رفتن به مطلب

کدام برند بهترین برند رم را داراست؟

Recommended Posts

سلام بر همگی

بنده قراره فردا یه پک رم بخرم  2x8   ولی خودم بین چند گزینه موندم

Adata d80l همون هایی که واتر کولر دارن 3200  cli 16

Gskill trident z rgb 2x8  3200 cli 16

Gskill trident z royal 2x8  3200 cli 16

Gskill trident z rgb 2x8  3000 cli 15

Team group delta rgb 2x8  3200 cli 16

Pny 2x8 rgb 3200 cli 16

Kingston hyper x rgb 3000 cli 15

Geil super luck rgb 3200 cli 16

و کورسیر ونجسی rgb  3200 cli 16  2x8

مادربرد من asus rog strix h370f هست و پردازندم هم i5 9400f هست    

از بابت بودجه هیچ مشکلی ندارم  فقط کیفیت رم برام مهمه که کرش و اینا نده

و یه سوال    من 4x4 geil evo x دارم که ظاهرشون خیلی خوبه    میخوام دوتاشون رو رد کنم بره و دوتاشون بمونن کنار دوتا رم دیگری که تهیه خواهم کرد     کلا دوست دارم  هر ۴ ماژول رم rgb داشته باشه  با تفاوت مدل های مختلف

یعنی 2x4 cli 17 2400mhz با 2x8 برندی که شما پیشنهاد میدین     این کار  مشکلی ایجاد نمیکنه که؟

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، mehrdadM20 گفته است :

سلام بر همگی

بنده قراره فردا یه پک رم بخرم  2x8   ولی خودم بین چند گزینه موندم

Adata d80l همون هایی که واتر کولر دارن 3200  cli 16

Gskill trident z rgb 2x8  3200 cli 16

Team group delta rgb 2x8  3200 cli 16

Pny 2x8 rgb 3200 cli 16

Kingston hyper x rgb 3000 cli 15

Geil super luck rgb 3200 cli 16

و کورسیر ونجسی rgb  3200 cli 16  2x8

مادربرد من asus rog strix h370f هست و پردازندم هم i5 9400f هست    

از بابت بودجه هیچ مشکلی ندارم  فقط کیفیت رم برام مهمه که کرش و اینا نده

و یه سوال    من 4x4 geil evo x دارم که ظاهرشون خیلی خوبه    میخوام دوتاشون رو رد کنم بره و دوتاشون بمونن کنار دوتا رم دیگری که تهیه خواهم کرد     کلا دوست دارم  هر ۴ ماژول رم rgb داشته باشه  با تفاوت مدل های مختلف

یعنی 2x4 cli 17 2400mhz با 2x8 برندی که شما پیشنهاد میدین     این کار  مشکلی ایجاد نمیکنه که؟

اول کورسیر آرجی بی پرو 3200 - نورپردازی و افکتهایی که این رم داره. هیچ رمی نداره

بعد جی اسکیل

بقیه هم روش خط بکش

درضمن هرچندتا رم میزاری ، حتما از یک برند باشه

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

در ۱ دقیقه قبل، ali-۰۰۹۸ گفته است :

اول کورسیر آرجی بی پرو 3200

بعد جی اسکیل

بقیه هم روش خط بکش

والا من یکم تو خرابکاری حرفه ای هستم

این کورسیر ها که گارانتی ۶۰ ماهه درست حسابی ندارن     نظرتون چیه درموردش؟

و اینکه گفتید بعدیش جی اسکیل  کدوم یک؟  

Gskill trident z rgb 2x8  3200 cli 16

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mehrdadM۲۰ گفته است :

والا من یکم تو خرابکاری حرفه ای هستم

این کورسیر ها که گارانتی ۶۰ ماهه درست حسابی ندارن     نظرتون چیه درموردش؟

و اینکه گفتید بعدیش جی اسکیل  کدوم یک؟  

Gskill trident z rgb 2x8  3200 cli 16

من 8 تاش بدون گارانتی خریدم. از بس که ازش مطمعن هستم. قبلش هم باز 4 تا کورسیر داشتم که گم کردم.رم خرابشو نیست. نگران نباش نمیتونی خرابش کنی😁

وقتی جنس کورسیر تو باززار گیر میاد چرا جی اسکیل بخری.

