfx 8800 1g= دوست من این کارت دیگه میشه گفت قدیمی شده و الان ارزش خرید نداره و سریهای 9 رو شما میتونید خرید کنید و من به شما اگر دنبال کراس فایر نیستید و جیفورس رو میخواید بخرید میتوند 9800GTX+ بخرید حدود 280 تومان و اگر میخواید کراس فایر کنید در آینده باید 4850 بخرید که الان با فنهای خوبش میتونید در حدود 260 تومان تهیه کنید

ram:patriot 2*2g bas800 = رم بدی نیست و حدود 88 تومانه ولی من به شما کروشیال 4 گیگ 4-4-4-12 پیشنهاد میکنم حدودا 115 تومان

hdd:500maxtir ya samsng = حدود 69 تومان

و پاور مورد نیاز این سیستم از کولر مستر چه میباشد = سیستم شما در خدود 600 وات در حال حاضر نیاز داره و هر برندی میخواید بخرید میتونید

?dvd -rw = SAMSUNG 22X و یا پایونیر X12 که حدود 39 تومانه

?combo = سامسونگ

ramriderinternal = 7500

کیس گرین 850.000ریال مد نظر من هست = انتخابهای زیادی دارید که میتونید برید توی سایت گرین ببینید و توی این قیمتها انتخابهای زیادی هستش

اگر سوالی هستش ما در خدمتیم .

لینک به دیدگاه

باسلام

?dvd -rw

?combo

ramriderinternal

با سلام

دوست عزیز همونطور که جناب آقای حسینی هم نظر خودشون را فرمودند و عالی شما رو راهنمایی کردند من هم این سیستم رو به شما پیشنهاد میکنم:

CPU: E8500 همونطور که آقای حسینی هم گفتند اگر قصد اورکلاک دارید CPU خوبیه اگر نه می تونید Q6600 بردارید که یک چهار هسته ای خوش قیمت هست و قیمتش الان حدود 2 یا 3 هزار تومان از E8500 گرونتره ولی کارایش در شرایط عادی (بدون اورکلاک) از E8500 به مراتب بهتره.

MAIN: ASUS - Rampage Formula مادربردی با چیپ جدید(X48) و قیمت خوبیه که در این رنج بهترین انتخابه.

RAM: CORSAIR - Dual Channel 4GB - 800-(2x2GB) - DHX - XMS2 نسبت به قیمتش کارائیه خوبی داره که برای شما بهترین انتخابه.

VGA: 1-ATI 4850 2-GEFORCE 9600GSO که به نظر من 4850 در این رنج قیمت از بقیه کارتها خیلی بهتره.

در مورد هارد به نظر من اگر واقعا به 500G نیاز داری که هیچ ولی اگر نیازت با کمتر از اینا (320G) حل میشه و اطلاعات زیادی رو نمیخوای ذخیره کنی کمتر بردار چون بعدا پشیمون میشی که چرا به جای هارد بیشتر مثلا گرافیک یا سی پی یو یا .... بهتری برنداشتم مثال بارز این مسئله خود من که وقتی می خواستم سیستم بخرم رفتم یه هارد 500G و یه 250G هر دو رو از برند وسترن خریدم که روی هم میشه 750G من هم قبل از خرید فکر می کردم که بالای 500G نیاز دارم برای همین یه 250G دیگه هم خریدم ولی بعد از خرید متوجه شدم که همون 500G هم زیادی هست.

در آخر اگر قصد خرید هارد در هر ظرفیتی رو داری به نظر من فقط WESTERN یا SEAGATE بردار چون این دو برند امتحان خودشون رو پس دادن و کارایی و عمر بالاتری نسبت به بقیه دارن و شما رو راضی نگه میدارن.

POWER: همونطور که آقای حسینی گفتند یه پاور 600 یا 650 وات کار شما رو راه میندازه ولی برای احتیاط و ارتقا در آینده یه 680W گرین با قیمت حدود 110/000 تومان بردار که خیالت راحت باشه.

در مورد DVD-RW و COMBO و RAMRIDER هم که جناب حسینی بهترین پیشنهاد رو به شما دادن.

