رفتن به مطلب

مشکل کار نکردن کامل گیم پد در گیم Paw Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام وقت بخیر دوستان 

یکی از دوستان یک گیم از بنده خواسته که براش نصب کنم که تو  اون به یک مشکلی برخوردم 
من گیم مورد نظر رو از چند سایت مختلف دانلود رو نصب کردم کار کرد اما مشکلی که داره - با گیم پد دکمه های استارت و دکمه شماره 4 یا همون Y تو گیم کار نمیکنه و نمیشه اصلا تو گیم جلو رفت و ادامه داد و بازی کرد ( یکم بازی کنید در حد 3 دقیقه متوجه منظورم خواهید شد که جایی می خواد دکمه Y برنیم که اصلا نمیشه هیچ چوری این رو زد )‌ !! و حتا دکمه استارت هم تو گیم باز کار نمی کنه - تست بفرمایید متوجه میشید فقط دکمه پرش کار میکنه و جهت ها 
برای این مشکل چاره چی هست ؟ 

دوستانی که این گیم رو نصب کردن هم این مشکل رو داشتن ؟؟؟

لینک گیم 

https://par30games.net/104290/download-paw-patrol-mighty-pups-save-adventure-bay-for-pc/comment-page-1/?unapproved=211409&moderation-hash=8205fe720a70ea9c20765d68ae5c20b3#comment-211409

لینک به دیدگاه

خود بازی که احتمالا مشکلی نداره اشکال از گیم پد شماست

کاش مدل دسته رو هم می گفتید احتمالا از اون گیم پدهایی متفرقه هست که استاندارد xinput رو نداره که نه تنها در این بازی بلکه در بسیاری بازیهای دیگه به خصوص بازیهای جدید هم درست کار نمی کنه،، یا دکمه ها همه قرو قاطی هستند یا بعضی دکمه ها کار نمی کنند

مشکل شما با نرم افزار x360ce حل میشه اخرین نسخه رو دانلود کنید اموزشش هم با یه جستجو پیدا میشه

لینک به دیدگاه

در در ۱۴۰۰/۳/۲۲ در ۱۹:۲۵، WAR گفته است :

خود بازی که احتمالا مشکلی نداره اشکال از گیم پد شماست

کاش مدل دسته رو هم می گفتید احتمالا از اون گیم پدهایی متفرقه هست که استاندارد xinput رو نداره که نه تنها در این بازی بلکه در بسیاری بازیهای دیگه به خصوص بازیهای جدید هم درست کار نمی کنه،، یا دکمه ها همه قرو قاطی هستند یا بعضی دکمه ها کار نمی کنند

مشکل شما با نرم افزار x360ce حل میشه اخرین نسخه رو دانلود کنید اموزشش هم با یه جستجو پیدا میشه

واقعیت با همین گیم پد خیلی از گیم ها مثل PES 2021 و چند تا گیم دیگه هم تست گرفتم کامل کار می کنه هیچ مشکلی نداره دسته به قول شما تو مثلا PES 2021  دکمه ها قاطی بود اما ست کردم و اوکی شد 

عکس گیم پد رو هم عصری ارسال می کنم از اینجا 

در مورد این نرم افزار رو هم تست کرده بودم اما باز حل نشد 

لینک به دیدگاه

در ۶ ساعت قبل، ramin_delphi گفته است :

واقعیت با همین گیم پد خیلی از گیم ها مثل PES 2021 و چند تا گیم دیگه هم تست گرفتم کامل کار می کنه هیچ مشکلی نداره دسته به قول شما تو مثلا PES 2021  دکمه ها قاطی بود اما ست کردم و اوکی شد 

عکس گیم پد رو هم عصری ارسال می کنم از اینجا 

در مورد این نرم افزار رو هم تست کرده بودم اما باز حل نشد 

جریان pes فرق می کنه چون تو تنظیماتش چینش دکمه داره ، یه بازی که اجازه چینش دکمه رو نمیده قطعا این دسته دکمه هاش قاطی پاتی هست یا اصلا کار نمی کنه

شما از نرم افزار  Xpadder هم میتونی استفاده کنی دکمه های کیبورد و موس رو روی دسته تنظیم میکنه

لینک به دیدگاه

گیم مد از نوع هست 

نرم افزار xpadder  هم که فرمودید دانلود کردم ورژن ۵.۷ رو رو ویندوز ۱۰ اجرانمیشه 

خودشم این گیم کلا با گیم دو اجرا میشه ، و موس یا کیبورد اصلا روش کار نمی کنه 

image.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...