رفتن به مطلب

مشکلات لینوکس

Arash21
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان

به خاطر اینکه خیلی از برنامه هام توی pacman نبودن به اوبونتو سوییچ کردم و چند تا مشکل هست اول اینکه در لینوکس واقعا باید بخاطر کاری که تو ویندوز با یه کلیلک انجام میدی کامند یاد بگیری و سردرد بگیری؟

خواستم تم نصب کنم باید برم به این مسیر usr/share/themes  ولی صاحب این دایرکتوری root هست اجازه هیچکاری بهم نمیده این احمق های توی اوبونتو هم فایل منیجر ناتیلوس و gksu رو حذف کردن تو یوتیوب گشتم اینهمه کمیونیتی لینوکس میگن چند تا ویدیو مال زمان شاه بود که دسترسی ها رو توضیح میداد منم اینارو زدم

sudo chown arsham /usr/share

بعدش این

ls -ld /usr/share/themes

و این رو داد بیرون که هم به یوزر من هم به روت دسترسی داده

drwxr-xr-x 11 arsham root 4096 فوریه    9 22:20

ولی فرقی نمیکنه بازم تو فایل منیجر نمیتونم کاری کنم

مشکل بعدی درایور ای ام دی هست که کلا بین دبیان ها فقط تو اوبونتو هست منم با اسکریپت ./amdgpu-install کاملا نصبش کردم خطا هم نداد ولی موقع ماین کرد میگه هیچ کارت گرافیک اپن سی ال یا کودا پیدا نشد توی بلندر هم اپن سی ال شناسایی نمیشه توی تنظیمات هم نمیشه شورتکات تغییر زبان روی الت شیفت گذاشت باید حتما یه حرف توش باشه

راه حل این مشکل چیه یه دستوری بگید بزنم کل سیستم رو بهم دسترسی بده قبلا اینجوری نبود انگار شانسی هردفعه نصب میکنی سطح دسترسی بهت میده 😑

لینک به دیدگاه

طبق چیزی که من متوجه شدم تا به حال با لینوکس کار نکردی، درسته؟

اگر دستوراتی که وارد ترمینال میکنی انجام نمیشن و خطای دسترسی میدن، یه sudo اولش بزار درست میشه. فقط حواست باشه چه دستوراتی وارد میکنی.

برای فایل منیجر هم که دسترسی نمیده اگر اشتباه نکنم اینو توی ترمینال وارد کنی یه پنجره باز میشه با دسترسی کامل : sudo nautilus

اگر میخوای از لینوکس استفاده بکنی پیشنهاد میکنم چندتا ویدیو آموزشی توی یوتیوب ببینی خیلی خوب توضیح میدن.

مثلا ویدیو های زیر :

https://www.youtube.com/watch?v=ebHX9c75H8I&list=PLzMcBGfZo4-nUIIMsz040W_X-03QH5c5h&index=1

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ARMAN - H گفته است :

طبق چیزی که من متوجه شدم تا به حال با لینوکس کار نکردی، درسته؟

اگر دستوراتی که وارد ترمینال میکنی انجام نمیشن و خطای دسترسی میدن، یه sudo اولش بزار درست میشه. فقط حواست باشه چه دستوراتی وارد میکنی.

برای فایل منیجر هم که دسترسی نمیده اگر اشتباه نکنم اینو توی ترمینال وارد کنی یه پنجره باز میشه با دسترسی کامل : sudo nautilus

اگر میخوای از لینوکس استفاده بکنی پیشنهاد میکنم چندتا ویدیو آموزشی توی یوتیوب ببینی خیلی خوب توضیح میدن.

