رفتن به مطلب

هر آنچه در مورد چیپ های Ivy Bridge باید بدانیم


Recommended Posts

از اونجایی که قصد خرید پردازنده رو داشتم با حامد جان در تاپیکی همکلام شدیم که آقا حامد توصیه کردند از چیپ های Ivy Bridge خریداری کنم و همین توصیه موجب شد برم و در رابطه با آیوی بریچ بیشتر تحقیق کنم آخه قیمت ها چندان تفاوتی با سندی بریچ نداشت و برای من که کار گرافیکی انجام میدم با انکودهای تقریبا سنگین این مسئله خیلی برام مهم بود پس بررسی هایی انجام دادم و به مقالات جالبی برخورد کردم که بهتر دونستم در فروم لیون هم قرار بگیرد

در این تاپیک هر آنچه در مورد این چیپ های جدید میدونید رو بزارید تا علاقه مندان به این سری با اطلاعات کافی خرید کنند

ممنون از همه اساتید

intel_ivy_bridge_overview_narenji_ir.jpg?1335246013

طبق اعلام قبلی ، اینتل روز گذشته به صورت رسمی اولین سری از پردازنده های جدید Ivy Bridge خود را رونمایی کرد و جزئیات بیشتری از کارکرد و امکانات آنها را روشن نمود. طی بررسی های مختلف، با توانایی و قدرت این پردازنده آشنا شده بودیم. اما واقعا ایوی بریج که نسل سوم پردازنده های اینتل است، در مقایسه با چیپ های ۳۲ نانومتری فعلی همچون سندی بریج اینتل یا ترینیتی AMD، چه برگ برنده ای در دست دارد؟

شاید اولین و مهمترین برگ برنده ایوی بریج اینتل، چیزی است که رئیس مجله Chipzilla آن را این گونه بیان می کند: «۲۰ درصد کارایی پردازش بهتر با مصرف ۲۰ درصد انرژی کمتر از معمول»

در ادامه مطلب با ما همراه باشید، تا کمی بیشتر در این باره صحبت کنیم.

مصرف انرژی کمتر

این حقیقت که تکنولوژی پردازنده جدید اینتل، مصرف نیروی بسیار بهینه تر و کارآمدتری دارد (با سویچ روشن و خاموش درون قلب پردازنده)، می تواند در موفقیت آن در بازار بسیار مهم و حیاتی باشد. به خصوص در دورانی که ابزارهای موبایل و تبلت ها روز به روز اهمیت بیشتری پیدا می کنند و رقابت اینتل با تکنولوژی هایی مانند ARM شدیدتر می شود، میزان مصرف نیرو در پردازنده می تواند عامل اصلی انتخاب باشد.

ترانزیستورهای سه بعدی یا Tri‪-‬gate

اینتل امیدوار است که تکنولوژی جدید ترانزیستور که ۱۱ سال زمان صرف توسعه و بهبود آن نموده است، بتواند در جنگ شهرت و مصرف انرژی با ARM به کمک این شرکت بیاید. و البته شاید این ترانزیستور بتواند قانون مور را هم از نابودی نجات دهد.

۱۳ محصول متفاوت

13-different-products_narenji_ir.jpg

البته اینتل برای موفقیت این سری از پردازنده های خود حسابی تدارک دیده و اماده به نظر می رسد. اولین سری از پردازنده های ایوی بریج که دیروز معرفی شدند، شامل ۱۳ مدل متفاوت چهار هسته ای هستند. این سری شامل شش پردازنده Core i7، شش پردازنده core i5 و یک پردازنده ویژه Core i7 با قابلیت اورکلاک برای کامپیوترهای ویژه گیم است.

واکنش سریع

Responsiveness_narenji_ir.jpg

جدای از سرعت عمومی بهتر کامپیوتر، کاربران دستگاه های مجهز به ایوی بریج می توانند از مزیت جدید این پردازنده در بیرون آمدن بسیار سریع سیستم از حالت Sleep بهره ببرند.

ویرایش ویدیویی و تبدیل فرمت ها

media-editing-and-transcoding_narenji_ir.jpg

اینتل می گوید که تبدیل Codec فایل های ویدیویی یا تغییر فرمت آنها، با ایوی بریج دو برابر سریع تر از نسل قبلی قابل انجام است. علاوه بر اینکه شما توانایی کار با فایل های ویدیویی full HD و 4K را هم با راحتی بیشتری در اختیار خواهید داشت.

بهبود گرافیکی

visuals_narenji_ir.jpg

با پردازنده جدید اینتل، جدای از اینکه توانایی پردازش بیشتری را در اختیار دارید، بهبود قابل ملاحظه ای را هم در گرافیک های ادغام شده با چیپ شاهد خواهید بود. گرافیک های جدید intel HD 2500 و 4000 علاوه بر قدرت بالا، می توانند تا ۳ نمایشگر مجزا را پشتیبانی کنند.

