رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید بازی Oculus Quest 2

Weekend
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

قیمتش نسبت به بقیه خیلی خوبه همه جا هم تعریف میکنن ازش.

فقط یه سوال دارم:

با وجود facebook و این  حرفا کسی تو ایران مصرفش کرده؟ با شبکه شخصی انتقال داده کار میده یا جا در جا بن میشی و شما میمونی یه قطعه پلاستیک گرون به اسم quest 2؟

لینک به دیدگاه

در در 25 فروردین 1400 در 03:07، Weekend گفته است :

قیمتش نسبت به بقیه خیلی خوبه همه جا هم تعریف میکنن ازش.

فقط یه سوال دارم:

با وجود facebook و این  حرفا کسی تو ایران مصرفش کرده؟ با شبکه شخصی انتقال داده کار میده یا جا در جا بن میشی و شما میمونی یه قطعه پلاستیک گرون به اسم quest 2؟

من تو ایران استفاده می کنم با Nord وی p n مشکلی نیست

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Saul گفته است :

من تو ایران استفاده می کنم با Nord وی p n مشکلی نیست

چند ماهه دارید استفاده می کنید؟

حتماً باید شبکه شخصی انتقال داده خارجی باشه؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Weekend گفته است :

چند ماهه دارید استفاده می کنید؟

حتماً باید شبکه شخصی انتقال داده خارجی باشه؟

از همون زمانی که تازه اومده بود اکتبر نوامبر 2020، برای استفاده از هدست به صورت تنهایی باید apk وی p ان روش نصب بشه بعد از طریق اون وصل بشه به شبکه فیسبوک. برای بازی های PC VR ولی لازم به اینا نیست فقط باید به PC متصل بشه از طریق کابل oculus link یا وایرلس 5 گیگاهرتز + برنامه virtual desktop بعد با اون میشه تمام بازی های PC VR و استیم VR را انجام داد.

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، Saul گفته است :

از همون زمانی که تازه اومده بود اکتبر نوامبر 2020، برای استفاده از هدست به صورت تنهایی باید apk وی p ان روش نصب بشه بعد از طریق اون وصل بشه به شبکه فیسبوک. برای بازی های PC VR ولی لازم به اینا نیست فقط باید به PC متصل بشه از طریق کابل oculus link یا وایرلس 5 گیگاهرتز + برنامه virtual desktop بعد با اون میشه تمام بازی های PC VR و استیم VR را انجام داد.

کلا چطوره از نظر کیفی ؟

هدست خوبیه از نظر رزولوشن و کیفیت رنگ ها؟

و اگر به سیستم وصل نباشه به چه صورت کار میکنه؟ امکان بازی کردن یا فیلم دیدن ( فیلم عادی نه سه بعدی ) بدون اتصال به سیستم از طریق باتری هست؟

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...
در در ۱۴۰۰/۱/۲۷ در 22:16، Alirezatha گفته است :

کلا چطوره از نظر کیفی ؟

هدست خوبیه از نظر رزولوشن و کیفیت رنگ ها؟

و اگر به سیستم وصل نباشه به چه صورت کار میکنه؟ امکان بازی کردن یا فیلم دیدن ( فیلم عادی نه سه بعدی ) بدون اتصال به سیستم از طریق باتری هست؟

رزولوشن خیلی بالایی داره نسبت به هدستای قبلی. فقط چون oled نیست و lcd هست توی کنتراست و رنگای تیره ضعیفه. رفرش ریت هم تا 120هرتز داره

بدون سیستم هم کلی بازی میشه روش نصب کرد و هم فیلم ریخت و دید چون خودش یه کامپیوتر کوچیک محسوب میشه.

درکل خیلی توصیه میکنم

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

سلام 

ببخشید قیمت بازی هاش چقدر هست بخواد روی خود هدست نصب کنم؟.  من شنیدم چند ملیون هست هر بازی ، آیا نمیشه کرک رو نصب کرد یا حتما باید خریداری کرد؟