مثلا ویدیو های زیر :

https://www.youtube.com/watch?v=ebHX9c75H8I&list=PLzMcBGfZo4-nUIIMsz040W_X-03QH5c5h&index=1

یوتیوب رو زیر رو کردم یک سری ویدیو بود در این باره که چطوری دسترسی فایل ها رو تغییر بدیم و کلی دستور بهم یاد داد همرو اجرا کردم حتی واسه یه فایل غیر سیستمی مثلا یه موزیک تو یه درایو دیگه هم دسترسی نمیداد

من همیشه یا با sudo یا با سوپر یوزر دستور وارد میکنم تو پست اول ذکر کردم تاثیری نداشت

اون دستور فایل منیجر ناتیلوس رو تقریبا تو همه ویدیو های یوتیوب دیدم ولی همشون قدیمی بودن از ورژن 18 استفاده میکردن یه پیشنیاز داره ب اسم gksu که وقتی میخوام از apt نصبش کنم خطایی که میده اینه که از ریپازیتوری حذف شده توی فروشگاه اوبونتو هم قطعا نیستش به نظرم لینوکس داستان این شده که دست چپ خبر نداره دست راست چکار میکنه میتونست پادشاه دسکتاپ باشه ولی واقعا به مزاق کسی خوش نمیاد یه هفته از وقتش رو مثل متخصص بشینه مقالهبخونه و ویدیو ببینه و بعدش هم برای نصب کردن یه برنامه و دسترسی به فایل هاش اینهمه مکافات بکشه الان چند تا دیسترو هست؟ با هم سازگار نیستن میری تو گیت هاب بعضی ورژن ها واسه لینوکس نیومده یه نفر یا فقط واسه دبیان برنامه ساخته یا فلت پک و اپ ایمج که حجمش بالاست رفتم یه کنفرانس با خود لاینس توروالدز دیدم گفته دلیلی که لینوکس روی دسکتاپ پیشرفت نمیکنه همین که هرکسی مشغول یکاریه اینهمه توزیع هست اکثرا سازگار نیستن کتابخونه های دبیان قدیمی ان در حالی که تو ویندوز تو بعضی موارد حتی میشه برنامه های زمان ویندوز اکس پی رو روی ویندوز ده اجرا کرد درایور ها مزخرفه توی ویندوز تو چند دیقه درایور نصب میشه با حجم کمتر همه چی داره تو لینوکس درایور و opencl رو کامل نصب کردم ولی هیچ تاثیری نداشت حتی تو کالی موقع گشتن تو وب همه چی گلیچی بود مشخصا دلیلش کارت گرافیک بوده درایور صدا هم که نداره ریلتک واسش عرضه نکرده صدا رو یکم ببری بالا کیفیت داغون میشه یه مقداری هم برای کاربرای جدید گیج کنندست خیلی از کار ها باید بعدش sudo apt update رو بزنی وگرنه ارور میده و کاری انجام نمیده با این وضعش فقط به درد توسعه دهنده های حرفه ای میخوره که میخوان عیب یابی کنن ادمای امنیتی و سرور هرچند به حریم خصوصی اعتقاد دارم ولی هنوز هم نمیتونه جایگزینی برای ویندوز باشه

ویرایش شده توسط YUNKI
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من هنوز خیلی وارد لینوکس نشدم. اما از اینجا شروع کردم

اول از همه مطالعه این کتاب که خیلی از تصورات اشتباه درباره لینوکس رو تو ذهنم اصلاح کرد:لینوکس و زندگی | تاریخچه گنو/لینوکس

در ۶ ساعت قبل، YUNKI گفته است :

اول اینکه در لینوکس واقعا باید بخاطر کاری که تو ویندوز با یه کلیلک انجام میدی کامند یاد بگیری و سردرد بگیری؟

این یکی از همون تصور های اشتباهه....

الان هم این ویدئو هارو برای شروع دارم میبینم:

https://toplearn.com/courses/4610/آموزش-جامع-لینوکس-essentials

قدم بعدی هم آموزش های جادی تو یوتیوب

تا جایی هم که شنیدم، لینوکس انجمن هایی برای حل مشکلات کاربرانش داره و برای توزیع ابونتو یه انجمن ایرانی هم هست:https://forum.ubuntu.ir/

اینم انجمن جامع ایران:https://linux-zone.org/forums/linux-forum

بهتره مشکل رو اونجا مطرح کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...