رفتن به مطلب

کمک در مورد انتخاب کیس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بچه ها.من تا 85تومن حالا یه کم این ور اون ور میخوام یک کیس بگیرم و اینو هم بگم ظاهر واسم خیلی اهمیت داره البته در کنار کولینگ خوب. در کل ظاهر 60 % و کولینگ 40%.نظر خودم روی CM-690 از کولر مستر هست.اگر پیشنهاد بهتری دارید لطف کنید و بگید.

در ضمن من از کولینگ Tuniq 3 خیلی خوشم اومده بود ولی چون ظاهرشو دوست نداشتم بیخیال شدم.و شدیدا هم به ظاهر Tuniq 2 علاقه مند بودم ولی چون قیمتش واسم یکم بالا بود نتونستم روش حساب باز کنم

بعد یه سوال دیگه هم داشتم.چون مادربردم 1 دونه IDE داره و هم هارد و هم دی وی دیم ide هست به زور کابلو رسوندم حالا هم کیس جدید بگیرم و محفظه هارد از دی وی دی دور بشه دیگه باید بیخیال هارد بشم.شما جای من بودید چیکار میکردید؟ آیا استفاده از تبدیل ide به ساتا برای دی وی دی کار غلطیه؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام بچه ها.من تا 85تومن حالا یه کم این ور اون ور میخوام یک کیس بگیرم و اینو هم بگم ظاهر واسم خیلی اهمیت داره البته در کنار کولینگ خوب. در کل ظاهر 60 % و کولینگ 40%.نظر خودم روی CM-690 از کولر مستر هست.اگر پیشنهاد بهتری دارید لطف کنید و بگید.

در ضمن من از کولینگ Tuniq 3 خیلی خوشم اومده بود ولی چون ظاهرشو دوست نداشتم بیخیال شدم.و شدیدا هم به ظاهر Tuniq 2 علاقه مند بودم ولی چون قیمتش واسم یکم بالا بود نتونستم روش حساب باز کنم

بعد یه سوال دیگه هم داشتم.چون مادربردم 1 دونه IDE داره و هم هارد و هم دی وی دیم ide هست به زور کابلو رسوندم حالا هم کیس جدید بگیرم و محفظه هارد از دی وی دی دور بشه دیگه باید بیخیال هارد بشم.شما جای من بودید چیکار میکردید؟ آیا استفاده از تبدیل ide به ساتا برای دی وی دی کار غلطیه؟

با تشکر

دوست من توی این رده قیمتی انتخابهای زیادی دارید :

GREEN Trio

GREEN Pacific

NZXT apollo

NZXT Alpha

این پیشنهادهای منه .

لینک به دیدگاه

دوست من توی این رده قیمتی انتخابهای زیادی دارید :

GREEN Trio

GREEN Pacific

NZXT apollo

NZXT Alpha

این پیشنهادهای منه .

سلام آقای حسینی.گرین هارو که از هیچکدوم خوشم نیومد ولی دو مورد آخر چرا! اگر امکانش هست قیمت NZXT apollo

NZXT Alpha رو لطف کنید و آیا از کولینگه خوبی بهره میبرند؟

با تشکر!

لینک به دیدگاه

سلام آقای حسینی.گرین هارو که از هیچکدوم خوشم نیومد ولی دو مورد آخر چرا! اگر امکانش هست قیمت NZXT apollo

NZXT Alpha رو لطف کنید و آیا از کولینگه خوبی بهره میبرند؟

با تشکر!

دوست من :

NZXT apollo قیمتها رو حدودا میزارم و بعد از ظهر این محصولات میره توی سایت با قیمت دقیقش 90000 تومان - جنسش Steel SCECC دو تا فن 12 سانتی هم داره - mid tower - وزنش هم 7.2 کیلو هستش

NZXT Alpha = قیمتش 85 تومان حدودا دو تا فن هم داره . 12سانتی mid tower وزنش هم 6.25 کیلو گرم

هم خنک هستن و هم کیسهای زیبایی هستن . امروز همه مدلهایی که خودمون موجود داریم رو با قیمت و عکس میزاریم توی سایت .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...