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

این دیوایس بن سخت افزاری نداره حتی اگر اکانت شما بن بشه میتونید با فکتوری ریست یه اکانت جدید بسازید و بازم استفاده کنید.
مورد دوم اینه که تمام بازی های داخل استور آکیولس رو میتونید به صورت رایگان از سایدلودر ها دریافت کنید من خودم این هدست رو دارم و رزیدنت اویل 4 رو کاملا رایگان دارم بازی میکنم ، مورد بعدی اینه که شما باید بتونید به اکانت فیسبوک لاگین کنید و از اون جایی که فیسبوک فیلتر هست باید با استفاده از شبکه شخصی انتقال داده لاگین کنید یا باید شبکه شخصی انتقال داده رو روی مودم خودتون بزنید یا مثل من شبکه شخصی انتقال داده رو داخل لپتاپ روشن کنید و اون رو هات اسپات کنید من همه مراحل رو رفتم و مشکلی نداشتم اگر سوالی داشتید میتونید بپرسید 
مورد آخر برای شبکه شخصی انتقال داده اینه که میتونید گوشیتون رو روت کنید و با استفاده از همین متد شبکه شخصی انتقال داده رو از گوشی هات اسپات کنید.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در ۱۴۰۰/۸/۲۶ در 11:26، amir nouri گفته است:

این دیوایس بن سخت افزاری نداره حتی اگر اکانت شما بن بشه میتونید با فکتوری ریست یه اکانت جدید بسازید و بازم استفاده کنید.
مورد دوم اینه که تمام بازی های داخل استور آکیولس رو میتونید به صورت رایگان از سایدلودر ها دریافت کنید من خودم این هدست رو دارم و رزیدنت اویل 4 رو کاملا رایگان دارم بازی میکنم ، مورد بعدی اینه که شما باید بتونید به اکانت فیسبوک لاگین کنید و از اون جایی که فیسبوک فیلتر هست باید با استفاده از شبکه شخصی انتقال داده لاگین کنید یا باید شبکه شخصی انتقال داده رو روی مودم خودتون بزنید یا مثل من شبکه شخصی انتقال داده رو داخل لپتاپ روشن کنید و اون رو هات اسپات کنید من همه مراحل رو رفتم و مشکلی نداشتم اگر سوالی داشتید میتونید بپرسید 
مورد آخر برای شبکه شخصی انتقال داده اینه که میتونید گوشیتون رو روت کنید و با استفاده از همین متد شبکه شخصی انتقال داده رو از گوشی هات اسپات کنید.

سلام، می شه درباره طرز دانلود بازی های کرک شده بیشتر راهنمایی کنین، مثلا همین رزیدنت اویل از کدوم سایت دانلود کردین و چطور نصبش کردین

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، Aria_aghaei گفته است:

سلام، می شه درباره طرز دانلود بازی های کرک شده بیشتر راهنمایی کنین، مثلا همین رزیدنت اویل از کدوم سایت دانلود کردین و چطور نصبش کردین

https://t.me/VRPirates

https://wiki.vrpirates.club

اطلاعات کامل اینجا هست، باید یه برنامه به نام Rookie's sideloader از تلگرام رسمیش (حتما رسمی وگرنه شانس ویروس دانلود کردن زیاده) نصب کنی و کوئست را وصل کنی به کامپیوتر و از طریق اون نصب کنی. در ضمن باید مراحل فعال سازیش را به دقت انجام بدی.

ویرایش شده توسط mrp7
لینک به دیدگاه

22 ساعت قبل، mrp7 گفته است:

اطلاعات کامل اینجا هست، باید یه برنامه به نام Rookie's sideloader از تلگرام رسمیش (حتما رسمی وگرنه شانس ویروس دانلود کردن زیاده) نصب کنی و کوئست را وصل کنی به کامپیوتر و از طریق اون نصب کنی. در ضمن باید مراحل فعال سازیش را به دقت انجام بدی.

سلام دوست گلم میتونی لطف کنی بیشتر راهنمایی کنی یا سایتی معرفی کنی که بتونم این اطلاعات رو ازش دربیارم

1 - چهطوری شبکه شخصی انتقال داده  رو خود اکولوس برای اولین بار نصب کنم ؟ چون فکر نمیکنم مستقیم بشه از سیستم واردش شد اگر خودش نیازه کهیکبار بالا بیاد

2-  من نرم افزار اوکولوس رو روی سیستم نصب کردم و شبکه شخصی انتقال داده  دارم و تا اونجایی که میدونم باید یکبار pair کنم به دستگاه بعد اون بازم نیازه که شبکه شخصی انتقال داده داشته باشه برای ارسال بازی و نرم افزار یا همین که pair بشه میتونم ازش استفاده کنم

