رفتن به مطلب

هر آنچه در مورد چیپ های Ivy Bridge باید بدانیم

Recommended Posts

• کاربر ویژه

[/center]

سلام

ولی برا من امتیازش 6.9 هستش / مشکلی که دارم اینه چطوری میتونم تست رو ببرم رو Nvidia ؟

مرسی

شما برو توی بایوس

گزینه IGPU رو پیدا کن و بلکل خاموشش کن بعدش دوباره تست کن و خروجی تصویر هم از کارت بگیر

شاید بشه :دی البته شاید :دی

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما برو توی بایوس

گزینه IGPU رو پیدا کن و بلکل خاموشش کن بعدش دوباره تست کن و خروجی تصویر هم از کارت بگیر

شاید بشه :دی البته شاید :دی

سلام

همچین گزینه ای نبود/ کلاً گزینه ای برا گرافیک نیست

لینک به دیدگاه

میگم دوستان این مین هم به نظر از فناوری Virtu بهره منده . درسته ؟

فقط موندم چرا نتونستم تو فروشگاه های ایران پیدا کنم . هنوز وارد نشده یا من نتونستم پیدا کنم . آخه قیمت جهانیش مناسبه .

Z77 Pro4-M

Z77%20Pro4-M%28m%29.jpg

اگر این مین هم گرافیک پردازنده چیپ Ivy Bridge رو بتونه با کارت گرافیک ترکیب کنه قیمتش خیلی مناسبه .

تا نظر دوستان چی باشه

لینک به دیدگاه

حتی اگه خواستی پردازنده رو سندیبریج بگیری مادربورد رو z77 بردار برای گیم

چون حتی با پردازنده سندیبریج +مادربورد z77 در بازیها به شدت فریمها بالاتر میرن به لطف فناوری Virtu

تو چند تا فروم حارجی خوندم که پردازنده های سندی بریج با مادربورد های سری 77 و 75 کار نمیکنن . Vitru روی مادربورد های Z68 هم هست . خودم دارم استفاده میکنم .البته سوئیچ میکنه . ولی تاثیر محسوسی داره رو سیستم .

این هم سایت آناندتک : http://www.anandtech.com/show/4830/intels-ivy-bridge-architecture-exposed

جدولی رو که برای چیپ ها زده ببینید . برای سری 77 و 75 فقط زده پشتیبانی از Ivy .

ویرایش شده توسط Hamed
لینک به دیدگاه

سلام

همچین گزینه ای نبود/ کلاً گزینه ای برا گرافیک نیست

لپتاپ ها از چیپ های سری H استفاده میکنن . پس Virtu ندارن . انویدیا برای اینکه مشکل رو حل کنه فناوری اپتیموس رو ارائه کرده . کارش مشابه همین vitru هست . ولیس به جای اینکه مادربورد کار رو انجام بده ، خود کارت گرافیک اینکار رو میکنه . معمولا آیکونش تو قسمت سیستم ترای هست .

لینک به دیدگاه

تو چند تا فروم حارجی خوندم که پردازنده های سندی بریج با مادربورد های سری 77 و 75 کار نمیکنن . Vitru روی مادربورد های Z68 هم هست . خودم دارم استفاده میکنم .البته سوئیچ میکنه . ولی تاثیر محسوسی داره رو سیستم .

این هم سایت آناندتک : http://www.anandtech...tecture-exposed

جدولی رو که برای چیپ ها زده ببینید . برای سری 77 و 75 فقط زده پشتیبانی از Ivy .

حامد جان بیشتر مد نظر استفاده ترکیبی از کارت گرافیک و گرافیک مجتمع cpu بود . این مدل Z68 همچین امکانی داره یا فقط سوئیچ میکنه ؟

مرسی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همچین امکاناتی رو داره z68 اما بعضی جاها خوب عمل میکنه و بعضی جاها هم بر عکس

در کل z77 ورژن بلوغ یافته اون رو داره

و اینکه خودم 2600 کا + زد 77 استفاده میکردم و با ستدیبریج کار میکنه

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

میگم دوستان این مین هم به نظر از فناوری Virtu بهره منده . درسته ؟

فقط موندم چرا نتونستم تو فروشگاه های ایران پیدا کنم . هنوز وارد نشده یا من نتونستم پیدا کنم . آخه قیمت جهانیش مناسبه .

Z77 Pro4-M

Z77%20Pro4-M%28m%29.jpg

اگر این مین هم گرافیک پردازنده چیپ Ivy Bridge رو بتونه با کارت گرافیک ترکیب کنه قیمتش خیلی مناسبه .

تا نظر دوستان چی باشه

دوستان در این مورد نظری ندارید ؟

فرجام جان شما ؟

حامد جان ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چیپست z77 تمام مادربوردهای تولیدیش تا جایی که یادمه ویرتو دارن

همین مادربورد اکستریم 6 اش رو تست کردم خوب بود

بعد از سبرتوث و گیگابایت سوم بود در کارایی کلی

البته این مدل که شما انتخاب کردی برد کوچیک هستش M-atx :دی فکر کنم یه دونه PCi داره اگه باش مشکلی نداری این اومد بگیرش

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

فرجام جان میگم توی همین عکس هم نگاه کنیم 3 تا درگاه داره .