امنیت

security_narenji_ir_ivy_bridge.jpg

اینتل امکانات امنیتی جالبی را هم درون پردازنده جدید خود جای داده است که کاربران را قادر می سازد از راه دور کامپیوترشان را قفل کنند. برای مثال با ایوی بریج شما می توانید از طریق شبکه 3G و استفاده از GPS به دنبال لپ تاپ گم شده تان بگردید. اینتل قابلیت های امنیتی ایوی بریج را اینگونه نام گذاری کرده است:

Intel Secure Key

Intel OS Guard

Intel Anti-Theft Technology

Ivy Bridge در مقابل Sandy Bridge

ivy_bridge_vs_sandy_bridge_narenji_ir.jpg

و این هم مقایسه ای میان پردازنده جدید ایوی بریج با پردازنده نسل قبلی اینتل، سندی بریج.

دستک تاپ و لپ تاپ

desktop_and_laptop_ivy_bridge_narenji_ir.jpg

به گفته اینتل، هم اکنون بیش از ۲۷۹ مدل کامپیوتر دسکتاپ و All‪-‬in‪-‬one، و ۳۰۰ مدل متفاوت لپ تاپ با قلب تپنده ایوی بریج در حال توسعه و تولید برای عرضه به بازار هستند.

آینده تکنولوژی پردازنده ها

intel-chipin.jpg

اینتل علاوه بر آماده سازی ایوی بریج برای بازار امسال، همزمان در حال کار بر روی نسل بعدی پردازنده های خود است . این پردازنده ها با نام کد

Haswell و تکنولوژی ۲۲ نانومتری قرار است از سال ۲۰۱۳ به بازار عرضه شوند. البته آزمایشگاه اینتل هم اکنون کار بر روی پردازنده های ۱۴ و ۱۰ نانومتری را هم در دستور کار دارد.

در ادامه هم اگر به مطالب بیشتر و مفیدی برخوردم حتما قرار خواهم داد .

منبع : نارنجی

-------------------------------------------------

و این سوال همچنان ذهم من رو به خودش مشغول کرده :

3570k بخرم یا 3550

تفاوت قیمت بین این دو مدل 50 هزار تومان است که قابل توجه است . از طرفی برخی از سایتها نوشته بودند که 3570k جایگزین 2500k است . پس با این حساب جایگاه 3550 کجاست ؟؟

لینک به دیدگاه
Share on other sites

3570k به مراتب بهتر از 2500 کا هستش ، ولی فقط میتونی تا 4.8 گیگا هرتز با بهترین کولرهای دنیا اورش کنی و اگه تا 5 بره دماش مشاهده شده تا 100 هم رفته ! . از نظر من که فقط نکته جالبش مصرف فوق العاده پایینش هست که با این حد اور بازم میشه 180 وات !!!

ولی از گرافیک جدید هم نباید چشم پوشی کرد چون حافظه نهان سطح 3 مستقل داره که مساوی هست با هردو پردازش قوی تر ( وقتی داری فقط با پردازنده بازی میکنی و بدون کارت مستقل که تست هاش توی یوتیوب قابل مشاهده است ) . یعنی از بازی بگذریم چون دایرکت ایکس 11 هستش با اکثر نرم افزارها ( به جز انیمیشن سازی و اینا ) و ویندوزهای 7 و 8 بخوبی کنار میاد .( من که بازی باهاشم قبول دارم )

یکی از دوستان هم حرف منطقی ای بهم زدن :

2500k =اور بیشتر =ارزونتر = دمای کمتر

تازه گرافیک 3000 ( 2500k ) هم بد نیست درکل 20 درصد ضعیفتره

ویرایش شده توسط enigmatic
لینک به دیدگاه
Share on other sites

دوسته عزیز تمام گفته هایه شما در حالت دیفالت پردازنده درسته...

ولی کسی که می خواد پردازنده رو در حالت اورکلاک استفاده کنه... کارایی سندی بریج و ایوی تقریباً براش برابر خوهد بود...

دلیل:

شما پردازنده ای مثل 2500k یا 2600K رو می تونین در فرکانسهای بین 4500 تا 4700 (نسبت به بچ پردازنده) بصورت 7/24 استفاده کنین...

ولی در ایوی و پردازنده هایی مثل 3570K و 3700K این فرکانس نهایت به 4200 (بدلیل دمایه تولیدی بالایه پردازنده) برای استفاده روزمره میرسه...