شما یه چرخی تو نت بزن. نورپردازی کورسیر نگاه کن بعد نور پردازی جی اسکیل ببین.

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز بنده رم geil evo x داشتم و بعد تعویض کردم با corsair vengeance rgb pro از لحاظ عملکرد مطلقا تفاوتی برای شما ایجاد نمیشه با فرض ثابت بودن فرکانس و زمان تاخیر یکسان پس اگر دنبال عملکرد بهتر هستید بهتر هست برید دنبال تعویض قطعه ای که مهمتر هست مثلا اگر nvme ندارین برید بخرید اما corsair از هر جهتی چه زیبایی چه کیفیت ساخت چه چیپ های رمی که از شرکت سامسونگ تهیه شدن برتری دارن به geil شخصا بهتون corsaair رو پیشنهاد می کنم خودم حدود 3 سال هست استفاده می کنم و مطمعنا رم های با دوامی هستن

لینک به دیدگاه

برند ایرانی فدک بهترینه :)))) 

- جدا از شوخی جی اسکیل ترایدنت و کورسیر ونجنس بهترین هستن

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

جی اسکیل و کورسیر جفتشون عالی هستن    در کل زیاد فرقی ندارن که بگیم یکی واقعا سر تره......

کورسیر یه مقدار خیلی ناچیز سرتره  ولی باز میگم زیاد فرقی ندارن

رم هم به سگ جونی معروفه  نترس به این زودی نمیتونی خرابش کنی

مادربرد شما دقیقا عین مادربرد بنده هست   حتی dvd درایور هاش هم یکی هست   مادربرد و پردازنده شما تا 2666 بیشتر ساپورت نمیکنه   الان یعنی هر باسی بندازی فقط تا 2666 کار میکنه  در عوض فقط تاخیر زیاد رو دارا میشید    پس بهتره دنبال رمی بگردید که تاخیرش (cli) کم تر باشه  

لینک به دیدگاه

با تشکر از همه دوستان   خودم نورپردازی رویال هارو که حالتی کریستالی دارن رو دوست داشتم    ولی خوب دوستان اکثرا کورسیر رو پیشنهاد دادین   همون کورسیر رو تهیه میکنم

در در ۱۴۰۰/۳/۲۶ در 22:59، ali-0098 گفته است :

رم خرابشو نیست. نگران نباش نمیتونی خرابش کنی😁

در در ۱۴۰۰/۳/۲۶ در 23:11، kiarash917 گفته است :

رم هم به سگ جونی معروفه  نترس به این زودی نمیتونی خرابش کنی

من hyper x ddr3 داشتم  اینقدر تو بایوس فرکانس و ولتاژ رو جابه جا کردم دیگه عمرش به دنیا نرسید😂

همون کورسیر رو میخرم  و  با این گرونی ها کاستیوم کردن که چه بگویم  حتی xpm رو هم غیر فعال میکنم   زیر بالش میذارمش😅

فقط دوستان من هنوز متوجه نشدم  اگه از ۴ ماژول رم خودم  دو ماژول evo x خودمو نگه دارم میتونم این ۲ ماژول کورسیر رو هم بندازم؟   به نظرم شیک میشه

ویرایش شده توسط mehrdadM20
لینک به دیدگاه

در ۲۱ دقیقه قبل، mehrdadM۲۰ گفته است :

فقط دوستان من هنوز متوجه نشدم  اگه از ۴ ماژول رم خودم  دو ماژول evo x خودمو نگه دارم میتونم این ۲ ماژول کورسیر رو هم بندازم؟   به نظرم شیک میشه

نه لنکه به لنگه میشه😁

در ضمن چهارتاش باید از یک برند و یک باس و یک مدل باشه تا به مشکلات عجیب غریب بر نخوری.

لینک به دیدگاه

در ۱۲ دقیقه قبل، ali-۰۰۹۸ گفته است :

نه لنکه به لنگه میشه😁

در ضمن چهارتاش باید از یک برند و یک باس و یک مدل باشه تا به مشکلات عجیب غریب بر نخوری.

