رفتن به مطلب

کار نکردن موس و کیبورد در شبیه ساز PCSX2

Arash21
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

بازی رزیدنت ایول کد ورونیکا رو در شبیه ساز اجرا کردم این پیغام رو میده و میگه کلید استارت رو بزن تا بازی شروع بشه من تقریبا فقط یه اسمی از کنترلر شنیدم اصلا نمیدونم چندتا دکمه داره

image.thumb.png.5765a1bdca7059f7f10a7b64d40cc7c0.png

هر چی هم میزنم باز تو همین صفحه مونده

سوالی که داشتم اینه که ایا استفاده از موس و کیبورد در پلی استیشن دو به شبیه سازش محدود میشه یا اینکه بازی های این کنسول کلا از موس کیبورد پشتیبانی نمیکنن؟

یعنی اخرش یه دسته باید بره تو پاچم😐

این دسته خوبه؟

ویرایش شده توسط YUNKI
لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...
در ۱۴۰۰/۱/۲۹ در ۲۱:۲۴، YUNKI گفته است:

سلام

بازی رزیدنت ایول کد ورونیکا رو در شبیه ساز اجرا کردم این پیغام رو میده و میگه کلید استارت رو بزن تا بازی شروع بشه من تقریبا فقط یه اسمی از کنترلر شنیدم اصلا نمیدونم چندتا دکمه داره

image.thumb.png.5765a1bdca7059f7f10a7b64d40cc7c0.png

هر چی هم میزنم باز تو همین صفحه مونده

سوالی که داشتم اینه که ایا استفاده از موس و کیبورد در پلی استیشن دو به شبیه سازش محدود میشه یا اینکه بازی های این کنسول کلا از موس کیبورد پشتیبانی نمیکنن؟

یعنی اخرش یه دسته باید بره تو پاچم😐

این دسته خوبه؟

نمیدونم الان شاید جواب میدم دیگه دیر شده باشه😂

ولی به هرحال شاید به درد یکی دیگه خورد

شما توی قسمت تنظیمات این نرم افزار میتونی برای هر کلید روی کنترلر یه نمونه موس و کیبورد انتخاب کنی

spacer.png

که همینطور که میبینید برای کنترلر 1 و 2 میشه تنظیم کرد فقط اول باید clear all رو بزنی که چیدمان قبلی ها پاک بشه و بعد روی هر کدوم دکمه ها بزنی و بعد کلیدی که میخوای براش تنظیم کنی رو بزنی

همه کلید های کنترلر پلی 2 رو هم داره مربع مثلث دایره ضربدر سلکت استارت تریگر ها و 4 کلید جهت و 2 تا آنالوگ ها

اگر هم میخوای بجای یکی از آنالوگ ها از موس استفاده کنی باید موس رو بزنی اون بالا

دسته خوب هم من بهت پیشنهاد میکنم بگرد و کنترلر اورچینال پلی 2 پیدا کن با تبدیل بخر وصل کن یه درایور هم داره که کلید هارو به سیستم بشناسونه که روی cd همراه تبدیل هست حتی با نرم افزار مخصوص میتونی برای هر کدوم از دستور های کنترلر یه کلید روی کیبورد تعریف کنی که توی هر بازی میری کار کنه و محدود به شبیه ساز نباشه

حالا چرا میگم همون کنترلر پلی 2 رو بگیر؟ چون خدایی از حق نگذریم بدجور سگ جونه😂

البته اگه فیک نباشه

از این دسته های جدید خدایی خیلی بهتره به شخصه 2 بار دسته usb خرید یکی از یکی بدتر یا قطعی داشتن یا زود خراب شدن ولی دسته پلی2 دارم از حدود 13 سال پیش، هزار تا بلای مختلف سرش اوردم از پرت کردن و فشار دادن از وسط و ریختن چایی روش و کشیدن سیم و کشتی گرفتن با آنالوگ ها هرچی که فکرشو میکنی هنوز داره مث روز اول کار میکنه بدون هیچ مشکلی:) 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...