رفتن به مطلب

کمک و همیاری برای روژان کوچولوی معصوم دوست داشتنی

max_3d
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

باطري، زندگي «روژان كوچولو» را كم‌سو كرد/ عکس

http://media.isna.ir...ent/98-13.jpg/3

http://media.isna.ir...t/100-157.jpg/6

27 ماه از حادثه تلخي كه «روژان» به خاطر شيطنت كودكانه خود گرفتار راهروهاي دادسراي پزشكي شده است، مي‌گذرد و تلاش مادر جوان اين طفل براي اثبات‌ قصور پزشكي پس از گذشت دوسال همچنان ادامه دارد.

روژان حالا دختر چهارسال و شش ماهه‌ايست كه 27 ماه پيش به دور از چشم پدر و مادرش باطري كنترل ضبط‌ ماشين را بلعيده اما همچنان به دليل مشكلات پيش آمده تنها مي‌تواند مايعات را به كمك سرنگ پنج ميليمتري بخورد.

مژگان علمي‌پور مادر روژان در گفت‌وگو با خبرنگار «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينكه 27 ماه پيش دختر دوساله‌اش به دور از چشم پدر و مادر كنترل ضبط ماشين را با دندان شكسته و باطري كوچك دايره‌اي‌ شكل آن را بلعيده است گفت: ساعت 2 نيمه شب كودك را به درمانگاهي منتقل كرديم كه مسئولان بخش اورژانس اين درمانگاه اعلام كرده‌اند به دليل نداشتن امكانات بايد به بيمارستان تخصصي‌تري برويد.

مادر روژان كوچولو با بيان اينكه نيمه‌هاي شب به سرعت روژان را به بيمارستان ديگري منتقل كرديم مدعي شد: سهل‌انگاري تيم پزشكي در همان شب باعث شد كه روژان تا زير تيغ هشت جراح برود.

وي با بيان اينكه طفل خردسالش پس از هر بار عمل جراحي نمي‌تواند تا يك هفته غذا بخورد گفت: دختر چهارساله‌ام تنها 11 كيلو وزن دارد و تنها مي‌تواند مايعات را مصرف كند.

مادر روژان گفت: هنگامي كه اين كودك مايعات مصرف مي‌كند، براي آن كه دچار مشكل نشود مجبور هستم گلوي او را ماساژ دهم تا مايعات به راحتي از گلويش پايين رود.

http://media.isna.ir...8-13.jpg/3روژان در ایسنا

مادر روژان كوچولو گفت: تا چهارماهه پيش شلنگي به معده روژان وصل بود و تنها مي‌توانست مايعات را بخورد اما با انجام عمل‌هاي متعدد در حال حاضر معده اين طفل در نزديكي گلويش قرار دارد و پس از بلع مايعات، مايع مستقيما وارد معده روژان مي‌شود چرا كه پس ازهشت بار عمل جراحي روي مري اين كودك تنها يك سانتيمتر از مري او باقي مانده است.

وي در مورد شب حادثه با بيان اينكه در بيمارستان هيچ اقدامي توسط پزشكان براي نجات كودك انجام نشد گفت: روژان پس از هفت ساعت به اتاق جراحي رفت، اما باطري به دامنه مري او نفوذ كرده بود و بايد مري برداشته مي‌شد.

مادر روژان با بيان اينكه پزشكان هر بار با برداشتن قسمتي از مري دخترم تلاش داشتند تا مشكل او را برطرف كنند، گفت: هر بار روژان ضعيف‌تر مي‌شود و نمي‌تواند غذا بخورد.

وي با بيان اينكه نتايج پزشكي نشان مي‌دهد اين دختر چهارساله بايد براي ادامه درمان و تلاش براي زنده ماندن به خارج از كشور سفر كند گفت: با نامه‌نگاري‌هايي كه با يك پزشك انگليسي انجام شده مشخص شد كه مبلغ بيش از 160 هزار پوند براي ادامه درمان اين طفل نياز است.

