رفتن به مطلب

راه حل برداشتن page file برای سیستمی که ssd داره چیه؟

MAhmoOD Nazari
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان.

احتمالا میدونید که ویندوز یه فایل معمولا 1-8 گیگی رو تحت پیج فایل روی درایو ویندوز به عنوان رم استفاده میکنه و فایلهایی که زیاد اولویتی برای استفاده ندارن، از روی رم به اونجا هدایت میشن.

من روی سیستم خودم اولین بار که ssd انداختم، همون ابتدا پیج فایل رو برداشتم و مشکلی هم نبود، اما یکم که کارام با سیستمم سنگین شد و رم بیشتر از 50 درصد پر میشد، برنامه ها کرش میکردن و ارور های عجیب و غریب میدادن. پیج فایل رو دوباره برگردوندم و درست شدن.

الان توی دفتر که با سیستم ها کار تصویر سازی انجام میدیم، هر سیستم فقط 1 ssd داره که ویندوز و برنامه ها روشه، آرشیو تحت شبکه هست. رم سیستم ها هم 16 و 32 هست. وقتی پیچ فایلو برمیدارم، کرش های مختلف و... میاد. وقتی هم که هست ssd رو نابود میکنه. الان یکی از سیستم ها توی 3 سال، حدود 60 ترابایت روش رایت شده و سرعتش دیگه اومده پایین(عمر مفیدشو رد کرده)

اختصاص دادن پیج فایل روی هارد دیسک هم که به شدت سرعت سیستم رو میاره پایین. مخصوصا اگه رم بالای 50درصد پر باشه و بخوای بین برنامه ها سوییچ کنی. چون ظاهرا دیتای برنامه های دیگه میره روی پیج فایل که حافظه رم برای استفاده برنامه ای که بازه، استفاده بشه.

راه حل چیه، ایا ssd رو باید به عنوان یه قطعه مصرفی به حساب بیاریم و وقتی عمرش تموم شد، تعویضش کنیم؟

لینک به دیدگاه

این مسایل تو حوزه گیمینگ هم خیلی رایجه . ssd خودمم به همین علت درصد سلامتیش نزدیک 70 رسیده. بنظرم ssd دیگه تهیه کنید برای خود ویندوز یا  ssd ظرفیت پایین 16 گیگ یا 32  مثلا  بزارید برای پیج فایل. با کم کردم حجم پیج فایل هم میتونید این روند رو اهسته تر کنید . بصورت دستی مثلا 2 تا 5 گیگ رو تنظیم کنید . با کم و زیاد کردنش و تست نرم افزار ها . رو کمترین حجمی که برنامه ها هم کرش نکنن ست کنید پیج فایل رو.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

راه حل چیه؟

یا رم بیشتری بخر که حجم رم افزایش پیدا کنه و با Disable کردن Page file به مشکل نخوری.

یا وقتی عمر مفید اس اس دی تموم شد یه اس اس دی دیگه بخر

راه سومی نداره.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

یا رم بیشتری بخر که حجم رم افزایش پیدا کنه و با Disable کردن Page file به مشکل نخوری.

راه سومی نداره.

عمر اس اس دی بیاد پایینتر در حد 30 درصد یا پایینتر چه اتفاقی میفته؟ من اس اس دیم رسیده 90 درصد فکر کنم یه سال نمیشه استفاده زیادی هم ندارم فقط ماین میکنم و برنامه های عادی

لینک به دیدگاه

من با دوتا سیستم قدیمی ddr2 و دوتا سیستم جدید یکی 64 گیگ یکی هم 32 گیگ چند سال که پیج فایل ندارم تا الان هم یه مورد کرش یا خطای عجیب  نداشتم.(البته من کیفیت رم و برند رم همیشه خیلی اهمیت میدم . بیشتر از هر چیزی . این سیستمها هم بهترین برند رم  روشه)

شاید دلیل خاصی داره که به پیج فایل ختم میشه.

اگه سیستم رم کم نیاره و جنس رم خوب باشه که کارش به پیج فایل نمیکشه. برند رمها رو چک کنید. این مسله مد نظر داشته باشید.

