رفتن به مطلب

سم فیشر جوان تر شد !!!

Hossein Jawidan
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

انگار یوبیسافت داره با این کاراش رو اعصاب مردم راه میره !

اول که شاهد Rainbow 6 جدید با عنوان Patriots بودیم و خبری از وگاس3 نشد !

بعد رفتیم سراغ حشاشین III که الطیر تبدیل به اتزیو شده بود ما گفتیم دیگه خدا بیامرزه الطیرو . دیگه انتظار نداشتیم یه آدمکش دو رگه ( انگلیسی- سرخپوست :huh: ) بیاد سرکار !!!

حالام که نسخه جدید Splinter cell با عنوان لیست سیاه رو درپیش رو داریم :

post-10367-0-86961400-1339333535_thumb.jpg

post-10367-0-34199200-1339336544_thumb.jpg

در این بازی که قراره سال 2013 عرضه بشه نشون میده که سم فیشر پیر انگار جوون تر شده و صداش هم صدای سابق نیست البته این نظر اکثر گیمر هاست از نظر صدا من که میگم شاید مایکل آیرونساید ( دوبلور سم قبلی ) تا اون موقع مرد ! :D و واسه همین صداش عوض میشه !

ولی همون طور که یوبیسافت مرموز گفته ، سم دوباره میاد که با تروریستا بجنگه !

از این اصطلاح تروریست دیگه حالم داره بهم میخوره . چون 90 درصد بازیهای روز ( به علت مقابله ایران با آمریکا ) همه موضوع شون مبارزه با تروریسته !

اون مدال آف هونور که موضوع اون شی-عه کشی بود ، اخبار راحت اومد گفت EA یه بازی ساخته واسه مبارزه با اشغالگران افغانستان ! من که خداییش موندم ولی تا بازی کردم دیگه ...

در نسخه های جدید یوبیساف بدون تردید میشه گفت همشون همینو میخوان بگن :

AC III

R6 Patriots

GR FS

SC Blacklist

و ...

اصلا انتخاب نام لیست سیاه آدم رو به یاد فیلم های قدیمی هالیوود که موضوشون یه تروریست عرب بود میندازه ! ( فکر کنم گاست ریکن و این بازی مثل بتل تو ایران ... )

واقعا آدم حسرت میخوره وقتی میبینه دنباله بازیهای توپ اینجوری سر از گورستان در میاره :unsure:

امیدوارم به خیر بگذره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...