روژان از ورود به اجتماع ترس دارد

دخترم با داروهاي آرام‌بخش، آرام مي‌شود

مادر روژان در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به ترس‌هاي شبانه اين طفل به ايسنا گفت: روژان از ورود به اجتماع ترس دارد و تصور مي‌كند هنگامي كه ما ازمنزل خارج مي‌شويم به بيمارستان قرار است برويم به همين دليل جيغ مي‌كشد و مدتي است كه با داروهاي آرام‌بخش او را آرام مي‌كنم.

وي با بيان اينكه روژان حتي از خوردن غذا نيز ترس دارد گفت: هنگامي كه روژان دچار اين مشكل شد، تنها دوسال داشت و تصوري از غذا و صرف آن نداشت و دراين مدت نيز تنها با سرنگ پنج ميليمتري مايعات را به گلوي او مي‌ريختم به همين دليل تصور مي‌كند كه غذا خوردن بسيار سخت است و از آن فرار مي‌كند و هنگامي كه به او موادغذايي جامد مي‌دهم، چون نمي‌تواند آن را ببلعد غذا را پس مي‌زند.

وي با بيان اينكه بنا به گفته دكتر اميري روانشناس و متخصص اعصاب اين طفل دچار موج‌گرفتگي عصبي شده است گفت: اين كودك از ورود به اجتماع ترس دارد.

مادر روژان کوچولو در توضيحات خود با بيان اينكه در سال 89 به دادسراي جرايم پزشكي رفته است، گفت: نيمه شب دوم بهمن‌ماه سال 88 به دليل نبود دستگاه آندوسكوپي به بيمارستان ديگري رفتيم كه در آنجا نيز مسئولان بيمارستان به خاطر نداشتن تجهيزات كامل ما را به بيمارستان تخصصي ديگري فرستادند كه در آنجا نيز يك ساعتي به دلايل نامشخص معطل شديم كه كادر پزشكي با گرفتن عكس‌هاي پزشكي متوجه شدند كه باطري به ديواره مري چسبيده و كاري نكردند تا به اين نتيجه رسيدند كه روژان بايد به بيمارستان تخصصي‌تر منتقل شود.

وي با بيان اينكه پنج ساعت در آن بيمارستان منتظر مانديم تا روژان را به اتاق جراحي منتقل كنند، گفت: جالب است بدانيد روژان پس از آن كه از آندوسكوپي خارج شد بدون هيچ دستگاه اكسيژن و برانكارد روي دستانم به اتاق عمل منتقل شد.

مادر روژان با بيان اينكه تيم پزشكي قسمتي از مري را كه دچار ميكروب شده بود برداشتند و دوسر آن را پيوند زدند، گفت: سه روز از اين حادثه نگذشته بود كه معاينات نشان داد پيوند باز شده است و به خاطر اين سهل‌انگاري مري روژان را خارج كردند.

http://media.isna.ir...3-22.jpg/3اسناد پزشكي روژان

وي با بيان اينكه پزشكان براي زنده‌ماندن روژان با سوراخي كه در ناحيه معده او ايجاد كردند به او غذا مي‌رساندند گفت: روژان به مدت سه ماه از طريق لوله تغذيه مي‌شد.

مادر روژان با بيان اينكه پس از ثبت شكايت ما از كادر پزشكي بيمارستان به دليل سهل‌انگاري و قصور در ارائه خدمات اورژانسي به طفل دوساله، كارشناسان پزشكي دست به كار شدند تا ميزان قصور تيم جراحي اين بيمارستان معروف را مشخص كنند، گفت: كارشناسان پس از بررسي‌هاي لازم اعلام كردند با استناد به بررسي پرونده باليني بيمارستان دو پزشك فوق تخصص گوارش به دليل عدم‌هماهنگي به موقع با سرويس جراحي و تاخير در انجام آندوسكوپي بيمار مرتكب 10 درصد قصور نسبي پزشكي شده‌اند و مبلغ شش ميليون تومان ديه براي روژان در نظر گرفته شد.

