رفتن به مطلب
  • 0

چند تا سوال راجع به شرایط فعلی گوشیم و ابهاماتم

Saeed1980
 اشتراک گذاری

سوال

درود

؛در انتقال فایلهام از گوشی به پی سی ، در حالت Transfer Files و اصطلاحا همون MTP ، قسمتی از فایلهام کپی شد و مابقی unspecified Error پیغام داد . خواستم در اندروید و گوشی به  فلش OTG کپی کنم ،نشد و permission Denied داد . (در هیچ فایل منیجری نشد با وجودیکه دسترسی سستمی دادم).و حالا میبینم که فایلهای داخل اون پوشه م در موبایل، همه شون حجمشون صفر شده ، از خیرشون گذشتم و خواستم حذف کنم که حذف هم نمیشن و همون پیغام Permission Deniedدر اندروید هست (هیچ فایل منیجری حذف نمیکنه) و unspecified Error در کامپیوتر تکرار میشه و در پی سی هم حذف نمیشن.

کارهایی که برای رفع اشکال انجام دادم

:۱_ راه حلی در جستجو در اینترنت دیدم با توجه به کد پیغام خطا در پی سی  

Error 0x80004005 when accessing a Shared Drive/Folder

وتغییراتی در regedit . که نشد.

۲- بنظرم اومد فعالسازی USB Debugging بکنم که انجام دادم ولی  تو خط فرمان adb بلد نشدم برای حذف فایل از اون پوشه گوشی چی بنویسم و اساسا امکانش هست یا نیست.

راه حل و راهنمایی بنظرتون‌ میرسه لطفاً یا باید فکتوری ریست کنم مجددا در حالیکه تازه انجامش داده بودم.!!!

در هم اکنون، Saeed1980 گفته است :

درود

؛در انتقال فایلهام از گوشی به پی سی ، در حالت Transfer Files و اصطلاحا همون MTP ، قسمتی از فایلهام کپی شد و مابقی unspecified Error پیغام داد . خواستم در اندروید و گوشی به  فلش OTG کپی کنم ،نشد و permission Denied داد . (در هیچ فایل منیجری نشد با وجودیکه دسترسی سستمی دادم).و حالا میبینم که فایلهای داخل اون پوشه م در موبایل، همه شون حجمشون صفر شده ، از خیرشون گذشتم و خواستم حذف کنم که حذف هم نمیشن و همون پیغام Permission Deniedدر اندروید هست (هیچ فایل منیجری حذف نمیکنه) و unspecified Error در کامپیوتر تکرار میشه و در پی سی هم حذف نمیشن.

۲- بنظرم اومد فعالسازی USB Debugging بکنم که انجام دادم ولی  تو خط فرمان adb بلد نشدم برای حذف فایل از اون پوشه گوشی چی بنویسم و اساسا امکانش هست یا نیست.

راه حل و راهنمایی بنظرتون‌ میرسه لطفاً یا باید فکتوری ریست کنم مجددا در حالیکه تازه انجامش داده بودم.!!!

(با توجه  این لینک: که بند دوم را انجام دادم در ارتباط با اشتراک گذاری درایو و فولدر - بقیه بندها به مشکل من ربطی نداشت )

https://appuals.com/solved-how-to-fix-error-0x80004005/#2_Error_0x80004005_when_accessing_a_Shared_DriveFolder

لینک به دیدگاه

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0
در هم اکنون، Saeed1980 گفته است :

درود

(با توجه  این لینک: که بند دوم را انجام دادم در ارتباط با اشتراک گذاری درایو و فولدر - بقیه بندها به مشکل من ربطی نداشت )

https://appuals.com/solved-how-to-fix-error-0x80004005/#2_Error_0x80004005_when_accessing_a_Shared_DriveFolder

سلام.با فایل منیجر خود گوشی هم امتحان کردید؟

لینک به دیدگاه

• 0
در 1 ساعت قبل، amir.t.1261 گفته است :

سلام.با فایل منیجر خود گوشی هم امتحان کردید؟

با تمامی فایل منیجرها ، من جمله استاندارد خود اندروید گوشی...

درود؛

۱_ دو کارت حافظه توشیبا ۳۲ گیگ و ایدیتا ۶۴ گیگ دارم که که ۳۲ کم سرعت تره و رو گوشی بصورت اینترنال و برنامه نصبه، وقتی فضای گوشی تا ۸۰ درصد پر میشه  برنامه ها از گوشی محو میشن ولی نصبن و با انتقال مجدد به فضای داخلی و برگشت دوباره به کارت ، ظاهر میشن و کار میکنن.

