رفتن به مطلب

مشکل با مانیتور Mi 34 Curved (درخواست کمک)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و درود خدمت همگی دوستان عزیز 

من حدود دو هفته هست که مانیتور می 34 تهیه کردم ، مانیتور خوبیه همه جوره و هیچ نقص فنی نداره اما یک مشکل دارم باهاش ، مانیتور تا زمانی که ویندوز کامل بوت نشه تصویر نمیده ! یعنی من نمیتونم هیچ تصویری از محیط بایوس و یا صفحه پست و حتی بوت ببینم ! این مشکل بزرگیه یعنی دیگه نه میشه داخل تنظیمات بایوس رفت و نه میشه ویندوز عوض کرد ! در ضمن از کابل دیسپلی پورتی که همراه خود مانیتور بود استفاده میکنم . 

این در حالیه که یک لپ تاپ اینتل انویدیا رو به مانیتور وصل کردم و مشکلی نداشت ، البته با کابل hdmi 1 ، همین کابل در سیستم تصویر نمیده که 99 درصد به خاظر رزلوشن زیاد هست ، ست کردن رزلوشن روی 1080 هم تاثیر نداره ، به محض این که کابل رو وصل کنی مانیتور شناسایی میشه و رزلوشن زیاد میشه دوباره

مشخصات سیستم

Asus x570 f 

msi gtx 1070 qs

کار هایی که کردم و جواب نگرفتم : 

کلیر سی موس 

عوض کردن جای پورت دیسپلی 

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، Mahdi D گفته است :

من حدود دو هفته هست که مانیتور می 34 تهیه کردم ، مانیتور خوبیه همه جوره و هیچ نقص فنی نداره اما یک مشکل دارم باهاش ، مانیتور تا زمانی که ویندوز کامل بوت نشه تصویر نمیده ! یعنی من نمیتونم هیچ تصویری از محیط بایوس و یا صفحه پست و حتی بوت ببینم ! این مشکل بزرگیه یعنی دیگه نه میشه داخل تنظیمات بایوس رفت و نه میشه ویندوز عوض کرد ! در ضمن از کابل دیسپلی پورتی که همراه خود مانیتور بود استفاده میکنم . 

این در حالیه که یک لپ تاپ اینتل انویدیا رو به مانیتور وصل کردم و مشکلی نداشت ، البته با کابل hdmi 1 ، همین کابل در سیستم تصویر نمیده که 99 درصد به خاظر رزلوشن زیاد هست ، ست کردن رزلوشن روی 1080 هم تاثیر نداره ، به محض این که کابل رو وصل کنی مانیتور شناسایی میشه و رزلوشن زیاد میشه دوباره

مشخصات سیستم

Asus x570 f 

msi gtx 1070 qs

کلیر سی موس 

عوض کردن جای پورت دیسپلی 

سلام دوستم دقیقا همین مشکل را داشت البته با یه مانیتور دیگه که کابل dp درجه یک براش تهیه کردم مشکلش حل شد. 

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، Mahdi D گفته است :

مشخصات سیستم

Asus x570 f 

msi gtx 1070 qs

کلیر سی موس 

عوض کردن جای پورت دیسپلی 

بیوس مادر برد بروز رسانی کردی

فریمور مانیتور هم چک کنید

لینک به دیدگاه

من میخاستم یکی از اینا اط شهر فافا بگیرم وقتی گوگل کردم خیلی باش مشکل داشتند منصرف شدم. خیلیا وقتی روی 144 هرتز ازش استفاده میکردن بعد یک مدت کلا صفحه سیاه میشده و بعضیا روی 120 هرتز بدون مشکل ازش استفاده میکردند.

شما حتما با یک کابل DP استاندارد و با پهنای باند بالا مثل آمازون بیسیک براش تهیه کن شاید مشکل برطرف بشه. ولی اینترنت میگه مانیتور مشکل داری هست.

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن 

بعد از زیر و رو کردن عمیق نت متوجه شدم که مشکل از کارت گرافیک هست 

انویدیا یک آپدیت فریم ور برای پورت دیسپلی پورت اراعه کرده که مشکل رو کامل حل کرد ، الان به محض روشن شدن پی سی تصویر میاد ! 