و کارایی 10-12% درصدی بالایی پردازنده در عمل به صفر میرسه...

پس انتخاب بین سندی و ایوی نسبت به نحوه استفاده کاربر می تونه متفاوت باشه..

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در مورد نحوه استفاده کاملا موافقم

خود من قصد اور کردن ندارم ، 3570k هم معتقدم بعدا خوب فروش میره اگر بخوام ارتقاء بدم .

مورد استفاده من هم که گفتم برای کارهای گرافیکی و میکس و انکودهای تقریبا سنگین هستش که این مورد در این مدل با تجه به گفته های خود شرکت 2 برابره . پس با توجه به این موارد بهترین گزینه برای افرادی که کار مونتاژ میکنند با هزینه مناسب و متوسط خرید 3550 یا 3570k هستش .

به فرض که شرکت این مورد رو خیلی بزرگ کرده باشه ( که بعید میدونم ) باز هم اگر بگیم 1.5 برابر سرعت در پردازش و انکود کردن بیشتر شده یعنی برای کسی که کارش مونتاژ فیلم و این موارد هست یک انقلاب در حیطه کاری خودش .

لینک به دیدگاه
Share on other sites

دوسته عزیز تمام گفته هایه شما در حالت دیفالت پردازنده درسته...

ولی کسی که می خواد پردازنده رو در حالت اورکلاک استفاده کنه... کارایی سندی بریج و ایوی تقریباً براش برابر خوهد بود...

دلیل:

شما پردازنده ای مثل 2500k یا 2600K رو می تونین در فرکانسهای بین 4500 تا 4700 (نسبت به بچ پردازنده) بصورت 7/24 استفاده کنین...

ولی در ایوی و پردازنده هایی مثل 3570K و 3700K این فرکانس نهایت به 4200 (بدلیل دمایه تولیدی بالایه پردازنده) برای استفاده روزمره میرسه...

و کارایی 10-12% درصدی بالایی پردازنده در عمل به صفر میرسه...

پس انتخاب بین سندی و ایوی نسبت به نحوه استفاده کاربر می تونه متفاوت باشه..

100%با شما موافقم

لینک به دیدگاه
Share on other sites

اگر حرف دوست خوبمون Goodman عملا درست باشه پس برای افرادی که قصد اور دارند نه تنها تفاوتی نمیکنه که به نسل چیپ های Ivy Bridgeکوچ کنند بلکه با تفاوت قیمت ممکنه ضرر هم بکنند اما از طرفی مگر ممکنه کمپانی اینتل با این رزومه قابل توجه این مورد رو ندیده باشه و یا بهش رسیدگی نکرده باشه ؟؟؟؟

در ادامه هم باز مطلبی که به چشمم خورد رو قرار میدم که توضیحات و مقایسه های قابل توجهی رو ارائه کرده بود :

سری جدید Ivy Bridge شاهکار جدید این شرکت است که وعده های زیادی به کاربران داده. اما آیا این پردازشگرهای جدید در عمل چگونه کار می کنند؟ آیا ارزش اش را دارد که کامپیوتر رومیزی تان را به نسل جدید ارتقا بدهید؟ آیا این پردازشگر آنقدر خوب عمل می کند که حتی ارزش خرید یک لپ تاپ جدید را داشته باشد؟

هنوز این سی پی یو ها به صورت عمده توزیع نشده اما برخی سایت ها با دسترسی به مدل های جدید امکان بررسی آن را داشته اند. در بررسی های اولیه همه چیز نشان دهنده این است که اینجا با پیشرفتی خوب و قابل اعتنا مواجه هستیم. برای مثال سایت Laptop Reviews لپ تاپ HP Elitebook 8470p را با پردازشگر نسل جدید بررسی نموده و قدرت پردازشی آن را با مدل های مختلفی از لپ تاپ های مجهز به نسل قبلی پردازشگرها یعنی Sandy Bridge مقایسه کرده است. در نهایت می بینیم که پردازشگر Ivy Bridge با اختلافی قابل توجه نسل قبلی اینتل را شکست داده است. اما برای دیدن این مقایسه ها ادامه مطلب را از دست ندهید.

در تصویر پایین امتیاز دهی ویندوز را برای لپ تاپ جدید می بینید. امتیاز ۷.۵ برای قدرت پردازشگر و از آن مهمتر امتیاز ۶.۴ برای کارت گرافیک جدید داخلی Intel HD 4000 که در مقایسه با نسل قبلی Intel HD 3000 با امتیاز ۴.۷ رشد خوبی را نشان می دهد.

