رفتن به مطلب

Recommended Posts

دوستان کدوم موس بهتر هست لطفا راهنمایی کنید 🥺.

یا هم اگر موسی بهتر از این گزینه ها بود پیشنهاد بدید  فقط یک موس که واقعا بهتر از همه هست و ارزش خرید داره!♥️

موس ریزر: Razer basilisk V2

موس لاجیتک: Logitech g502 hero 25000dpi

Razer-Basilisk-v2-Wired-Gaming-Mouse.thumb.jpg.d46b81b8b45b56126f360c60e3d5853b.jpgایا ریزر بهتر است؟!

org502.thumb.jpg.5e831d1261617e1121ccbba09564ebc8.jpgیا لاجیتک؟!

ویرایش شده توسط 𝐸𝓈𝒽𝒶𝑔𝐻
نوستن مدل در توضیحات
لینک به دیدگاه

سلام

این موضوع به یکسری پارامترهای تخصصی هم مربوط میشه,اینکه بقول معروف کدوم تو دست راحت تره.وخب اگه بتونید هردو رو از نزدیک تست کنید بهتر میشه جواب گرفت

باید بدونید که معمولا موس رو به چه صورت palm یا... در دست میگرید,دستاتون کوچیکه یا بزرگ و...

در کل من لاجیتک رو بخاطر کیفیت ساخت بهترش ترجیح میدم نسبت به برند ریزر

لینک به دیدگاه

سلام خدمت شما

این دو موس عینا یکسان هستند یعنی اول لاجیتک 502 رو ساخت و ریزر هم سری مامبا رو ساخت.

بعد که ریزر دید سری مامبا ابدا موفقیت 502 رو کسب نکرد اومد سری باسلیک رو عرضه کرد که یه کپی مطلق از 502 هست.

خوب پس تا اینجا طبیعتا شخص خودم اگر بخوام موس بگیرم ترجیح میدم از کمپانی اصلی بگیرم تا کمپانی ثالثی که اومده کپی برداری کرده

ولی یک نکته که حتما باید بهش توجه کنین این موضوع هست که اول حتما کاربری خودتون رو مشخص کنید یعنی علی رقم اینکه این دو موس جفتشون موس های خیلی عالی هستن از نظر امکانات و کیفیت ولی بسته به کاربری شما ممکنه جز بدترین انتخاب های ممکن هم باشن کماکه یه اتوبوس لوکس ممکنه هزاران آپشن و راحت ترین صندلی های ممکن رو برای سفر داشته باشه ولی تو بحث سرعت قابل مقایسه با یک خودرو سواری نباشه.

لینک به دیدگاه

دوستان دست من خیلی بزرگه ایا این موس خوبه واسم؟

لینک به دیدگاه

با توجه به تجربه دو ساله ای که از لاجیتک دارم بعد از یک سال استفاده دچار دبل کلیلک میشن، موس لاجیتک G402 حالا بقیه موس هاش رو نمیدونم ولی شخصا و چند نفر دیگه رو میشناسم که با هم G402 'خریدیم ولی بعد ازیک سال استفاده مشکل دبل کلیک پیدا کردن...ریزر رو تا حالا نمیدونم اگر بقیه دوستان تایید میکنن تا ما هم ریزر بخریم.

ویرایش شده توسط Paradise Lost
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سه تا موس G700 + G9 + G602 لاجیتک، همشون دابل کلیک گرفتن. هنوز g602 رو دارم ناچارا.

اگر اکو سیستم براتون مهم نیست و این شکل رو میپسندین من پیشنهادم ریزر هست. چون برنامه Ghub باگ های تک و توک ریزی داره.

در 26 دقیقه قبل، 𝐸𝓈𝒽𝒶𝑔𝐻 گفته است :

دوستان دست من خیلی بزرگه ایا این موس خوبه واسم؟

برای دست بزرگ مامبا پیشنهاد میدم که توی لاجیتک معادل نداره. مگر اینکه صد در صد پالم بگیرید موس رو که میره برای G900/G903 که خیلی (بیخودی) گرونن.

اگه مامبا نخواستید بگیرید برای بزرگی دست و سنگینی موس رو میتونید فاکتور بگیرید، اسپاتای ایسوس با اینکه قدیمیه موس خوبیه.