با کارت ایدیتا ۶۴ هم موقع استفاده بصورت اینترنال و نصب برنامه ها ، بعد مدتی استفاده (چنددروز تا چند هفته)-، کلا کارت غیرقابل شناسایی میشه و باید فرمت و نصب مجدد برنامه بشه ، که اینو تاپیک زده بودم البته که به نتیجه نرسید و با تست در گوشی دیگه و توصیه های دیگران ، نتونستم بفهمم که ایراد از این دو تا کارته یا از گوشی؟

۲- گارانتی ایدیتا و آونگ ، نمیدونم اقدام بکنم و بفرستم قبول میشه و ثابت میشه مشکلش و تعویض میکنن یا خیر؟

۳- بنظرم اومد بفروشم ایدیتا رو و کارت از برند دیگه مثلا سن دیسک و با سرعت متوسط(بیشتر  از توشیبا و کمتر از ایدیتا) بگیرم که اونم مطمئن نیستم ، نپره و ایراد نده.

۴- فکر کردم مثلا گوشی عوض کنم با ظرفیت داخلی بالا که احتیاج به کارت کمتر شه . حداقل قیمت گوشی با ۱۲۸ داخلی و رَم ۴ چقدره و از کدوم برند و مدل لطفاً؟

۵- گوشی های با اندروید ۱۰ و بالاتر ، اجازه فرمت کارت حافظه بصورت اینترنال برای نصب برنامه ، می دهند؟ 

کلا نظرتونو راجع به تک تک موارد ذکرشده با شماره ها ، بدونم لطفاً!

لینک به دیدگاه

• 0
در 6 ساعت قبل، Saeed1980 گفته است :

با تمامی فایل منیجرها ، من جمله استاندارد خود اندروید گوشی...

درود؛

۱_ دو کارت حافظه توشیبا ۳۲ گیگ و ایدیتا ۶۴ گیگ دارم که که ۳۲ کم سرعت تره و رو گوشی بصورت اینترنال و برنامه نصبه، وقتی فضای گوشی تا ۸۰ درصد پر میشه  برنامه ها از گوشی محو میشن ولی نصبن و با انتقال مجدد به فضای داخلی و برگشت دوباره به کارت ، ظاهر میشن و کار میکنن.

با کارت ایدیتا ۶۴ هم موقع استفاده بصورت اینترنال و نصب برنامه ها ، بعد مدتی استفاده (چنددروز تا چند هفته)-، کلا کارت غیرقابل شناسایی میشه و باید فرمت و نصب مجدد برنامه بشه ، که اینو تاپیک زده بودم البته که به نتیجه نرسید و با تست در گوشی دیگه و توصیه های دیگران ، نتونستم بفهمم که ایراد از این دو تا کارته یا از گوشی؟

۲- گارانتی ایدیتا و آونگ ، نمیدونم اقدام بکنم و بفرستم قبول میشه و ثابت میشه مشکلش و تعویض میکنن یا خیر؟

۳- بنظرم اومد بفروشم ایدیتا رو و کارت از برند دیگه مثلا سن دیسک و با سرعت متوسط(بیشتر  از توشیبا و کمتر از ایدیتا) بگیرم که اونم مطمئن نیستم ، نپره و ایراد نده.

۴- فکر کردم مثلا گوشی عوض کنم با ظرفیت داخلی بالا که احتیاج به کارت کمتر شه . حداقل قیمت گوشی با ۱۲۸ داخلی و رَم ۴ چقدره و از کدوم برند و مدل لطفاً؟

۵- گوشی های با اندروید ۱۰ و بالاتر ، اجازه فرمت کارت حافظه بصورت اینترنال برای نصب برنامه ، می دهند؟ 

کلا نظرتونو راجع به تک تک موارد ذکرشده با شماره ها ، بدونم لطفاً!

من سامسونگ داشتم حالا نسبتا قدیمی حساب میشه الان اونم بعضی وقتا عکسام پاک میشد بعضی وقتا کارت رو نمیشناخت.یبار دو تا از برنامه ها خراب شد که روشون نصب کردم یبار کامل پاک شدن فولدراشون هم خالی شد.از اون موقع ترجیح دادم دیگه سمت سامسونگ نرم و الان خودم نوکیا دارم.البته فعلا کارت ننداختم.

لینک به دیدگاه

• 0

آقا من دو تا تاپیک جدا گانه زده بودم چرا اینا ادغام شده و گیج کننده شدن الان؟

دو موضوع متفاوت بود آخه .

یکی شرایط گوشی و ابهامات اون یکی ، ایراد در انتقال فایل به کامپیوتر. و جوابها متقاوتند چرا ادغام شده که معلوم نیست، کی به کدوم جواب میده!!!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...