وي با بيان اينكه اين كودك به جاي رفتن به مهدكودك يا مراكز تفريحي هفته‌اي دو مرتبه به ملاقات پزشك اعصاب مي‌رود، گفت: روژان هر بار كه از خانه بيرون مي‌آييم بي‌قراري مي‌كند و مي‌ترسد كه به مطب پزشك برويم.

مادر روژان با بيان اينكه ميليون‌ها تومان خرج بيماري روژان شده است گفت: كودكم ضعيف است و توانايي اين همه جراحي را ندارد و بار نخست مري را در داخل گلو گذاشتند و در جراحي بعدي چندين‌بار پيوند زدند، بافت مري فاسد شده و به همين خاطر در عمل‌هاي بعدي مري را خارج كردند و معده را به نزديكي گلوي دختر چهارساله‌ام آوردند تا راحت‌تر غذا مصرف كنم.

مادر روژان كوچولو با بيان اينكه پس از گذشت ماه‌ها كميسيون پزشكي، قصور پزشكي را 10درصد عنوان كرد، گفت: تصورش را هم نمي‌كردم كه پرونده دخترم با اين راي بسته شود.

وي با بيان اينكه به جد پيگير حقوق از دست رفته روژان است مدعي شد: براي پيگيري اين حكم به تمام مراجع قضايي مراجعه كردم و جالب است بدانيد در دستور بازپرس دادسراي جرايم پزشكي دستوري مبني بر رسيدگي به قصورات بيمارستان مربوطه داده شده بود اما اين مهم در بررسي‌ها مغفول مانده است.

همچنين دكتر صادقيان فوق تخصص جراحي كودكان، نيز با بيان اينكه روژان به دليل بلع باطري دچار سوراخ‌شدن مري شده است به ايسنا گفت: اين كودك به علت مشكلات ايجاد شده تحت پيوند مري قرار گرفت اما اين پيوند پاسخ نداده و پس از مدتي اين مري تنگ‌تر شد كه با عمل جراحي اين بافت گشادتر شد اما در حال حاضر اين كودك تنها مي‌تواند مايعات مصرف كرده و در بلع موادغذايي جامد مشكل دارد.

به گزارش ايسنا، روژان چهارساله نحيف‌تر و خجالتي‌تر ازآن بود كه حتي بتواند از اطرافش درك درستي داشته باشد او با آن كه چهارسال سن دارد اما هنوز از پستانك استفاده مي‌كند و به گفته مادرش از آنجايي كه عمل‌هاي جراحي پي درپي روي تارهاي صوتي او اثرگذاشته نمي‌تواند به درستي سخن بگويد، او اين روزها منتظر است تا بلكه با دريافت كمك‌هاي مالي از سوي مردم نيكوكار براي درمان تخصصي اقدام كند تا آينده‌اي روشن‌تر داشته باشد.

هر کس هرچقدر که می تونه از هزارتومن تا ...

عمر ما آنقدر طولانی نیست که مهربانی را به فردا بسپاریم rose.gif

این هم شماره حساب :

شماره حساب : 0046925343

شماره کارت : 2827-5006-5310-6273

بنام : مژگان علمی پور - مادر روژآن

بانک تجارت.

post-6353-0-38409400-1340215143_thumb.jpg

post-6353-0-68561600-1340215190_thumb.jpg

post-6353-0-99655200-1340215209_thumb.jpg

post-6353-0-33012200-1340215231_thumb.jpg

post-6353-0-28945300-1340215241_thumb.jpg

post-6353-0-27549300-1340215253_thumb.jpg

post-6353-0-81221500-1340215263_thumb.jpg

post-6353-0-35643900-1340215292_thumb.jpg

ویرایش شده توسط max_3d
لینک به دیدگاه

روژان كوچولو براي آينده بدون درد چشم انتظار كمك‌هاي مردمي

روژان كوچولو براي آينده بدون درد چشم انتظار كمك‌هاي مردمي

» سرویس: اجتماعي - حوادث

کد خبر: 91032916559

دوشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۳۸

مقدمات درمان روژان كوچولو كه حدود 27 ماه پيش به دور از چشم پدر و مادرش باتري كنترل ضبط ماشين را بلعيد ودچار مشكلات متعدد شد تا جاي كه اكنون تنها با سرنگ پنج ميليمتري مي‌تواند غذا بخورد، براي سفر درماني به خارج از كشورآغاز شده و اميد اين كودك براي آينده بدون درد به كمك هموطنانش است.