ویرایش شده توسط Devileytion
لینک به دیدگاه

در ۳۴ دقیقه قبل، Paradise Lost گفته است :

با توجه به تجربه دو ساله ای که از لاجیتک دارم بعد از یک سال استفاده دچار دبل کلیلک میشن، موس لاجیتک G402 حالا بقیه موس هاش رو نمیدونم ولی شخصا و چند نفر دیگه رو میشناسم که با هم G402 'خریدیم ولی بعد ازیک سال استفاده مشکل دبل کلیک پیدا کردن...ریزر رو تا حالا نمیدونم اگر بقیه دوستان تایید میکنن تا ما هم ریزر بخریم.

در 25 دقیقه قبل، Devileytion گفته است :

سه تا موس G700 + G9 + G602 لاجیتک، همشون دابل کلیک گرفتن. هنوز g602 رو دارم ناچارا.

اگر اکو سیستم براتون مهم نیست و این شکل رو میپسندین من پیشنهادم ریزر هست. چون برنامه Ghub باگ های تک و توک ریزی داره.

برای دست بزرگ مامبا پیشنهاد میدم که توی لاجیتک معادل نداره. مگر اینکه صد در صد پالم بگیرید موس رو که میره برای G900/G903 که خیلی (بیخودی) گرونن.

اگه مامبا نخواستید بگیرید برای بزرگی دست و سنگینی موس رو میتونید فاکتور بگیرید، اسپاتای ایسوس با اینکه قدیمیه موس خوبیه.

موس های  قدیمی لاجیتک این مشکل رو داشتن ولی در سری جدید مشکل حل شده.

هر موسی که پسوند Hero یا Light (Superlight / Lightspeed) داره رو میشه با خیال راحت تهیه کرد.

لینک به دیدگاه

مدل هیرو هم مشکل دابل کلیک داره. تو نت سرچ بزنید فراوان هستش.

لینک به دیدگاه

قیمت رو حدود 2300 بگید یه موس که ایم خوب بده، قابلیت های زیادی داسته باشه در کل پیشنهاد دوستان چیه فقط؟!

دابل کلیک چیه و ایا موس g502 hero 25k این مشکل رو داره؟

لینک به دیدگاه

فرق موس👇

Logitech g502 hero 16000 dpi

و

Logitech g502 hero 25000 dpi 

چیه؟

واقعا فرقی دارن ؟

قطعاتش بهتر شدن؟!

لینک به دیدگاه

در ۲ ساعت قبل، 𝐸𝓈𝒽𝒶𝑔𝐻 گفته است :

فرق موس👇

و

چیه؟

واقعا فرقی دارن ؟

قطعاتش بهتر شدن؟!

یه نکته ای در مورد خرید موس که بیشتر بدرد تبلیغات میخوره تا استفاده همین 16000 یا 25000 dpi هست..لاجیتک 402 داشتم بین 800 تا 1800 استفاده داشتم مامبا داشتم اونم 800 تا 3000 فعلا هم یدونه ریزرقدیمی دارم که اونم روی 900 استفاده دارم

اما در مورد دابل کلیک تا حالا تجربش رو نداشتم حتی یکی از کاربرای لیون @ali.king gpro داشتن فرستادن برام تا مشکل کلیک رو رفع کنم که بعد 10 روز تست (حتی با خودشون چند ساعتی division2) کردم دریغ از 1 بار مشکل کلیک داشتن اما تا براشون فرستادم  مشکل پدیدار شده (به قول یکی از کاربرا ممکنه ناسازگاری بوده باشه

موسهای هر 2 شرکت خوب هستن فقط قبل خرید بهتره یبار از نزدیک موس مورد نظر رو امتحان کنی تا  بخاطر وزن یا طراحیش به مشکل نخورید

لینک به دیدگاه

در ۶ ساعت قبل، 𝐸𝓈𝒽𝒶𝑔𝐻 گفته است :

فرق موس👇

و

چیه؟

واقعا فرقی دارن ؟

قطعاتش بهتر شدن؟!

