رفتن به مطلب

تعویض خازن مادربرد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان دیشب داشتم فن Gammaxx 400 رو از روی مادربرد برمیداشتم ، یکی از خازن های مادربرد بدون اینکه دست من بهش بخوره یا فن بهش بخوره ، درامد ، نمیدونم چطور شد از جاش درامد ، چون دست من بهش نخورد ، حالا این خازن از کجا باید پیدا کنم ، میخوام برم پاساژ امجد تو جمهوری اگر مغازه ی میشناسید داشته باشه ، بگید که مستقیم برم اونجا ، دیگه کل بازار نگردم

IMG_20210623_193527.jpg

Screenshot_2021-06-23-16-44-48~01.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام  

شما  تشریف ببرید پاساژ عباسی  ( نزدیک امجد هست ) طبقه زیرزمین کناره پله   دوسه تا مغازه هستن SMD  فروشن   احتمال زیاد داشته باشن 

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

طبقه همکف و زیر همکف امجد، مخصوصا طبقه همکف انتهای سالن، سمت راست، پره از فروشگاه هایی که اینجوری قطعات رو دارن

یه پاساژ هم هست نرسیده به علائدین، یکی هم بعد از امجد که اسمشو نمیدونم، اونا هم دارن

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

در ۷ دقیقه قبل، ferdosi گفته است :

سلام  

شما  تشریف ببرید پاساژ عباسی  ( نزدیک امجد هست ) طبقه زیرزمین کناره پله   دوسه تا مغازه هستن SMD  فروشن   احتمال زیاد داشته باشن 

سلام استاد فردوسی ، منظورتون پاساژ عباسیان هست؟ به نظرتون عین همین خازن با سری ساختش پیدا میشه ، اگر رنگ خازن با خازن های دیگه مادربرد فرق کنه ، یه خورده تو ذوق میزنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۴۹ دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

سلام استاد فردوسی ، منظورتون پاساژ عباسیان هست؟ به نظرتون عین همین خازن با سری ساختش پیدا میشه ، اگر رنگ خازن با خازن های دیگه مادربرد فرق کنه ، یه خورده تو ذوق میزنه

جان بله   همون منظورم بود      بله  پیدا  میشه     نهایتش  جاهای  دیگر هم میگردید   

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

دوستان دیشب داشتم فن Gammaxx 400 رو از روی مادربرد برمیداشتم ، یکی از خازن های مادربرد بدون اینکه دست من بهش بخوره یا فن بهش بخوره ، درامد ، نمیدونم چطور شد از جاش درامد ، چون دست من بهش نخورد ، حالا این خازن از کجا باید پیدا کنم ، میخوام برم پاساژ امجد تو جمهوری اگر مغازه ی میشناسید داشته باشه ، بگید که مستقیم برم اونجا ، دیگه کل بازار نگردم

IMG_20210623_193527.jpg

Screenshot_2021-06-23-16-44-48~01.jpg

خازن 270 میکروفاراد - 16 ولت است.

حتما نیاز نیست این همه راه بری. ببر پیش تعمیرکار صوت تصویر که سر در میاره بگو یه خازن روش وصل کنه. البته پلاریته خازن باید صحیح نصب کنه. روی برد یه عللمت سفید است که اون جهت خازن نشان میده

خازن smd تک فروشی نیست.

فقط تو خ جمهوری پاساژ امجد- پاساژ توکل و پاساژهای مجاور این دوتا پاساژ ،  قطعه فروش هستن. ولی احتمال به این شماره گیرت نمیاد چون رنج استاندارد نیست. اگه گیر بیاد 220 میکرو 16 ولت است. البته میتونی 330 میکرو 16 ولت بگیری هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه

ویرایش:

اوکی .

خوب که نگاه کردم smd نیست. خازن پایه دار است. یه خازن 330 میکرو 16ولت (حجم کوچیک جم جور با فاصله پایه 5 میلیمتر ) ولت بخر بده یکی که وارد هست نصب کنه.

لینک به دیدگاه

در ۲۶ دقیقه قبل، ali-۰۰۹۸ گفته است :

خازن smd تک فروشی نیست.

فقط تو خ جمهوری پاساژ امجد- پاساژ توکل و پاساژهای مجاور این دوتا پاساژ ،  قطعه فروش هستن. ولی احتمال به این شماره گیرت نمیاد چون رنج استاندارد نیست. اگه گیر بیاد 220 میکرو 16 ولت است. البته میتونی 330 میکرو 16 ولت بگیری هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه

ویرایش:

اوکی .

