رفتن به مطلب

از کار افتادن تقریبا بی دلیل سیستم . کمک !!!

K...M
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خسته نباشید دوستان . راستش سیستمم خوب کار می‌کرد و مشکلی نبود تا اینکه من تصمیم گرفتم مدل دقیق رم رو بخاطر اینکه میخواستم رم رو ارتقا بدم . نگاه کنم یعنی در سیستم رو باز کردم و سعی کردم یکی از رم ها رو دربیارم اما گیره های پایینی هردو رم به طرز عجیبی محکم بودند و باز نشدند من یکم سعی کردم رم ها رو دربیارم اما نشد رم ها از بالا شل شد اما از پایین نه . من چون که نتونستم رم رو دربیارم بیخیال شدم و رم هارو از بالا هم جازدم و سیستم رو بستم اما .....

سیستم دیگه هیچ سیگنالی به مانیتور نداد کابل تصویر رو تعویض کردم اما درست نشد مانیتور رو هم فکر نکنم مشکل داشته باشه چون یکم که برسی کردم فهمیدم مشکل فراتراز تصویر ندادن است ! 

متوجه شدم وقتی کیس رو روشن میکنم چراغ پاور کیس روشن میشه اما چراغ هارد کاملا خاموشه و چشمک نمیزنه و هیچ علائمی نداره با خودم حدث زدم که شاید هارد قطع شده . اون رو چک کردم مشکلی نبود و بعد یادم افتاد که سیستم بدون هارد هم روشن میشه و صفحه بایوز مادربورد و تنظیمات مادربورد و هارد های قابل بوت شدن رو نشون میده اما سیستم من اونجا هم نمیاد ... گفتم شاید بایوز مشکل پیدا کرده برای همینم باتری بایوز رو یه مدت دراوردم و دوباره گذاشتم اما بازم درست نشد ... نمیدونم چیکار کنم و یک سوال دارم چون فکر میکنم مشکل از رم ها باشه . سوالم اینه که سیستم بدون رم آیا روشن میشه و صفحه بایوز رو باز میکنه یا نه ؟؟؟؟ کمک کنید جون مادرتون خیلی حرفیه باز کنی کیس رو بخای ببینی مدل رم چیه سیستم دیگه علائم حیاتی نشون نده ! 😭😭😭

راستی یادم رفت بگم کارت گرافیک کاملا سالم باید باشه و اینکه موقعی که سعی میکردم گیره های پایینی رم ها رو باز کنم از پیچ‌گوشتی استفاده کردم و یه بار در رفت و خورد به چیپست مادربورد .. البته فقط یه نقطه خط افتاد که اونم دیگه دیده نشد فکر نکنم اون آسیب زده باشه به مادربورد ... اگه سیستم بدون رم هیچ علائمی نداره من رم هارو درست درمیارم و دوباره میزنم جا . راستی وقتی روشن میکنم سیستم رو مثل قبل فن کیس و فن cpu و ال ای دی های رم ها مثل قبل روشن میشن نمیدونم چیکار کنم  😭

لینک به دیدگاه

در ۶ دقیقه قبل، K...M گفته است :

سلام خسته نباشید دوستان . راستش سیستمم خوب کار می‌کرد و مشکلی نبود تا اینکه من تصمیم گرفتم مدل دقیق رم رو بخاطر اینکه میخواستم رم رو ارتقا بدم . نگاه کنم یعنی در سیستم رو باز کردم و سعی کردم یکی از رم ها رو دربیارم اما گیره های پایینی هردو رم به طرز عجیبی محکم بودند و باز نشدند من یکم سعی کردم رم ها رو دربیارم اما نشد رم ها از بالا شل شد اما از پایین نه . من چون که نتونستم رم رو دربیارم بیخیال شدم و رم هارو از بالا هم جازدم و سیستم رو بستم اما .....

سیستم دیگه هیچ سیگنالی به مانیتور نداد کابل تصویر رو تعویض کردم اما درست نشد مانیتور رو هم فکر نکنم مشکل داشته باشه چون یکم که برسی کردم فهمیدم مشکل فراتراز تصویر ندادن است ! 