3 - روش بازی کرک شده رو میشه توضیح بدی . یا لینک دانلود نرم افزار معتبرش رو بدی و اینکه چه طوری میشه یه بازی رو انتقال داد رو خود اکولوس از طریق کامپیوتر

ببخشید زیاد سوال پرسیدم افراد کمی هستند که وارد باشن به این مسایل

راستی یه سوال مهم

من virtual desktop رو از استیم خریدم و روی کامپیوتر نصب کردم 

ولی انگار باید از توی اوکولوس شاپ میخریدم 

الان جریانش چیه ؟ دیگه نمیتونم از اونی که روس کامپیوترم نصب کردم استفاده کنم ؟ باید دوباره هزینه کنم از اوکولوس شاپ بخرم ؟

لینک به دیدگاه

۱۹ ساعت قبل، VVilliam گفته است:

سلام دوست گلم میتونی لطف کنی بیشتر راهنمایی کنی یا سایتی معرفی کنی که بتونم این اطلاعات رو ازش دربیارم

1 - چهطوری شبکه شخصی انتقال داده  رو خود اکولوس برای اولین بار نصب کنم ؟ چون فکر نمیکنم مستقیم بشه از سیستم واردش شد اگر خودش نیازه کهیکبار بالا بیاد

2-  من نرم افزار اوکولوس رو روی سیستم نصب کردم و شبکه شخصی انتقال داده  دارم و تا اونجایی که میدونم باید یکبار pair کنم به دستگاه بعد اون بازم نیازه که شبکه شخصی انتقال داده داشته باشه برای ارسال بازی و نرم افزار یا همین که pair بشه میتونم ازش استفاده کنم

3 - روش بازی کرک شده رو میشه توضیح بدی . یا لینک دانلود نرم افزار معتبرش رو بدی و اینکه چه طوری میشه یه بازی رو انتقال داد رو خود اکولوس از طریق کامپیوتر

ببخشید زیاد سوال پرسیدم افراد کمی هستند که وارد باشن به این مسایل

راستی یه سوال مهم

ولی انگار باید از توی اوکولوس شاپ میخریدم 

الان جریانش چیه ؟ دیگه نمیتونم از اونی که روس کامپیوترم نصب کردم استفاده کنم ؟ باید دوباره هزینه کنم از اوکولوس شاپ بخرم ؟

1. apk اپش رو بریز روش نصب کن

2. pair بشه کافیه

3. برنامه روکی رو نصب کن هدستو وصل کن به کامپیوتر . از تو برنامه بزن دانلود شه

ویرچوال دسکتاپ استیم کار نمیده رو اوکولوس. باید از شاپ خودش بخری. ولی لازم نیس چون air خود اوکولوس خیلی خوب جواب میده مفتی هم هست

لینک به دیدگاه

19 ساعت قبل، VVilliam گفته است:

خیر اونی که از استیم خریدی برای quest نیست و نمیتونی استفاده کنی

من apk ویندسکرایب را ریختم و از اون استفاده می کنم.

ویرایش شده توسط mrp7
لینک به دیدگاه

سلام

آقا یه سوال حیاتی

اگه از rookie sideloader استفاده کنم امکان داره اکانتم بن بشه ؟

چون ساختن اکانت جدید مکافاتیه

ویرایش شده توسط VVilliam
لینک به دیدگاه

۱۴ ساعت قبل، VVilliam گفته است:

سلام

آقا یه سوال حیاتی

اگه از rookie sideloader استفاده کنم امکان داره اکانتم بن بشه ؟

چون ساختن اکانت جدید مکافاتیه

نه بن نمیشه اصلا

لینک به دیدگاه

کاش یه قهرمانی رفیقی درست راهنمایی کنه مراحل نصب رو

من طبق همون سایت رفتم جلو developer mode هم فعال کردم ولی نرم افزارش رو باز میکنم هیچ بازی ایی رو نشون نمیده

لینک به دیدگاه

۱۱ دقیقه قبل، VVilliam گفته است:

کاش یه قهرمانی رفیقی درست راهنمایی کنه مراحل نصب رو

من طبق همون سایت رفتم جلو developer mode هم فعال کردم ولی نرم افزارش رو باز میکنم هیچ بازی ایی رو نشون نمیده

باید اول هدست را وصل کنی به پی سی و بعد که وصل کردی از تنظیمات داخل خود هدست USB Debugging را فعال کنی بعدشم برنامه Rookie's را اجرا می کنی.

