رفتن به مطلب

مشکل با کورل دراو و سیستم high end*فوری*

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان

یه سیستم هست که به منظور کار با کورل جمعاوری شده با این مشخصات

Main:b550 f

Cpu:3900x

Cooler:deepcool fryzen

Ram:32 crusial ballstick 3200

Gpu:1650 tuf

Power:600mwe coolermaster

Ssd:500 evo860

سیستم توی تست فورمارک و .... کاملا صحیح عمل میکنه و هیچ مشکلی نداره.

تست استرس سیپیو بعد حدود ۱ ساعت دما رو به ۸۴ رسونده و سیپیو هم دمای کاریش مناسبه

اما تو برنامه کورل دائما سیستم فریز میشه یا کرش میکنه. هر کاری میکنم سیپیو به درستی درگیر نمیشه و برنامه مشکل داره. حداکثر درگیری سیپیو توی کورل ۵ درصد هست و کلا تک هسته عمل میکنه، اینجوری هم نیست که کلا با یه هسته کار کنه، ۲ ثانیه یه هسته کامل درگیره، ۲ ثانیه بعد یه هسته دیگه.

برنامه کورل ۲۰۲۰ نصب هست و نسخه های دیگه هم امتحان شده. تعویض ویندوز و... جواب نداده و هنوزم مشکل سر جاشه.

کسی میتونه کمک کنه؟ خیلی فوری و حیاتیه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ظاهرا کسی نمیدونست

دیروز خیلی اتفاقی مشکل تا حدودی حل شد

اینو پست کنم شاید فرد دیگه ای هم درگیر این موضوع باشه

اول اینکه کلا برنامه کورل دواو بخاطر کرک و... درست کار نمیکنه

دیروز چند تا نسخه مختلف دانلود کردم، بالاخره یه نسخه ۲۰۲۰ که از سافت ۹۸ گرفتم جواب داد

فقط توی اپشن های جنرال، یه تیک مربوط به استفاده از شتابدهنده سخت افزاری هست که باید فعال بشه.

این گزینه فقط توی همین یه نسخه جواب داد و فعال کردنش توی نسخه های دیگه هیچ تاثیری نداشت.

اگه این مشکل رو دارید، تیکشو فعال کنید احتمالا حل بشه

لینک به دیدگاه

در ۳ ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

ظاهرا کسی نمیدونست

دیروز خیلی اتفاقی مشکل تا حدودی حل شد

اینو پست کنم شاید فرد دیگه ای هم درگیر این موضوع باشه

اول اینکه کلا برنامه کورل دواو بخاطر کرک و... درست کار نمیکنه

دیروز چند تا نسخه مختلف دانلود کردم، بالاخره یه نسخه ۲۰۲۰ که از سافت ۹۸ گرفتم جواب داد

فقط توی اپشن های جنرال، یه تیک مربوط به استفاده از شتابدهنده سخت افزاری هست که باید فعال بشه.

این گزینه فقط توی همین یه نسخه جواب داد و فعال کردنش توی نسخه های دیگه هیچ تاثیری نداشت.

اگه این مشکل رو دارید، تیکشو فعال کنید احتمالا حل بشه

درود

خیلی ساله با کرول دراو کار میکنم. سیستم خفن نمیخواد به هر سیستمی که 4 گیگ رم داشته باشه با یه سیپیو معمولی عالی جواب میده.

احتمالا خود برنامه مشکل داشته از یه جای دیگه دانلود کن.

درضمن کورل دراو تو فایروال قرار ندید اگه سیستم روش اینترنت باشه و کورل دراو نتونه به اینترنت وصل شه ، کللا هنگ میکنه و اذیت میکنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)
در 2 ساعت قبل، ali-0098 گفته است :

درود

خیلی ساله با کرول دراو کار میکنم. سیستم خفن نمیخواد به هر سیستمی که 4 گیگ رم داشته باشه با یه سیپیو معمولی عالی جواب میده.

احتمالا خود برنامه مشکل داشته از یه جای دیگه دانلود کن.

درضمن کورل دراو تو فایروال قرار ندید اگه سیستم روش اینترنت باشه و کورل دراو نتونه به اینترنت وصل شه ، کللا هنگ میکنه و اذیت میکنه

درود فراوان

بله. کورل سیستم خاصی نمیخواد، ولی کاربر بهم گفته بود که با برنامه های ادوب و rihno6 هم کاد میکنه و برای اونا بیشتر سیستم انقدر قوی براش بستم...

ولی تقریبا کلا داره با کورل کار میکنه و تهش یه لحظه یه ابکجت تو راینو۶ میزنه و دوباره برمیگرده به کورل

چجوری توی فایروال دسترسیشو نبندم؟اگه نبندم که بعد چند روز برنامه غیر فعال میشه؟؟؟

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

در ۲ ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

چجوری توی فایروال دسترسیشو نبندم؟اگه نبندم که بعد چند روز برنامه غیر فعال میشه؟؟؟

منم مشکل شما رو داشتم برنامه یه مدت بخاطر اینکه میخواست به اینترنت وصل بشه (چون یه مدت از اینترنت گوشی استفاده میکردم برای صرفه جویی) گذاشته بودم تو فایروال. خیلی اذیت میکرد هم کرش میکرد هم خیلی طول میکشید تا باز بشه.

راه حل:

از سافت 98 فکر کنم اخرین بار دانلود کردم. کرکش سالم است . CorelDRAW.Graphics.Suite.21.0.0.593.x64 

به اینترنت هم وصل باشه کرک کار میکنه مشکلی پیش نمیاد.

یه نکته مهم: برنامه پاک کنید و کاستوم انتخاب کنید و موقع نصب یه جاش سوال میکنه که برای دانلود طرحهای جدید یا همچین چیزی (توذهنم نیست) یه گزینه است تیکش بردارید. درضمن یه مشت برنامه های دیگه هم همراهش نصب میشه برای من که کاربردی نداشت تیک همش بر میداشتم بغیر کورل دراو. اونها هم اگه نیاز ندارید نصب نکنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۳ ساعت قبل، ali-۰۰۹۸ گفته است :

منم مشکل شما رو داشتم برنامه یه مدت بخاطر اینکه میخواست به اینترنت وصل بشه (چون یه مدت از اینترنت گوشی استفاده میکردم برای صرفه جویی) گذاشته بودم تو فایروال. خیلی اذیت میکرد هم کرش میکرد هم خیلی طول میکشید تا باز بشه.

راه حل:

از سافت 98 فکر کنم اخرین بار دانلود کردم. کرکش سالم است . CorelDRAW.Graphics.Suite.21.0.0.593.x64 

به اینترنت هم وصل باشه کرک کار میکنه مشکلی پیش نمیاد.

یه نکته مهم: برنامه پاک کنید و کاستوم انتخاب کنید و موقع نصب یه جاش سوال میکنه که برای دانلود طرحهای جدید یا همچین چیزی (توذهنم نیست) یه گزینه است تیکش بردارید. درضمن یه مشت برنامه های دیگه هم همراهش نصب میشه برای من که کاربردی نداشت تیک همش بر میداشتم بغیر کورل دراو. اونها هم اگه نیاز ندارید نصب نکنید.

بسیار عالی و ممنون از راهنمایی

امتحان میکنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...