رفتن به مطلب

از کجا بفهمم خنک کننده داره به درستی کار میکنه ؟

Recommended Posts

سلام حدوده 5 سال پیش یک کیس بستم که خنک کنندش اینه: GLACIER 240 EVO

3 ماه پیش متوجه شدم از پردازنده (i7 6700k) صدای ممتد بسیار بالا بدون اینکه من ازش کار بکشم داره میاد که وقتی ریستارت کردم مادربورد خطای tempture overload میداد، گفتم شاید بعد 5 سال بخاطر خمیر سیلیکون باشه، رفتم یدونه خریدمو بهش مالیدم صداش خوب شد و دیگه خطا نداد، منتها همین 3 روز پیش باز همین داستان تکرار شد باز خمیر زدم اکی شد. حالا سوالم اینجاس از کجا بدونم اصلا خنک کنندم داره درست کار میکنه ؟ این خنک کننده آبی ها باید مایعش تعویض بشه ؟ چیکار باید کنم بنظرتون ممنون

ویرایش شده توسط Hiper4Mance
لینک به دیدگاه

برای دمای پردازنده برنامه core temp نصب بفرما.و دما را اینجا بنویس تا علما اجتهاد کنند(فتوی بدهند).(بگویند زیاد است یا کم)

https://soft98.ir/software/1389-core-temp.html

ویرایش شده توسط Elderado
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Hiper4Mance گفته است :

3 ماه پیش متوجه شدم از پردازنده (i7 6700k) صدای ممتد بسیار بالا بدون اینکه من ازش کار بکشم داره میاد که وقتی ریستارت کردم مادربورد خطای tempture overload میداد، گفتم شاید بعد 5 سال بخاطر خمیر سیلیکون باشه، رفتم یدونه خریدمو بهش مالیدم صداش خوب شد و دیگه خطا نداد، منتها همین 3 روز پیش باز همین داستان تکرار شد باز خمیر زدم اکی شد. حالا سوالم اینجاس از کجا بدونم اصلا خنک کنندم داره درست کار میکنه ؟ این خنک کننده آبی ها باید مایعش تعویض بشه ؟ چیکار باید کنم بنظرتون ممنون

سلام.با برنامه های تست دما مثل hwmonitor یا open hardware monitor یا core temp دما رو چک کنید هم زیر فشار هم در حالت بیکاری. 

image.thumb.png.6e8dba2ba3aebc1d81faf9a37542963b.png

طبق سایت اینتل نباید از 64 درجه بیشتر بشه.

ویرایش شده توسط amir.t.1261
لینک به دیدگاه

cpu که خودش صدا نداره . این صدای ممتد مریوط به پمپ واترکولر هست .

احتمالا پمپش داره مرخص میشه .

لینک به دیدگاه

ممنون دوستان ولی این برنامه ها دقیق نمیگن ، مثلا روی نمایشگر خنک کننده زده 40 درجه ولی روی برنامه زده 80 درجمه

بعد سوال من در کل چیزه دیگری بود، اینکه این مایع که میگن چطوری تولید میشه ؟ من باید عوض کنم یا خودش با بخار اکی میشه ؟

در 49 دقیقه قبل، m.reza گفته است :

cpu که خودش صدا نداره . این صدای ممتد مریوط به پمپ واترکولر هست .

احتمالا پمپش داره مرخص میشه .

که اینطور، مشکل اینجا بود مثلا من یک کار میکردم که 2 درصد از پردازنده رو درگیر میکرد ولی همچین صدایی میداد که انگار دارم 100 درصد استفاده میکنم! بعد اصلا صداشم قطع نمیشد ب اینکه هیچکاری نمیکردم

ویرایش شده توسط Hiper4Mance
لینک به دیدگاه

در ۱ دقیقه قبل، Hiper۴Mance گفته است :

ممنون دوستان ولی این برنامه ها دقیق نمیگن ، مثلا روی نمایشگر خنک کننده زده 40 درجه ولی روی برنامه زده 80 درجمه

که اینطور، مشکل اینجا بود مثلا من یک کار میکردم که 2 درصد از پردازنده رو درگیر میکرد ولی همچین صدایی میداد که انگار دارم 100 درصد استفاده میکنم بعد اصلا صداشم قطع نمیشد ب اینکه هیچکاری نمیکردم

درست میگن روی اکثر سیستم ها.چه خمیری زدی؟فاسد نشده بوده؟

لینک به دیدگاه

در ۱ دقیقه قبل، amir.t.۱۲۶۱ گفته است :

درست میگن روی اکثر سیستم ها.چه خمیری زدی؟فاسد نشده بوده؟

والا رفتم سره کوچه از اینا گرفتم https://www.digikala.com/product/dkp-678738/خمیر-سیلیکون-مدل-hc-131

فرقی میکنه ؟ یعنی باید مخصوص دیپ کول بگیرم ؟

لینک به دیدگاه

در ۳ دقیقه قبل، Hiper۴Mance گفته است :

والا رفتم سره کوچه از اینا گرفتم https://www.digikala.com/product/dkp-678738/خمیر-سیلیکون-مدل-hc-131

فک کنم این آشغال ترین خمیر باشه.شما کولر 240 داری 6700k داری خمیر از اینا گرفتی.باز خاکستری رنگا فک کنم بهترن.حالا صبر کن راجب خمیر دوستان دیگه هم نظر بدن اما بنظرم یه خمیر بهتر باید بگیری.دیپ کولی کولر مستری.

