رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید هندزفری مناسب موسیقی

Mreza123
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیز

قصد خرید یه هندزفری خوب برای گوش دادن به موسیقی رو دارم. بودجه ام در حال حاضر حدود 2 تومن هست، اما اگر امکان خرید کالای باکیفیت تر باشه، می تونم تا 3 تومن هم افزایش بدم.

خودم فعلا به سه مدل زیر رسیدم که به نسبت قیمت جهانی که دارند، قیمتشون در بازار داخلی مناسب هستند.

ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.

Huawei FreeLace Pro

Huawei Freebuds 3i

Sony WF-XB700

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، Mreza123 گفته است :

سلام خدمت دوستان عزیز

قصد خرید یه هندزفری خوب برای گوش دادن به موسیقی رو دارم. بودجه ام در حال حاضر حدود 2 تومن هست، اما اگر امکان خرید کالای باکیفیت تر باشه، می تونم تا 3 تومن هم افزایش بدم.

خودم فعلا به سه مدل زیر رسیدم که به نسبت قیمت جهانی که دارند، قیمتشون در بازار داخلی مناسب هستند.

ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.

Huawei FreeLace Pro

Huawei Freebuds 3i

Sony WF-XB700

سلام.یه نگاهی به این بندازید.

https://www.digikala.com/product/dkp-4829868/هندزفری-بی-سیم-نوکیا-مدل-nokia-earphones-e3500

یکی دو نفر نظر دادن نوشتن خوبه.

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، amir.t.1261 گفته است :

سلام.یه نگاهی به این بندازید.

https://www.digikala.com/product/dkp-4829868/هندزفری-بی-سیم-نوکیا-مدل-nokia-earphones-e3500

یکی دو نفر نظر دادن نوشتن خوبه.

سلام

متشکرم برای پیشنهادتون، متاسفانه این مدل که فرمودید چون فعلا فقط در چین و اندونزی به صورت رسمی پخش شده بررسی و نظر خاصی ازش تو سایت های خارجی معتبر و یوتیوب نیست و نمیشه خیلی در موردش تصمیم گرفت.

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Mreza123 گفته است :

سلام

متشکرم برای پیشنهادتون، متاسفانه این مدل که فرمودید چون فعلا فقط در چین و اندونزی به صورت رسمی پخش شده بررسی و نظر خاصی ازش تو سایت های خارجی معتبر و یوتیوب نیست و نمیشه خیلی در موردش تصمیم گرفت.

بله.همین نوکیا یدونه دیگه هم تازه معرفی کرده فک کنم هنوز خارج هم زیاد نیست.اما اون باتری خیلی بیشتر نگه میداره و در کل هم بهتره.ولی اون تازه معرفی شده.

لینک به دیدگاه

اینایی که گفتید همش بچه بازی و پول الکی حروم کردنه

اینا همشون با یکی قرارداد میبندن که معمولا" کیفیت متوسطی دارن و فقط اسم کمپانی رو یدک میکشه و کیفیت خیره کننده ای ندارن

البته ساسونگ چند سالی هست که با AKG کار میکنه و کیفیت خوبی ارائه میده

اگه کیفیت برات مهمه برو سراغ این برند ها که حرفه ای انجام میدن کار رو

Senheiser

Beats

AKG

Soundcore که با Anker همکاری میکنه

لینک به دیدگاه

سلام 

حتما هندز فری باشه؟یعنی مثلا به دلیل خاصیه

یا فقط عادت به این مدل هدفون ها داری؟

اگه هدفت لذت بردن از موسیقیه ،برو سمت هدفون over earو noise cancelling ،ایر باد ۵۰ملیونی هم به پای هدفون nc دو ملیونی نمیرسه 

بی سیم بودن و بلوتوثی بودن جنین دستگاهی هم کیفیت صدا رو میاره پایین 

یه نگاهی به این بنداز قیمت ۲۰۰دلاری داره ولی تو دیجی کالا قیمتش خوبه 

https://www.digikala.com/product/dkp-158553/هدفون-پاناسونیک-مدل-rp-dh1250-technics

چشمم بدجور اینو گرفته بخرمش ولی پول ندارم :)

ویرایش شده توسط silvermanHHH
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...