رفتن به مطلب

مشکل سخت افزار یا نرم افزار؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود دوستان

قبل از عید یه سیستم با مشخصات زیر برای تصویر سازی و بیشتر کار با کورل بستم

cpu:3900x

cooler:deepcool fryzen

main:ASUS b550-f

ram:cusial ballstick rgb 32gb 16*2 3200

gpu:1650 tuf

power:600mwe

مشکلی که هست، توی نرم افزار کورل، اکثر پردازش هارو به صورت تک هسته انجام میده و خیلی کند عمل میکنه.

یه موقع هایی هم کلا فریز میکنه و چاره ای جز ریستارت نیست.

توی نرم افزار کورل سیپیو حداکثر 5 درصد درگیر میشه(فقط تک هسته داره استفاده میشه)

توی تست فورمارک هم تمام قطعات اون طوری که باید عمل میکنن و مشکلی نیست.

متاسفانه هرکاری کردم نشد بایوس مادربرد رو به روز کنم. از توی ez update میزنه به روز هست. در صورتی که نسخه بایوس 0608 هست اما الان نسخه به روز 2108 هست. با ez flash هم میزنه فایل بایوس معتبر نیست.(بابت مشکل فریز شدن احتمالا مشکل از رمه)

نرم افزار کورل رو هم از 2017 تا 2021 امتحان کردم و همه اینشکلی بودن.

کسی میدونه مشکل نرم افزار کورل چیه؟ مشکل از سخت افزاره یا نرم افزار؟

لینک به دیدگاه

یه ورژن بالاتر اپدیت بزن ببین اصلا اپدیت میشه بایوس یا نه. 

مدل مادربردت رو هم دقیق انتخاب کن 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

در 1 ساعت قبل، hamed_crazy گفته است :

یه ورژن بالاتر اپدیت بزن ببین اصلا اپدیت میشه بایوس یا نه. 

مدل مادربردت رو هم دقیق انتخاب کن 

چند تا ورژن متفاوت تست کردم، ولی همشون عین هم بودن. بایوس رو هم میخواستم ریست کنم هرچی جامپر clear cmos رو اتصال دادم و باطری رو در اوردم، ریست نشد. انگار بایوسش کلا قفل کرده

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

در ۱۷ ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

چند تا ورژن متفاوت تست کردم، ولی همشون عین هم بودن. بایوس رو هم میخواستم ریست کنم هرچی جامپر clear cmos رو اتصال دادم و باطری رو در اوردم، ریست نشد. انگار بایوسش کلا قفل کرده

باید سیستم رو از برق بکشی و بعد جامچر یا باتری رو دربیاری. البته ریست کردنش قرار نیست به ورژن کارخونه برگرده. فقط تنظیمات به حالت دیفالت بر میگرده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۳ ساعت قبل، hamed_crazy گفته است :

باید سیستم رو از برق بکشی و بعد جامچر یا باتری رو دربیاری. البته ریست کردنش قرار نیست به ورژن کارخونه برگرده. فقط تنظیمات به حالت دیفالت بر میگرده

بله اینهارو میدونم. سیستم مشکل داشت و موقع نمایش صفحه پست 3 تا بوق میزد و اصلا تصویر بایوس نمیومد بالا، فقط بعد چند لحظه ویندوز میومد بالا، میخواستم بایوس ریست کنم که درست شه، اما ظاهرا مشکل از درایو گرافیک بود و مجبور شدم با گرافیک دیگه تصویر بگیرم تا بایوس رو بیارم بالا. بعد نصب درایو جدید مشکل بالا نیومدن بایوس حل شد، اما هیچ جوره نمیشه اپدیتش کرد!!!

دوستان دیگه نظری ندارن؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...