رفتن به مطلب

راهنمایی برای پیدا کردن پیچ پنل شیشه ای کیس های گیمینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام همونطور که از عنوان تاپیک پیداست دنبال خرید پیچ های مخصوص نصب پنل های شیشه ای بغل کیس هستم. توی گوگل که مطلقا هیچ موردی نیست که جایی بفروشه. 

دوستان کسی جایی رو میشناسه  بشه پیدا کرد؟ فکر میکنم خیلیا دنبال این پیچ ها هستن تو همین فروم چندین مدل کیس دیدم ک پیچ نداشتن یا ناقص بودن.

مدل کیس خودم مسترتک آپاچی هست. نمیدونم سایر مدل های گرین به این پنل میخوره یا نه . 

سوراخ روی بدنه هم اندازه پیچ  درهای سابق فلزی و سوراخ رو گلس به قطر 1 سانتی متره.

لینک به دیدگاه

سلام 

این تاپیک رو ببینید ، از پیچ آلن استفاده کردن و نتیجه جالب شده .

اینا هم به نظر بد نمیان . ولی خب جنس پلاستیکش احتمالا توی ذوق بزنه .

https://www.digikala.com/product/dkp-4815762/پیچ-کیس-کامپیوتر-کد-63m-بسته-10-عددی

لینک به دیدگاه

سلام اندازه شو بده پلکسی کار ها و تابلو ساز ها پلکسی شفاف عین شیشه برات با لیزر میبرن تحویل میدن اگه مات هم میخوای احتمالا داشته باشن . پلاستیک فشرده هستن به زحمت میشکنن و جنسشون خوبه ظاهر اون شفاف ها هم دقیقا عین شیشس

قیمت خیلی بالایی هم ندارن . فقط به خش حساسن حواسط باشه

ویرایش شده توسط میلاد بهرامن
لینک به دیدگاه

در ۵ ساعت قبل، m.reza گفته است :

سلام 

این تاپیک رو ببینید ، از پیچ آلن استفاده کردن و نتیجه جالب شده .

اینا هم به نظر بد نمیان . ولی خب جنس پلاستیکش احتمالا توی ذوق بزنه .

https://www.digikala.com/product/dkp-4815762/پیچ-کیس-کامپیوتر-کد-63m-بسته-10-عددی

در ۵ ساعت قبل، میلاد بهرامن گفته است :

سلام اندازه شو بده پلکسی کار ها و تابلو ساز ها پلکسی شفاف عین شیشه برات با لیزر میبرن تحویل میدن اگه مات هم میخوای احتمالا داشته باشن . پلاستیک فشرده هستن به زحمت میشکنن و جنسشون خوبه ظاهر اون شفاف ها هم دقیقا عین شیشس

قیمت خیلی بالایی هم ندارن . فقط به خش حساسن حواسط باشه

من پنل رو دارم . فقط پیچ های اصلیش گم شده . (کیس رو به همین صورت خریدم ) الان با همون پیچ های معمولی کیس شکسته بندی کردم  و بستم پنل رو . منتها دنبال پیچ اصلیش هستم. الان ظاهر جالبی نداره 

لینک به دیدگاه

در ۸ ساعت قبل، milad.azn گفته است :

من پنل رو دارم . فقط پیچ های اصلیش گم شده . (کیس رو به همین صورت خریدم ) الان با همون پیچ های معمولی کیس شکسته بندی کردم  و بستم پنل رو . منتها دنبال پیچ اصلیش هستم. الان ظاهر جالبی نداره 

سلام.

دوست عزیز با پشتیبانی مسترتک تماس بگیرید ، پیچ در اختیارتون میذارن. البته پولشو میگیرن.😁

من خودم برای کیس قبلی خودم هم پنل شیشه ای ازشون گرفتم هم پیچ.

لینک به دیدگاه

در ۳ ساعت قبل، Mu۳tang گفته است :

سلام.

دوست عزیز با پشتیبانی مسترتک تماس بگیرید ، پیچ در اختیارتون میذارن. البته پولشو میگیرن.😁

من خودم برای کیس قبلی خودم هم پنل شیشه ای ازشون گرفتم هم پیچ.

پشتیبانی سایت ترابایت منظورتونه ؟ 

اگر نه   که شماره ای اگر ازشون دارید ممنون میشم یفرمایید .

لینک به دیدگاه

در ۷ ساعت قبل، milad.azn گفته است :

پشتیبانی سایت ترابایت منظورتونه ؟ 

اگر نه   که شماره ای اگر ازشون دارید ممنون میشم یفرمایید .

متاسفانه شمارش پاک شده.

ولی همون پشتیبانی ترابایت تماس بگیرید راهنماییتون میکنن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...