متوجه شدم وقتی کیس رو روشن میکنم چراغ پاور کیس روشن میشه اما چراغ هارد کاملا خاموشه و چشمک نمیزنه و هیچ علائمی نداره با خودم حدث زدم که شاید هارد قطع شده . اون رو چک کردم مشکلی نبود و بعد یادم افتاد که سیستم بدون هارد هم روشن میشه و صفحه بایوز مادربورد و تنظیمات مادربورد و هارد های قابل بوت شدن رو نشون میده اما سیستم من اونجا هم نمیاد ... گفتم شاید بایوز مشکل پیدا کرده برای همینم باتری بایوز رو یه مدت دراوردم و دوباره گذاشتم اما بازم درست نشد ... نمیدونم چیکار کنم و یک سوال دارم چون فکر میکنم مشکل از رم ها باشه . سوالم اینه که سیستم بدون رم آیا روشن میشه و صفحه بایوز رو باز میکنه یا نه ؟؟؟؟ کمک کنید جون مادرتون خیلی حرفیه باز کنی کیس رو بخای ببینی مدل رم چیه سیستم دیگه علائم حیاتی نشون نده ! 😭😭😭

عزیز وقتی از چیزی سر در نمیاری چرا با ناشی گری سعی میکنی به هدفت برسی؟؟🤦‍♂️🤦‍♂️

تو مادربرد های ایسوس سر پایین گیره ها قفل داره و هرگز باز نمیشه

شما احتمالا نتونستی رم هارو درست جا بزنی   

یه بازر وصل کن ببین اگه بدون مکث  صدای بیییییپ  بیبییییپ میده یعنی رم هارو درست وصل نکردی

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، kiarash917 گفته است :

عزیز وقتی از چیزی سر در نمیاری چرا با ناشی گری سعی میکنی به هدفت برسی؟؟🤦‍♂️🤦‍♂️

تو مادربرد های ایسوس سر پایین گیره ها قفل داره و هرگز باز نمیشه

شما احتمالا نتونستی رم هارو درست جا بزنی   

یه بازر وصل کن ببین اگه بدون مکث  صدای بیییییپ  بیبییییپ میده یعنی رم هارو درست وصل نکردی

ربط به ایسوس داره یا نوع رم؟ چون چیزی که دیدم اینه در ddr4 کلا یه گیره بیشتر نیست ولی توی 3 و 2 از چند برند دو تا گیره بود

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، YUNKI گفته است :

ربط به ایسوس داره یا نوع رم؟ چون چیزی که دیدم اینه در ddr4 کلا یه گیره بیشتر نیست ولی توی 3 و 2 از چند برند دو تا گیره بود

کلا توی مادربرد های ایسوس ddr4 یه طرف گیره ها همیشه قفلن 

ولی تو گیگابایت و msi هر دو گیره ها آزادن به مدل رم هم ارتباطی نداره

ویرایش شده توسط kiarash917
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای رم های نیمه جا رفته در اسلاتتون خرمایی نذر کنید تا دیگران برایشان فاتحه ای بخوانند، باشد که بقای عمر رم ها جدیدتون باشد...

من و دوستان اینجا خوب کارکردن چند روز پیش سیستم شما و پیچ گوشتی در رفته روی چیپست و نقطه حک شده روی اون رو نمیفهمیم، مشخصات دقیق سیستم رو بگید!

اگه رم های سیستم نصب نباشن، سیستم بعد چند بوق ممتد خودش خاموش میشه، اگه سیستمتون روشن میمونه، به فکر رم جدید باشید!

لینک به دیدگاه

ماشاله این همه دلیل. کجاش بی دلیله؟

دست بهش نزن تا بیشتر گند نزدی. ببر پیش کسی که سر در میاره تا رمها در بیاره از دوباره جا بزنه. رمهای ddr4 یه خورده بد قلق هستن.

لینک به دیدگاه

وقتی مطلع شدم رم های ddr4 یک گیره دارند رم ها رو درست دراوردم و جا زدم و درست شد همه چیز هم درسته . راستی رم ها هم نسوخته و خرما هم لازم نشد 😆

• حالم خوب شد 1
  • چرا؟! 1
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...