مراحل زیر را با دقت انجام بده

https://wiki.vrpirates.club/en/Howto/enabling-dev-mode

لینک به دیدگاه

۱۸ دقیقه قبل، mrp۷ گفته است:

باید اول هدست را وصل کنی به پی سی و بعد که وصل کردی از تنظیمات داخل خود هدست USB Debugging را فعال کنی بعدشم برنامه Rookie's را اجرا می کنی.

مراحل زیر را با دقت انجام بده

https://wiki.vrpirates.club/en/Howto/enabling-dev-mode

سلام مرسی برای جواب developer mode فعال شده دقیقا مثل تصویرش  فقط نرم افزارش هیچ بازی ایی رو نشون نمیده خیلی ها گفتن برای آپدیتش هست  شما فایل قدیمیش رو داری من نصب کنم ؟  

لینک به دیدگاه

31 دقیقه قبل، VVilliam گفته است:

سلام مرسی برای جواب developer mode فعال شده دقیقا مثل تصویرش  فقط نرم افزارش هیچ بازی ایی رو نشون نمیده خیلی ها گفتن برای آپدیتش هست  شما فایل قدیمیش رو داری من نصب کنم ؟  

خیر فایلشو ندارم، حتما یک قسمت از مراحل را جا انداختی و نسخه آخرش مشکلی نداره کار می کنه.

https://wiki.vrpirates.club/en/Howto/Rookie-Sideloader

ویرایش شده توسط mrp7
لینک به دیدگاه

دوستان من تازه این هدست Quest 2 دستم رسیده، میخواستم بدونم آیا میشه بازی روبلاکس رو بصورت بیسیم و بدون خرید ویرچوال دسکتاپ انجام داد؟

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام

من دستگاه oculus quest 2 رو دارم و دنبال راهی هستم که اون رو به کامپیوتر وصل کنم و بازی های استیم رو بازی کنم ( ترجیحا بدون نیاز به اکانت فیسبوک و شبکه شخصی انتقال داده و این داستان ها) . آیا راهی وجود داره؟

اگر هست چی هست و مراحلش چیه؟

خیلی ممنون

ویرایش شده توسط tahaahmadi
کامل کردن سوال
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام دوست عزیز اینکه میفرمایین apk بریزیم نصب کنیم بنده apk میریزم تو وی ار هم فایلشو‌نشون میده ولی قابل نصب نیست

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۵/۱۶ در 13:23، alireza fattahi گفته است:

رزولوشن خیلی بالایی داره نسبت به هدستای قبلی. فقط چون oled نیست و lcd هست توی کنتراست و رنگای تیره ضعیفه. رفرش ریت هم تا 120هرتز داره

بدون سیستم هم کلی بازی میشه روش نصب کرد و هم فیلم ریخت و دید چون خودش یه کامپیوتر کوچیک محسوب میشه.

درکل خیلی توصیه میکنم

سلام 

میخواستم بدونم برای اتصال این هدست vr به pc باید حتما از کابل مخصوص Oculus link استفاده کنیم یا هر کابل 2 سر usb c قابل اتصال هست ؟

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۹/۸ در ۰۱:۳۴، mrp۷ گفته است:

ممنون داداش عالی بود 

خیلی وقت بود دنبال این بودم چون داخل ساید کوئست هیچ بازی پولی نیست.

فقط اینم نمیشه ویرتال دستاپ نصب کرد

راهی نیست  براش؟ اخه ایر لینک خیلی اذیت میکنه

در ۱۴۰۰/۱۱/۲۱ در 21:22، zak گفته است:

سلام 

میخواستم بدونم برای اتصال این هدست vr به pc باید حتما از کابل مخصوص Oculus link استفاده کنیم یا هر کابل 2 سر usb c قابل اتصال هست ؟

برای بازی کردن  حتما اوکولوس لینک لازمه ولی برا انتقال دیتا همون معمولی هم جوابه

لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، mkhn71 گفته است:

فقط اینم نمیشه ویرتال دستاپ نصب کرد

کرکی نمیشه باید حتما از فروشگاه Oculus خریداری بشه

به علاوه نیازمند داشتن روتر قوی 5Ghz هست که پی سی و هدست هر دو بهش وصل باشند

ویرایش شده توسط mrp7
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...