رفتن به مطلب

مورد عجیب بازار کامپیوتر !!!

Alirezatha
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

مدتی هست دنبال خرید یه کارت گرافیک هستم

خلاصه که دیوار و فروم های مختلف رو جارو زدم

مورد عجیبی که برخوردم بهش چه تو این فروم چه تو دیوار و چه سایر جاها

همه کارت گرافیکا 2 ماه استفاده شدن

یعنی طرف 1080ti گذاشته برای فروش کلا دوماه باهاش گیم زده

بعد 2080ti هم گذاشتن برای فروش اونم کلا دوماه باهاش گیم زده

3090 هارو بگو اینا کلا یکی دو هفته استفاده داشتن و به خاطر نیاز مالی به فروش میرسن 

فک کنم همه اونایی که سیستم میبندن چند سال نگه دارن فقط منم این وسط😶 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

جریان همون خانم دکتره که با ماشینش میرفته تا مطب و برمیگیشته!

کارت 1080تی عای، مال 3-4 سال پیشه و خبر توقف تولیدش هم زیاد به گوش رسیده، کارت زیاد محبوبی هم مثل 1060 نبوده که بخواد زیاد وارد بشه و دست همه باشه. اینکه 2 ماه کارکرده باشه، واقعا عجیبه و باید بهش شک کرد...

لینک به دیدگاه

چطور میفهمید یه کارت دو ماه کارکرده ، سند و مدرکش چی هست

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

چطور میفهمید یه کارت دو ماه کارکرده ، سند و مدرکش چی هست

نرم افزاری نمیدونم میشه یا ن ولی کارتی ک ب گفته فروشنده چن ماه استفاده شده پس باید گارانتیش باقی مونده باشه دیگ نمیاد بذاره لای کاغذ بعد چن سال در بیاره بگه یه ماه استفاده شده😂

لینک به دیدگاه

ای گفتی ها

دیروز یه باندل i5 2400 با h61 asus و 8 گیگ رم دیدم  طرف گفته بود یک هفته جمعا استفاده نشده  رفتم پیوی گفتم این باندل دست کم مال ۶ سال پیشه  گفت اینجوری زدم یه اسکلی بیاد برداره   بعدش هم زد زیر فوش و مسدود کرد

لینک به دیدگاه

در 49 دقیقه قبل، kiarash917 گفته است :

ای گفتی ها

دیروز یه باندل i5 2400 با h61 asus و 8 گیگ رم دیدم  طرف گفته بود یک هفته جمعا استفاده نشده  رفتم پیوی گفتم این باندل دست کم مال ۶ سال پیشه  گفت اینجوری زدم یه اسکلی بیاد برداره   بعدش هم زد زیر فوش و مسدود کرد

اگر تو چت دیوار بوده ، فحاشی کرده ، گزارش کنید چتش رو مسدود میکنن

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

اگر تو چت دیوار بوده ، فحاشی کرده ، گزارش کنید چتش رو مسدود میکنن

بله تو چت دیوار بوده  گزارش کردم  ولی فک نکنم اتفاق خاصی بیوفته

لینک به دیدگاه

تو با اون سیستم بازم به فکر خرید گرافیکی ؟😵شغلت چیــه

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Coffee Addicted گفته است :

تو با اون سیستم بازم به فکر خرید گرافیکی ؟😵شغلت چیــه

کدوم سیستم؟

لینک به دیدگاه

همیشه همینه داداش. تو همین فروم هم کم نیستن. تا پارسال که شخصا فکر میکردم 2 درصد کارتای rx مثلا 4 گیگن و خود شرکت خیلی محدود مثلا 4 زده . بعد که یهو  ماین باهاشون به مشکل خورد شاهد هجوم ماینرا برای فروش بودیم طوری ک دیگه 8 گیگ نمیدیدی. همشونم رو سیستم گیم بودن. همون 2 ماه هم کار کرده هنوزم 4 گیگ دوماهه زیاده حتی اکبند یک هفته ای . اگر بلفرض خدایی نکرده ماین هم شده باشه درشرایط ایده آل زیر کولر گازی کار کردن .اونوقت من رفتم گراف خریدم کارت اورده دم در  میبینم کارت هنوز گرمه . قشنگ انگار داغ داغ از روی ریگ باز کرده.به شخصه  این مورد رو توی افراد شناس فروم هم دیدم. 