اما در مورد کیس که برخلاف نظر خیلی ها که عقیده دارن کیس باید ظاهر مناسبی داشته باشه و به کارایی و قدرت کولینگ کیس اهمیت نمیدن. کیس بیشتر از ظاهر باید کارایی بهتری داشته باشه منظورم این نیست که نباید به ظاهر اهمیت داد ولی برای افراد حرفه ای و کسانی که به کارایی بیشتر از ظاهر اهمیت می دن کارایی در الویت قرار داره پس برای همین من کیس های زیر رو به شما پیشنهاد که علاوه بر داشتن کولینگ و کارایی عالی ظاهر خوبی هم دارند:

TUNIQ 3

این کیس دارای یک طراحی منحصر به فرد است که درباره اون بیشتر توضیح نمی دم و پیشنهاد می کنم خودتون مشاهده کنید و قدرت کولینگ این کیس رو بفهمید.(درضمن من خودم این کیس رو دارم و کاملا از سیستم خنک کنندگی اون راضیم و تا کسی امتحان نکنه نمی فهمه که چه کولینگ محشری داره)

www.green-case.com/products/c...?model=tuniq_3

TRIO

این کیس نیز طراحی کولینگ خوبی داره و انتخاب خوبیه.

www.green-case.com/products/c...php?model=trio

SILENT-STORM

این کیس دارای سیستم خنک کنندگی مشابه TUNIQ 3 با مانور کمتری روی فن ها و قدرت کمتری می باشد و بعد از TUNIQ3 از لحاظ طراحی و قدرت خنک کنندگی بین کیس های CORE-FANدر رده دوم می باشد خاطر نشان کنم که این کیس دارای طرح CORE-FAN می باشد ولی کیس TUNIQ 3 دارای طرح 3D CORE-FAN می باشد که همین موضوع باعث عدم تغییر موقیعت فنها در SILENT-STORM می شود.

www.green-case.com/products/c...l=silent_storm

CHALLENGER

بهترین و جدیدترین کیس گرین با قدرت کولینگ بسیار بالا که برای سیستم های حرفه ای طراحی شده و منطبق با آخرین کولرها یعنی واتر کولرها می باشد این کیس دارای 4 فن 14 سانتی که 3 عدد از آنها با نور آبی بر روی درب جلوی کیس و 1 عدد از آنها در بالای کیس قرار داره این کیس همچنین دارای 1 فن 12 سانتی بر پشت کیس می باشد که با این طراحی فنها هوای خنک از 3 فن جلویی وارد شده و هوای گرم از فنهای بالایی و پشتی خارج می شوند این کیس بسیار بزرگ و جادار است که با دیدن عکسها در لینک زیر به این نکته پی می برید و واقعا می ارزه که دقایقی رو به بررسی این کیس قدرتمند گرین بپردازید.

در آخر:این کیس مزایای بسیار دیگری هم دارد که بیشتر به اونها نمی پردازم و اگر به دنبال یک کیس حرفه ای برای یک سیستم حرفه ای میباشید این کیس بهترین انتخاب برای شماست در ضمن این کیس با فضای زیادی که داره قابلیت قرار گرفتن 4 کارت گرافیک رو درون خود داراست.

www.green-case.com/products/c...del=challenger

لینک به دیدگاه

من حرف stress جان رو قبول دارم در مورد هارد بعدآ پشیمون میشی! مگه کاراییت چیه می خوای فیلم DVD ذخیره کنی؟!!!

موفق و موید باشید

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

challenger

بهترین و جدیدترین کیس گرین با قدرت کولینگ بسیار بالا که برای سیستم های حرفه ای طراحی شده و منطبق با آخرین کولرها یعنی واتر کولرها می باشد این کیس دارای 4 فن 14 سانتی که 3 عدد از آنها با نور آبی بر روی درب جلوی کیس و 1 عدد از آنها در بالای کیس قرار داره این کیس همچنین دارای 1 فن 12 سانتی بر پشت کیس می باشد که با این طراحی فنها هوای خنک از 3 فن جلویی وارد شده و هوای گرم از فنهای بالایی و پشتی خارج می شوند این کیس بسیار بزرگ و جادار است که با دیدن عکسها در لینک زیر به این نکته پی می برید و واقعا می ارزه که دقایقی رو به بررسی این کیس قدرتمند گرین بپردازید.

در آخر:این کیس مزایای بسیار دیگری هم دارد که بیشتر به اونها نمی پردازم و اگر به دنبال یک کیس حرفه ای برای یک سیستم حرفه ای میباشید این کیس بهترین انتخاب برای شماست در ضمن این کیس با فضای زیادی که داره قابلیت قرار گرفتن 4 کارت گرافیک رو درون خود داراست.

دوست من شما میدونید این کیس چه قیمت بالایی داره ؟؟

قبل از اینکه گرین بیاره که صحبت بالای 300 بود حالا من نمیدونم

لینک به دیدگاه

دوست من شما میدونید این کیس چه قیمت بالایی داره ؟؟

قبل از اینکه گرین بیاره که صحبت بالای 300 بود حالا من نمیدونم

کیس چلنجر حدود 250 تومانه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...