اوکی ممنون   پس این ۴ تارو کلا کنار میذارم😊

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

من روی پلتفرم رایزن، کورسیر و جی اسکیل و ای دیتا رو تست کردم، به لحاظ سازگاری، اول کورسیر، بعد ای دیتا، بعد جی اسکیل بهتر بودن، کوسیر همون بار اول فرکانس اورکلاکش تنظیم شد، ولی اونای دیگه یکم اذیت کردن تا به حالت ایده آل برسن و جی اسکیل نسبت به ای دیتا بیشتر اذیت میکرد.

همونطور که دوستان هم گفتن، کوسیر ونجنس پرو نورپردازی فوق العاده ای داره، کیفیت خوبش که به کنار...

بین این گزینه ها کورسیر بهترین هست، جی اسکیل ها در حال حاضر الکی گرونن(البته کورسیر های موجود، همه گارانتی شرکتی هستن که تقریبا کشک به حساب میان.ولی جی اسکیل آواژنگ هست)

خودمم کورسیر از همین گارانتی شرکتی ها گرفتم و هیچ موردی نداشته...فقط برچسب آکش باز شده بود که روش لیبل بزنن

لینک به دیدگاه

سلام

همونطور که دوستان اشاره کردند دو برند کورسیر وجی اسکیل در اولویت هستند

منتها تفاوت واقعا معنادار نیست در عملکرد وبحث زیبایی وقیمت میا دوسط که خب من بودم کورسیر رو انتخاب میکردم

لینک به دیدگاه

سلام به همگی

من کورسیر رو انتخاب کردم با اون گارانتیش یکمی دو دل هستم ولی خوب دوستان کورسیر رو پیشنهاد دادین  دارم الان برمیدارمش

اینکه الان من دو رنگ سیاه و سفید دیدم که ۴۰۰ تومن سفید گرون تر هست   اینا با هم به جز  رنگ   فرقی دیگه ای هم دارن؟   خودم دارم سفیدشو انتخاب میکنم

و اینکه نورپردازیشون با aura کاملا سازگاره ؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱۷ دقیقه قبل، mehrdadM۲۰ گفته است :

خیر، سازگاری کامل نداره.بعضی از افکت هاش درست کار نمیکنه... آئورا هم که منسوخ شده دیگه

خود کورسیر یه برنامه داره به اسم Icue . حدود 500 مگه. به جز رم خودش، تمام قطعات دیگه رو هم ساپورت میکنه، یکم رابط کاربریش مسخرست، ولی یادبگیرید باهاش کار کنید، خیلی امکانات بهتری از اپ ایسوس داره.

من سیستمایی که با کورسیر ونجنس میندم، کلا همون icue رو میریزم، دیگه آئورا رو بیخیال میشم

لینک به دیدگاه

در ۱۸ دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

خیر، سازگاری کامل نداره.بعضی از افکت هاش درست کار نمیکنه... آئورا هم که منسوخ شده دیگه

خود کورسیر یه برنامه داره به اسم Icue . حدود 500 مگه. به جز رم خودش، تمام قطعات دیگه رو هم ساپورت میکنه، یکم رابط کاربریش مسخرست، ولی یادبگیرید باهاش کار کنید، خیلی امکانات بهتری از اپ ایسوس داره.

من سیستمایی که با کورسیر ونجنس میندم، کلا همون icue رو میریزم، دیگه آئورا رو بیخیال میشم

اوکی ممنون

در 38 دقیقه قبل، mehrdadM20 گفته است :

اینکه الان من دو رنگ سیاه و سفید دیدم که ۴۰۰ تومن سفید گرون تر هست   اینا با هم به جز  رنگ   فرقی دیگه ای هم دارن؟   خودم دارم سفیدشو انتخاب میکنم

راجب این مورد نظری دارید؟

لینک به دیدگاه

در ۲ ساعت قبل، mehrdadM۲۰ گفته است :

سلام به همگی

من کورسیر رو انتخاب کردم با اون گارانتیش یکمی دو دل هستم ولی خوب دوستان کورسیر رو پیشنهاد دادین  دارم الان برمیدارمش

