رفتن به مطلب

مشکل بسیاری از خریداران با سه بعدی مانیتور lg d2342p

Recommended Posts

سلام به دوستان عزیز:

یه موردی هست درباره مشکل دوستان عزیز با این مانیتور جدید ال جی.

خیلی از دوستان از مشکل کار با 3d این دستگاه گلایه دارن و میگن که کیفیت سه بعدی تو این مانیتور خوب نیست.

به این عکس که اپ کردم توجه کنید:

مانیتورهایی که عینک بالایی همراهشون هست متاسفانه عینک اشتباه توش گذاشته شده .این عینکها که روی دستشون نوشته lg cinema 3d مخصوص تلوزیونهای سه بعدی lg هستند و روی این مانیتور خوب کار نمیکنند.بیشتر مشکلاتی که کاربرهای این مانیتور با سه بعدی دارن به خاطر همین مورد هستش که عینک tv های lg رو به جای عینکهای مخصوص مانیتور استفاده میکنند.و این به خاطر اشتباه lg در گذاشتن عینکهای مخصوص tv به جای عینکهای مخصوص این مانیتور هستش.

عینکهایی که مخصوص مانیتور هستن همینطور که در پایین عکس میبینید روی دستش نوشته 3d monitor و اگر مانیتور شما با این عینک باشه با 3d مشکلی ندارید و همه چیز عالی پخش میشه.

وقتی شما با عینکهای اشتباه به مانیتور نگاه میکنید پدیده image ghosting یا crosstalk رخ میده که خیلی اذیت کنندس و لذت سه بعدی رو از بین میبره.مخصوصا تو background صفحه نمایش هاله های صورتی رنگ میبینید.

البته تنظیمات 3d خود مانیتور هم مهم هست و تو کیفیت سه بعدی تاثیر داره ولی با تحقیقاتی که من تو فرومها و سایتهای فروش خارجی کردم 80 درصد خریدارن با عینکی که همراه این مانیتور بود مشکل داشتن و با تعویض عینک و گرفتن عینک صحیح طبق اون موردی که بالا توضیح دادم مشکلشون حل شده.

امیدوارم این موضوع تونسته باشه تا حدی مشکل شما رو حل کنه.

ممنون و موفق باشید.

post-10837-0-56174600-1339794184_thumb.jpg

ویرایش شده توسط darklords2009
لینک به دیدگاه

دوست عزیز .

در متن اشتباها مونیتور سامسونگ نوشته بودید که من اصلاح کردم

@};-

لینک به دیدگاه

من این مانیتور یک ماه پیش خریدم عینکش از نوع lg cinema است حالا چیکار کنم؟

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

دوستانی که این مانیتور رو خریدن آیا از کیفیت تصویر در حالت کارکرد معمولی 2D برای تماشای فیلم یا بازی راضی هستند ؟

نسبت به مانیتورهای سامسونگ چطور هست ؟

قیمتش الان چنده ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حالا مشکل از کارخونه هستش یا نه اینجا ایران این کارو کردن ؟

یعنی میشه موقع خرید زور گفت یا باید بگیریم ببینیم چی از توش درمیاد

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

کاملا تایید می شه

من برای تست گرفتم یه عینک حروم کردم ولی جوابم رو گرفتم

کیفیت 3d عالیییییییی شد

بدون سایه

عالییییییییی

post-6436-0-79083600-1348646399_thumb.jpg

ویرایش شده توسط moghazzal
لینک به دیدگاه

• 7 ماه بعد...

سلام دوستان

من هم به تازگی این مانیتور را خریداری کردم و مشکل عجیبی دارم ، 

وقتی نرم افزار Tridef اجرا میشه (حال چه در هنگام اجرای بازی و چه در حالت پخش فیلم) و در حالتی که 3D Color Effect مانیتور فعال میشه پس از دقایقی تصویر مانیتور سیاه می شود ، البته سیستم فعاله و مشکلی وجود نداره و با یکبار خاموش و روشن کردن مانیتور تصویر برمیگرده و دقایقی بعد دوباره و دوباره تکرار می شود ، جالب اینجاست که اگر 3D Color Effect را غیر فعال کنم دیگر این مشکل وجود ندارد!!!

