رفتن به مطلب

خرید سیستم برای گرافیک و گیم...

اشتراک گذاری

Recommended Posts

نه عزیز . قیمت این کارت بالاتر از این حرفهاست . یا گارانتی نداشته ، یا پشت ویترینی بوده و یا اینکه اصلا آک نیست . امکانش هم هست که طرف بدهکار بوده و میخواسته پول تو حسابش بره :D اگر اینطوری باشه فردا این قیمت نمیده ;)

البته من احتمال میدم گارانتی نداشته باشه...

اما به نظرم بدون گارانتی هم بد نیست...

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام خدمت همه :)

متاسفانه من بدلیل فراموش کردن پسورد ایمیلم، نمیتونم با یوزر قبلیم وارد بشم

تابستون گذشته یک راهنمایی گرفتم برای خرید کامپیوتر با سیستم گرافیکی خوب برای ساخت انیمیشن و خوشبختانه با کمک شما یه سیستم عالی جمع کردم و تا الان هم بسیار ازش راضی هستم

الان هم اگه بتونید کمک کنید ممنون میشم

اگه میشه یه سیستم خوب برای کارهای خفن گرافیکی (ساخت انیمیشن و رندر)

معرفی کنید، بدون محدودیت مالی (فقط تو بازار ایران باشه)

اگه میتونید قطعات رو با قیمت ذکر بفرمایید

خیلی ممنون میشم اگه زود پاسخ بدید چون عجله دارم

منتظر پاسختون هستم ^_^

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من هم مثل شما کار فتوشاپ انجام می دم و هزینه زیادی واسه تهیه سیستم ندارم اما یک راهی را بکار بردم که در چند سال گزشته همیشه یه سیستم خوب داشتم.

من چون پول نداشتم یه جا سیستم بالا ببندم مثل این چیزی که توی امضام میبینی، بنابراین تکه تکه جنسای خوب و خوش قیمت توی بازار را خریدم( بجای اینکه قسطی بخرم و خودم را توی فشار بگذارم)

اول اینرو بگم که اگه میخواهی cpu ivybridge بخری اشتباه کامل هست که ssd نداشته باشی مطمئن باش که حداقل 30 درصد کارائی سیستمت را میاری پائین. پس اگه پول کافی نداری اول یه ssd خوب تهیه کن یه مدت ازش استفاده کن بعد که مابقی پولت جمع شد برو سراغ main ,cpu ,ram.

در ثانی اگه این دسته از پردازش گرا رو می خواهی بخری واسه این کارهایی که میخواهی انجام بدی کمتر از 16gb ram نگیر که بازم کارائی سیستمت خیلی میاد پائین.

و کلا یه چیزی بخر که 3 سال دیگه اگه خواستی بفروشیش به یه قیمت مناسبی ازت بخرنش.

در نهایت با تجربه کم خودم باید بهت بگم که اگه میخواهی واقعا از سیستمت لذت ببری و سیستم پایدار و بدون مشکلی داشته باشی از cpu کم کن اما از ماردبورد کم نذار مادربوردایی که واسه اورکلاک هست مثل سری z77 اینا پایداری فوق العاده ای دارن و دیگه خبری از ارور بلو اسکیرین یا ناهماهنگی با انواع قطعه و این چیزا نیست که این واسه کسایی که با کامپیوتر کار جدی می کنند خیلی خیلی خیلی مهم هست. مثلا می تونی فعلا از گرافیک آنبورد استفاده کنی تا بعد یه چیز مناسب پیدا کنی اما قطعه های مهمت را جنس عالی بخر بجاش.

این نظر من بود امیدوارم که مفید بوده باشه.

لینک به دیدگاه

سلام خدمت همه :)

متاسفانه من بدلیل فراموش کردن پسورد ایمیلم، نمیتونم با یوزر قبلیم وارد بشم

تابستون گذشته یک راهنمایی گرفتم برای خرید کامپیوتر با سیستم گرافیکی خوب برای ساخت انیمیشن و خوشبختانه با کمک شما یه سیستم عالی جمع کردم و تا الان هم بسیار ازش راضی هستم

الان هم اگه بتونید کمک کنید ممنون میشم

اگه میشه یه سیستم خوب برای کارهای خفن گرافیکی (ساخت انیمیشن و رندر)

معرفی کنید، بدون محدودیت مالی (فقط تو بازار ایران باشه)

اگه میتونید قطعات رو با قیمت ذکر بفرمایید

خیلی ممنون میشم اگه زود پاسخ بدید چون عجله دارم

منتظر پاسختون هستم ^_^

شما فقط کیس و متعلقاتش رو میخوای دیگه ؟ من مانیتور و لوازم جانبی رو نمیگم . اگر خواستی بگو تا اونها رو هم لیست کنم .