دكتر ناصر صادقيان، استاد و فوق تخصص جراحي كودكان كه معالجه روژان را برعهده دارد، با بيان اينكه اين دختر 4/5 ساله به دليل بلع باتري دچار سوراخ‌شدن مري شده است به ايسنا گفت:‌ اين كودك به علت مشكلات ايجاد شده بارها تحت عمل پيوند مري قرار گرفت، اما متأسفانه اين پيوندها پاسخ نداده و به دليل تعدد عمل جراحي مري اين كودك تنگ و كوتاه شده است.

وي با بيان اينكه به دليل كوتاهي مري و معده در قسمت گردن قرار گرفته است گفت: در حال حاضر اين كودك تنها مي‌تواند مايعات مصرف كرده و در بلع موادغذايي جامد و لقمه‌ دچار مشكل است.

صادقيان با تأكيد بر اين كه بهتر است روژان براي ادامه درمان به خارج از كشور سفر كند گفت: اين دختر خردسال براي بازپس گرفتن بهبودي خود نياز به چندين عمل جراحي دارد تا بافت مري او گشادتر شود.

به گزارش ايسنا روژان در نيمه شب 27 ماه پيش به دور از چشم پدر و مادرش باتري كنترل ضبط ماشين را بلعيده و به دليل سهل‌انگاري تيم پزشكي تاكنون زير تيغ هشت جراح قرار گرفت به گونه‌اي كه پس از عمل جراحي‌هايش كه به دليل سوراخ‌شدن مري كه به علت اسيد باتري رخ داده بود. تنها يك سانتيمتر از مري او باقي مانده به گونه‌اي كه پزشكان براي زنده‌ماندن اين دختر خردسال مجبور شدند كه معده او را در ناحيه‌ي گلو قرار دهند تا اين دختر كوچولو بتواند حداقل، مايعات مصرف كند.

پزشكان تاكنون 80 هزار پوند ـ حدود 160 ميليون تومان ـ براي ادامه درمان روژان تخمين زده‌اند و اين كودك اميدوار است، با دريافت كمك‌هاي مالي مردم نيكوكار براي انجام اين جراحي‌هاي تخصصي اقدام كند تا شايد آينده‌اي روشن‌تر و بدون درد در انتظارش باشد.

خبرگزاري دانشجويان ايران ضمن تشكر از تلاش‌هاي بشردوستانه ايرانيان در سراسر جهان با توجه به درخواست متعدد مردمي مبني بر ارايه راهي براي كمك به اين كودك، شماره حساب اعلامي از سوي والدين روژان براي دريافت كمك‌هاي مردمي به شماره 0046925343 و همچنين شماره كارت 6273531050062827 به نام مژگان علمي‌پور (مادر روژان) در بانك تجارت و شماره تلفن 09196399516 براي پاسخگويي را منتشر كرده است.

post-6353-0-23641100-1340215462_thumb.jpg

post-6353-0-65611200-1340215537_thumb.jpg

ویرایش شده توسط max_3d
لینک به دیدگاه

دوستان این سایت حتما کمک کنید در سایت همسایه خوب داره حمایت میشه ضمن اینکه وبلاگی هم به همین منظور ایجاد کردم سر بزنید و حمایت خود را اعلام کنید جای دوری نمیره در همین دنیا خدا هزار برابرشو بهتون میده

اینم وبلاگ مربوطه لطفا به اشتراک بگذارید

http://rojjan.blogfa.com/

این هم صفحه ایسنا که اینو منتشر کرده

http://isna.ir/fa/news/91032916559/%D8%B1%D9%88%DA%98%D8%A7%D9%86-%D9%83%D9%88%DA%86%D9%88%D9%84%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D8%A2%D9%8A%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D8%AF%D8%B1%D8%AF-%DA%86%D8%B4%D9%85-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B8%D8%A7%D8%B1

لینک به دیدگاه

چیزی که در این مملکت من رو خیلی عذاب میده اینه که وقتی فرد یا افرادی اشتباهی میکنند نه اسمی ازشون برده میشه و نه محل این خراب کاری ها مشخص میشه !