گفتم خدمتتون که کورسیر و جی اسکیل آنچنان اختلافی ندارن که بشه روش اسم برتری کورسیر یا جی اسکیل رو گذاشت  حالا شما ببین کدوم یک با بودجت میخوره  / نورپردازی کدومو دوست داری

نورپردازی کورسیر که واقعا فوق العادست با aura من رو سیستم دوستم تست کردم این مدل رو  تقریبا همه افکت ها جواب داد  یکی از افکت ها  اگه درست یادم باشه حالت شب بود که یکمی اذیت کرد

راجب رنگ هم نه فرقی ندارن  ولی اگه ۴۰۰ تومن اختلاف دارن خوب سیاه رو بردار   حیفه بخاطر رنگش ۴۰۰ تومن بدی بره  اون ۴۰۰ تومن بی زبون بذار تو جیبت باشه😅

لینک به دیدگاه

در ۲ ساعت قبل، mehrdadM۲۰ گفته است :

سلام به همگی

لینک فروشگاه رو بدین

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mehrdadM۲۰ گفته است :

به هیچ عنوان از دیجیکالا قطعات کامپیوتر نخرین

چند صد هزار تومن گرون تر از بازاره

https://baninopc.com/product/رم-کورسیر-دوکاناله-16-گیگابایت-vengeance-rgb-pro-3200mhz-cl16/?utm_medium=PPC&utm_source=Torob

این یکیش مثلا

بگردین جاهای دیگه هم هست.

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، Alirezatha گفته است :

به هیچ عنوان از دیجیکالا قطعات کامپیوتر نخرین

چند صد هزار تومن گرون تر از بازاره

https://baninopc.com/product/رم-کورسیر-دوکاناله-16-گیگابایت-vengeance-rgb-pro-3200mhz-cl16/?utm_medium=PPC&utm_source=Torob

این یکیش مثلا

بگردین جاهای دیگه هم هست.

والا من دنبال رنگ سفیدش هستم

http://emalls.ir/خرید_تاپ-رایان~eitemid~4514908~exid~70792516~fp~SHc1WTZhcXVpK2U1WVBYYWFLbFovb1RVbHFnQkxod0tGanZWeS8wY3pYaz0! 

این سایت موجود داره    این سایت معتبره؟

ویرایش شده توسط mehrdadM20
لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، mehrdadM20 گفته است :

والا من دنبال رنگ سفیدش هستم

http://emalls.ir/خرید_تاپ-رایان~eitemid~4514908~exid~70792516~fp~SHc1WTZhcXVpK2U1WVBYYWFLbFovb1RVbHFnQkxod0tGanZWeS8wY3pYaz0! 

این سایت موجود داره    این سایت معتبره؟

فروشگاهی که خودم خریدم از همه جا ارزونتر بود .البته سال 98 گرفتم. اون موقع کمیاب بود گیر نمیومد اینا تونستن ارزونتر از همه جا برام تهیه کنن

ادمهای منصفی هستن و معتبر هم هستن.

اگه خواستی بیا تو خصوصی تا لینک فروشگاهش بدم.

پ.ن اگه کانفیگ سیستمت مشکی است . رم مشگی بخر .سفید زشت میشه

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

در ۲۳ ساعت قبل، kiarash۹۱۷ گفته است :

با aura من رو سیستم دوستم تست کردم این مدل رو  تقریبا همه افکت ها جواب داد

سلام دادا من کورسیر دارم ولی با aura هماهنگ نمیشه و با نرم افزار اختصاصی خود کورسیر باید استفاده کنی،‌ مادربردمم b350 gaming f هستش ،‌ مادربرد دوست شما چیه ؟

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، ali.king گفته است :

سلام دادا من کورسیر دارم ولی با aura هماهنگ نمیشه و با نرم افزار اختصاصی خود کورسیر باید استفاده کنی،‌ مادربردمم b350 gaming f هستش ،‌ مادربرد دوست شما چیه ؟

سلام برادر

مادربرد دوست بنده asus maximus ix code هست که به راحتی این رم های کورسیر با aura سازگاری دارن

ویرایش شده توسط kiarash917
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...