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، YUNKI گفته است :

عمر اس اس دی بیاد پایینتر در حد 30 درصد یا پایینتر چه اتفاقی میفته؟ من اس اس دیم رسیده 90 درصد فکر کنم یه سال نمیشه استفاده زیادی هم ندارم فقط ماین میکنم و برنامه های عادی

هیچ اتفاقی نمیفته، فقط یه روز دیگه کار نمی کنه.

چی بوده اس اس دی که خریدی؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ali-0098 گفته است :

من با دوتا سیستم قدیمی ddr2 و دوتا سیستم جدید یکی 64 گیگ یکی هم 32 گیگ چند سال که پیج فایل ندارم تا الان هم یه مورد کرش یا خطای عجیب  نداشتم.(البته من کیفیت رم و برند رم همیشه خیلی اهمیت میدم . بیشتر از هر چیزی . این سیستمها هم بهترین برند رم  روشه)

شاید دلیل خاصی داره که به پیج فایل ختم میشه.

اگه سیستم رم کم نیاره و جنس رم خوب باشه که کارش به پیج فایل نمیکشه. برند رمها رو چک کنید. این مسله مد نظر داشته باشید.

به برند رم نیست. بلکه این نوع Workload سیستم شما است که نیاز به Page File رو تعیین می کنه. شما ممکنه 256 گیگابایت از بهترین برند رم در دنیا داشته باشید اما نوع کاربری شما و Workload سیستم همچنان نیاز به Page File داشته باشه. در حال حاضر اکثر کاربران عادی به 32 گیگابایت حجم رم نیاز دارند برای عموم کارها. دوستانی که از نرم افزار های تخصصی (در هر رشته ای) استفاده می کنند، این میزان رم قطعا براشون ممکنه کم بیاد و به حجم رم بیشتری نیاز داشته باشند.

پس چون شما به Page File نیاز پیدا نکردید، دلیلش این نیست که رم شما کیفیتش خوبه یا برندش خوبه، نه، دلیلش اینه که نوع کاربری شما از سیستم به رم بیشتر نیاز نداشته وگرنه همینم میتونه برای خیلی از کارها کم باشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

ممنون از نظرات دوستان

در 21 ساعت قبل، milad.azn گفته است :

ویندوز یا  ssd ظرفیت پایین 16 گیگ یا 32

پیشنهاد خوبیه، اگه بشه همین کارو میکنم و دیگه نگران ssd اصلی سیستم نیستم.

در 18 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

اخه اینجوریه که اگه پیج فایل نباشه، مثلا از 32 گیگ 16 گیگ درحال استفادست و بقیش خالیه، و بعد از اون، دیگه هر لحظه باید انتظار کرش کردن برنامه رو داشته باشم، ظاهرا برنامه های ادوبی، کلا باید یه بخش از دیتا هاشون روی پیج فایل باشه.

در 16 ساعت قبل، ali-0098 گفته است :

این مشکل رو تابحال فقط با برنامه های ادوبی داشتم و هیچ جای دیگه ندیدم که نبود پیج فایل مشکل ساز بشه

اگه بشه پس همون یه فلش پر سرعت یا ssd با حجم کم پیدا میکنم و روی اونها پیج فایل میندازم

لینک به دیدگاه

راه سومی نداره.

چند درصد از حجم رم بیشتر پر بشه مشکل به وجود میاد؟

میتونم از یه اس اس دی 128 ساتا برای پیج استفاده کنم که هم هزینه ای تحمیل نشه و هم مشکلی به وجود نیاد و پیج فایل هم همزمان روشن باشه؟ ( حجم رم 32) کاربری گیمینگ ، رندرینگ 4k ولی نه با حجم عجیب غریب

و اینکه چطوری سلامت اس اس دی هایی که دارم رو بفهمم؟

ویرایش شده توسط Alirezatha
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

ممنون از نظرات دوستان

در 21 ساعت قبل، milad.azn گفته است :

ویندوز یا  ssd ظرفیت پایین 16 گیگ یا 32

پیشنهاد خوبیه، اگه بشه همین کارو میکنم و دیگه نگران ssd اصلی سیستم نیستم.

اخه اینجوریه که اگه پیج فایل نباشه، مثلا از 32 گیگ 16 گیگ درحال استفادست و بقیش خالیه، و بعد از اون، دیگه هر لحظه باید انتظار کرش کردن برنامه رو داشته باشم، ظاهرا برنامه های ادوبی، کلا باید یه بخش از دیتا هاشون روی پیج فایل باشه.