چرا اسم بیمارستان هایی که همچین جنایتی کردند اعلام نمیشه ؟ این همه واهمه که منجر به پنهان کردن اسم این مراکز هست قابل قبول نیست .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

انشاالله که بهتر میشه این فرشته ناز @};-

از کدوم شهرستان هستن ؟

مادر ایشون مژگان علمي‌پور هستن یا مژگان پيرصالحي ؟؟

لینک به دیدگاه

پزشكان تاكنون 80 هزار پوند ـ حدود 160 ميليون تومان ـ براي ادامه درمان روژان تخمين زده‌اند و اين كودك اميدوار است، با دريافت كمك‌هاي مالي مردم نيكوكار براي انجام اين جراحي‌هاي تخصصي اقدام كند تا شايد آينده‌اي روشن‌تر و بدون درد در انتظارش باشد. @};-

لینک به دیدگاه

سلام

انشاالله که بهتر میشه این فرشته ناز @};-

از کدوم شهرستان هستن ؟

مادر ایشون مژگان علمي‌پور هستن یا مژگان پيرصالحي ؟؟

تهران

مژگان علمي‌پور @};-

این فامیلی پيرصالحي را کجا دیدید؟؟؟؟ :eek:

لینک به دیدگاه

دوستانی که حمایت مالی کردن در همین تاپیک اعلام کنن :x

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باطري، زندگي «روژان كوچولو» را كم‌سو كرد/ عکس

http://media.isna.ir...ent/98-13.jpg/3

http://media.isna.ir...t/100-157.jpg/6

مژگان پيرصالحي مادر روژان در گفت‌وگو با خبرنگار «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينكه 27 ماه پيش دختر دوساله‌اش به دور از چشم پدر و مادر كنترل ضبط ماشين را با دندان شكسته و باطري كوچك دايره‌اي‌ شكل آن را بلعيده است گفت: ساعت 2 نيمه شب كودك را به درمانگاهي منتقل كرديم كه مسئولان بخش اورژانس اين درمانگاه اعلام كرده‌اند به دليل نداشتن امكانات بايد به بيمارستان تخصصي‌تري برويد.

مادر روژان كوچولو با بيان اينكه نيمه‌هاي شب به سرعت روژان را به بيمارستان ديگري منتقل كرديم مدعي شد: سهل‌انگاري تيم پزشكي در همان شب باعث شد كه روژان عمر ما آنقدر طولانی نیست که مهربانی را به فردا بسپاریم rose.gif

این هم شماره حساب :

شماره حساب : 0046925343

شماره کارت : 2827-5006-5310-6273

بنام : مژگان علمیپور - مادر روژآن

بانک تجارت.

اینجا دیدم

لینک به دیدگاه

اینجا دیدم

معذرت کم دقتی از ما بود والا این دقیقا از خود خبرگزاری ایسنا کپی شده !! گویا خود ایسنا تصحیح کرده

کد خبر: 91022615875

سه‌شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۵

ولی همین مژگان علمي‌پور درستشه

این هم شماره مادر روژان هست برای پاسخگویی

09196399516

اگر شبهه ای دارید همینجا عنوان کنید و از دقت شما هم بسیار سپاس :x

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

معذرت کم دقتی از ما بود والا این دقیقا از خود خبرگزاری ایسنا کپی شده !! گویا خود ایسنا تصحیح کرده

کد خبر: 91022615875

سه‌شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۵

ولی همین مژگان علمي‌پور درستشه

این هم شماره مادر روژان هست برای پاسخگویی

09196399516

اگر شبهه ای دارید همینجا عنوان کنید و از دقت شما هم بسیار سپاس :x

ممنون/ خبر رو خودنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

عطا جان این خانواده از اقوام بنده هستند و حسین پیرصالحی اسم پدر روژان هست.

