رفتن به مطلب

کی پد گیمینگ کلید کوتاه(low profile) تا 1 تومن چی بگیرم؟؟

DarkMERC
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من با لپتاپ بازی میکنم و خب همینطور که میدونید لپتاپ کیبورد راحتی برای گیم نداره

تصمیم گرفتم کیبورد بخرم ولی بعد منصرف شدم چرا که تقریبا فقط تیکه سمت راست کیبورد برای گیم های شوتر نیازه و بقیه بلا استفادس و فقط بدرد تایپ میخوره

خب من که لپتاپم کیبورد برای تایپ داره پس یه ذره زورم اومد پول برا یه کیبورد کامل بدم😂

برا همین تصمیم گرفتم یدونه از این کیبورد نصفه نیمه ها که بهش میگن کی پد (یا حالا گیم پد یا هرچیز دیگه ای 😅)  بخرم که هم ارزون تر باشه هم کوچیک و جمع و جور باشه و برا من لپتاپ پلیر که میخوام لپتاپمو حمل کنم اینور و اونور سخت نشه حمل کردنش

توی اینترنت گشتم و چند تا مدل از ریزر و رددراگون و لاجیتک و ... پیدا کردم

اکثر مدل هایی که پیدا کردم یا خیلی بیریخت بودن یا خیلی گرون یا اصلا توی ایران نبودن :/

کلا با ریزر هم رابطه خوبی ندارم کیفیت محصولاتش پایینه و قیمتشون بالا

خودم طرفدار لاجیتکم ولی لاجیتک کلا همین یه مدل G13 رو داشت که خب گرونه و البته قیافه هم نداره 😂

این مدل رددراگون Diti K585 بنظرم خوب اومد هم کلید هاشو میشه عوض کرد هم ظاهرش خوبه هم بنظر راحت میاد و قیمتش هم مناسبه

ولی ارتفاع کلید های خیلی زیاده و من کلید های کم ارتفاع یا به اصطلاح Low profile رو بیشتر میپسندم

ولی هرچی توی اینترنت گشتم و گشتم و گشتم هیچ مدل کی پد لو پروفایل پیدا نکردم :(

کیبورد لو پروفایل هم خیلی کمه دیگه چه برسه به کی پد

میخواستم بدونم تا 1 تومن یا دیگه نهایتا 1 و نیم اگه مدل گیم پد لو پروفایل کسی سراغ داره معرفی کنه ممنون میشم :)

اگر نه هم اگه کسی این مدل کی پد رددراگون رو داشته نظرشو بگه تا هم من و هم اگه کس دیگه ای میخواد بخره استفاده کنه

مثلا راحت هست؟ کیفیتش خوبه؟ دکمه هاش نرمه؟ اون دکمه اسپیسش بنظر خیلی بدجا میاد اگه کسی تاحالا داشته بگه جای دکمه اسپیس راحت هست یا بدجاس؟؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، DarkMERC گفته است :

سلام

من با لپتاپ بازی میکنم و خب همینطور که میدونید لپتاپ کیبورد راحتی برای گیم نداره

تصمیم گرفتم کیبورد بخرم ولی بعد منصرف شدم چرا که تقریبا فقط تیکه سمت راست کیبورد برای گیم های شوتر نیازه و بقیه بلا استفادس و فقط بدرد تایپ میخوره

خب من که لپتاپم کیبورد برای تایپ داره پس یه ذره زورم اومد پول برا یه کیبورد کامل بدم😂

همینقدر کافیه که دیگه ادامه ندم پستتو بخونم

لینک به دیدگاه

در ۷ ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است :

همینقدر کافیه که دیگه ادامه ندم پستتو بخونم

عزیز اون تیکه که شوخی بود

اصل دلیلم اینه که کیپد کوچیک و جمع و جور و راحته

لینک به دیدگاه

در ۴۳ دقیقه قبل، DarkMERC گفته است :

عزیز اون تیکه که شوخی بود

اصل دلیلم اینه که کیپد کوچیک و جمع و جور و راحته

همون کیبورد بخری بهتره ،low profile هم نداریم همشون مکانیکال یا شبهه مکانیکال هستن حداقل چیزی تو بازار مثل  اونی که شما می خوای نیست ، اگه همچین چیزی مدل Optical داشت تهیه کن از مکانیکال سریعتر

لینک به دیدگاه

سلام داداش خوبی
اقا اینو بخر راحت

کیفتشم عالی

https://www.lioncomputer.com/product/5qk35/T-DAGGER-Corvette-T-TGK302-Red-Switch-Mechanical-Gaming-Keyboard

چند روزه خریدم به شدت راضیم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...