رفتن به مطلب

کدوم تیم قهرمان یورو 2012 میشه؟؟؟

Mahdi-Lion
 اشتراک گذاری

قهرمان یورو 2012  

72 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به نظر شما کدوم تیم قهرمان یورو 2012 می شه ؟

• انگلیس
      0
    • اسپانیا
    • آلمان
    • ایتالیا
    • فرانسه
    • پرتقال
    • روسیه
      0
    • چک
      0

Recommended Posts

• کاربر ویژه

معین جان . ایول داری داداش looksmiley.gif

هومن خان ارادتمند...

این جدول ورزش سه بود که به این صورت در آوردمش :

http://www.varzesh3.com/playoff-euro.do

hex جان ( ببخشید اسم کوچیکتونو بلد نیستم شرمنده ^_^ ) فک نکنم این عکسه درست در بیات.ایتالیا تازه راه افتاده.میگن پیرلو رو میگیریم ایتالیا فلج میشه ولی تا حالا کدوم تیم پیرلو رو مهار کرده؟بالوتلی مون رفت.ینی از سرزدن تقریبا خبری نیست.شما بازی دیشبو + بازی با اسپانیای ایتالیا رو دیدید؟به نبوغ بوفون پی نبردید؟ -_- سرعت عمل و هوش فوق العادشو تو گرفتم توپ تورس و محاجم انگیلیس باورنکردنی بود .نویر تا حالا از این کارا کرده؟ :D واقعا تعجب نکردید چرا بوفون نخوابید یا شیرجه نرفت؟ B) حالا هی بگید نویر.

بهرحال ما فقط آلمانو ببریمو من پوز پسرداییمو بزنم زمین واسم کافیه :p

معین هستم دوست عزیز.

براش کفش گرفتید یا دمپایی لا انگشتی تازه راه افتاده!آلمان که از اولش راه افتاده بودااا...

منظورت از پسر داییت من نیستم خواستی غیر مستقیم بگی :دی

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

• ارسال 237
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

عجب اسپانیا خر شانس بود تو این دوره، تنها حریف درست حسابی که باهاش در افتاد ایتالیا بود که یک - یک مساوی کرد باهاش. بقیه اش فقط رو دور شانس بودن و اومدن بالا. :D

تازه تو فینال چه با آلمان بیفته و چه با ایتالیا؛ قبلش مقابل هم آلمان و ایتالیا اینقدر هم دیگه رو ضعیف کردن که جلو اسپانیا نای حرکت ندارن.

ویرایش شده توسط Armin2012
لینک به دیدگاه

جالبه تو این تاپیک تنها طرفدار پرتقال من هستم :p

پرتقال قهرمان میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پرتقال قهرمان میشه

آقا میخوام شوخی کنم به دل نگیریاااا.

این تاپیک تاپیک آزادی بیان من هست :دی

عزیزم این پرتقال که شما میگی باید برای صبحانه آبش رو بگیرید و میل کنید.

اگر منظورتون تیم ملی پرتغال هست خوب حرفتون کاملا متین و بی اساس هست!

چون در نظر سنجی دونفر به پرتقال رای دادند :دی

"بازم پوزش فقط جهت مزاح گفتم"

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ولی ایتالیا خیلی شل اومد که 120 دقیقه شد بازی.یعنی آلمان با فضاحت منفجرش میکنه!؟تلافی همه باختهای گذشته رو در میاره... 8-}

دوست عزیزمون که اطلاعات بازی رو زد تو پست قبلی، والا دیگه باید با توپ می رفتن تو دروازه... که دلپیرو نبود، شرمنده تو بازی با المان می گم جبران کنند! :x

در ضمن بازنده که اسمش روشه تا صد سال دیگم بیان می بازن... ما بیشتر نگران پرتقالیم که بعد از برد از اسپانیا قراره با ما کل بندازه!rolling%20on%20the%20floor.gif

(کل کلو خوب اومدم) :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

ماجو و بالوتلی که بازی بعدی رو از دست دادن.آلمان دوروز داره استراحت میکنه و ایتالیا دیشب 120 دقیقه بازی کرده.آلمان تو ورشو هست و نیاز به مسافرت نداره ولی ایتالیایی ها باید برن اونجا.