Windows-Experience-Index-benchmark_t1_thumb.jpg

اما سیستم امتیاز دهی ویندوز یک روش تخصصی برای مقایسه نیست. بنابراین سراغ آزمون PCMark 7 میرویم. این آزمون بازدهی کلی سیستم را بررسی می کند. در جدول پایین امتیاز ها را می بینید. عدد بالاتر به معنی رتبه بهتر است و می بینید که این لپ تاپ در مقایسه با دیگر مدل ها چقدر خوب عمل کرده است.

PCMark7fruite_narenji.jpg

لپ تاپ HP 8470p با پردازشگر Ivy Bridge Core i7 1.7GHz و کارت گرافیک Intel HD 4000 موفق شده حتی کامپیوتر لنوو ThinkPad W520 را با کارت گرافیک Dedicate شکست بدهد.

اگر بخواهید سراغ آزمون PCMark Vantage هم بروید، نتایج زیر به شما داده می شود که پردازشگر جدید را یک سر و گردن بالاتر نشان می دهد.

PCMark%20Vantage_narenji.jpg

یکی از چیزهایی که اینتل روی آن تبلیغ زیادی کرده است، بخش پردازشگر گرافیکی ادغام شده در نسل Ivy Bridge است. Intel HD 4000 جایگزین Intel HD 3000 خواهد شد و این شرکت می گوید پردازشگر جدید در انجام کارهای سه بعدی ۵۰ درصد بهتر عمل می کند. بنابراین وقت اش رسیده که با آزمون اختصاصی 3DMark Vantage این موضوع را بررسی کنیم:

3DMark%20Vantage%20Score_narenji.jpg

عدد بالاتر به معنی کارایی بیشتر است و می بینیم که نتایج عالی هستند. ضمن اینکه این تازه با درایورهای اولیه اینتل محاسبه شده و با بهبود درایور، می توانید منتظر اعداد بهتری هم باشید. فراموش نکنید مدل هایی که در این جدول امتیاز بالاتری آورده اند، مجهز به کارت گرافیک های اختصاصی هستند. این جدول به خوبی نشان می دهد اگر واقعا می خواهید با کامپیوترتان بازی کنید، همچنان باید به دنبال مدل هایی با کارت گرافیک مجزا باشید.

در نهایت می توانید با تست Performance Test 7 دو نسل جدید و قدیم را به طور کلی با هم مقایسه کنید:

PerformanceTest%20Version%207_narenji.jpg

در کنار همه اینها، پردازشگر جدید باطری بهتری را هم در اختیار شما قرار می دهد. همه چیز سریع و فوق العاده کار می کند و این مجموعه از بهبودها نشان دهنده موفقیت نسل جدید اینتل خواهد بود.

ویرایش شده توسط Mashhad
لینک به دیدگاه
Share on other sites

من که امید دارم اینتل مشکل IHS این پردازنده ها رو تا سال بعد برطرف کنه . انوقت حتما 3570 میخرم بی شک بهترین انتخاب میشه . انگار توی امر کامپیوتر هم هر جوانی یه عیبی داره :D

لینک به دیدگاه
Share on other sites

ظاهرا در این نسل چیپ ها گرافیک مجتمع خیلی جالب و قابل توجهی داره به قول دوستمون enigmatic براحتی میشه بازی مستقل از کارت گرافیک انجام داد بدون مشکل . البته شاید بعضی بازی ها

اما در جریان همین مطالعه ای که داشتم باز هم به مورد جالبی برخوردم که اینجا قرار میدم . امید که مورد استفاده قرار بگیره

یکی از مسائلی که اینتل زیاد روی آن کار کرده مربوط به کارت گرافیک مجتمع می شود. کارت گرافیک مجتمع یا IGP (مخفف Integrated Graphic Processor) در مدل های رده اول بین ۱۲ تا ۱۶ واحد EU دارد، همین عدد در مورد گرافیک های سری HD 2500 احتمالا ۸ بود. IGP جدید از DirectX 11 هم پشتیبانی می کند، بنابراین از نظر قابلیت های اصلی با کارت گرافیک های AMD و NVIDIA یکسان است. در مقاله ی دیگری که توسط anandtech منتشر شده ، گرافیک مجتمع IVB ها با SNB ها مقایسه شده و می توان گفت که در گرافیک های جدید هر واحد EU قدرت محاسباتی ۲ برابری نسبت به آنچه در SNB ها استفاده می شد، دارد. کمپانی سازنده Intel خود ادعا می کند که قدرت گرافیک ۶۰ درصد افزایش داشته است.

