رفتن به مطلب

سوالاتم درباره گوشی و کامپیوتر و محافظ برق

amir.t.1261
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.چند تا سوال دارم.یکی دمای قطعات کامپیوتر تا چقدر مشکل نداره؟

دمای گرافیک کم پیش اومده بالای 80 و 75 بره اما دیدم حتی بیشتر از 80 هم بشه اما کم پیش اومده.

دمای یدونه از هارد ها 45 درجه هم میشه.

دمای مادربرد تا بالای 50 دیدم اما 55 رو فک نکنم دیده باشه.

دمای cpu ندیدم بالای 60 بره اما یکی از هسته ها دماش بالاتره.

این دماها طبیعیه؟

مشخصات:

image.png.8390f72989dae01fad3450f7b2f52793.png

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دمای گوشی با توجه به اینکه هوا گرم شده توی اوج فست شارژش که 60-70 درصده دمای 44 درجه باتری طبیعیه؟دما رو با my phone چک کردم گوشیم نوکیا 6.1 هست.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

این روز ها برق خیلی نوسان داره نمیدونم چرا اما جوری بود امروز محافظ ها قطع کردن و تمام وسیله ها خاموش شدن برا یه لحظه یه لامپ هم با اینکه خاموش بود سوخت.

آیا محافظ ولتاژ برا اینجور مواقع اثر داره؟برا کامپیوتر.استابلایزر گرونه.

ویرایش شده توسط amir.t.1261
لینک به دیدگاه

در ۱۷ دقیقه قبل، amir.t.۱۲۶۱ گفته است :

دمای گرافیک کم پیش اومده بالای 80 و 75 بره اما دیدم حتی بیشتر از 80 هم بشه اما کم پیش اومده.

این دماها طبیعیه؟

مشخصات:

دمای گوشی با توجه به اینکه هوا گرم شده توی اوج فست شارژش که 60-70 درصده دمای 44 درجه باتری طبیعیه؟دما رو با my phone چک کردم گوشیم نوکیا 6.1 هست.

این روز ها برق خیلی نوسان داره نمیدونم چرا اما جوری بود امروز محافظ ها قطع کردن و تمام وسیله ها خاموش شدن برا یه لحظه یه لامپ هم با اینکه خاموش بود سوخت.

همه دما ها خوبه چون الان تایستان است.

فقط دمای 80 برای گرافیک مثل 430 فکر کنم زیاد باشه. 

نیاز به استابلایزر نداری همون محافظ کفایت میکنه. من خودمم برا سیستم کامپیوتر از محافظ استفاده میکنم.

احتمالا افزایش ولتاژ بوده که محافظ قع کرده

در ۱۷ دقیقه قبل، amir.t.۱۲۶۱ گفته است :

این دماها طبیعیه؟

مشخصات:

همه دما ها خوبه چون الان تابستان است.

نیاز به استابلایزر نداری همون محافظ کفایت میکنه. من خودمم برا سیستم کامپیوتر از محافظ استفاده میکنم.

احتمالا افزایش ولتاژ بوده که محافظ قطع کرده

لینک به دیدگاه

در ۱۳ دقیقه قبل، ali-۰۰۹۸ گفته است :

همه دما ها خوبه چون الان تابستان است.

برا گوشیم هم خوبه؟

در 13 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

مثلا دیروز بازی میکردم حداکثر شد 73 اما بعضی روزا حالا میرسم یه جا گرافیکش بالا هست مثلا تا 80 هم میره.

در 14 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

احتمالا افزایش ولتاژ بوده که محافظ قطع کرده

محافظ چی خوبه؟خودم برا یخچال نگارآزمایش داریم خوب عمل میکنه.نمیدونم الان هم به خوبی اونا هست؟تیراژه چطوره؟

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، amir.t.1261 گفته است :

برا گوشیم هم خوبه؟

مثلا دیروز بازی میکردم حداکثر شد 73 اما بعضی روزا حالا میرسم یه جا گرافیکش بالا هست مثلا تا 80 هم میره.

محافظ چی خوبه؟خودم برا یخچال نگارآزمایش داریم خوب عمل میکنه.نمیدونم الان هم به خوبی اونا هست؟تیراژه چطوره؟

محافظ مارکش فرق نمیکنه. فقط جنس پریزهاش هاش خوب باشه که دوشاخه از باریک تا کلفت توش لق نخوره

تو بهر دما نرو .  فقط موقع بازی یه پنکه بزار جلو کیس. اگه فن نداره. 

دمای گوشیت هم خوبه. موقع شارژ گوشی گرم میشه 44 تا  طبیعیه

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ali-۰۰۹۸ گفته است :

محافظ مارکش فرق نمیکنه. فقط جنس پریزهاش هاش خوب باشه که دوشاخه از باریک تا کلفت توش لق نخوره

تو بهر دما نرو .  فقط موقع بازی یه پنکه بزار جلو کیس. اگه فن نداره. 

چرا یه فن ورودی داره براکت های قسمت dvd رایتر رو درآوردم.یه فن خروجی پشت کیس گذاشتم.پاور هم دو فنه.

دمای باتری چقدر باشه خوبه؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، amir.t.۱۲۶۱ گفته است :

دمای باتری چقدر باشه خوبه؟

موقعی که با گوشی بازی میکنه یا شارژ میشه گوشی داغ میشه باطریم داغ میشه.

در حالت اسکرین خاموش بدون شارژ ، گوشی خنک است. البته به اندازه دمای محیط نه کمتر

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، ali-0098 گفته است :

موقعی که با گوشی بازی میکنه یا شارژ میشه گوشی داغ میشه باطریم داغ میشه.

در حالت اسکرین خاموش بدون شارژ ، گوشی خنک است. البته به اندازه دمای محیط نه کمتر

توی شارژ بازی اینا با گوشی نمیکنم بدنه هم داغ میشه.ولی همینجوری تست نکردم اما 5 دیقه بعد شارژ چک کردم 36 بود.بعد چند دیقه هم 37.اما مثلا نیم ساعت بیکار بوده باشه تست نکردم.

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سلام.همون موقع ها یه محافظ نگارآزمایش ml5000 گرفتم.اما یه چیزی دیدم خواستم ببینم مشکلی نیست؟ولتاژ های قطع و وصل و کارکرد طبیعیه؟

ولتاژ قطع پایین 170-180

ولتاژ قطع بالا 245-255

محدوده ولتاژ کارکرد 170-255

اینارو پشتش زده.

لینک به دیدگاه

در ۳ دقیقه قبل، amir.t.۱۲۶۱ گفته است :

سلام.همون موقع ها یه محافظ نگارآزمایش ml5000 گرفتم.اما یه چیزی دیدم خواستم ببینم مشکلی نیست؟ولتاژ های قطع و وصل و کارکرد طبیعیه؟

ولتاژ قطع پایین 170-180

ولتاژ قطع بالا 245-255

محدوده ولتاژ کارکرد 170-255

اینارو پشتش زده.

درود

بله درسته

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...