مژگان علمی پور مادرش هست.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

بدجوری حالم گرفته شد . آخه چرا باید برای دختر بچه ای به این نازی یه همچین اتفاقی بیوفته . امیدوارم هر چی زودتر سلامتیشو به دست بیاره و خبر خوشحال کننده ای تو این تاپیک درباره این کوچولوی شیرین بشنویم . به نظرم بهترین جا برای دیده شدن face ب و ک هستش که همه بتونن ببینن و هر چی زودتر این پول فراهم بشه . همه میتونیم دست به دست هم بدیم و اینکارو بکنیم که بیشتر از امثال این سایت بیننده داره .

لینک به دیدگاه

درود

عطا جان این خانواده از اقوام بنده هستند و حسین پیرصالحی اسم پدر روژان هست.

مژگان علمی پور مادرش هست.

درود

ایسنا در مطلب مربوطه هیچ اشاره به پدر روژان نکرد و همین شبهه شد حتی به غیر از این دوستی که گفتن این فامیلی چیست دوستانی ایمیل دادن کپی گرفتیم دادیم دست اشنایان و همکاران و به دو فامییلی متفاوت برخوردن پس جریان این بوده که فامیلی پدر روژان میباشد... :-B ما هم مجبور به ویرایش شدیم و به جای پیر صالحی اسم مادر روژان به کار بردیم

دوست گرامی که عنوان کردید از اقوام روژان هستید زحمتی داشتیم براتون

دنبال شخصی میگردیم در تهران که یه صبح تا ظهر برای نظارت بر کار چند نفر وقتشو به روژان بده ((پخش تراکت)) اگر کمکی میتونید کنید اعلام فرمایید

20.gif

من خودم ساکن شیرازم وگرنه کمک میکردم در ایر رابطه :-S

اگر هم نمیتونید کسی راضی به همکاری باشد در تهران اطلاع بدهد :x

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

والا من خودم ساکن قم هستم.

اگر موردی بود حتما خبر میدم.

با تشکر از پیگیری شما دوست گل @};-

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

شماره حساب براي پرداخت خارج از كشور

iban..jb50nwbk01094859603909

iban..bic..nbwbkjb2l

بنامهای

عباس گرامي‌پور و روژان پير صالحي

لینک به دیدگاه

نیازمند یاریتان هستیم بالا باش برای کار خیر....... @};-

ویرایش شده توسط max_3d
لینک به دیدگاه

این نوشته مادر روژان است. درد دل و تشکر.

آیا تاکنون کودکی داشته اید که تقاضای خوردن از شما داشته باشد و شما شرمنده ی او شده باشید . آیا تاکنون کودکی داشته اید که در زمان یک سرماخوردگی عادی دو وعده سوپ به او بدهید و از شما درخواست یک غذایی که در آن زمان برایش مناسب نباشد ، و شما در آن لحظه شرمنده گی خود را ببینید . من 2 سال و 7 ماه است که به روژان میگویم نه ، میگویم تو نمیتوانی بخوری . و دائماً شرمنده این نه گفتن ها به او میشوم . کودک من 4 سال و 7 ماه سن دارد و دیگردر برابر نه گفتن های من مقاومت نشان میدهد . وقتی کودک خود را به یک سوپر مارکت میبرید مطمئنا از10 درخواست او 2 در خواستش را اجابت میکنید . ولی من یا او را نمیتوانم ببرم و یا در مواقع ضرورت در برابرحداقل درخواست او حتی یک مورد را هم نمیتوانم پاسخگو باشم . من دائماً شرمنده ام ! آیا نگرانی های خود را در برابر اضافه کردن وزن کودک خود مشاهده کرده اید . اما روان من 2 سال و 7 ماه است که وزن 11 کیلویی خود را حفظ کرده و من در انتظار گرم وزنی هستم . آیا تاکنون شده است در یک روز 3 وعده ی غذای تکراری به کودکتان بدهید ، و بار چهارم مطمئناً امتناع و عصبانیت کودک خود را در برابر اصرار های خود خواهید دید . اما روژان من در این سالها فقط یک نوع غذا آن هم مایعات میل میکند ، که برترین و دردناکترین لحظه زندگی من که مسلمآً شما و کودکتان آن لحظه که بهترین لحظه زندگیتان است روح و استخوانهای من در آن زمان منجمد میشود . روژان من به جای استفاده از خلاقیتها و استعدادهای که هر مادری در این زمان نثار کودکش میکند و به جای جاهای تفریحی این وقت را باید در مراکز درمانی و صرف دیدن پزشکان گوناگون بکند . تاثرشما در برابر دیدن یک واکسن عادی در مقابل کودکتان چیست ؟

