رفتن به مطلب

مشکل مادربرد تقلبی G31MS2

drsherman
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من یه سیستم قدیمی داشتم با مادربرد ایسوز p5kpl معروف که بعد ۱۰ سال سوخت و پارسال به پیشنهاد یکی از فروشنده های ولیعصر مادربرد G31MS2 کپی گیگابایت انداختیم. 

تا الان دوبار سیستم فریز داشته و چندبار هم فلش میزدی کلا نمی شناخت ولی مشکل حاد نداشته

سوال من اینه این مادربرد های فیک و کپی چقدر کار میدن و تجربه کار کردن باهاش داشتید؟ و چه مشکلاتی دارند؟ 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، drsherman گفته است :

دوستان من یه سیستم قدیمی داشتم با مادربرد ایسوز p5kpl معروف که بعد ۱۰ سال سوخت و پارسال به پیشنهاد یکی از فروشنده های ولیعصر مادربرد G31MS2 کپی گیگابایت انداختیم. 

تا الان دوبار سیستم فریز داشته و چندبار هم فلش میزدی کلا نمی شناخت ولی مشکل حاد نداشته

سوال من اینه این مادربرد های فیک و کپی چقدر کار میدن و تجربه کار کردن باهاش داشتید؟ و چه مشکلاتی دارند؟ 

فیک وجود نداره ازش عکس بفرست

لینک به دیدگاه

مگه مادربرد میتونه بدون تایید اینتل تولید بشه؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Alirezatha گفته است :

مگه مادربرد میتونه بدون تایید اینتل تولید بشه؟

کپی دیگه زدن گواهینامه نمی خواد که! البته برای پردازنده های قدیمی نوشتم ۱۰ سال پیش شاید الان نتونن! تو خیلی از سایت ها این مادربرد میفروشن و نوشتن هم کپی روی بورد نوشته گیگابایت نداره و یه برچسب سفید چسبوندن

مادربرد فیک که چیز جدیدی نیست یه سرچ ساده گوگل کنید اخبارش هست...

https://veryshop.ir/product/مادربرد-گیگابایت-مدل-g31m-s2-کپی/

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 ساعت قبل، drsherman گفته است :

عجب!

نمیشه گفت این مادربرد کپی هست، این مادربرد ریمارک با مارک گیگابایت هست، گیگابایت اصلا مادربرد g31 با این ظاهر نداره!

درباره عمر هم باید ببیند مال چه شرکتیه، ولی از ظاهر خیلی داغونه و هر لحظه امکان انفجار داره.

همونطور هم که دوستان گفتن، مادربرد کپی نداریم! اینا مادربرد های بیکیفیت هستن با مارک مادربرد معتبر، مادربرد های عادیش یه موقعایی خوب یاری نمیکنه و زودتر غزل خداحافظی میخونه، چه برسه به این

اون لینک سایت هم عکس درستی از مادربرد نذاشته، ولی اونم باید یه مادربرد ریمارک باشه

شما حتی عکس های رم فیک کینگ استون رو هم ببینی یه تفاوت های ظاهری با اصلی داره، مادربرد رو که دیگه عمرا بتونن ظاهرو مشابه اصلی دربیارن

در 17 دقیقه قبل، drsherman گفته است :

بله حق باشماست نداره 😂 کلا چیزی بنام فیک تو ایران نداریم!

۲۰۲۱۰۶۱۲_۲۱۳۲۴۵.jpg

این تیپ مادربرد ها هم معمولا فاکسکان یا بایو استار هستن، تو سایتشون یه سرچ بزنید احتمالا پیداشون کنید

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

در ۵۴ دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

عجب!

نمیشه گفت این مادربرد کپی هست، این مادربرد ریمارک با مارک گیگابایت هست، گیگابایت اصلا مادربرد g31 با این ظاهر نداره!

درباره عمر هم باید ببیند مال چه شرکتیه، ولی از ظاهر خیلی داغونه و هر لحظه امکان انفجار داره.