با مرکز گارانتی مادیران هم که تماس گرفتم کارشناس مربوطه اظهار داشت که مشکل نرم افزاری بوده و امکان اعزام کارشناس برای این مورد وجود نداره و پیشنهاد کرد مانیتور با سیستمی دیگر تست شود که متاسفانه برای من امکان پذیر نیست !

اگر دوستان اطلاعاتی دارند ممنون میشم راهنمائی کنید

ضمنا فکر میکنم مشکل عینک هم دارم و تصاویر 3 بعدی همگی دارای image ghosting می باشد  ( عینک سفید رنگ که عبارت LG CINEMA 3D بر روی دسته آن درج شده ) !!!

از کجا می توان عینک مخصوص مانیتور تهیه کرد ؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

.TriDef-3D-5.0  یا TriDef-3D-LG-3D-Monitor-1.6.2  رو نصب کنید به احتمال زیاد مشکل حل میشه. انتظار عمق تصویر زیاد رو هم نداشته باشید ولی در کل بدک نیست. 

جسارتا میتون بپرسم چند خریدید البته دوست ندارید اینجا بگید پ خ کنید :D

ویرایش شده توسط Core iMan
لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیز

تست میکنم ، امیدوارم حل بشه...

من دو هفته پیش خریدم با قیمت 970 ( یه زمانی حدود 500 بود اشتباه کردم نگرفتم !!)

ممنون

لینک به دیدگاه

در مورد عینک هم با خدمات مادیران تماس گرفتم . جالب اینه که کارشناس مربوطه هم همان عینکی را داشت که من دارم و اعلام کرد که مشکل تصویر در زمانی که از پورت HDMI استفاده کنی با گزینه های که در مانیتور فعال میشه قابل حل خواهد بود و مشکل از عینک نیست!!!

اما با توجه به تجربه خیلی ها  که در فرومهای خارجی مطلب نوشتن مشکل اصلی همین عینک اشتباه می باشد...

اگر کسی از دوستان جایی سراغ داره که عینک اصلی مانیتور را برای فروش داره ممنون میشم راهنمایی کنید.

در عکس زیر عینک سمت راست مربوط به مانیتور بوده و مشکل  image ghosting را ندارد

post-12775-0-03691300-1368369412_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

یکی از مشکلات دیگه و عجیب این ماینتور وجود رنگ  قرمز در بگراند سفید هست که به هیچ شکل هم حل نمیشه

لینک به دیدگاه

اون موقع من خریدم 400  .یادش بخیر به قول یه بابایی میگفت  ( چه روزایی داشتیمو خبر ازش نداشتیم     با می و کباب و ریحون چه صفائی داشتیم )

ویرایش شده توسط Core iMan
لینک به دیدگاه

دوستان عزیز من امروز این مانیتورو خریدم ولی بلد نیستم از 3d استفاده کنم ps3 هم دارم هرکی میتونه کمکم کنه شیرینی خوبی بهش میدم اینم آیدیمه آنم saeedlover

لینک به دیدگاه

سلام مجدد

با راهنمایی دوست عزیز Core iMan به نظر مشکل حل شد و دیگه صفحه سیاه نمیشه ، البته من Tridef 3D 5.8  را که اخرین ورژن هم هست نصب کردم ، جالبه که ورژن مختص مانیتور های LG این مشکلو داره !!!

فقط اگه یه عینک مختص این مانیتور هم پیدا بشه دیگه خیلی عالی میشد...

ممنون

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

اقا عینک مخصوص این مانیتورو از کجا میشه خرید؟ :cool:

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام دوستان من یه مشکل جدید با این مانیتور دارم با اجرای نرم افزار TriDef 3Dو فایل داخل نرم افزار مثلا تصاویر با زدن عینک هیچ تغییری نمیکنن این مورد مربوط به مانیتور یا سیستم لطفا راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...