ولی من در هر روز باید از زیر گردن کودکم تا پایین شکم ، باید تن پاره پاره کودکم را مشاهد کنم .

هر گاه لقمه ای به دهان کودکان میگذارید و لذت خوردن آن لقمه را هم خود وهم کودکتان میبرید . بدانید که روژان من در انتظار این است که روزی بتواند حتی تکه نان کوچکی بخورد . آن لحظه وقتی سلامتی کودک خود را مشاهده میکنید شکر گذار پروردگار باشید و شما را به جان عزیزانتان قسم میدهم که برای سلامتی کودک من که به دلیل سهل انگاری و بازی با زمان یک کادر پزشکی از دست رفته ، بدانید که روژان من در آن لحظه چشم انتظار دعاهای بی دریغ شما است . پس بیایید وجدانهای خفته خود را بیدار کنیم و محبت را به روژان هدیه بدهیدم . تا روژان هم در آینده این محبت به امانت گذاشته را به روژانهای دیگر هدیه بدهید .

با تشکر و سپاس فراوان از شما حاتمیان

عزیز : مژگان علمی پور ( مادر روژان )

لینک به دیدگاه

گاردین : روژان کوچولو، قربانی قطع روابط ایران و انگلیس

گاردین : روژان کوچولو، قربانی قطع روابط ایران و انگلیس

خانواده روژان که ماهانه 250 پوند درآمد دارند قرار بود سال گذشته وی را با هزینه ای معادل 300 برابر درآمد ماهانه شان ( 75 هزار پوند) به بیمارستانی در لندن منتقل کنند تا بر روی او عمل جراحی صورت بگیرد.

http://www.asriran.com/files/fa/news...229232_173.jpgروزنامه گاردین بریتانیا با انتشار گزارشی ، روژان پیر صالحی دختر 4 ساله ایرانی را یکی ازقربانیان ماجرای حمله به سفارت بریتانیا در آبان ماه سال گذشته در تهران دانست.

به گزارش عصر ایران گاردین می نویسد : روژان که 2 سال پیش با شکستن ریموت ماشین پدرش باتری آن را بلعیده بود در اثر انتشار اسید باتری مری خود را از دست داد و پزشکان ایرانی در عمل جراحی مری او را بریدند .

این گزارش می افزاید : خانواده روژان که ماهانه 250 پوند درآمد دارند قرار بود سال گذشته وی را با هزینه ای معادل 300 برابر درآمد ماهانه شان ( 75 هزار پوند) به بیمارستانی در لندن منتقل کنند تا بر روی او عمل جراحی صورت بگیرد اما همزمان با بسته شدن سفارت بریتانیا در تهران در آبان ماه سال گذشته در پی حمله معترضان در تهران ، بررسی پرونده درخواست ویزای پزشکی روژان نیز همچون صدها پرونده دیگر با بسته شدن سفارت و خروج کارکنان آن متوقف شد.

روژان قرار بود در بیمارستان " اورموند استریت " لندن بستری شود تا معاینات لازم برای انجام عمل جراحی بر روی او انجام شود.

گاردین به نقل از سخنگوی این بیمارستان لندن می نویسد : " افرادی که مری خود را از دست داده اند باید با عمل جراحی معده شان بالا کشیده شود و معده به طور مستقیم به گلوی بیمار متصل شود."