برداشت من از pci اشتباهه ؟ همین درگاه مثلا برای کارت گرافیک و کارت صدا و .. رو نمیگی ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

PCI برای وصل کردن قطعاتی مثل کارت صدا و کارت کپچر و این حرفا :دی

اونی که گرافیک روش وصل میشه PCI-Express هستش که این برد 2 تا داره و یک عدد PCI

اصلاح میکنم! اصلا PCI نداره این برد! :دی

یک

PCI express 16x 3.0

یک عدد 1x

2 عدد PCi ex 2.0 داره که یکیشون 4 ایکس کار میکنه یکیش 1 ایکس

Expansion Slots

PCI Express 3.0 x16 1 PCI Express 2.0 x16 2 (x1, x4) PCI Express x1 1

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

مرسی چنان تعریف جانانه دادی ازش که کلا قدیش رو زدم :D

کارت صدای من اکسترنال هستش و نیازی به pci برای این مورد ندارم .

ویرایش شده توسط Mashhad
لینک به دیدگاه

و در ادامه :

در بسیاری از بررسی هایی که در مورد پردازنده های Ivy Bridge انجام شده تقریبا این توافق نظر وجود داشته است که معماری جدید به اندازه Sandy Bridge اورکلاک نمیکند. اما این موضوع مانع از آن نشد که HiCookie در آزمایشات و اورکلاک های خود به رکورد جدید ۷.۰۳۲GHz نرسد. این رکورد جدید توسط یک اینتل کور i7 3770K بر روی یک مادربورد گیگابایت بدست آمده است. وی همچنین موفق شد تا در اورکلاک DDR3 نیز به رکورد جدیدی دست پیدا کند. رکورد های جدید توسط CPUz و Canard PC تایید شده است. اطلاعات زیر در مورد مشخصاتی که HiCookie در آزمایشات خود استفاده کرده منتشر شده است.

اولین رکورد معتبر روی پردازنده های آیوی بریج با کلاک 7.032 گیگاهرتزی توسط گیگابایت

به علاوه رکورد 3280 مگاهرتزی مگاهرتزی کلاک حافظه به روی 4 DIMM در پلتفرم آیوی بریج

001.jpg

ویرایش شده توسط Mashhad
لینک به دیدگاه

Kingston رم جدیدی از خانواده رم های HyperX خود معرفی کرد که بر اساس توضیحات Kingston بر اساس نسل سوم پردازنده های Ivy Bridge تولید شده اند. این رم جدید که همراه با چندین کیت کانال دوگانه عرضه میشود تا فرکانس های ۲۶۶۶ MHz را پشتیبانی میکند و در مدل های ۴،۸ و ۱۶ گیگابایت وارد بازار خواهد شد.

Kingston همچنین اعلام کرده است که کیت های ۲۸۰۰ MHz به نحوی طراحی شده اند که بر روی مادربورد های گیگابایت و ایسوس عملکردی فوق العاده داشته باشد. این کیت ها بطور ویژه و اختصاصی برای کار با نسل سوم پردازنده های Core i7 و Core i5 تولید شده اند. این رم که با استفاده از معماری ۲۲ nm ساخته شده است بهترین انتخاب برای ارائه کارایی به علاقه مندان و اورکلاکرها خواهد بود.

کیت ۸ گیگابایتی ۲۶۶۶ MHz به همراه ماژول های ۴ گیگابایت بزودی عرضه خواهد شد که تا این لحظه قیمت آن مشخص نمیباشد.

کیت ۲۴۰۰ MHz با ماژول های ۴ گیگابایت عرضه خواهد شد که ۹۰ دلار قیمت خواهد داشت .

کیت ۱۶ گیگابایتی با ماژول های ۸ گیگابایت و نمایش ۲۱۳۳ MHz، با قیمت ۲۲۰ دلار عرضه خواهد شد.

کیت ۸ گیگابایت ۲۱۳۳ MHz با ماژول های ۴ گیگابایتی با قیمت ۷۵ دلار عرضه میشود.

Kingston همچنین کیت ۱۶ گیگابایتی ۱۶۰۰ MHz با ماژول های ۸ گیگابایتی را با قیمت ۱۳۰ دلار عرضه میکند.

i2969_img.pcwar.com.jpg

لینک به دیدگاه

اگه روی بردهای جدید گیگا تست اورکلاک زده باشن ، خب منطقیه . چون بردهای جدید گیگا که در کامپیوتکس عرضه شدن چیپ های جدیدی دارن که علاوه بر ایجاد میدان تغذیه ی بالا ،حرارت رو به پایین ترین حد ممکن میرسونن . با این وجود واسه اور عالین . تازه این بردهای ست 77 گیگا با شعار اورکلاک سری آیوی بریج اومدن !

( خاک تو سر ایسوس -_- ) بلانسبت

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...