حدود دو هفته من مشغول به سرچ بودم تا که دیشب اینو پیدا کردم ، اطلاع رسانی خوبی نداشت انویدیا.

Screenshot_2021-04-23-01-17-07-947_com.android.chrome.thumb.jpg.a72840108f4f96339c2794f278d18a23.jpg

IMG_20210423_120703_149.thumb.jpg.e2275e14de542b8a0b112777510524e1.jpg

در 11 ساعت قبل، zen گفته است :

سلام دوستم دقیقا همین مشکل را داشت البته با یه مانیتور دیگه که کابل dp درجه یک براش تهیه کردم مشکلش حل شد. 

در 9 ساعت قبل، saeed0c گفته است :

من میخاستم یکی از اینا اط شهر فافا بگیرم وقتی گوگل کردم خیلی باش مشکل داشتند منصرف شدم. خیلیا وقتی روی 144 هرتز ازش استفاده میکردن بعد یک مدت کلا صفحه سیاه میشده و بعضیا روی 120 هرتز بدون مشکل ازش استفاده میکردند.

شما حتما با یک کابل DP استاندارد و با پهنای باند بالا مثل آمازون بیسیک براش تهیه کن شاید مشکل برطرف بشه. ولی اینترنت میگه مانیتور مشکل داری هست.

من هرچی سایت های وطنی رو گشتم بهترین کابل دیسپلی پورتی که پیدا کردم ۱.۲ بود ، اگه ۱.۴ با کیفیت و خوش قیمت سراغ دارین لطفا لینکشو بهم بدین 

در 11 ساعت قبل، ali-0098 گفته است :

بیوس مادر برد بروز رسانی کردی

فریمور مانیتور هم چک کنید

خیلی ممنونم از شما ، مشکل فریم ور کارت گرافیک بود 

البته بعید می‌دونم فریم ور مانیتور قابل آپدیت باشه ، حداقل توسط کاربر

لینک به دیدگاه

7با اجازه صاحب تایپک

بنده هم مشکل دیگری دارم  از وقتی مادربرد جدید گرفتم سیستم رو روشن میکنم تا زمانی که بوق سلامت صدا نده و سیستم به اون صفحه علامت راگ و گزینه دسترسی به بایوس نره سیستم تصویر نمیده   این طبیعی هست؟

مادربرد b365f میباشد و گرافیک هم به تازگی تهیه شده gtx 1650 میباشد   با گرافیک آنبورد هم میام مشکل همچنان وجود داره

لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، Mahdi ZMS گفته است :

7با اجازه صاحب تایپک

بنده هم مشکل دیگری دارم  از وقتی مادربرد جدید گرفتم سیستم رو روشن میکنم تا زمانی که بوق سلامت صدا نده و سیستم به اون صفحه علامت راگ و گزینه دسترسی به بایوس نره سیستم تصویر نمیده   این طبیعی هست؟

مادربرد b365f میباشد و گرافیک هم به تازگی تهیه شده gtx 1650 میباشد   با گرافیک آنبورد هم میام مشکل همچنان وجود داره

درود ، اره دیگه قبل از اون که اصلا چیزی برای نمایش دادن وجود نداره ، اول بسم اللهش همونه

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Mahdi D گفته است :

خیلی ممنونم از شما ، مشکل فریم ور کارت گرافیک بود 

البته بعید می‌دونم فریم ور مانیتور قابل آپدیت باشه ، حداقل توسط کاربر

خواهش میکنم. خوشحالم که مشکلت حل شد.

اتفاقا اکثر مانیتور ها قابلیت بروز رسانی دارن

یه مانیتور19  قدیمی سامسونگ داشتم ، که سال 94 یه باره تصویرش رفت . خطای نو سیگنال میداد.

چند سال افتاده بود تو انبار میخواستم بندازم بره. که دوسال پیش فریمورش گیرو اوردم از طریق کابل VGA فریمور روش زدم راه افتاد.

در ثانی کابل دیسپلی پورت و HDMI  برای انجام فریمور احتمالش بیشتر است.

البته تا زمانی که مشکل حاد نداره اصلا برای کنجکاوی اینکار انجام ندید. چون ریسکش زیاده احتمال خاموش شدن هم است. مگر اینکه توجیح داشته باشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...