CPU : Intel® Core™ i7-3770K Ivy Bridge = 729

MB : ASUS P8Z77-V = 529

RAM : GeIL Evo Corsa 2x8GB 1600 DDR3 = 336

VGA : ASUS GTX690 4GB GDDR5 = 2970

SSD : Corsair Force 3 120GB SATA3 = 359

HDD : Seagate Barracuda 2TB SATA3 = 265

ODD : Plextor 890 SATA = 56

POWER : GREEN GP1200B-GOLD = 380

CPU Cooler : THERMALRIGHT ARCHON Rev.A = 130

CASE : GREEN X-9 PREDATOR = 228

جمع : 5982000 تومان .

تغییراتی که میشه داد :

به جای

گرافیک 690 از کارت PNY NVIDIA® Quadro® 5000 با قیمت 4900000 تومان و یا PNY NVIDIA® Quadro® 4000 با قیمت 2090000 تومان میتونی استفاده کنی . اگر از این کارتها استفاده کنی پاور رو هم میتونی پایین تر بگیری . 1000 وات برای اطمینان و اورکلاک پردازنده و رم . با کولزی که گفتم پردازنده رو هم میتونی اور کنی و کارایی بیشتری ازش بگیری .

لینک به دیدگاه

حامد جان این دوستمون فکر کنم یه چیزی می خواست تو مایه های 1میلیون و 400 البته اگه من اشتباه نکنم. ;)

لینک به دیدگاه

نه من همون اول هم عرض کردم که مشکل مالی ندارم، در ضمن اگه در مورد لوازم جانبی هم راهنمایی کنید ممنون میشم

امیدوارم شما هم (Cyrus) با توجه به این فرض نظرتون رو بفرمایید و راهنمایی کنید

خیلی ممنون :)

لینک به دیدگاه

برای فتوشاپ و ایلوستریتور شما نیازتون بیشتر به سمت رم هست یعنی هرچی رمتون بیشتر باشه سیستم راحتتر کار می کنه در حال حاضر هم 24 گیگ رم عادی هست. اما واسه نرم افزاری مثل 3d ماکس شما نیاز به تعداد هسته بیشتر دارید به علاوه کارت گرافیک (که ترجیحا تخصصی باشه بهتر هست) پیشنهاد من:

1250 cpu: 3930k

725 main: ASUS P9X79 Pro

400 1600 ram: 32gb

vga: هرچی پولت برسه اگه بتونی از سری کوادرو انویدیا یا فایر پرو ati بگیری که کارائی کامپیوترت حدود 4 برابر می شه(طبق گفته کمپانی های سازنده)

778 ssd: 2x raid 0 ocz vertex3 128gb

250 885 power : green

case: green x9 228

hdd: western 2tb 260

odd: liteon 35

تا اینجا بدون هیچ نوع کارت گرافیکی 2926000 تومان ناقابل.

در مورد کارت گرافیک باید بگم من هیچ اعتقادی به خرید کارت گرافیکی مثل 690 nvidia ندارم چون علاوه بر هزینه بسیار بالا اینارو ساختن واسه گیم و در کارهایی مثل رندر تفاوت چندانی ندارن اما اگر یه وقت خواستی کارت گرافیک های گیم بخری حتما اونائی را بخر که رم بیشتری دارن چون نرم افزاری مثل فتوشاپ یا 3d مکس از رم این کارت گرافیکها استفاده می کنند. یعنی به نظر من در این دسته از کارت گرافیکا اینقدری که رمشون اهمیت داره gpu اهمیت نداره (بخصوص نرم افزاری مثل فتوشاپ) این نظر من هست.

در مورد هارد هم باید بگم که اگه واست ارزشش را داشته باشه که حتی از 4 ssd رید استفاده کنی که حجمش را برسونی به 512 گیگ تا کش و اسکرچ دیسک نرم افزارها کاملا روی ssd اجرا بشه ایده آل هست.

در مورد لوازم جانبی مهمترین قسمت مانیتور هست، اگه تو ادیت عکس تخصصی انجام می دی و خودت پرینتر تخصصی داری من بهت مانیتورائی را پیشنهاد می کنم که محیط رنگی Adobe agb را حداقل 96 درصد پشتیبانی می کنند و wide gamut هستند مثل

Dell u2711 یا یه مدل asus مناسب تو بازار بود الان مدلش یادم نیست.

ویرایش شده توسط Cyrus-the-great
لینک به دیدگاه

لوازم جانبی و مانیتور رو باید از بهترین ها برداری . البته اگر گیر بیاد تو بازار . من مدلش رو میگم . ولی تضمینی نیست تو بازار باشه .

ASUS PA238Q - IPS آخرین قیمتش حدود 800 تومان بود . اگر گیر بیاد خیلی عالیه . Dell UltraSharp U2711 هم خیلی خوبه . ولی قیمتش هم بالاست . حدود 1400 .

کیبورد و ماوس رو باید چیزی برداری که دست رو اذیت نکنه . بیسیم هم به نظر من به کارت نمیاد . چون کار زیاد داری باهاشون و نیازی به فاصله گرفتن از سیستم نیست . ولی من هر دو رو میگم .