در 17 ساعت قبل، ali-0098 گفته است :

این مشکل رو تابحال فقط با برنامه های ادوبی داشتم و هیچ جای دیگه ندیدم که نبود پیج فایل مشکل ساز بشه

اگه بشه پس همون یه فلش پر سرعت یا ssd با حجم کم پیدا میکنم و روی اونها پیج فایل میندازم

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

هیچ اتفاقی نمیفته، فقط یه روز دیگه کار نمی کنه.

چی بوده اس اس دی که خریدی؟

xpg sx6000 256gb

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، YUNKI گفته است :

xpg sx6000 256gb

ما دو مدل SX6000 داریم، یه مدل SX6000 Pro داریم که حجم 256 گیگابایتیش طول عمر نوشتارش 150 ترابایته.

یه مدل SX6000 Lite داریم که حجم 256 گیگابایتیش طول عمر نوشتارش 120 ترابایته.

در هر صورت هر کدوم از این دوتا باشه، انتظار خاصی ازش نمیره، این مدل اس اس دی در کلاس Entry Level هست و جزو ضعیفترین اس اس دی های NVMe به شمار می ره، خیلی غصه نخورید اگر طول عمرش کم هست، یا اگر زیاد روش رایت کردین، مهم نیست، انشاالله اس اس دی بعدی یه مدل بهتر بخرید. 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Alirezatha گفته است :

چند درصد از حجم رم بیشتر پر بشه مشکل به وجود میاد؟

میتونم از یه اس اس دی 128 ساتا برای پیج استفاده کنم که هم هزینه ای تحمیل نشه و هم مشکلی به وجود نیاد و پیج فایل هم همزمان روشن باشه؟ ( حجم رم 32) کاربری گیمینگ ، رندرینگ 4k ولی نه با حجم عجیب غریب

و اینکه چطوری سلامت اس اس دی هایی که دارم رو بفهمم؟

علیرضا جان، اگر حجم رم شما پر بشه، یا خود نرم افزاری که دارین باهاش کار می کنید به شما اطلاع میده، و یا خود ویندوز 10 به شما خبر میده حجم رم شما پر شده و نیاز دارید برنامه هاتون رو ببندید. تا زمانی که کسی خبری نداده به شما، حجم رمتون پر نمیشه :D

با توجه به نوع کاربری که فرمودین، اگر 32 گیگ رم داری هیچ نیازی به Page File نداری، و میتونی خاموشش کنی. اگر مشکلی پیش بیاد خود ویندوز 10 بهت خبر میده.

سلامت اس اس دی رو با HD Sentinel میتونی چک کنی. اگر اس اس دی سامسونگ داشته باشی با نرم افزار Samsung Magition میتونی مانیتورش کنی.

نیازی به استفاده از یک اس اس دی ساتا جداگانه برای Page File نیست. به جاش، میتونی Temporary Folder ها، و کش نرم افزار ها رو روی اس اس دی جداگانه قرار بدی، مثلا اگر نرم افزار رندری که استفاده می کنی، نیاز به کش داره، فولدر کشش رو روی اون اس اس دی قرار بدی تا رایت کمتری روی درایو اصلی اس اس دی شما بوجود بیاد. 

لینک به دیدگاه

در 44 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

علیرضا جان، اگر حجم رم شما پر بشه، یا خود نرم افزاری که دارین باهاش کار می کنید به شما اطلاع میده، و یا خود ویندوز 10 به شما خبر میده حجم رم شما پر شده و نیاز دارید برنامه هاتون رو ببندید. تا زمانی که کسی خبری نداده به شما، حجم رمتون پر نمیشه :D

با توجه به نوع کاربری که فرمودین، اگر 32 گیگ رم داری هیچ نیازی به Page File نداری، و میتونی خاموشش کنی. اگر مشکلی پیش بیاد خود ویندوز 10 بهت خبر میده.

سلامت اس اس دی رو با HD Sentinel میتونی چک کنی. اگر اس اس دی سامسونگ داشته باشی با نرم افزار Samsung Magition میتونی مانیتورش کنی.