تست ها چه می گویند؟

اخیرا نتایج تست Ivy Bridge ها لو رفته بود اما به شایعات نمی توان چندان اعتماد کرد. خوشبختانه نتایج تست ها به طور رسمی هم منتشر شد. در اولین اخبار تائید نشده مشخص شد که پردازنده های Ivy Bridge از نظر سرعت پردازش به صورت تک هسته ای با Sandy Bridge ها برابری می کنند و بیشتر روز کارهای چند هسته ای برتری دارند. مصرف انرژی کمتر و کارت گرافیک مجتمع قوی تر از دیگر تفاوت ها بود.

اینتل در اسنادی که برای شرکای خود فرستاده، کارایی IB را مشخص کرده است. نتایج خوبی است، به عنوان مثال در تست ArcSoft Media Expresso با ۵۶ درصد افزایش سرعت پردازش مواجه هستیم. در Excel 2010 نیز ۲۵ درصد افزایش سرعت داریم. در تست کارت گرافیک مجتمع با بنچ مارک ۳D Mark Vantage GPU Benchmark افزایش امتیاز ۱۹۹ درصد است! متاسفانه تست گرافیک با بازی های سنگین ۳ بعدی صورت نگرفته است، اما انتظار می رود که افزایش سرعت اجرای بازی ها نیز زیاد باشد.

اما مقایسه ی جالب بین یکی از بهترین پردازنده های دسکتاپ که در بازار موجود است یعنی Core i7 2600K با سرعت ۳٫۴ گیگاهرتز و پردازنده ای از نسل آینده به نام Core i7 3770 با همین سرعت صورت گرفته است. به ۲ تصویر زیر توجه کنید:

Intel-Ivy-Bridge-Desktop-Processor-Models-Tabled-2.jpg

Intel-Ivy-Bridge-Desktop-Processor-Models-Tabled-3.jpg

مقایسه ای که در نمودار نشان داده شده به شرح زیر است:

۷ درصد امتیاز بیشتر در SYSmark 2012

14 درصد امتیاز بیشتر در HDXPRT 2011

15 درصد امتیاز بیشتر در Cinebench 11.5

13 درصد امتیاز بهتر در ProShow Gold در ساختن اسلایدشو از تصاویر

۲۵ درصد سرعت بیشتر در Excel 2010

56 درصد سرعت بیشتر در ArcSoft Media Expresso در تبدیل ویدیوها

۱۹۲ درصد امتیاز بیشتر در ۳DMark Vantage

17 درصد سریعتر در ۳DMark Vantage CPU Benchmark مربوط به CPU

199 درصد سریعتر در ۳DMark Vantage GPU Benchmark مربوط به گرافیک مجتمع

برای اطلاعات بیشتر در مورد نقشه راه اینتل به سایت tomshardware مراجعه کنید.

گرافیک مجتمع پردازنده های Ivy Bridge رزولوشن ۴۰۹۶×۴۰۹۶ را پشتیبانی می کنند

Super-High-4096-x-4096-Display-From-An-IGP-The-Upcoming-Ivy-Bridge-Can-Do-It-1.jpg

در مورد گرافیک مجتمع این پردازنده های نسل جدید باید بگیم این پردازنده ها از یک نظر۲ برابر معماری کنونی یا Sandy Bridge قدرت دارند. اشتباه نکنید! در مورد سرعت پردازنده صحبت نمی کنیم بلکه بحث در مورد گرافیک مجتمع (منظور IGP مخفف Integrated Graphic Processor است که روز قالب پردازنده قرار دارد) است.

Super-High-4096-x-4096-Display-From-An-IGP-The-Upcoming-Ivy-Bridge-Can-Do-It-2.jpg

گرافیک مجتمع در Ivy Bridgeها حدود ۲ برابر سریع تر بوده و امکانات جدیدی هم دارد، به عنوان مثال رزولوشن ۴۰۹۶ پیکسل در ۴۰۹۶ پیکسل را پشتیبانی می کنند (قابل ذکر است که مانیتورهای Full HD رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل را پشتیبانی میکنند. تلویزیون های با کیفیت و بزگر هم همین رزولوشن را دارند).

قابلیت جالبی است، بهترین کارت گرافیک های فعلی مثل مدل های ۲ هسته ای AMD HD 6990 یا NVIDIA GTX 590 هم چنین رزولوشنی را در حالت یک مانیتوری پشتیبانی نکرده اند. رزولوشن بسیار بالایی است، محتوایی با این رزولوشن و همین طور مانیتوری برای نمایش آن کمیاب است. همچنین این IGP قوی، توانایی پخش چندین جریان ویدئویی با رزولوشن ۴K را دارد.