همونطور هم که دوستان گفتن، مادربرد کپی نداریم! اینا مادربرد های بیکیفیت هستن با مارک مادربرد معتبر، مادربرد های عادیش یه موقعایی خوب یاری نمیکنه و زودتر غزل خداحافظی میخونه، چه برسه به این

اون لینک سایت هم عکس درستی از مادربرد نذاشته، ولی اونم باید یه مادربرد ریمارک باشه

شما حتی عکس های رم فیک کینگ استون رو هم ببینی یه تفاوت های ظاهری با اصلی داره، مادربرد رو که دیگه عمرا بتونن ظاهرو مشابه اصلی دربیارن

این تیپ مادربرد ها هم معمولا فاکسکان یا بایو استار هستن، تو سایتشون یه سرچ بزنید احتمالا پیداشون کنید

ببینید دوست عزیز سوال من کلا چیز دیگه بود ولی برای که تفهیم بشه میگم گیگابایت دقیقا مدل GA-G31MS2 داره که گفتم کپی! کمی متفاوت ولی شباهت ظاهری زیادی داره لینکش هم میزارم:

https://www.gigabyte.com/persian/Motherboard/GA-G31M-S2L-rev-10#ov

ریمارک یعنی بیان نوبرند بخرن روش جای asus بزنن مثلا asas یکی از حروف تغییر میدن یک برند جدید بشه هیچ وقت خود برند و لوگو کمپانی اصیل روش نمیخوره یا کاری که تلویزیون های تولید داخل میکنه نوبرند سفارش میدن از چین روش برند خودشون میزن این میشه ریمارک!

وقتی شما مادربرد یا هرچیز دیگه ای میخری اصل نباشه ولی همون اسم کمپانی خورده باشه میشه کپی و فیک

از لحاظ ظاهر هم ببینی شبیه ولی با توجه به قوانین کپی رایت میان یه تغییراتی میدن که عین اون نباشه که گیر نیوفتن بحث اینکه نتونستن ظاهر کپی کنن اصلا نیست! اونم تو این برد که بسیار ساده طراحی شده!

شما همین عکس مادربرد فیک منو با سایت اصلی که لینک گذاشتم ببین مقایسه کن کل هم ۲ تا اسلت اضافی بزارن پایینش سخت بوده براشون نتونستن؟ یا هت سینک نقره ای سختشون بوده رنگ مسی گذاشتن؟! 😐

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۸ ساعت قبل، drsherman گفته است :

ببینید دوست عزیز سوال من کلا چیز دیگه بود ولی برای که تفهیم بشه میگم گیگابایت دقیقا مدل GA-G31MS2 داره که گفتم کپی! کمی متفاوت ولی شباهت ظاهری زیادی داره لینکش هم میزارم:

من گفتم، اون عکسی که اونجا از مادربرد کپی داره، عکس مادربرد اصلی رو گذاشته، چیزی که تحویل میگیرد قطعا اون نیست و خیلی تفاوت داره!

در 8 ساعت قبل، drsherman گفته است :

ریمارک

کلمه ریمارک( Re-mark )معنی پیشوند Re در انگلیسی خیلی سادست، معنی دوباره میده! دقت کنید دوباره. یعنی یه اتفاقی دوبار رخ داده!

ریمارک یعنی یه مارکی داشته، یه مارک دیگه زدن! یا نو برند بوده مارک زدن

در 8 ساعت قبل، drsherman گفته است :

شما همین عکس مادربرد فیک منو با سایت اصلی که لینک گذاشتم ببین مقایسه کن کل هم ۲ تا اسلت اضافی بزارن پایینش سخت بوده براشون نتونستن؟ یا هت سینک نقره ای سختشون بوده رنگ مسی گذاشتن؟! 😐

هیت سینک نقره ای مسی؟؟؟؟؟؟؟اسلات اضافی؟؟؟؟؟

کل هیکل مادربرد فرق داره با اون!!!! ورودی برق، فاز ها، پورت ها....

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...