نیازی به استفاده از یک اس اس دی ساتا جداگانه برای Page File نیست. به جاش، میتونی Temporary Folder ها، و کش نرم افزار ها رو روی اس اس دی جداگانه قرار بدی، مثلا اگر نرم افزار رندری که استفاده می کنی، نیاز به کش داره، فولدر کشش رو روی اون اس اس دی قرار بدی تا رایت کمتری روی درایو اصلی اس اس دی شما بوجود بیاد. 

ممنونم

بعد بین این دو رم کدوم رو توصیه میکنین شما ؟ 

G.Skill TridentZ ( 2 * 16) 4000mhz c16

G.Skill TridentZ (4 * 8) 4000mhz  c15

خوبی اولی ارتقا پذیری به 64 هست و خوبی دومی سرعت بهتر و زیبایی بیشتر

قیمت پایینی تقریبا 2 تومن بیشتره

ویرایش شده توسط Alirezatha
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Alirezatha گفته است :

ممنونم

بعد بین این دو رم کدوم رو توصیه میکنین شما ؟ 

G.Skill TridentZ ( 2 * 16) 4000mhz c16

G.Skill TridentZ (4 * 8) 4000mhz  c15

خوبی اولی ارتقا پذیری به 64 هست و خوبی دومی سرعت بهتر و زیبایی بیشتر

قیمت پایینی تقریبا 2 تومن بیشتره

کدومش RGB هست؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

کدومش RGB هست؟

هر دو

تنها تفاوتشون 

فقط یکی 4 تا ماژول 8 هست

یکی 2 تا 16

و تاخیرشون فرق داره

باقی جهات هیچ فرقی ندارن

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Alirezatha گفته است :

هر دو

تنها تفاوتشون 

فقط یکی 4 تا ماژول 8 هست

یکی 2 تا 16

و تاخیرشون فرق داره

باقی جهات هیچ فرقی ندارن

قطعا اونی که CL15 هست در اولویته. اون بهتره.

لینک به دیدگاه

سلام.یه سوال برام پیش اومد.

پیج فایل کجا هست اصلا؟😅چطور جا به جا میشه؟چرا باعث کم شدن سلامت میشه؟ 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 ساعت قبل، amir.t.1261 گفته است :

سلام.یه سوال برام پیش اومد.

پیج فایل کجا هست اصلا؟😅چطور جا به جا میشه؟چرا باعث کم شدن سلامت میشه؟ 

روی my computer کلیک راست کنید، بعدش properties

یا از کلید ترکیبی win+pause break

بعدش advance system settings>performance setting...

بعدش تب ادونس و قسمت virtual memory

پیج فایل با رایت کردن دیتا ها روی درایو، اونارو از رم به درایو منتقل میکنه تا بعدا دوباره ازشون استفاده کنه.

اگه این پروسه حجمش زیاد باشه، هی باید روی درایو شما رایت کنه و دیتای قبلی رو پاک کنه، اینجوری میزان رایت درایو رو زیاد میکنه و باعث کم شدن عمر مفیدش میشه

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، MAhmoOD Nazari گفته است :

روی my computer کلیک راست کنید، بعدش properties

یا از کلید ترکیبی win+pause break

بعدش advance system settings>performance setting...

بعدش تب ادونس و قسمت virtual memory

پیج فایل با رایت کردن دیتا ها روی درایو، اونارو از رم به درایو منتقل میکنه تا بعدا دوباره ازشون استفاده کنه.

اگه این پروسه حجمش زیاد باشه، هی باید روی درایو شما رایت کنه و دیتای قبلی رو پاک کنه، اینجوری میزان رایت درایو رو زیاد میکنه و باعث کم شدن عمر مفیدش میشه

خاموش بشه اتفاق خاصی میفته؟مثلا هنگ و ارور و اینا.

ویرایش شده توسط amir.t.1261
لینک به دیدگاه

سیستم من هم ویندوز روی ssd  سوار هست 

من ۳ روز خاموش کردم

توی این ۳ روز ۴ بار سیستم توی گیم فریز شد و خطای مموری میداد به همرا بلواسکرین

گفتم شاید 16 گیگ رم اوکی باشه که نبود.. بیخیالش شدم فعال کردمش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...