رفتن به مطلب

محلی برای بحث و گفتگو در مورد تعمیر قطعات کامپیوتر، لوازم جانبی و تلفن همراه

اشتراک گذاری

Recommended Posts

چقدر من بدشانس ام که توی پست های اول این تاپیک، هیچ تصویری نمی بینم.

چقدر لازم دارم مطالب اینجا رو.

ای خدا یه جوانمرد پیدا میشه تصاویر و فایل ها رو اگه موجود داره PDF کنه بگذاره که ما هم استفاده کنیم؟

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...
  • ارسال 1.3k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

با سلام خدمت دوستان.
من یه پاور گرین430A دارم که سوت می کشه ولی دیگه سیستم رو روشن نمیکنه. ولتاژ استندبای اون موقعی که خازنهای 1000 و470 میکرو و10 میکرو را عوض کردم 8 ولت شده و سیستم روشن نمیشه یه مقاومت روی مدار استندبای کنار دیود سیگنال وجود داره که کاملا سوخته و قابل تشخیص نیست.
مقاومت سوخته را با 33اهم نیم وات جایگزین کردم ولتاژ استندبای تصحیح شد ولی مقاومت خیلی گرم میشه و وقتی سیستم روشن میشه مقاومت از شدت جریان کشی سرخ میشه.لطفا اساتید بزرگوار راهنمایی بفرمایند ممنون.

لینک به دیدگاه

سلام<br>

مانیتور w2061tq داریم که lcd اون در اثر ضربه ترک برداشته و سوراخ شده ولی هنوز هم تصویر دارد.

مدارها و پانل اون سالم است.

<br>

میخواستم بدونم :

<br>

* امکان تعویض lcd اون هست و چقدر هزینه داره ؟

<br>

* بقیه قسمتهای سالم اون چقدر ارزش داره ؟

<br>

* دست دوم این مانیتور رو کسی داره که دو تا یکی کنیم ؟ و چند؟

<br>

* خود شرکت مادیران و نمایندگیهاش اون رو تعمیر میکنن حتی اگه گارانتیش گذشته باشه ؟

<br>

ممنون

ویرایش شده توسط Undefined
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مدلهای روز رو معمولا مادریران قطعاتش رو داشت قدیم ولی الان کمی اوضاع متفاوت هست و مدل مانیتور شما کمی هم قدیمی شده .

والا قبلا من همچین موردی رو با یک ال ای دی 19 اینچ داشتم که هرچقدر دودوتا چار تا کردم دیدم منطقی و مقرون بصرفه نیست تعمیرش اون زمان که خود مانیتور 150-160 بود حدود 100 یا کمی بیشتر هزینه تعمیرش میشد.مدتی پیش هم یک مدل LCD-TV سونی یکی از دوستان برده بود تعمیر سایز 32 اینچ با رقم نامعقول حدود 1 میلیون تومان روبرو شده بود که کلا منصرف شده بود.

حالا باز شما نمایندگی مادیران تو شهر خودتون سر بزنید .به امید اینکه درست بشه...

موفق باشید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من یه مانیتور 22 اینچ شکوندم حدود 70 درصد پول مانیتور نو رو دادم . گارانتی آواژنگ بود

احتمالا صد در صد درست می کنن اما پولش رو می گیرن

بهترین راه سر زدن به نمایندگی هست

یا این که تماس بگیر قیمت روز پنل رو بگیر البته همون موقع به من ندادن قیمت رو گفتن باید بیاد ما عوض می کنیم قیمت روز محاسبه و به شما اعلام میشه

در هر صورت به نظر من هم اگر قصد ارتقا داری نمی صرفه پنل عوض کنی

موفق باشی داداش

ویرایش شده توسط ALTEC Lansing
لینک به دیدگاه

ممنون

مانیتور یکی از دوستامه اومد ثواب کنه مانیتورش افتاد میخواستم ببینم چکار باید کرد.

یکی میگفت همینا که باقی مونده از مانیتور (برد و.. به غیر از lcd) رو 40 میخره! ارزش اینا چقدر باید باشه اگه خواست بفروشه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ممنون مانیتور یکی از دوستامه اومد ثواب کنه مانیتورش افتاد میخواستم ببینم چکار باید کرد. یکی میگفت همینا که باقی مونده از مانیتور (برد و.. به غیر از lcd) رو 40 میخره! ارزش اینا چقدر باید باشه اگه خواست بفروشه؟

درود

ارزشش خیلی باید بیشتر از این حرفا باشه ولی تقاضای کمی هم داره و خواهانش هم کم پیدا میشه.

یک عدد برد دیتا مانیتور 20 حداقل 100-80 باید پولش باشه.اونم فقط یک برد دیتا.حالا بقیه قطعات بماند.

لینک به دیدگاه

مانيتور كه ناك اوت بشه قطعات باقى ماندش رو خيلى سخت ميشه فروخت اونم با قيمت خوب.

بنابراين هرچى دستت رو ميگيره بده بره يكى نو بخر.

با مانيتور تمرين كونگفو ميكرده كه شكسته؟ يا از روى ميز افتاده؟ 

لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان گل.

دوستان عزیز هارد اکسترنال من خراب شده و یه جا بردم تعمیرگاه نتونست درست کنه و طبق فرموده ایشون سیلندر هاردم مشکل داره.

