رفتن به مطلب

خریدار USB فلش با Hardware Write Protection Switch

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستانی که فلش مموری آکبند با Hardware Write Protection Switch (کلید قفل سخت افزاری ثبت اطلاعات) سراغ دارند اینجا جنسشون رو با قیمت معرفی کنن.

من دنبال یک فلش 8-16 گیگی هستم. اولویت با فلش های USB 3.0 هست ولی چون خودم مدل های USB 3.0 رو سراغ ندارم زیاد سخت نمیگیرم.

یکی از معروف ترین فلش هایی که با این خاصیت وجود داره pqi U339 هست که من هم بخاطر شناخته شده بودنش بیشتر دنبال این مدل هستم.

20120408123114001.jpg

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از معرفی همچین نرم افزار مفیدی. فقط چیزی که هست این باید روی 1 سیستم باشه بعد اگه فلش رو بهش نصب کنی آونو قفل نگه میداره ولی قفل سخت افزاری از بیرون سیستم اعمال میشه.

لینک به دیدگاه

منم خودم دنبال چنین فلشی بودم اما پیدا نکردم. امیدوارم شما پیدا کنی :)

اگه پیدا نشد 2 تا راه وجود داره:

میتونی از کارت حافظه SD استفاده کنی. این کارتها قفل سخت افزاری دارن. یه SD Reader هم بخر (از اینها که یه سرش USB هست و یه طرفش یه خشاب داره جای کارت SD) که سیم هم نداره میشه همونی که میخواید :D

راه دوم اینکه با استفاده از NTFS Permission فلش رو محافظت کنی. این رو میتونی روی هر فلشی که فرمتش NTFS باشه پیاده کنی (اگه FAT بود فرمت کن NTFS بکنش) تو همه سیستم عاملهایی که NTFS ساپورت میکنن جواب میده (Win Xp/vista/7 و لینوکسهای جدید که تو همین چند ساله اومدن - در مورد Mac مطمئن نیستم) ولی خوب این روش یکمی دنگ و فنگ داره ;)

لینک به دیدگاه

با تشکر از راهکارهای شما. من همچنان از خرید یک فلش USB منصرف نشدم :p

لینک به دیدگاه

خوبی این بخش اینه که اصلاً نیازی با آپ نداره. شصتاد سال دیگه هم بیام اینجا باز این تاپیک توی دیده. خدا خیرتون بده :lol:

لینک به دیدگاه

بمیری بازار که هروقت من یه چیزی خواستم نداشتی 8-X

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • 1 سال بعد...

من یه 16 گیگشو حدود 5 ساله دارم ازش خیلی راضیم الان چند وقتیه دارم میگردم تا یکی دیگه بگیرم ولی گیر نمیاد اگه پیدا کنم میخرم هزینش هم برام مهم نیست چون واقعا عالیه

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...