رفتن به مطلب

تنظیمات کالاف دیوتی موبایل روی شبیه ساز memu play

hadi soleimanzadeh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من شبیه ساز memu play رو روی کامپیوتر نصب کردم ولی با تنظیماتش مشکل دارم مثلا وقتی موس رو میچرخونم خودم نمیچرخم و باید کلیک چپ رو نگه دارم تا بچرخه ویا کنترل رو نگه دارم موس رو بچرخونم میچرخه یا وقتی میخوام شلیک کنم کلیک چپ رو میزنیم شلیک نمیکنه و باید موس رو ببرم اون نقطه ای که ایکون فایر هستش کلیک کنم رو ایکون تا شلیک کنه

چه جوری این مشکلات رو حل کنم که بشه مثل گیم لوپ باهاش راحت بازی کرد ؟

ویرایش شده توسط hadi soleimanzadeh
لینک به دیدگاه

در ۹ دقیقه قبل، hadi soleimanzadeh گفته است :

سلام دوستان من شبیه ساز memu play رو روی کامپیوتر نصب کردم ولی با تنظیماتش مشکل دارم مثلا وقتی موس رو میچرخونم خودم نمیچرخم و باید کلیک چپ رو نگه دارم تا بچرخه ویا وقتی میخوام شلیک کنم کیک چپ رو میزنیم شلیک نمیکنه و باید موس رو ببرم اون نقطه ای که ایکون فایر هستش

چه جوری این مشکلات رو حل کنم که بشه مثل گیم لوپ باهاش راحت بازی کرد ؟

شبیه ساز رو عوض کن بلو استکس 5 رو نصب کردم داغون بود بخوام جزئیات بدم طولانی میشه هم بهینه سازی و فریم و گرافیک هم موس کیبورد از نسخه 4 و گیم لوپ استفاده کردم مشکلی نداشتن ولی گیم لوپ حافظه زیاد مصرف میکنه فقط هم واسه بازیه بخاطر همین با بلو استکس بازی میکنم

لینک به دیدگاه

در ۱۷ ساعت قبل، YUNKI گفته است :

شبیه ساز رو عوض کن بلو استکس 5 رو نصب کردم داغون بود بخوام جزئیات بدم طولانی میشه هم بهینه سازی و فریم و گرافیک هم موس کیبورد از نسخه 4 و گیم لوپ استفاده کردم مشکلی نداشتن ولی گیم لوپ حافظه زیاد مصرف میکنه فقط هم واسه بازیه بخاطر همین با بلو استکس بازی میکنم

دوست عزیز قرار بود بلو استکس یا موارد دیگه ای رو نصب کنم نصب میکردم و تو تاپیک سوال نمیپرسیدم حتما دلیل خاصی برای خودم دارم که نصبش کردم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...