می خواستم بپرسیم کسی تعمیرکار حرفه ای سراغ داره این هارد مارو درست کنه؟

خیلی ممنون و متشکر @};-

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

از دوستان و حرفه ای ها خواهش می کنم من رو راهنمایی کنن. دارم از غصه می میرم. امروز خواستم فن کارت گرافیک رو باز کنم. یه پیچ هرز رفته بود. پیچ گوشتی از دستم در رفت. خورد به یه دونه از این ریزه میزه های پشت بورد کارت شکوندش. سرچ کردم دیدم به اونا می گن capacitor. حالا به خاطر این یه دونه کارت از کار افتاده. با این قیمت کارت ها من دیگه حتی تو خوابم نمی بینم همچین کارتی رو. لطفا خواهشا التماس می کنم اگه کسی رو تو تهران می شناسین که به صورت حرفه ای تعمیر می کنه شماره تماس یا آدرسش رو لطف کنین.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر او کوچولو مستطیل ها رو میگی بهشون هم میگن سوئیچ هم میگن خازن cmd

اگر تهران تشریف دارید پ خ بدید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله عزیزم دقیقا همونه

اگر تهران تشریف دارید رایگان براتون ردیفش میکنم

لینک به دیدگاه

امروز بردم واسه تعمیر. یه دونه از خازن های یه مادربرد رو گذاشتش رو این. تست کردم. کار نمی کنه. فن کار می کنه. ولی تصویر نمی ده. لطفا راهنمایی کنید دیگه چکاری میشه کرد. یعنی کارت پرید. واسه یه دونه خازن!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگر بردید پیش آقا نوید و ok نشد می تونید بیارید بنده هم اگر کاری از دستم بر اومد براتون انجام می دم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
دوست عزیز اگر بردید پیش آقا نوید و ok نشد می تونید بیارید بنده هم اگر کاری از دستم بر اومد براتون انجام می دم.

ارادت پوریا جان

آقا پوریا مون کارش خیلی درسته میتونید واسه ایشون هم بفرستید

پوریا جان مثل اینکه بردن همون شهر خودشون برای تعمیر که نتونستن ردیفش کنن

لینک به دیدگاه

امروز با شرکت فاره تماس گرفتم. شرکت گارنتی کننده کارت. درسته گارانتیش ۶ ماهه تموم شده ولی پشتیبانی می کنه. فرستادم شرکت فاره. لطفا تاپیک بسته نشه تا اگه یه وقت فاره نتونست یا دیدم داره زرنگی می کنه به آقا نوید یا پوریا هم کارت رو نشون بدم.

لینک به دیدگاه

امروز زنگ زدم فاره. گفتن مسئول فنی نتونسته حل کنه مشکل رو. قطعه لازم رو نداره!!! گفتن بفرستین سازگار شاید اونا تونستن حل کنن. جالبه آخه کارت من مگه گارانتی سازگاره ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شرمنده ناراحتت میکنم

منم یه 5870 داشتم که بنا به احتیاطات لازم قصد تعویض خنک کنندشو داشتم موقعی که تعویض شد و کارت رو بستم رویه سیستم دیگه تصویر نداد و به رحمت ایزدی پیوست هر جا هم فرستادم نتونستن درستش کنن :(

لینک به دیدگاه

شرمنده ناراحتت میکنم

منم یه 5870 داشتم که بنا به احتیاطات لازم قصد تعویض خنک کنندشو داشتم موقعی که تعویض شد و کارت رو بستم رویه سیستم دیگه تصویر نداد و به رحمت ایزدی پیوست هر جا هم فرستادم نتونستن درستش کنن :(

نههههههههههههههههههههههههههه!

چقدر خرج گذاشت رو دستت؟!

می خوام آگهی بدم روزنامه واسه فروختن کلیه! (شوخی می کنم. نشدم نشد. فدای سرم.) پولا رو جمع می کنم یدونه gtx 690 می خرم. ;) البته فکر کنم تا اون موقع gtx 990 هم معرفی شده باشه!

لینک به دیدگاه

واقعا وقتی این شرکت های به اصطلاح مناینده رو آدم می بینه اصلا از زندگی سیر میشه! دیروز با شرکت فاره به نتیجه رسیدم. قرار شده زحمت رو به آقا نوید بدیم. امروز زنگ زدم می گم کارت رو بفرستین به فلان آدرس. می گه الا و بلا نمیشه. نامه نوشتم اسکنش رو فرستادم که خودم می خوام کارت بره فلان آدرس. زیر بار نرفت که نرفت. این اولین تجربه خارج از گارانتی من تو این 15 سال بود. پشت دستم رو داغ می کنم بفرستم قطعه رو به این شرکت ها. حالا هم کارم عقب افتاد هم مفت 30 تومن بابت پست رفت و برگشت باید بدم.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

دیروز بالاخره کارت دستم رسید. یه هفته دست به سرم کردند. گفتن می خوایم با سازگار هماهنگ کنیم. آخرش هم گفتن نشد. دیروز یه نگاه دقیق به کارت انداختم متوجه شدم دو تا خازن smd دیگه کنده شدن. دیوونه شدم. فکر کردم فاره خراب کرده. اون عکس اول پست رو نگاه کردم به نظر میاد دو تایی که علامت گداشتم از اول کنده شده بوده. شما هم لطف کنید نظر بدید.تو عکس علامت گذاشتم. وقتی با طرف قرینه مقایسه می کنی تو وسط این دو تا خال سیاه می بینی مثل رنگ بورد. حیف که اون موقع یه عکس درست حسابی نگرفتم.

post-3519-9631_thumb.jpg

ویرایش شده توسط smartbuy63
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...