خوب که نگاه کردم smd نیست. خازن پایه دار است. یه خازن 330 میکرو 16ولت (حجم کوچیک جم جور با فاصله پایه 5 میلیمتر ) ولت بخر بده یکی که وارد هست نصب کنه.

لحیم کردنش رو خودم لحیم میکنم وسایلشم کامل دارم سایت ها خازن 270 میکرو فاراد 16 ولتش رو میفروشن اگر 271 پیدا نشد که احتمالا پیدا نمیشه 270 میندازم ، فقط میخواستم کسی مغازه ی رو میشناسه مستقیم برم اونجا ، دیگه بازار رو نگردم

https://silmic.ir/product/خازن-پلیمری-270-میکرو-فاراد-16-ولت/?utm_medium=PPC&utm_source=Torob

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

لحیم کردنش رو خودم لحیم میکنم وسایلشم کامل دارم سایت ها خازن 270 میکرو فاراد 16 ولتش رو میفروشن اگر 271 پیدا نشد که احتمالا پیدا نمیشه 270 میندازم ، فقط میخواستم کسی مغازه ی رو میشناسه مستقیم برم اونجا ، دیگه بازار رو نگردم

https://silmic.ir/product/خازن-پلیمری-270-میکرو-فاراد-16-ولت/?utm_medium=PPC&utm_source=Torob

چه خوب. 

271 معادل کدی است ، میشه 270

همین اوکی است. همین بگیر  بنداز روش

یه نکته مهم : بردهای مادر برد اکثر 8 لایه هستن.

این خازن که خراب شده پایه ها داخل سوراخ مونده 

اگه هنگامی که میخوای پایه ها رو در بیاری اگه اشتباه کنی لایه های میانی اتصالشون قطع میشه و هیچ کاری بعدش نمیتونی بکنی. باید هنگام در اوردن پایه خراب ، یک نفر از زیر با هیتر هوای گرم بده ، نفر دوم هم با قلع کش خوب قلع داخل سوراخه بکشه.

لینک به دیدگاه

در در ۱۴۰۰/۴/۳ در ۰۰:۱۷، ali-۰۰۹۸ گفته است :

چه خوب. 

271 معادل کدی است ، میشه 270

همین اوکی است. همین بگیر  بنداز روش

یه نکته مهم : بردهای مادر برد اکثر 8 لایه هستن.

این خازن که خراب شده پایه ها داخل سوراخ مونده 

اگه هنگامی که میخوای پایه ها رو در بیاری اگه اشتباه کنی لایه های میانی اتصالشون قطع میشه و هیچ کاری بعدش نمیتونی بکنی. باید هنگام در اوردن پایه خراب ، یک نفر از زیر با هیتر هوای گرم بده ، نفر دوم هم با قلع کش خوب قلع داخل سوراخه بکشه.

با هویه نمیشه عوض کرد ، اکثر ویدیوهای که دیدم تو یوتیوب با هویه خازن عوض کردن

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

با هویه نمیشه عوض کرد ، اکثر ویدیوهای که دیدم تو یوتیوب با هویه خازن عوض کردن

این سوالی بود یا خبری؟!

فرض بر اینکه سوالیه:

خیر ریسکش خیلی بالا است . چون این خازن با قسمت تغذیه یک قسمتی موازی شده. پس تو لایه های میانی به پلن پاور متصل است. و پایه دیگش که به پلن گراند وصل است .  مدار مسی گراند ، حرارتی که از هویه خارج میشه دفع میکنه و عملا نمیزاره شما پایه سالم بکشی بیرون و اگر لایه های میانی قطع بشه ، شما متوجه نمیشی ، فقط میبینی که مادر برد درست کار نیکنه یا اصللا کار نمیکنه. برا همن گفتم با هوای گرم پیش گرمای بده تا اتفاقی نیفته

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

در ۲ دقیقه قبل، ali-۰۰۹۸ گفته است :

این سوالی بود یا خبری؟!

سوالی بود هیتر ندارم قبلا چند تا خازن مودم رو عوض کردم اینم مثل همون باید باشه دیگه

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

سوالی بود هیتر ندارم قبلا چند تا خازن مودم رو عوض کردم اینم مثل همون باید باشه دیگه

مودم مدارش 4 لایه است ضخامت مس 35 میکرون

مادر برد 8 لایه با ضخامت مس حداقل 50 میکرون

شاید بتونی انجام بدی و ریسک خرابیش همانطور که گفتم خیلی بالاست

در ضمن با سشوار هم میتونی گرم کنی ولی باید سشوار خیلی گرمی باشه

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...