Super-High-4096-x-4096-Display-From-An-IGP-The-Upcoming-Ivy-Bridge-Can-Do-It-3.jpg

کمپانی NVIDIA بزرگترین سازنده ی چیپ گرافیکی، از امکان پذیر بودن بازی در این رزولوشن فوق العاده بالا صحبت می کند. واقعا جالب است که ببینیم این کمپانی چه کارت گرافیک غول آسایی برای پردازش محتوای ۱۶ مگاپیکسلی طراحی و تولید خواهد کرد . این در حالیست که برخی بازی های امروزی هم برای اجرای درست با رزولوشن Full HD یا ۲ مگاپیکسل، به کارت گرافیک قوی نیاز دارند. مساله ی دیگر، کاربردهای این رزولوشن بالا و قیمت آن است که منتظرش هستیم.

راستی enigmatic عزیز این داستان مشکل IHS چیه ؟

ببینم میتونی از خرید 3570 منصرفم کنی :lol:

ویرایش شده توسط Mashhad
لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

حتی اگه خواستی پردازنده رو سندیبریج بگیری مادربورد رو z77 بردار برای گیم

چون حتی با پردازنده سندیبریج +مادربورد z77 در بازیها به شدت فریمها بالاتر میرن به لطف فناوری Virtu

لینک به دیدگاه
Share on other sites

حسینم عزیز ^_^

والا انگار اساتید پیدا نیستن پس بنده حقیر یه توضیحی میدم :

IHS سطح فلزی روی پردازنده هستش که در حقیقت مشکل زیر اونه ، یعنی اینتل گند زده و در این نسل خمیر حرارتی بی کیفیت استفاده کرده ( بین سطح اصلی CPU و روکش فلزی یا IHS )

به طوری که نمیزاره انتقال گرما به خوبی انجام بشه ( از سطح اصلی هسته برسه به روکش فلزی ) یعنی اگه خنک ترین کولر هم داشته باشی فرقی نداره ( البته منظورم اورکلاک هست برای مصارف معمولی خوبه و حتی تا 4 به راحتی اور میشه ) . مدرکشم اینه که بعضییا روکش رو برداشتن و یه خمیر حرارتی مرغوب زدن دما تا 15 درصد پایین اومد ( البته خودم شک دارم از این باشه )

در مورد گرافیکم فشرده هستش و باید حداقل یه رم 8 بذاری تا باهاش حال کنی

باز میگم واسه شما که اور نمیکنی 3570 عالیه فقط فکر کنم کمی قیمت کاذب داره و باید صبر کرد بعد خرید ...

لینک به دیدگاه
Share on other sites

مرسی فرجام جان نکته قابل توجهی بود که در موردش شک داشتم

یکی دیگه از بچه ها در همین فروم اشاره کرده بود اگر بخواد آیوی بریچ بگیره با مین z77 میگیره اما توضیح نداده بود چرا .

توی چند سایت دیگه هم دیدم نوشته بودند این مین بسیار برای آیوی مناسبه .

فرجام جان ممنون میشم در مورد فناوری virtu توضیحاتی رو مختصر بدی .

سوال من اینکه آیا با این فناوری میشه از کارت گرافیک مجزا و گرافیک مجتمع cpu همزمان استفاده کرد و از قدرت بیشتری بهره برد ؟؟ یا تنها میشه همزمان استفاده و سوئیچ کرد ؟ یا چیزی فراتر از این حرف هاست و خبر ندارم !؟

فرجام عزیز مطمئنا متوجه شدی که مورد استفاده من برای میکس و مونتاژ کارهای گرافیکی هستش حالا این مین برد چقدر می تونه تاثیر در این نوع فعالیت داشته باشه ؟

ممنون از توجه

لینک به دیدگاه
Share on other sites

حتی اگه خواستی پردازنده رو سندیبریج بگیری مادربورد رو z77 بردار برای گیم

چون حتی با پردازنده سندیبریج +مادربورد z77 در بازیها به شدت فریمها بالاتر میرن به لطف فناوری Virtu

آره Hyperformance وقتی بذاری دیگه واویلا ... :wacko:

راستی درصد بالا بردن قدرت گرافیکش بستگی به این داره که از چه کارتی استفاده میشه ؟

آخه خود ویرتو میگه 60 درصد ولی یه جا دیدم با برد ازراک 70 درصد برده بود بالا !

لینک به دیدگاه
Share on other sites

حسین جان مرسی از توضیحات ، خیلی شفاف بود . ماشالا خودت یک پا استادی :clapping:

پس با این حساب برای من که اور نمیکنم فرقی نمیکنه این مشکل . خدا رو شکر :Praying:

رم راستش فعلا میخوام 8 بزارم که هنگام خرید رم هم حتما یک مشاوره اساسی میگیرم .

قیمت جهانی کاذب هستش ؟ یا منظور قیمت در ایران خودمونه بدلیل تقریبا جدید بودن این چیپ ها ؟ خیلی ها میگند صبر کن خیلی ها هم میگند فرقی نمیکنه و حتی شاید گرونتر بشه اما هیچکس نمیگه چقدر صبر کن . یک میانگین صبر رو هم بگو حسین جان .