این در حالی هست که آلمان در سخت ترین گروه این رقابت ها با 9 امتیاز کامل به دور بعد صعود کرد از طرفی در دور اول ایتالیا نتونست جلوی کرواسی نتیجه ای بهتر از 1-1 بگیره .

ایتالیا امسال تیمش خانی نیست.

این بهونه ها که گفتی فقط تو ایران و اعراب صدق می کنه تا میبازن می گن فلان بود فیسال بود... تازه المان رو که گفتم مهم نیست ما به فینال با پرتقال خونی می اندیشم معیین جان... یه نفر دیگه بیاد کمک چند نفر به یه نفر نشه...! :D

در ضمن هیچکدوم، گفتن قراره یه وزنه به پاشون ببندن المان ابکش نشه تو بازی بعدی!(محض شوخی و فوتبال گفتم بدل نگیرید @};- )

:party: ایتالیا

:party: ایتالیا

ویرایش شده توسط nima2007
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوستان :

خوب تیم مورد علاقه من با اینکه هنوز امید بود بیاد بالا اما توی نظر سنجی قرار نگرفت . (هلند)

با حذفش جام دیگه از اون شور و شوقش واسه من افتاد . البته دیشب بازی قشنگی رو شاهد بودیم . مخصوصا بازی پیرلو که یه پا تیمه واسه خودش . توی پرس شدید پاسهایی میداد که هافبک های دیگه بدون پرس هم نمیتونن اینجوری پاس بدن .

من به اسپانیا رای دادم چون واقعا بهترین این جام هستش و حریف نداره .

تنها حریفش آلمان هست که به احتمال زیاد فینال به هم برخورد میکنن و دخلش آمده ;)

پیش بینی هم تا اینجا درست در آمد باید ببینیم چهارشبنه پرتقال اسپانیا چیکار میکنن .

اینم پیش بینی اختاپوسی :

20656333640190254488.png

دوستان لطفا فینالیست ها رو همراه با نتیجه بازی پیش بینی کنید ؛ ببینیم کی اختاپوس لیون میشه :p :D :lol:

لینک به دیدگاه

آقا میخوام شوخی کنم به دل نگیریاااا.

این تاپیک تاپیک آزادی بیان من هست :دی

عزیزم این پرتقال که شما میگی باید برای صبحانه آبش رو بگیرید و میل کنید.

اگر منظورتون تیم ملی پرتغال هست خوب حرفتون کاملا متین و بی اساس هست!

چون در نظر سنجی دونفر به پرتقال رای دادند :دی

"بازم پوزش فقط جهت مزاح گفتم"

خواهش میکنم عزیز . اتفاقا بنده شدیدا اهل شوخی هستم . یه روزم بدون شوخی شب نشده .

ولی به نظرم قهرمانه . حالا چه شما بخوای چه نخوای کاری که میشه . کاریش نمیشه کرد :p

پرتقال هم جهت مزاح بود . ولی پرتقال قهرمانه :lol: هر دوشونم دوست داشتنی هستن و شیرین :D

دیدار نهایی هم بین پرتغال و ایتالیا هستش دوستان . شرمنده دیگه من قرار نبود لو بدم ولی دهن ما یه کمی لغ وزنه :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خواهش میکنم عزیز . اتفاقا بنده شدیدا اهل شوخی هستم . یه روزم بدون شوخی شب نشده .

ولی به نظرم قهرمانه . حالا چه شما بخوای چه نخوای کاری که میشه . کاریش نمیشه کرد :p

پرتقال هم جهت مزاح بود . ولی پرتقال قهرمانه :lol: هر دوشونم دوست داشتنی هستن و شیرین :D

دیدار نهایی هم بین پرتغال و ایتالیا هستش دوستان . شرمنده دیگه من قرار نبود لو بدم ولی دهن ما یه کمی لغ وزنه :D

باید بگم که غیر محتمل ترین فینال رو پیش بینی کردید :D

ولی آواتار داریوشیت رو عشقه . ;)

