رفتن به مطلب

استفاده از دو کارت گرافیک مجزا

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من میخواستم از دو کارت گرافیک مجزا استفاده کنم و مثلا نرم افزار های سنگین رو با کارت گرافیک قوی تر اجرا کنم مادربردم دو تا جای کارت گرافیک داره و از کراس فایر ( قابلیت کراس فایر ) پشتیبانی میکنه ولی کارت گرافیک ها مجهز به کراس فایر نیستند و من میخوام دوتاشون رو بندازم ولی با هم قدرت هاشون جمع نشه یا dual-gpu نشه 

کسی تا حالا امتحان کرده و جواب داده ؟

*

سیستم عامل هم ویندوز 10 اینترپرایز 64 بیت هست

لینک به دیدگاه

مشکلی نداره کارت هارو بندازید رو مین. نیازی نیست از کراس فایر نگران باشید . فقط مشخص کنید کدوم برنام از کدوم کارت استفاده کنه

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، ایمان9883 گفته است :

سلام

من میخواستم از دو کارت گرافیک مجزا استفاده کنم و مثلا نرم افزار های سنگین رو با کارت گرافیک قوی تر اجرا کنم مادربردم دو تا جای کارت گرافیک داره و از کراس فایر ( قابلیت کراس فایر ) پشتیبانی میکنه ولی کارت گرافیک ها مجهز به کراس فایر نیستند و من میخوام دوتاشون رو بندازم ولی با هم قدرت هاشون جمع نشه یا dual-gpu نشه 

کسی تا حالا امتحان کرده و جواب داده ؟

*

سیستم عامل هم ویندوز 10 اینترپرایز 64 بیت هست

سلام و درود خدمت شما دوست عزیز

خدارشکر چون از ویندوز 10 استفاده میکنید برای مجزا سازی گرافیک ها کارتون خیلی راحته 

البته توی ویندوز 7 هم این قابلیت وجود داره ولی یکم دردسر درابوری وجود داره بگذریم 

برای اینکار 

1. اپدتا اول بروی دستکتاپ کلیک راست و گزینه Display Settings انتخاب میکنیم 

InkedUntitled_LI.jpg.de983e57bdca91d2716b20d987e76df5.jpg

2. سپس در صفحه جدید باز شده اسکرول کنید تا به اخر صفحه برید و گزینه Graphics Settings انتخاب کنید 

294694912_Inkedbandicam2021-04-1315-12-13-644_LI.thumb.jpg.cec787fecb46730c301693a930af17f5.jpg

3. سپس در صفحه جدید باز شده از گزینه Browse برنامه هایی که میخوایید با گرافیک های مجزا استفاده کنید انتخاب کنید 

پس از انتخاب برنامه ها ایکن و تصویر برنامه در زیر  نمایش داده میشود 

1731716443_Inkedbandicam2021-04-1315-12-23-633_LI.thumb.jpg.a64284dee2ef3e2e60a2b639de54395f.jpg

4. سپس برای مشخص نمودن اینکه کدام برنامه با کدام گرافیک اجرا شود بروی برنامه مورد نظر کلیک کنید و گزینه Options کلیک نمایید 

147565320_Inkedbandicam2021-04-1315-12-42-279_LI.thumb.jpg.fc6ef70fb719a3bb3e0d0f0b72088ee2.jpg

5. سپس در صفحه جدید باز شده بر اساس نوع قدرت گرافیک و تعداد گرافیک های موجود بروی سیستم چندین گزینه خواهید دید که اسم هر گرافیک در زیر ان نوشته شده است و با انتخاب ان گزینه ویندوز برای ان برنامه فقط از همان گرافیک استفاده میکند 

نکته : در ویندوز 10 متاسفانه یک باگ نرم افزاری وجود دارد که بعضی اوقات همه گرافیک هارو نمایش نمیدهد و فقط بر اساس قدرت گرافیک میشود حدس زد که منظرو از گزینه Power saving و high performance کدام گزینه منظورش کدام گرافیک میباشد به عنوان مثلا لبتاپ بنده دارای دو عدد گرافیک (اصلی :RX 460 4GB و انبرد :R7 radeom میباشد ) اما در این عکس برای هر دو گزینه فقط شما اسمه گرافیک R7  را میبینید اما این غلط است برای اینکه شما بفهمید که ویندوز از کدام گرافیک برای اجرای برنامه استفاده میکند ابتدا مانند عکس زیر برای برنامه مذکور یکی از گرافیک هارو انتخاب کرده و سپس با باز کردن تسک منیجر و زیر نظر گرفتن میزان فعالیت گرافیک ها در برنامه های مورد نظرتون بعد انتخاب و تنظیمشون میتونید بفهمید ویندوز از کدام گرافیک استفاده میکند

424280488_Inkedbandicam2021-04-1315-12-52-027_LI.thumb.jpg.3d73287368fd870a3c77d4ae360ba803.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...