رفتن به مطلب

استخر مناسب برای ماین اتریوم

Recommended Posts

با سلام

دنبال یک استخر خوب برای اتریوم میگردم استخر فعلی nanopool هست که بخاطر اینکه میتونی 0.05 اتریوم برداشت کنی انتخابش کردم 

یک ریگ 6 کارته rx 580 دارم با هش ریت تقریبی 187 ولی اخیرا متوجه شدم میزان هش ریتی که تو استخر محاسبه میکنه خیلی نوسان داره 

ممکنه یک روز 17 درصد پر بشه تا برسه به 0.05 اتریوم و ممکنه گاهی اوقات روزی حتی 10 درصد و یا 8 درصد هم نره

خواستم بدونم کسی تجربشو داره بگه کدوم استخر از تظر هش ریت بهتر عمل میکنه ؟ چون تو یک سایتی دیدم استخر نانوپول از نظر درامدی رتبه 4 ام هست و استخر اول رو فکر کنم f2pool داشت

ممنون میشم کسی کمک کنه 

لینک به دیدگاه

درآمد ماین تو روز های مختلف متفاوته بسته به کارمزد و نوسانات اون روز و البته شانس استخر در کل تفاوت بین استخر های معروف ناچیزه

درآمد هم هیچ وقت ثابت نیست

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ABDEMOHAMMAD گفته است :

با سلام

دنبال یک استخر خوب برای اتریوم میگردم استخر فعلی nanopool هست که بخاطر اینکه میتونی 0.05 اتریوم برداشت کنی انتخابش کردم 

یک ریگ 6 کارته rx 580 دارم با هش ریت تقریبی 187 ولی اخیرا متوجه شدم میزان هش ریتی که تو استخر محاسبه میکنه خیلی نوسان داره 

ممکنه یک روز 17 درصد پر بشه تا برسه به 0.05 اتریوم و ممکنه گاهی اوقات روزی حتی 10 درصد و یا 8 درصد هم نره

خواستم بدونم کسی تجربشو داره بگه کدوم استخر از تظر هش ریت بهتر عمل میکنه ؟ چون تو یک سایتی دیدم استخر نانوپول از نظر درامدی رتبه 4 ام هست و استخر اول رو فکر کنم f2pool داشت

ممنون میشم کسی کمک کنه 

عزیز هشریت همه جا نوسان داره من تو وولی پولی و اتر ماین و f2pool و کروکس پول رفتم واسه خیلی از کوین ها همیشه سمت استخر نوسان داره استخر اترماین که بهتره بگیم بیت فلای بهت اجازه برداشت 0.01 هم میده این استخر تو یه مقاله در سایت ارز دیجیتال خوندم که تهدید کرده اگر بخوان اتریوم2 رو رو راه اندازی کنن هشریت رو متمرکز میکنه  اگ به 51 درصد برسه نمیذاره این اتفاق بیفته فکر نمیکنم همچین غلطی بکنه ولی استخر زیاد هست میتونی توش فعالیت کنی

ویرایش شده توسط YUNKI
لینک به دیدگاه

• 7 ماه بعد...

سلام کسی طریقه وصل شدن به استخر نانوپول رو میدونه . کمکم کنین . من الان ۱۲ ساعت دارم با برنامه نانو ماینر کار میکنم همش میزنه آفلاین. و بالانسم هم 0 هست و در خودسایت نشون میده من اصلا هش ندارم.  ولی تو برنامه داره بهم هش ریت میده ۶۲. آدرس کیف پول دادم و کارهای دیگه ولی اصلا سردرنمیارم داره چه اتفاقی میوفته

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

استخر flexpool از همه بهتر هست و مقداری بیشتر پرافت میده

لینک به دیدگاه

استخر ethermine.org یک استخر خوب ولی دو راه برداشت داره یا یک اتر ماین کنی یا استفاده از شبکه Matic که میتوانید 0.005 اتر برداشت کنید.البته به شرطی که از metamask استفاده کنید

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...
در ۱۴۰۰/۱۱/۱۹ در ۱۶:۵۳، The Tech سعید جولا گفته است:

استخر flexpool از همه بهتر هست و مقداری بیشتر پرافت میده

من حدود ۱۴ ساعت استخررو فلکس پول گذاشتم  بعد این ۱۴ ساعت درامد به ۱.۷۴ دلار رسید در حالی ک تو اترماین ۵ دلاره برام شما هم‌همین مشکلو داشتین؟؟

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سوویچ کن رو استخر هایو آن. جدیدا لایه دوم اتریوم(شبکه پالیگان) اضافه کرده راحت میتونی میزانی دریافتی رو هم ست کنی من خودم رو ۰/۰۰۵ ست کردم هشریت توی استخر هم بالا پایین نداره ظاهرا و اوکی هستش 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...