لینک به دیدگاه

دوست عزیزمون که اطلاعات بازی رو زد تو پست قبلی، والا دیگه باید با توپ می رفتن تو دروازه... که دلپیرو نبود، شرمنده تو بازی با المان می گم جبران کنند! :x

در ضمن بازنده که اسمش روشه تا صد سال دیگم بیان می بازن... ما بیشتر نگران پرتقالیم که بعد از برد از اسپانیا قراره با ما کل بندازه!rolling%20on%20the%20floor.gif

(کل کلو خوب اومدم) :D

نیما جون، جانا سخن از زبان ما میگویی، داداش مثبت هام تموم شده، فکر کنم امروز همه رو دادم به آقا معین عزیز که دستش درد نکنه مثل خودت خوب کل میندازه تو تاپیک. در کنار شما دوستان حسابی یاد دوران جوونیم افتادم @};-

ایشالا فردا میام مثبت هامو روانه میکنم برای هم تیمی خودم. به امید 2 هیچ مقابل آلمان، 5 هیچ جلو پرتقال @};- @};-

ویرایش شده توسط Armin2012
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوستان :

خوب تیم مورد علاقه من با اینکه هنوز امید بود بیاد بالا اما توی نظر سنجی قرار نگرفت . (هلند)

با حذفش جام دیگه از اون شور و شوقش واسه من افتاد . البته دیشب بازی قشنگی رو شاهد بودیم . مخصوصا بازی پیرلو که یه پا تیمه واسه خودش . توی پرس شدید پاسهایی میداد که هافبک های دیگه بدون پرس هم نمیتونن اینجوری پاس بدن .

من به اسپانیا رای دادم چون واقعا بهترین این جام هستش و حریف نداره .

تنها حریفش آلمان هست که به احتمال زیاد فینال به هم برخورد میکنن و دخلش آمده ;)

پیش بینی هم تا اینجا درست در آمد باید ببینیم چهارشبنه پرتقال اسپانیا چیکار میکنن .

دوستان لطفا فینالیست ها رو همراه با نتیجه بازی پیش بینی کنید ؛ ببینیم کی اختاپوس لیون میشه :p :D :lol:

بالاخره ما اینجا یک نفر همصدا پیدا کردیم...

داشتن مارو میزدن تو در و دیوار...

هرکی اومد یه چیزی گفتا :-@ %-(

همتون جوجه که دیدید رنگی هستن کوچولو .اونارو آخر پاییز میشمارن. :laughing:

از مدیران خواهش دارم اسم تاپیک رو بذارن "کل کل لیونی ها بر سر قهرمانی یورو 2012" =))

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

پرتقال قهرمان میشه

نه داداش ماام هستیم،البته من در کل طرفدار اسپانیام!!!ولی دوست دارم این دفعه پرتغال ببره......گناه داره!!البته ایتالیاام ببره بد نیست!.....در کل هرکی میخواد ببره غیر از آلمان!! ;)

لینک به دیدگاه

من هم فکر کنم باید یواش یواش به اسم تعویض تاپیک باشیم . Oh%20Go%20On.gif

اما حالا خارج از شوخی ، کی قرار نقش اختاپوس رو بازی کنی. :D :D :D

لینک به دیدگاه

هومن خان ارادتمند...

این جدول ورزش سه بود که به این صورت در آوردمش :

http://www.varzesh3....playoff-euro.do

معین هستم دوست عزیز.

براش کفش گرفتید یا دمپایی لا انگشتی تازه راه افتاده!آلمان که از اولش راه افتاده بودااا...

منظورت از پسر داییت من نیستم خواستی غیر مستقیم بگی :دی

معین جان این حرفا چیه.شما خودت میدونی تمام این حرفا شوخیه دادا گلم.منظورم هم همون پسرداییم بود ^_^ راستی ایتالیا راه نیفتاده بود اسپانیا رو به ... فرستاد .حالا که دیگه راه افتاده جای خود دارد :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اقا این حرفا چیه نتیجه رو می خواین بیان بهتون بگم دعوا نداره:

*ایتالیا2-2پرتقال

ایتالیا5-3پرتقال(ضربات پنالتی)

:-B

(خیلی فرمول محاسبش سخت بود)rolling%20on%20the%20floor.gif

لینک به دیدگاه

نميدونم چرا اصلا برام مهم نيست كى امشب ميبره.