کیبورد با سیم Microsoft Natural Ergonomic 4000 با قیمت حدود 105 تومان و بیسیم هم Microsoft Bluetooth Mobile 6000 با قیمت حدود 195 تومان .

Razer Orochi Bluetooth Gaming Mouse که هم با سیم کار میکنه و هم بیسیم با قیمت 185 تومان و Microsoft Sidewinder Gaming که با سیم هست و با قیمت حدود 130 تومان .

اسپیکر هم که زیاد نیاز نداری . در حد کار راه اندازی خوبه . هر چی دلت خواست .

ماوس پد مناسب هم بگیر . من نظرم اینه که طبی بگیری . چون مچ رو راحت نگه میداره .

لینک به دیدگاه

می تونی از wacom Cintiq 21ux استفاده کنی. البته باد بگم این همه وسواس در دقت رنگ فقط زمانی خاصیت دراه که شما خودت عکسات را پرینت کنی چون توی ایران این همه هزینه می کنی بعد می دی چاپ دقیقا بخاطر رعایت کردن همین مسائل کیفیت کارت افتضاح می شه. چون ابزارای لابراتوارها با ابزار تخصصی شما هماهنگ نیست و اونائی که پشت دستگاه چاپ نشستن دارای تخصص کافی نیستن.

موس هم که هرچی قابلیت برنامه ریزی و ریزلوشنش بیشتر باشه بهتر هست مثل موسهای گیمینگ. کیبورد هم در کار شما اهمیتی نداره.

لینک به دیدگاه

در مجموع به این برایند رسیدم که سیستم زیر رو بخرم

لطفا نظر نهایی تون رو بدین

ممنون ^_^

CPU: Intel® Core™ i7-3960X Extreme Edition Processor

MB: ASUS Rampage IV Extreme 2011 MB

Ram: 4 x GeIL Evo Corsa 8GB 1600 DDR3 Ram

VGA: ASUS GTX690 4GB GDDR5

HDD:WD Caviar Green 2 TB SATA 64MB Buff

SSD: 4 x OCZ VERTEX 3 SATA3 2.5 120GB SSD

CPU Cooler: Thermalright Silver Arrow SB-E

ODD: Pioneer BDR-207DBK 12X Bluray Disk - RW

Case: GREEN X-9 PREDATOR

Monitor: Dell UltraSharp U2711 || ASUS PA238Q – IPS

Mouse: Razer Orochi Bluetooth Gaming Mouse

Keyboard: Microsoft Comfort Curve 2000

ویرایش شده توسط hotkey
لینک به دیدگاه

در مجموع به این برایند رسیدم که سیستم زیر رو بخرم

لطفا نظر نهایی تون رو بدین

ممنون ^_^

CPU: Intel® Core™ i7-3960X Extreme Edition Processor

MB: ASUS Rampage IV Extreme 2011 MB

Ram: 4 x GeIL Evo Corsa 8GB 1600 DDR3 Ram

VGA: ASUS GTX690 4GB GDDR5

HDD:WD Caviar Green 2 TB SATA 64MB Buff

SSD: 4 x OCZ VERTEX 3 SATA3 2.5 120GB SSD

CPU Cooler: Thermalright Silver Arrow SB-E

ODD: Pioneer BDR-207DBK 12X Bluray Disk - RW

Case: GREEN X-9 PREDATOR

Monitor: Dell UltraSharp U2711 || ASUS PA238Q – IPS

Mouse: Razer Orochi Bluetooth Gaming Mouse

Keyboard: Microsoft Comfort Curve 2000

پردازنده 3960X با توجه به قیمتش کارایی بالاتری نسبت به 3770K نداره . تو خیلی از تست ها 3770 بهتر عمل میکنه و جاهایی هم که 3960 بهتره ، برتری محسوسی نیست .

http://www.anandtech.com/bench/Product/443?vs=551

اگر 3770K رو بردارید مادربورد Z77V-Deluxe انتخاب خیلی خوبیه .

گرافیک رو اگر کوادرو و یا فایرپرو برداری بهتره . تو کار بهتر عمل میکنه . البته اگر بازی بخوای بکنی با سیستم همین انتخاب بهتریه .

4 تا SSD اصلا به کارت نمیاد . چون نمیتونی 4 تا ساتا 3 راید کنی . فایده ای هم نداره . بهتره یک عدد 240 بگیری .

این کولر رو اگر بذاری از رمهایی که هیتسینک شانه ای دارن نمیتونی استفاده کنی .مخصوصا این مدل که سینک بلدی داره . مدل آرکون بهتره .

کیبورد رو مدل 4000 برداری بهتره .

پاور رو هم نگفتی . ولی با کارت 690 همون 1200 وات و با کارت های کوادرو و یا فایر پرو 1000 وات . هرچند 785 وات هم جواب میده .ولی برای اینکه مشکلی پیش نیاد 1000 وات بگیری بهتره . برای آینده نگری .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...