به نوشته ها و گفته های فروشنده اصلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا نباید توجهی کرد . راستی جنسی ک دوماه کار کنه هنوز بوی نویی میده تابلوعه که نوعه عطر پلاستیکش هنوز روشه :)

لینک به دیدگاه

^^

دقیقا درسته، جنس کارکرده‌ای که مدت کمی استفاده شده باشه بوی نویی خودش را حفظ میکنه. مادربرد خریدم از یه بنده خدایی گفت 8 ماهه پیش خریده ولی خیلی کم استفاده کرده از مین. بعد که رسید دستم، مادربرد کاملا اون عطر و بوی نویی رو هنوز داشت در صورتی که واسه 8 ماه پیش بوده.  

لینک به دیدگاه

https://www.youtube.com/watch?v=0HQEqv8jWdw

توجهتون رو به این ویدیو جلب میکنم :)))) 

پ.ن: قیمت ها دلار تایوان هستن که به طور مثال کارت 3060 EVGA حدود 380 دلار تموم میشه که با دلار امروز میشه 7 تومن ( ویدیو برای 3 روز پیش هست) 

پ.ن 2: نرخ پرواز رفت و برگشت به تایپه (تایوان) : 16 میلیون تومان - یعنی بری تایپه 2 تا کارت 3070 و یه 3060 هم بخری بیای باز زیر قیمت 1عدد 3070 در اینجا تموم میشه :)  

ایران خاک دلیران ایران غرش شیران....

شب و روزگار خوش....

ویرایش شده توسط Slasher
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Slasher گفته است :

https://www.youtube.com/watch?v=0HQEqv8jWdw

توجهتون رو به این ویدیو جلب میکنم :)))) 

پ.ن: قیمت ها دلار تایوان هستن که به طور مثال کارت 3060 EVGA حدود 380 دلار تموم میشه که با دلار امروز میشه 7 تومن ( ویدیو برای 3 روز پیش هست) 

پ.ن 2: نرخ پرواز رفت و برگشت به تایپه (تایوان) : 16 میلیون تومان - یعنی بری تایپه 2 تا کارت 3070 و یه 3060 هم بخری بیای باز زیر قیمت 1عدد 3070 در اینجا تموم میشه :)  

ایران خاک دلیران ایران غرش شیران....

شب و روزگار خوش....

قبلا دیدم

بنظرم فیکه

برای خودتون عجیب نیست از بین 7 میلیارد ادم چرا فقط همین یک نفر این مغازه رو پیدا کرده؟

هیچ پیج و کانال دیگه هیچ جای دنیا خبر از چنین قیمت هایی نمیده و البته که اصلا منطقی نیست این قیمت ها 

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، Alirezatha گفته است :

قبلا دیدم

بنظرم فیکه

برای خودتون عجیب نیست از بین 7 میلیارد ادم چرا فقط همین یک نفر این مغازه رو پیدا کرده؟

هیچ پیج و کانال دیگه هیچ جای دنیا خبر از چنین قیمت هایی نمیده و البته که اصلا منطقی نیست این قیمت ها 

توی کامنتا که کسی چیزی نگفته درضمن بازهم قیمت ها گرون تر از قیمت های مرجع هست 

ما ایرانیا دوست داریم از کاه کوه بسازیم متاسفانه به هر حال همینه که هست چیکار میشه کرد ؟ 

لینک به دیدگاه

فک کنم مدت زمان استفاده مستقیم از کارت رو حساب کردن😂

برای مثال یه کارت 1080ti برای چهار سال پیش مدت زمان استفاده هر روز یک ساعت(به طور میانگین) میشه سالی ۳۶۵ ساعت که تو این چهار سال میشه ۱۴۶۰ ساعت که به روز حساب کنی میشه ۶۰ روز استفاده مستقیم 🥳🥳

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...