لینک به دیدگاه

در ۸ دقیقه قبل، Hadi MP گفته است :

شما چرا عکس نمیفرستی از دمای سیپیو؟!

اون خمیری که زدین چند دقیقه اول تبدیل به آشغال شده رفته... باید کولرمستر بخرید؛ حتی دیپ کول هم توصیه نمیشه؛ فقط Master Gel Pro. 

ولی روی نمایشگر خنک کننده میزنه 40 درجه

Capture.JPG.29247feadcef088cdff7e8f05540f894.JPG

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Hiper4Mance گفته است :

ولی روی نمایشگر خنک کننده میزنه 40 درجه

Capture.JPG.29247feadcef088cdff7e8f05540f894.JPG

اون احتمال زیاد به دلیل خمیر آشغالی هست که زدید نمیتونه دما رو انتقال بده.این دما ها زیاده.مخصوصا اگه در حالت بیکاریه.

لینک به دیدگاه

در ۱۳ دقیقه قبل، amir.t.۱۲۶۱ گفته است :

اون احتمال زیاد به دلیل خمیر آشغالی هست که زدید نمیتونه دما رو انتقال بده.این دما ها زیاده.مخصوصا اگه در حالت بیکاریه.

روی حالت بیکاری روی 32 درجه روی پر کار 78

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Hiper۴Mance گفته است :

همون طور که گفتم توی سایت اینتل زده نباید از 64 بالاتر بره.همونطور که دوستمون گفتند بهتره که روشن نکنید اگه نیاز بود هواستون به دما باشه.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Hiper4Mance گفته است :

بنظر من با توجه به صدایی که میگویید از خنک کننده میاد ، مشکل شما فقط با تعویض خمیر رفع نمیشه !

باید به فکر یه خنک کننده جدید باشید ( احتمالا پمپ خنک کننده فعلی شما در حال مرخص شدن باشه )

اگر یک خنک کننده جدید خریداری کنید ، دیگه خمیر جداگانه لازم ندارید ... چونکه خود خنک کننده جدید ، خمیر هم داره

لینک به دیدگاه

در ۲ ساعت قبل، amir.t.۱۲۶۱ گفته است :

همون طور که گفتم توی سایت اینتل زده نباید از 64 بالاتر بره.همونطور که دوستمون گفتند بهتره که روشن نکنید اگه نیاز بود هواستون به دما باشه.

اون T Case دمای ماکس برای IHS هستش ربطی به دما هسته ندارد.

لینک به دیدگاه

در در ۱۴۰۰/۳/۱۸ در 13:28، Hiper4Mance گفته است :

اصولا خنک کننده های Closed Loop رو - برای هر برندی که باشند - پس از 5 سال عوض کنید بهتره. من خودم همین واترو از سال 96 دارم، کار هم می کرد، سالم هم بود، ولی دیگه گذاشتمش کنار چون نمیشه ریسک کرد.

لینک به دیدگاه

در در ۱۴۰۰/۳/۱۸ در 16:11، Hiper4Mance گفته است :

اینم بدرد نمیخوره، تف هم توش کرده باشن 2000 تومن بیشتر می ارزه. باید خمیر سیلیکن گرین بگیرید. G4

لینک به دیدگاه

در ۲ ساعت قبل، ARMIN گفته است :

اصولا خنک کننده های Closed Loop رو - برای هر برندی که باشند - پس از 5 سال عوض کنید بهتره. من خودم همین واترو از سال 96 دارم، کار هم می کرد، سالم هم بود، ولی دیگه گذاشتمش کنار چون نمیشه ریسک کرد.

کولرهایی مثل کراکن 360 یا ML360 هم وضعیتشون به همین شکل هست و باید بعد از 5 سال تعویض بشن ؟

قصد داشتم در آینده یه کولر 360 تهیه کنم . اما اینطور که شما میگید ، انگار اصلا صرفه نداره تهیه این سری از محصولات ( حداقل برای کاربری مثل من) .

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، m.reza گفته است :

کولرهایی مثل کراکن 360 یا ML360 هم وضعیتشون به همین شکل هست و باید بعد از 5 سال تعویض بشن ؟

قصد داشتم در آینده یه کولر 360 تهیه کنم . اما اینطور که شما میگید ، انگار اصلا صرفه نداره تهیه این سری از محصولات ( حداقل برای کاربری مثل من) .