مرسی

لینک به دیدگاه
Share on other sites

من که خودم از اساتید اینجا یاد گرفتم . :wub:

احتمالشو که بچه ها دقیق میدونن کی میاد پایین ولی حرفای مجلس که انگار بیانگر این بود که با تمام شدن سال تولید ملی تورم بخوابه ( دیگه اینو نمیشه ادامش داد 30 ی 30 )

ولی قیمتش 100 درصد خب معلومه به بازار خودمون و جدیدی اینا هستش ...

تا آخر تابستون من میگم صبر کنی بد نییست

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

آره Hyperformance وقتی بذاری دیگه واویلا ... :wacko:

راستی درصد بالا بردن قدرت گرافیکش بستگی به این داره که از چه کارتی استفاده میشه ؟

آخه خود ویرتو میگه 60 درصد ولی یه جا دیدم با برد ازراک 70 درصد برده بود بالا !

آره تقریبا" هرچقدر کارت گرافیک جدیدتر باشه مثلا برای amd سری 7000 با ویرتو بهتر جواب میدن چند درصد نسبت به سری 6000

البته این درصد هم نسبت به اینکه درصد پیشرفت در بازیها باشه یا بنچمارکها تفاوت داره و یا حتی در انواع مختلف بازیها هم ممکنه تفاوت داشته باشه

اون دوستمون هم که صاحب تاپیک هستند:

سلام داداش خوبی؟ :دی

توضیح رو میدم خودت جواب سوالت رو توش میتونی ببینی

دقیقا" یکی از کارهایی که این Lucid Virtu انجام میده اینه که کارت گرافیک مجتمع پردازنده رو بطور موازی و همزمان با کارت گرافیک اصلی وارد پردازشهای گرافیکی میکنه(گیم و بنچمارک و این حرفا)

قابلیت سوویچ کردن در z68 ها بود اینجا هم هست! اما در z77 گرافیک مجتمع و کارت گرافیکی با هم کار میکنند همزمان

در بنچمارکهای مختلفی هم که تست کردیم

2600k+ Sabertooth z77

کارایی این 2600 کا نسبت به وقتی که روی مین بورد z68 بود افزایش پیدا کرده بود تستها شامل Cinebench و تبدیل و ویرایش ویدئویی و....

لینک به دیدگاه
Share on other sites

یه نما از داخل برنامه ویرتو :

post-10367-0-11290600-1339781117_thumb.png

همون طور که میبینی در حالت عادی مجازی سازی فعاله که فقط چیزی حدود 5 درصد میبره فریمو بالا

post-10367-0-56877500-1339781353_thumb.png

در حالت Vsynce که بازم زیاد بالا نمیره و مشابه Vsynce موجود در خود بازیهاست

ولی همون طور که در عکس مشاهده میکنی اگه Hyperformance رو روشن کنی فریم ریت جادویی میره بالا و توان کارت اکسترنالت 60 درصد بوست میشه

لینک به دیدگاه
Share on other sites

محمد هستم دوستان ، کوچک همه دوستان گل لیون

عجب فناوری توپی روی این Sabertooth z77 قرار دادند به قول معروف خوراک بچه های میکسر هستش . اکثر نرم افزارهای میکسرها همش تبدیل از این فرمت به اون فرمت و خروجی گرفتنه و این براشون خیلی عالی میشه که بتونند از فناوری Virtu در کنار قابلیت گرافیکی بالای پردازنده آیوی بریچ استفاده کنند .

فقط قیمت این مین خیلی باید بالا باشه یا لااقل متوسط به بالا . قیمت دقیقش چنده دوستان ؟

این مین قیمتش تثبیت شده و یا این هم بلاتکلیفه ؟

حسین جان با حساب سرانگشی دیدم میتونم تا آخر تابستون صبر کنم . ولی اگر گرونتر بشه اضافه پولش و ازت میگیرم :lol:

لینک به دیدگاه
Share on other sites

قیمتش فکر کنم 580 باشه تو سایت لیون ولی باید سوال کنی از آقای حسینی.