:Peace Sign: :Peace Sign: فردا شب رو بگو كه قيامت ميشه!! :Praying: :Praying:

لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان.

میخوام یه چیزی بگم که شاید زیاد برای طرفدارای اسپانیا جالب نباشه. بالاخره گفتنی هارو باید گفت!!! 90% طرفدارای اسپانیا تا 3-4 ساله پیش اصلا" نمیدونستن اسم چند تا اسطوره فوتبال اسپانیا چی هست!!!

بیشتر طرفدارای اسپانیا مخصوصا" تو ایران از جام جهانی 2010 طرفداره اسپانیا شدن!!!

همین مصداق تیم بارسلونا هم میشه!!! از ساله 2007-2008 به اینور از 70% افراد معمولی بپرسی طرفداره چه تیمی هستی میگه بارسلونا یا اسپانیا!!!

البته بازم بگم قصد توهین ندارم.

لینک به دیدگاه

احمد جان مشكلش چيه؟ @};-

خوب يه تيم در يه زمان مياد خودى نشون ميده بعدش ملت طرفدارش ميشن. فكر نكنم موردى باشه. :blush:

در هر صورت هيچ تيمى از اول كه طرفدار نداشته، اومدن زحمت كشيدن قهرمان شدن و طرفدار پيدا كردن.

لینک به دیدگاه

مشکل نداره عزیز.

منظوره من اینه که خیلی از طرفدار های اسپانیا هیچ شناختی از این تیم ندارن. برای این طرفدار اسپانیا یا بارسا شدن که هیچ وقت تیمشون نبازه!!! اخه اکثرا" تیم های قبلیشون زیاد میباختن.

این حرف اخرم حرف حاج رضایی کارشناس فوتبال هم هست!!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خب این که اکثرا می خوان تو تیم برنده باشن که دلیل انتخاب یک تیم برنده هست...البته بیشتر بخاطر این هم هست که از تیم قوی آدم انتظار پیروزی داره نه از یک تیم ضعیف... و برای خود تیم هم نیست که اکثرا طرفدار یک تیم می شوند ... بیشتر برای بازیکن ها هست ... اول طرفدار مسی و غیره شدن بعد رفتن طرفدار بارسلون شدن... در واقع این اسم تیم نیست که باعث طرفداری از اون میشه بیشتر بازکنایی هست که تو تیم بازی می کنند... حالا اینبار تمام ستاره ها رفتن تو یه تیم جمع شدن بخاطر همین طرفدارای اون تیم یهویی زیاد شده تا قبل از این همه برزیل رو دوست داشتن و بخاطر رونالدو و کارلوس و رونالدینهو وغیره طرفدارش بودن... دوره ای هست...اینم دورش می گذره! :D

لینک به دیدگاه

تنها تیمی که دورش نمیگذره ایتالیاست (شوخی) :D ولی همیشه مرد میادین بزرگ بودن. از اولین جام جهانی قهرمان شده و طرفدار داشته تا الان. من جام 98 شیش سالم بود .از اون موقع طرفدار این تیم شدم تا الان :wub: کاش 98 هم میبردیم که این آلمانیا دیگه پررو نشن

لینک به دیدگاه

من که طرف داره انگلیس هستم ولی تیمم اوت شد!!! روی هجسون دفاعی تیم رو چیده بود. انگلیس باید 4-4-2 یا حتی 3-5-2 بازی میکرد چون هافبک های خوبی داره.

الان هم دوست دارم ایتالیا و پرتغال صعود کنن. از اسپانیا و المان به شدت متنفرم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من که طرف داره انگلیس هستم ولی تیمم اوت شد!!! روی هجسون دفاعی تیم رو چیده بود. انگلیس باید 4-4-2 یا حتی 3-5-2 بازی میکرد چون هافبک های خوبی داره.

الان هم دوست دارم ایتالیا و پرتغال صعود کنن. از اسپانیا و المان به شدت متنفرم.

احمد داری چی میگی در مورد تیمهای محبوب من؟ ;)

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...