این سخنگو درباره بیماری روژان می افزاید :" بیمارستان بدون انجام معاینات دقیق پزشکی قادر نیست درباره وضعیت بیماری و عمل جراحی روژان نظر بدهد و درباره بیماران خارجی مان طبیعتا باید مراحل اداری صحیح و مناسب طی شود."

گاردین در ادامه می نویسد مورد روژان کوچولو نمونه ای از مشکلاتی است که بسته شدن سفارت بریتانیا در تهران برای برخی از شهروندان این کشور ایجاد کرده است.

خانواده روژان می گویند پس از 8 عمل جراحی بر روی دخترشان از مری این کودک تنها 1 سانتی متر باقی مانده و با توجه به اتصال مستقیم معده به گلوی کودک غذا به طور مستقیم وارد معده او می شود.

روژان بیش از 2 سال است که از این بیماری رنج می برد و خانواده او تنها می توانند غذاهای مایع به او بدهند.

قصوردر پرونده پزشکی روژان

خانواده روژان از پزشکان بیمارستانی که بر روی او عمل جراحی انجام داده اند شکایت کرده اند.

مژگان علمی پور مادر روژان به خبرگزاری ایسنا گفته است:

" نیمه شب دوم بهمن‌ماه سال 88 ( شب حادثه) به دلیل نبود دستگاه آندوسکوپی به بیمارستان دیگری رفتیم که در آنجا نیز مسئولان بیمارستان به خاطر نداشتن تجهیزات کامل ما را به بیمارستان تخصصی دیگری فرستادند که در آنجا نیز یک ساعتی به دلایل نامشخص معطل شدیم که کادر پزشکی با گرفتن عکس‌های پزشکی متوجه شدند که باطری به دیواره مری چسبیده و کاری نکردند تا به این نتیجه رسیدند که روژان باید به بیمارستان تخصصی‌تر منتقل شود.

وی با بیان اینکه پنج ساعت در آن بیمارستان منتظر ماندیم تا روژان را به اتاق جراحی منتقل کنند، گفت: جالب است بدانید روژان پس از آن که از آندوسکوپی خارج شد بدون هیچ دستگاه اکسیژن و برانکارد روی دستانم به اتاق عمل منتقل شد.

مادر روژان با بیان اینکه تیم پزشکی قسمتی از مری را که دچار میکروب شده بود برداشتند و دوسر آن را پیوند زدند، گفت: سه روز از این حادثه نگذشته بود که معاینات نشان داد پیوند باز شده است و به خاطر این سهل‌انگاری مری روژان را خارج کردند.

وی با بیان اینکه پزشکان برای زنده‌ماندن روژان با سوراخی که در ناحیه معده او ایجاد کردند به او غذا می‌رساندند گفت: روژان به مدت سه ماه از طریق لوله تغذیه می‌شد.

مادر روژان افزود : پس از ثبت شکایت ما از کادر پزشکی بیمارستان به دلیل سهل‌انگاری و قصور در ارائه خدمات اورژانسی به طفل دوساله، کارشناسان پزشکی دست به کار شدند تا میزان قصور تیم جراحی این بیمارستان معروف را مشخص کنند، گفت: کارشناسان پس از بررسی‌های لازم اعلام کردند با استناد به بررسی پرونده بالینی بیمارستان دو پزشک فوق تخصص گوارش به دلیل عدم‌هماهنگی به موقع با سرویس جراحی و تاخیر در انجام آندوسکوپی بیمار مرتکب 10 درصد قصور نسبی پزشکی شده‌اند و مبلغ شش میلیون تومان دیه برای روژان در نظر گرفته شد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

امروز ظهر خوندم خبر رو خواستم بزنم این تاپیک که برق ها رفت/ ( کارمند نیوز . آی آر )

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

غذا خوردن روژان در این چند سال به صورت سرنگ!درکش واقعا سخته فکرشو بکنید با سرنگ چند سال غذا بهت بدن!!

post-6353-0-00006900-1340700035_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

حالا چي ميشه ؟ نه بيمارستان هاي خاطي اعلام شدند و نه مقدار پولي كه باقي مونده تا بتونن اين كوچولو رو بفرستن مشخصه .

چي ميشه آخرش ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...