هم ایسوس بلاتکلیفه هم گیگا منم میخواستم V Pro بگیرم تا قیمتشو دیدم دو شب نخوابیدم و داشتم دیوونه میشدم :lol:

محمد جان من فقط خودم و حساب یارانه م زنده ایم ، اونم شما میخوای ؟ :D

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

sabertooth z77 الان کمیاب شده و بازه قیمتیش از 540 الی 580 تومن هستش! بگذریم که من 450 تومن خریده بودم :دی نمیدونم چطوری دلار اومد پایین اما اینا رفت بالا :دی

مادربورد Asus p8z77 v-pro هم امکاناتش در همون حد sabertooth هستش و فقط قیافش فرق داره :دی البته بردهای sabertooth رده نظامی هستند و حسابی خرکار :دی

asus z77 Vpro هم میتونم برات حدود 514 اینا بگیرم تو بازار گرونتره فکر کنم

لینک به دیدگاه
Share on other sites

580 :wacko:

فوقش از آقای حسینی بپرسم میگن 575 که باز هم حالت چهره ام :wacko: پس بهتره خرج الکی روی قبض تلفن نندازم

دعا میکردم بگی 400 نهایتا 420 اونم تازه تا یک هفته با خودم کلنجار میرفتم بگیرم یا نه .

اما فکر نکنم بیشتر از 350 بخوام برای مین خرج کنم . امید به ارزان شدن قطعات . فعلا از خرید دست میکشم و بهتره هر 2 قطعه رو با هم بخرم که می افته برای همون تقریبا اواخر تابستون . اگر هم زودتر قیمت ها سرشکن بشه که اواسط تابستون .

حسین جان قربون خودت و حساب یارانه ات . الهی حسابت بترکه از پول زیادی و مجبور بشی چند حساب باز کنی تا ... بهت شک نکنند که از کجا آورده :Praying:

ولی خرید آیوی بریچ قطعی شد به لطف همفکری و راهنمایی دوستان مخصوصا حامد جان .

مرسی فرجام جان ، ظاهرا خرید موکول شد به تابسون : دی

ویرایش شده توسط Mashhad
لینک به دیدگاه
Share on other sites

آره V pro بعلت 16 فاز بودنش واسه اور یه خورده بهتره ولی Saber چهارده فازه وی پرو PCI همداره و هم یه PS2 که هم به ماوس میخوره و هم کیبورد ( درکل یه کاری کردن که قدیمیا هم باهاش حال کنن )

ولی مدل V به نظرم برات بهتره ( این مدل 12 فازه و همون امکانات پرو رو داره )

لینک به دیدگاه
Share on other sites

به حرف دوستمون فرجام هم گوش کن که میگن کمیابه پس چرا ناراحتی منم قیدشو زدم تو این وضع بازار. الانم یه کارت دس دو میخام بگیرم تابستونمو بگذرونم

به هر حال موفق باشی . ممنون واسه دعا ( دعا کن یارانه ها رو بردارن و بازار مثل پارسال بشه )

ویرایش شده توسط enigmatic
لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

در تصویر پایین امتیاز دهی ویندوز را برای لپ تاپ جدید می بینید. امتیاز ۷.۵ برای قدرت پردازشگر و از آن مهمتر امتیاز ۶.۴ برای کارت گرافیک جدید داخلی Intel HD 4000 که در مقایسه با نسل قبلی Intel HD 3000 با امتیاز ۴.۷ رشد خوبی را نشان می دهد.

Windows-Experience-Index-benchmark_t1_thumb.jpg

سلام

ولی برا من امتیازش 6.9 هستش / مشکلی که دارم اینه چطوری میتونم تست رو ببرم رو Nvidia ؟

مرسی

لینک به دیدگاه
Share on other sites

اون که دعای شب و روزم حسین جان

خدا بزرگه تا تابستون یکجوری میگذرونیم

در ادامه :

%D8%AF%D8%B3%DA%A9-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D8%B1.jpg

شرکت ایسر جزء اولین هایی است که اقدام به صادر و عرضه به بازارکامپیوترهای PC می نماید که از نسل سوم پردازنده های Intel Core با نامتجاری Ivy Bridge برخوردارند.

به گزارش سافت گذر به نقل از فن آوری اطلاعات ایران؛ دسکتاپ های جدید ایسر از پردازنده های چهار هسته ای Corei5 و Core i7 برخوردارند که در این میان می توان ریزتراشه جدید اینتل IvyBridge را نیز دید.

ایسر اظهار داشته است که تست های مختلف نشان می دهد که پردازنده های IvyBridge می توانند تا بیش از ۲۰ درصد نسبت به پردازنده های Sandy Bridge بهعملکرد CPU و تا ۳۰ درصد در عملکرد و کیفیت گرافیکی بهبود بخشند.

اولین آلترابوک ایسر یعنی Aspire S5 که اوایل سال جاری معرفی شد ازریزتراشه های Ivy Bridge بهره برده است که گفته می شود این پردازنده هایجدید ضمن حفظ عمر باتری عملکرد اجرایی بسیار بهتری را به سیستم می دهند.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
  • اضافه کردن...