رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید بازی Oculus Quest 2

Weekend
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در ۱۴۰۱/۱/۱۵ در ۰۲:۵۳، فاضل امیری گفته است:

سلام، من هدست رو چجوری میتونم به مودم فیبر نوری مخابرات وصل کنم، هیچجوره نمیشه شبکه شخصی انتقال داده داد به مودمش

و لطفا اگر کسی میدونه راهنمایی کنه چجوری از تلگرام vrpirates میشه چیزایی میخوام دانلود کنیم؟ 

سلام یکی از راه ها استفاده از شبکه شخصی انتقال یا یه آیپی ثابت روی مودمه . یعنی رو خود مودمت از طریق کنترل پنل اش ست کنی که معمولا پولی ان . یا اینکه لپ تاپ رو به مودم وصل کنی و تو لپتاپ شبکه شخصی انتقال بزن، بعد اینترنتش رو رو با هات اسپات لپ تاپ بدی به هدست . با گوشی هم میشه همین حرکت منتها باید روت باشه. در غیر اینصورت شبکه رو شناسایی نمیکنه.

من خودم تست نکردم ولی فک کنم باید بری از سایتش اپ های سایدلودر رو بزنی تو خود منوی اپ ها گیم ها رو لیست میکنه.

سلام یه سوال کسی میدونه آیا راهی هست گیم های آنلاین و مولتی پلیر رو رایگان بازی کنیم تو کوئست 2؟

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Soheil-tornado گفته است:

سلام یه سوال کسی میدونه آیا راهی هست گیم های آنلاین و مولتی پلیر رو رایگان بازی کنیم تو کوئست 2؟

خیر بازی آنلاین را باید بخری از استور 

ویرایش شده توسط mrp7
لینک به دیدگاه

من تمام بازی های خوده دستگاه رو با rookies نصب کردم کلی هم بازی pc مثل moss , walking death , medal of honor . doom , skyrim ,... راحت اجرا و بازی کردم فقط این وسط half life alyx درست اجرا نمیشه میخوام ببینم اگر مشکل کپی بودنه بازیه از استیم بخرمش یا روش اجراش متفاوته

لینک به دیدگاه

۵ ساعت قبل، godwar گفته است:

من تمام بازی های خوده دستگاه رو با rookies نصب کردم کلی هم بازی pc مثل moss , walking death , medal of honor . doom , skyrim ,... راحت اجرا و بازی کردم فقط این وسط half life alyx درست اجرا نمیشه میخوام ببینم اگر مشکل کپی بودنه بازیه از استیم بخرمش یا روش اجراش متفاوته

خیر مشکل از جای دیگه ای دارید من به صورت کرکی این بازیو تموم کردم از طریق steam vr و virtual desktop

لینک به دیدگاه

۵ ساعت قبل، mrp۷ گفته است:

خیر مشکل از جای دیگه ای دارید من به صورت کرکی این بازیو تموم کردم از طریق steam vr و virtual desktop

یعنی کابل تهیه کردید و virtual desktop رو هم خریداری کردید؟من همه بازی های pc رو از طریق air link و بی سیم انجام میدم اما alyx به صورت vr اجرا نمیشه و مثل بازیهای معمولی اجرا میشه ممکنه لینکی که دانلود کردم مشکل داشته باشه؟اگر ممکنه لینکی که مطمئن باشه برام ارسال کنید

لینک به دیدگاه

28 دقیقه قبل، godwar گفته است:

یعنی کابل تهیه کردید و virtual desktop رو هم خریداری کردید؟

بدون کابل با روتر 5Ghz

لینک ندارم از 1337x.to دانلود کن

ویرایش شده توسط mrp7
لینک به دیدگاه

• 5 هفته بعد...
در ۱۴۰۰/۱/۲۶ در 18:11، Saul گفته است:

من تو ایران استفاده می کنم با Nord وی p n مشکلی نیست

درود وقت شما بخیر

من حدود دو روزی هست هدست رو خریداری کردم و برام یکمی تار هستش یعنی شفاف نیست انگار که مثلا کیفیت پایین باشه 

عینک استفاده نمی کنم و چشمام هم خدا رو شکر سالم هستند، ipd هم چند بار تنظیم کردم ولی بازم برام تار هستش و برای بقیه اعضای خانواده هدست خوبه راحت میتونن ببینند می خواستم بدونم کلا باید اینطوری باشه با مشکل از لنز یا چشم منه ؟ و اینکه این اولین بار هستش که از واقعیت مجازی استفاده می کنم.

ممنون میشم راهنمایی کنید 

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام میخواستم از کسایی که این عینک رو خریداری کردن بپرسم حتما نیاز به اینترنت داره؟

برای یه کار تجاری میخوام استفاده کنم و دسترسی به اینترنت برام خیلی دشواره و اینکه چطوری میشه براش یه گیم ساده درست کرد؟ بارگذاریش چطوریه و هر مشکلی که فکر می کنید بهش برخورد خواهم کرد.

ممنون

لینک به دیدگاه

۷ ساعت قبل، سپهر.k گفته است:

سلام میخواستم از کسایی که این عینک رو خریداری کردن بپرسم حتما نیاز به اینترنت داره؟

دسترسی به اینترنت + وی p ان چون تمام سرور های متا در ایران فیلتر هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...