تمام مدل های 502 hero از dpi بیست و پنج هزار پشتیبانی میکنن چیزی به نام 16 هزار وجود نداره.

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز اگر برای بازی Fps می خواید بخرید که جسارتا هیچ کدوم از این موسا مناسب نیستن وزن موس نباید زیاد باشه نمیشه با موس ۱۲۰ گرمی فلیک شات زد شما اول باید بگی استفاده غالبت برای چه سبک بازی هست طول و عرض دستت چند سانتی متر هست و موس رو calm grip یا claw می گیری تا بشه بهت پیشنهاد داد من خودم بهترین کلون موس افسانه ای Ec2 رو خریدم برای بازی fps انشالا رسید دستم یک بررسی می گذارم شاید به درد شمام خورد

لینک به دیدگاه

سلام.

دوست من از لحاظ دقت هردوی این ماوس هایی که مدنظر دارین بسیار بیشتر از اونچه که عملا شمارو محدود کنه توانایی دارن در نتیجه بحث dpi کلا مطرح نیست. از لحاظ کیفیت ساخت و موارد دیگه هم نمیشه صرفا برند رو با برند دیگه مقایسه کرد و هر سری از ماوس ها با سایر محصولات همون برند میتونن تفاوت زیادی داشته باشند.مدل basilisk رو امتحان نکردم اما از برند ریزر deathadder همواره یکی از راحت ترین و بهترین ماوس های مطرح بوده و همچنان هست که کاملا مناسب پالم گریپ (palm grip) یا (claw) هست و مناسب دست سایز متوسط و بزرگتر هست اما برای دست بسیار بزرگ مناسب نیست بنظرم چون خودم با وجود اینکه دست نسبتا کوچکی دارم از همین ماوس استفاده میکنم درحال حاضر.برای fps بنظرم یکی از بهترین گزینه های ریزر میتونه همین deathadder باشه(توجه داشته باشین برای rapid click (کلیک کردن پشت سرهم با سرعت خیلی زیاد یه مقدار کارایی شمارو میاره پایین بخصوص برای semi auto pistol ها) اما درمورد لاجیتک . g502 که مدنظرتونه بسیار گزینه ی مناسبیه برای دست های بزرگ و کیفیت ساخت بسیار بالایی هم داره و کلیک هاش سرعت بالایی دارن و شمارو محدود نمیکنن همچنین حتی نسخه ی قدیمیش هم یکی از دقیق ترین و بی خطا ترین سنسورهارو داشت،تنها موردی که شاید برای بعضی ها مزیت و برای بقیه از جمله خودم نقطه ی ضعف باشه کلیک های اضافیه روی ماوس هست که اگه دستتون حالت خوبی روی ماوس قرار نگیره اذیت کننده خواهد بود.همچنین یکی از دوستان سنگینی ماوس رو مطرح کرد که حق با ایشونه اما به هیچ وجه محدود کننده نیست و صرفا به عادت شما و ماوس پدتون بستگی داره .مقایسه ی g402 با g502 و در یک رده قرار دادنشون واقعا اشتباهه چون همونطور که مطلع هستین g402 در رده ی متوسط قرار داره و به هیچ عنوان مقایسه ش با محصولات بالارده منطقی نیست و کارایی مناسب قیمتش ارایه میده. طراحی مشابه deathadder در لاجیتک درواقع g403 هست که کنارهم مقایسه کردم و با وجود اینکه از لحاظ ارگونومی و راحتی گزینه ی مناسبیه اما کیفیت ساخت پایینتری داره و حس ارزان بودن عجیبی منتقل میکنه بخصوص کلیک هاش که حالت هرز و خالی بودن خاصی دارند و حس مناسبی منتقل نمیکنن.g903 هم که کیفیت ساخت بسیار بالایی داره،حس لوکس بودن منتقل میکنه،کلیک های بسیار سریع و پاسخگویی داره، اما متاسفانه طراحی ambidextrous یعنی مناسب استفاده برای هر دو دست داره و شخصا از لحاظ ارگونومی باهاش مشکل داشتم و دچار درد مچ دست شدم که صرفا بهمین دلیل درحال حاضر ازش استفاده نمیکنم. توجه داشته باشین مناسب دست بزرگ نیست و تنها راه استفاده fingertip grip میشه.

