رفتن به مطلب

فروش لپتاپ ASUS ROG STRIX -RTX 2070 SUPER

Recommended Posts

سلام دوستان گل

لطفا کامل مطالعه کنید.🌻

من در تاریخ 7 فوریه 2021 یک عدد لپتاپ Asus ROG STRIX G512LWS-AZ890 خریدم، لپتاپ با نو فرقی نداره، کارتون , صورتحساب و وسایل داخل جعبه کامل داخلش هست.

1 سال آنتی ویروس نورتون با شبکه شخصی انتقال داده که من استفاده نکردم و به خریدار تقدیم میشه. 1 سالو 9 ماه هم گارانتي بین‌المللی داره که در این مورد میتونیم توافق کنیم. 
موضوع این هست که من در آلمان دانشجو هستم  و لپتاپ رو همسرم در تاریخ 22MAY (حدودا 10 روز دیگه) میاره ایران.
دلیل اینکه اینجا نمیفروشم این هست که من امتیاز بازار تو ebay ندارم و سخت میتونم بفروشم و هم پول تو ایران نیاز دارم. 
دلیل فروش : کمبود وقت برای استفاده و من کلا فقط دوست دارم ناخنک بزنم😄 

خب بریم سراغ جزئیات لپتاپ :
لپتاپ مجهز به گرافیک RTX 2070 SUPER هست، نکته این هست که گرافیک Max-Q نیست و TDP گرافیک 115W هست که باعث میشه بتونید با PC های گیمینگ قوی مقایسه کنید.
به عنوان مثال  CYBERPUNK 2077 رو من بازی کردم ، تنظیمات روی اولترا و RAYTRACING ON DLSS QUALITY بازی حدود 50 فریم میده که  فقط چند فریم با یک لپتاپ با گرافیک RTX 3070 فاصله داره.
سایر تست ها رو ما در کلاس خودمون گرفتیم که میتونید مشاهده کنید. حتی کیفیت اس اس دی این لپتاپ از ایسوس STRIX سری SCAR  هم عملکرد بهتری داشت.  برای اینکه تعاریف بنده خیلی تملق آمیز نباشه استیکر. من به خریدار این امکانو میدم که آنلاین دستگاهو با من چک کنه و یکم با هم دستگاهو تست کنیم.

رم های دستگاه برعکس خیلی از رقبا که از 2933 استفاده می‌کنند، 3200 mhz هست و هر 2 HYNIX هست. 
دستگاه دارای Aura RGB هست داخل نرم افزار خودش میتونید تنظیم کنید.
کیبورد  و مانیتور دستگاه فوق‌العاده عالی هست و  من نیازی ندیدم که از لوازم مجزا استفاده کنم. 
لپتاپ وب کم نداره! 
Thunderbolt داره و سیستم کولینگ فوق‌العاده‌ خوبی داره اما مثل  همه لپتاپ های دیگه دما بالاست که کاملا نورمال هست. به هیچ عنوان دست شما ولی داغ نمیشه (برعکس Acer Predator)

من از یک عدد وکیوم واسه دفع گرما استفاده میکنم که طول عمر دستگاه رو زیاد میکنه . فکر کنم تو ایران نیست میتونم واستون بخرم و بیارم.

مشخصات کامل :

RTX 2070 SUPER TDP 115W

CPU: Core i7 10750H up to 5Ghz in Singlecore

RAM: 16 GB DDR4 3200 MHz

(3Slot)   SSD NVME 1000GB

Monitor : 15,6 FHD matt 178 degree  240Hz 3ms

WIFI 6

AURA RGB

وزن ۲.۳۰۰ 

قیمت و نحوه معامله :

دوستانه من مدل این لپتاپو تو ایران پیدا نکردند تا بتونم قیمت دقیق نو رو به شما بگم.  مدل های داخل بازار گرافیک های سری  max q هستند و فرق دارند.
لپتاپ های ایسوس حدود 50 میلیون  صفحه نمایش 240Hz ندارند , گرافیک ها RTX 2070  معمولی هست و سری SUPER نیست، که حدود 10 درصد قدرتشون فرق میکنه.
فرض بر اینکه قیمت نو کالا بین 55 تا 60 میلیون باشه. من قیمت دستگاه رو 37.300.000 تومان میگذارم که برای دستگاهی که فقط  3 ماه خریداری شده فوق العاده است.

من انتظار ندارم که شما  پول لپتاپ رو برای من واریز کنید، انتظار دارم که منو متقاعد کنید که خریدار واقعی هستید تا من لپتاپو همراه مسافرم بفرستم.
مثلا میتونید بیعانه بریزید یا لیون رو واسطه قرار بدید حتی اگر ایده قشنگتری دارید من در خدمتم.
من ترجیح میدم به مشهدی ها بفروشم، چون  حضوری واسم خیلی راحته، شما اگر آ‌شنا دارید در مشهد میتونه بیاد بگیره.

سعی کردم همه سوالات خریدار رو پاسخ بدم.

چنانچه سوالی در ذهنتون هست میتونید اینجا یا در تلگرام مطرح کنیدHmdMansouri88، من با کمال میل پاسخگو هستم. 
به خریدار واقعی شماره تلفنم رو میدم که تصویری صحبت کنیم و تست کنیم.
در پایان از شما دعوت میکنم که عکس های الحاق شده رو ملاحظه کنید.

photo_2021-05-11_19-58-55.jpg

photo_2021-05-11_19-56-48.jpg

photo_2021-05-11_19-56-47.jpg

4.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

photo_2021-02-11_12-34-40.jpg

2.jpg

tuzt.jpg

hgfghfhgf.jpg

photo_2021-05-11_20-49-48.jpg

ویرایش شده توسط hamedrock
لینک به دیدگاه

دستگاه وکیوم خودم  به خریدار هدیه داده میشه.

https://www.amazon.com/dp/B01G3G3C7M/ref=emc_b_5_i

photo_2021-05-14_19-24-33.jpg

لینک به دیدگاه

در فروم دیگه فروخته شد  

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...