رفتن به مطلب

کاهش زمان نصب بازی جی تی ای وی نسخه ی فیت گرل

Recommended Posts

سلام دوستان کسی میدونه چطوری زمان نصب بازی جی تی ای وی نسخه ی فیتگرل رو کم تر کنیم؟

رمم ۲ هست ویندوز ۸.۱

توی اینترنت خوندم که میشه با مود های کم کردن گرافیک بازی روی رم ۲ اجرا کرد

فقط زمانی که فایل ستاب رو باز میکنم و به مرحله ی unpacking میرسه مدت زمان باقی مانده رو ۲۹ ساعت نشون میده

فایل های بازی هم به درستی و کامل دانلود و استخراج شدن

چطور میشه این روند نصب رو سریع تر کرد؟ ایا راهی هست؟

لینک به دیدگاه

اگر خودش اول نصب گزینه ای برای رم 2 نداره نمیشه کاری کرد. این شکلی که شما گفتید ظاهرا قدرت سخت افزاریتون پایینه. و دلیل طولانی بودن هم همینه. فیتگرل هم نصب بازیاش همیشه طول میکشیدهه. یادمه بازی بلک اپس 3 با دی ال سی هاش حدود 120 گیگ بود یه8.9 ساعتی طول میکشید اگر درست خاطرم باشه ،  .رو سیستم رم 8 و اینتل 9100 .

مشخصات سیستم رو بنویسید . بعید میدونم هرچقدر هم گرافیک و ... رو کم کنید بازم نتیجه خوبی بگیرید.

ویرایش شده توسط milad.azn
لینک به دیدگاه

من بار رم 4 تقریبا 25 ساعت طول کشید بازی رو نصب کنم

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، abolfazlaak گفته است :

سلام دوستان کسی میدونه چطوری زمان نصب بازی جی تی ای وی نسخه ی فیتگرل رو کم تر کنیم؟

رمم ۲ هست ویندوز ۸.۱

توی اینترنت خوندم که میشه با مود های کم کردن گرافیک بازی روی رم ۲ اجرا کرد

فقط زمانی که فایل ستاب رو باز میکنم و به مرحله ی unpacking میرسه مدت زمان باقی مانده رو ۲۹ ساعت نشون میده

فایل های بازی هم به درستی و کامل دانلود و استخراج شدن

چطور میشه این روند نصب رو سریع تر کرد؟ ایا راهی هست؟

اگه تا حالا gta نسخه سان اندرس یا iv رو بازی نکردی پیشنهاد میدم همونارو بازی کنی،این جدیده سخت افزار قوی میخاد اعصابت خورد میشه اینقد لگ میزنه

لینک به دیدگاه

در ۴ ساعت قبل، amirafshar گفته است :

:)))

بدتر از اون اگه سی پی یوت ضعیف باشه عملا تکسچر های بازی درست لود نمیشن و میبینی جاده یه مکعب مستطیلیه که نصف ماشین توش فرو رفته و اصلا نمیدونی جاده بعدش چه شکلی میشه :_(

لینک به دیدگاه

من خودم با رم 4 و پردازنده دو هسته ای و گرافیک gt620 تونستم gta v رو بازی کنم

رو رزولوشن hd و تنظیمات پایین یا رزولوشن 800 در 600 و تنظیمات بالا

ولی با رم 2 حقیقتا توصیه نمیکنم و فک نمیکنم تجربه جذابی باشه

اگر بتونین یه مبلغ جزیی جور کنین یه ارتقا ریز رو سیستم بدین قطعا تجربه خیلی بهتری خواهید داشت

لینک به دیدگاه

در در ۱۴۰۰/۲/۲۹ در ۱۴:۲۲، danyalbmw گفته است :

بدتر از اون اگه سی پی یوت ضعیف باشه عملا تکسچر های بازی درست لود نمیشن و میبینی جاده یه مکعب مستطیلیه که نصف ماشین توش فرو رفته و اصلا نمیدونی جاده بعدش چه شکلی میشه :_(

درسته ولی خوب من خودم یادمه با سی پیو 2 هسته ای رم 4 گرافیک gt610 

یعنی تنظیمات و چند تا مد برای کاهش گرافیک ریختم اولین بار بازی کردمش فقط مراحل رفتم 

:))) یادش بخیر

خدایا چه وضعشه انقدر سیستم گرون شده نمیتونیم یه سیستم معمولی برای یه بازی داشته باشیم بسته دیگه :)

لینک به دیدگاه

توصیه میکنم بازی رو بخرید، اگر هم توان مالیشو ندارید، صبر کنید بعدا بخرید یا از کرک های دیگر استفاده کنید.

خرید بازی بیشتر توصیه میشه. یا اینکه اکانت بخرید.

لینک به دیدگاه

معمولا میشه روی یک کامپیوتر قوی تر نصب کرد و سپس انتقال داد. ولی بعدش با رم 2 معلوم نیست اجرا بشه یا نه.

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

آقا من i5 3210m چهار هسته ای دارم سی پیو اوکیه لپ تاپم هم کارت گرافیک GT 630m که از GT 9800 پیشنهادی جی تی ای بهتره hdd نسخه فیتگرل بازی دانلود کردم الان 6 ساعت گذشته 16.3 درصد بازی رفته شب تا صبح هم میزارم ببینم چ میشه ولی زده 29 ساعت دیگه ب جز این 6 ساعت البته GTA IV هم میزد 5 ساعت ولی تو 1 ساعت و کمتر نصب شد اینم از 18 ساعت ی دفعه شد 29 رمم هم 4 ddr3 1600 میترسم لپ تاپ آسیب ببینه الان 13 ساعت ک روشنه و خاموشش نکردم.البته شب تا صبح اسکرین خاموش میزارم ولی بازم تو شارژ نوسان برق باتری خراب میشه هارد یسره 100 درصده ولی دارم ریسکشو قبول میکنم اگه کسی راه حلی داره بگه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...