در پایان همونطور که دوست عزیزمون در اولین پاسخ فرمودن حتما خودتون حضوری تست کنین و ماوسی که بیشتر مناسب دستتون هست و باهاش راحتین انتخاب کنین ( مشکلات مچ دستو جدی بگیرین)

موفق باشین.

لینک به دیدگاه

در ۸ ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

یه نکته ای در مورد خرید موس که بیشتر بدرد تبلیغات میخوره تا استفاده همین 16000 یا 25000 dpi هست..لاجیتک 402 داشتم بین 800 تا 1800 استفاده داشتم مامبا داشتم اونم 800 تا 3000 فعلا هم یدونه ریزرقدیمی دارم که اونم روی 900 استفاده دارم

اما در مورد دابل کلیک تا حالا تجربش رو نداشتم حتی یکی از کاربرای لیون @ali.king gpro داشتن فرستادن برام تا مشکل کلیک رو رفع کنم که بعد 10 روز تست (حتی با خودشون چند ساعتی division2) کردم دریغ از 1 بار مشکل کلیک داشتن اما تا براشون فرستادم  مشکل پدیدار شده (به قول یکی از کاربرا ممکنه ناسازگاری بوده باشه

موسهای هر 2 شرکت خوب هستن فقط قبل خرید بهتره یبار از نزدیک موس مورد نظر رو امتحان کنی تا  بخاطر وزن یا طراحیش به مشکل نخورید

سلام داداش خوبی ؟

شاید باورت نشه Gpro یکی از خوش دست ترین موس هایی بود ک داشتم،‌ حتی وقتی فروختمش به خریدا گفتم ک اگه مشکل دبل کلیک داشتی بیا و پولتو پس بگیر،‌حتی پول رو بعد از یک روز ازش گرفتم و تا امروز زنگ نزده برای دبل کلید، یعنی برام عجیب بود چرا توی سیستم من دبل کلیک داره و تو سیستم بقیه خیر

الانم g502 hero دارم و اینم اوکیه و مشکل نداره خداروشکر ، فقط یکم برای دستم بزرگه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، ali.king گفته است :

سلام داداش خوبی ؟

شاید باورت نشه Gpro یکی از خوش دست ترین موس هایی بود ک داشتم،‌ حتی وقتی فروختمش به خریدا گفتم ک اگه مشکل دبل کلیک داشتی بیا و پولتو پس بگیر،‌حتی پول رو بعد از یک روز ازش گرفتم و تا امروز زنگ نزده برای دبل کلید، یعنی برام عجیب بود چرا توی سیستم من دبل کلیک داره و تو سیستم بقیه خیر

الانم g502 hero دارم و اینم اوکیه و مشکل نداره خداروشکر ، فقط یکم برای دستم بزرگه

دوتا عامل هست.

یکی اینکه کجای کلیک رو کاربر تپ میکنه. مثلا شما قسمت انتهایی موس رو با انگشت اشاره فشار میدی، دبل کلیک میگیری؛ شخص دیگه با همون موس چون پنجه ای میگیره وسط کلیک رو فشار میده و دبل کلیک نمیگیره.

دومی اینه که کجا دبل تب میگیری؟ تو بازی یا تو ویندوز؟ فرقش اینه که شما تو یک بازی با مسلسل دیگه سریع تر از Rate of Fire اسلحه که نمیتونی سریع تر کلیک اینپوت بدی، ولی توی برنامه ای مثل Paint یک نقطه رو اگر بکشید و هی دایره پشت هم رسم کنید بدون برداشتن انگشت از روی کلیک؛ جا های خالی و قطع شن هارو قشنگ میبینید.

بنده یه جا خوندم که این مشکل اصلا فیزیکی نیست که مثلا کلیک موس آسیب ببینه بلکه به خاطر دیسچارج شدن مدار های داخلیه. شخصا اعتقادی به این ادعا ندارم. رو این حساب موس G700 که داشتم با فوت برای چند ساعتی درست میشد ولی روی G602 هر از گاهی موس رو باز میکنم و اساسی مشکل رو میگرم که حداقل چند هفته ای سراقم نیاد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...