هر مدل AIO بخرید همینه. بعد از 5 سال دیگه عمر مفیدش تمومه.

ببنید واترکولر، "به نسبت" قدرت خنک کنندگی بیشتری داره، در تابستان قوی تر عمل می کنه، خوشکل تره، فضای Clearance خوبی برای رمها فراهم می کنه، همه ی اینها درست. ولی طول عمرش به ایرکولر نمیرسه.

لینک به دیدگاه

در ۲ ساعت قبل، ARMIN گفته است :

هر مدل AIO بخرید همینه. بعد از 5 سال دیگه عمر مفیدش تمومه.

ببنید واترکولر، "به نسبت" قدرت خنک کنندگی بیشتری داره، در تابستان قوی تر عمل می کنه، خوشکل تره، فضای Clearance خوبی برای رمها فراهم می کنه، همه ی اینها درست. ولی طول عمرش به ایرکولر نمیرسه.

درود بر همه

با اجازه از صاحب تایپیک ارمین جان بنده تازه یک عدد کولرpccooler gi-cx360 argb  برای پردازنده 5900x خریدم مینم هم asus b 550 e هست (قبلا تایپیک برای خرید ssd 980  زدم و از راهنمایی شما استفاده کردم ) سیستم باید برای رندر 24 ساعت روشن باشه دمای پردازنده هم از 65 بالاتر نمیره فقط چیزی که بنده رو نگران کرده دور پمپ روی 6200 هست با توجه به 3 پین بودتن پورت پمب ایا کارکردن در دراز مدت ممکنه باعث بشه پمپ از کار بیوفته میشه دور پمب رو با مین کم کرد اما دمای پردازنده بالا میره کلا دور پمپ رو کم کردن کار صحیحی هتست یا خیر با تشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

صدای نویزی که میفرمائید هم میتونه بخاطر هوایی که داخل سیکل بسته هست باشه. زمان عبور آب از پروانه فضایی بوجود میاد(همون هوا) که همین امر باعث ایجاد نویز میشه

زمانی که صدا را شنیدید, کیس رو بخوابونید ببینید صدا قطع میشه؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ali۲۴۲۴ گفته است :

درود بر همه

با اجازه از صاحب تایپیک ارمین جان بنده تازه یک عدد کولرpccooler gi-cx360 argb  برای پردازنده 5900x خریدم مینم هم asus b 550 e هست (قبلا تایپیک برای خرید ssd 980  زدم و از راهنمایی شما استفاده کردم ) سیستم باید برای رندر 24 ساعت روشن باشه دمای پردازنده هم از 65 بالاتر نمیره فقط چیزی که بنده رو نگران کرده دور پمپ روی 6200 هست با توجه به 3 پین بودتن پورت پمب ایا کارکردن در دراز مدت ممکنه باعث بشه پمپ از کار بیوفته میشه دور پمب رو با مین کم کرد اما دمای پردازنده بالا میره کلا دور پمپ رو کم کردن کار صحیحی هتست یا خیر با تشکر

سلام علی جان،

راستش من جایی ندیدم در رابطه با پمپ هیچ توصیه ای وجود داشته باشه، تنها مواردی که به کاهش سرعت پمپ توصیه شده صرفا برای کاهش نویزه. اگر نویز نداره، مشکلی نیست در حداکثر سرعتش کار کنه.

لینک به دیدگاه

در ۹ ساعت قبل، ARMIN گفته است :

ریسک از چه نظر؟

ممکنه نشتی بده بعد چند سال کار یا فقط قدرت خنک کنندگیش کمتر میشه؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Yosef Faraji گفته است :

ریسک از چه نظر؟

ممکنه نشتی بده بعد چند سال کار یا فقط قدرت خنک کنندگیش کمتر میشه؟

شدت خنک کننده گیش بعد از سال سوم شروع به افت میکنه.

اما صحبت از ریسک از کار افتادن پمپه. مشکل اونجاست که وقتی پمپ از کار میفته، صدایی نمیاد و متوجه نمیشید. صرفا پردازنده شروع به داغ شدن می کنه تا جایی که Tj-Max رو رد می کنه و سیستم خاموش میشه. شاید بدترین اتفاقی که میتونه برای یه CPU بیفته فعال شدن Trigger قطعی سیستم برای نجات پردازنده است. به هر حال، من نمیخوام بترسونم بگم از AIO استفاده نکنید. من خودم عاشق واتر کولر ها هستم، من تجربه پنج شش مدل واتر کولر رو داشتم اما به طور کلی میگم، وقتی سن واترکولر، 5 سال رو رد می کنه، دیگه باید به فکر یک مدل جدید بود. 

احتمال نشتی واتر های AIO خیلی کمه. شاید زیر 1 درصد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...