رفتن به مطلب

ایا کسی تا حالا از کابل افزایش طول برای USB3.0 استفاده کرده؟؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر همه

ایا کسی تا حالا از کابل افزایش طول برای USB3.0 برای هارد اکسترنال استفاده کرده؟؟

کابل اکتیو یا پسیو؟

یه چیزایی هم تو سایتا دیدم که با کابل شبکه بود.

یا اینکه باید خودم کابل بسازم!

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ali-0098 گفته است :

درود بر همه

ایا کسی تا حالا از کابل افزایش طول برای USB3.0 برای هارد اکسترنال استفاده کرده؟؟

کابل اکتیو یا پسیو؟

دنبالش بودم گیر نیومد هاب usb3 خریدم با کابل بلند راضیم

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

با سلام

من کابل افزایش طول بافو خریدم پارسال راضیم ازش

یوگرین هم بد نیست

لینک به دیدگاه

در در ۱۴۰۰/۲/۲ در ۱۱:۲۶، ali-۰۰۹۸ گفته است :

درود بر همه

کابل اکتیو یا پسیو؟

اگر برند خوب بخری، مثل برند هایی که Santa Cruise گفت، در حد یک متر جواب میده، ولی بیش تر از اون توصیه نمی کنم.

لینک به دیدگاه

در ۵۹ دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

اگر برند خوب بخری، مثل برند هایی که Santa Cruise گفت، در حد یک متر جواب میده، ولی بیش تر از اون توصیه نمی کنم.

درود

کابل اماده یک تکه  ، هارد اکسترنال USB3.0 یک نیم  متری خریدم عین بنز جواب میده.

یه اکستندر USB2.0 که با کابل LAN افزایش میده ۱۰ متر کابل اصاف کردم. اونم برای موس استفاده میکنم. خوب جواب میده.

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
در ۲ ساعت قبل، ورای محدودیت گفته است :

سلام - چون تو گیم نت مشغول بدم والان هم کم بیش هستم ازهاب خیلی هاستفاده میکنن خب - ولی خوب بد داره و بعضی از مدلها وقتی که داغ میکنن واقعا برفورمانسشون از نصف هم کمتر میشه و نتیجش میشه کارنکردن دسته بازی و تا سرد شدن دوباره - البته usb2-بعضی از مدلهاکه رم ریدر هم میخورن که لزوما دلیل بر برتری به بقیه  نیست -مدله hc834 یکی از بچهها داشت  همین زمستون از دیجی خریدش بعد از وسطهای بهار - بعد 3ماه- استفاده متوجه قطع  وصل های زیادی شد بنده که رفتم به محل وقوع جرم 😕 دقت کردم دیدم  وقتی که دیتای زیادی ترانسفر میکرد {چون کارت خوره این مدل} -   خیلی داغ میشد و عملا دسته بازی از مدار خارج میشد و چراغش خاموش روشن میشد البته نه خیلی طولانی - رابطه مستقیمی بود بین داغ شدن و قطه وصل شدن - البته کابل افزایش ظول همیشه زاباس داشت و دسته هارو جدا میزد - البته این بگم که کلا  از بین تقریبا هفت تا از این هاب hc834 فقط یکی اینطوری بوده -راحت 60درجه بود - کسی تجربه داشته؟ 

درود برشما

اون قطعه ای که گرم میکنه ، اگه داخل جعبه اش فضای کمی وجود داشته باشه ، میشه یه هیت سینک کوچیک الومنیومی با کمی خمیر سیلیکون نصب کرد که حرارت دفع کنه. البته کسی که وارد است باید انجام بده.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من سال 97 این کابل رو که 3متر هست برای اینکه بتونم دانگل گیرنده هدست رو جایی نصب کنم که هدست توی کل خونه قطع نشه خریدم، عالی هم هست مشکلی نداشته بر خلاف کابل های دیگه که تست کردم.

https://www.digikala.com/product/dkp-437065/کابل-افزایش-طول-usb-30-مدل-amaf-به-طول-3-متر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...