رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی برای آنلاک کردن مودم TF-i60 ایرانسل یا همان b612

Simorg
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان انجمن 
بنده بعد از کلنجار رفتن و دعوا کردن با مخابرات تصمیم گرفتم کلا قید adsl رو بزنم و از اونجایی که اینترنت سیمکارت ایرانسل تو محدوده ما پینگ و سرعت خوبی داره ، ی مودم tf -i60 یا همون b612 هوواوی بخرم ولی اینجا به چند تا مسئله برخوردم که گفتم از تجربیات شما عزیزان هم در راستای کمک به تصمیم گیریماستفاده کنم . 
قبل از هرچیز خدمتتون بگم که مودم b612  در واقع همون مودم tf-i60 ایراسنل هستش با این تفاوت که مودم ایراسنل لاک شدس و شما فقط میتونین از سیم کارت های ایرانسل استفاده کنین .
الان توی دیجیکالا مودم tf-i60 ارزونترینش 1850 تومن هستش که با توجه به اطلاعاتی که بنده به دست آوردم مثل اینکه قابلیت انلاک شدن دارن 
ولی همین مودم رو ی فروشنده دیگه نسخه اورجینال خود هوواوی که همون b 612 هستش رو گذاشته 3200 که تقریبا چیزی بین 1400 اختلاف قیمتشونه 
 با توجه به تحقیقاتی که بنده کردم مودم ایرانسل رو مخصوصا جدیدارو نمیشه انلاک کرد که اگه اینطوری باشه مجبورم همون مدل اورجینال رو بخرم چون با توجه به اینکه ایرانسل بسته شبانه نامحدود نداره و من از همراه اول استفاده میکنم حتما به نسخه انلاک احتیاج دارم .
حالا با توجه به موارد گفته شده میخواستم بدونم کسی از شما عزیزان تجربه استفاده از مودم اورجینال و یا نلاک شده این مودم رو داشته ؟ فرقی بینشون از لحاظ کارکرد هست؟
و یانکه آیا میشه این مودمارو انلاک کرد؟ چجوری میشه انلاکشون کرد؟
ممنونم از شما

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Aydin گفته است :

با سلام خدمت دوستان انجمن 
بنده بعد از کلنجار رفتن و دعوا کردن با مخابرات تصمیم گرفتم کلا قید adsl رو بزنم و از اونجایی که اینترنت سیمکارت ایرانسل تو محدوده ما پینگ و سرعت خوبی داره ، ی مودم tf -i60 یا همون b612 هوواوی بخرم ولی اینجا به چند تا مسئله برخوردم که گفتم از تجربیات شما عزیزان هم در راستای کمک به تصمیم گیریماستفاده کنم . 
قبل از هرچیز خدمتتون بگم که مودم b612  در واقع همون مودم tf-i60 ایراسنل هستش با این تفاوت که مودم ایراسنل لاک شدس و شما فقط میتونین از سیم کارت های ایرانسل استفاده کنین .
الان توی دیجیکالا مودم tf-i60 ارزونترینش 1850 تومن هستش که با توجه به اطلاعاتی که بنده به دست آوردم مثل اینکه قابلیت انلاک شدن دارن 
ولی همین مودم رو ی فروشنده دیگه نسخه اورجینال خود هوواوی که همون b 612 هستش رو گذاشته 3200 که تقریبا چیزی بین 1400 اختلاف قیمتشونه 
 با توجه به تحقیقاتی که بنده کردم مودم ایرانسل رو مخصوصا جدیدارو نمیشه انلاک کرد که اگه اینطوری باشه مجبورم همون مدل اورجینال رو بخرم چون با توجه به اینکه ایرانسل بسته شبانه نامحدود نداره و من از همراه اول استفاده میکنم حتما به نسخه انلاک احتیاج دارم .
حالا با توجه به موارد گفته شده میخواستم بدونم کسی از شما عزیزان تجربه استفاده از مودم اورجینال و یا نلاک شده این مودم رو داشته ؟ فرقی بینشون از لحاظ کارکرد هست؟
و یانکه آیا میشه این مودمارو انلاک کرد؟ چجوری میشه انلاکشون کرد؟
ممنونم از شما

درود بر شما

من انجام ندادم. ولی اگه بشه ، باید ای سی در بیاری با پروگرامر ، دامپ انلااک شده بر ریزی روش.

این لینک هم گویا توضیحاتی داده

در 9 ساعت قبل، Aydin گفته است :

خواهش میکنم.

البته بهترین و ایمن ترین راه اینکه : اول از ای سی فلش به وسیله پروگرامر یه کپی از دامپش بگیری. تا در صورتی که به مشکل بر خوردی و مودم کار نکرد، بتونی به حالت اولیه برگردی.

لینک به دیدگاه

در ۲۲ دقیقه قبل، ali-۰۰۹۸ گفته است :

البته بهترین و ایمن ترین راه اینکه : اول از ای سی فلش به وسیله پروگرامر یه کپی از دامپش بگیری. تا در صورتی که به مشکل بر خوردی و مودم کار نکرد، بتونی به حالت اولیه برگردی.

سلام

شما این کار رو انجام دادید ؟
الان مودم های b612 مبین نت که فریمور ورژن 196 به بالا دارن بخاطر اینکه قابلیت آنلاک ندارن ( فکر میکنم مودم های جدید ایرانسل هم وضعیت مشابهی داشته باشن ) ، قیمتشون پایینتره به نسبت . تا جایی هم که پیگیری کردم هنوز کسی توی ایران اینارو آنلاک نکرده .

اگه شما بتونید آنلاک کنید که خیلی خوب میشه .

لینک به دیدگاه

در ۳۰ دقیقه قبل، ali-۰۰۹۸ گفته است :

خواهش میکنم.

اوه اوه این دیگه چیه؟😁

آقا این یکی واقعا دیگه کار من نیس

در 4 دقیقه قبل، m.reza گفته است :

سلام

الان مودم های b612 مبین نت که فریمور ورژن 196 به بالا دارن بخاطر اینکه قابلیت آنلاک ندارن ( فکر میکنم مودم های جدید ایرانسل هم وضعیت مشابهی داشته باشن ) ، قیمتشون پایینتره به نسبت . تا جایی هم که پیگیری کردم هنوز کسی توی ایران اینارو آنلاک نکرده .

منم دقیقا به خاطر همین دو دلم که 1800 که قفل ایرانسل داره رو بخرم یا اونی 3200 زده و اورجینال خود هوااووی هستش واقعا اختلاف قیمت زیادی دارن برا یجنس

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، m.reza گفته است :

سلام

من انجام ندادم.

اگر فریمور  فقط توی ای سی فلش ذخیره بشه:

و توی ورژن بالاتر اگر امکان انلاک نباشه : میشه فایل دامپ ورژن پایین ترگیر اورد (از جای کپی کرد یا از یه مودم دیگه با پروگرامر کپی گرفت ) و برای ای سی مودمی که ورژن بالاتر داره ریخت . و بعدش انلاک کرد. یا اصلا فایل انلاک شده مودم ورژن پایین تر روش ریخت.

البته این منوط به داشتن پروگرامری که اون ای سی پشتیبانی کنه + ادپتور ای سی + یه عدد مودم زبون بسته😁

برای اینکه مطمعن بشین که ایا میشه این کار انجام داد : تو نت فراوان است تعمیرکارهایی که نوشتن انلاک مودم از این حرفها . بهشون زنگ بزنین بگین ایا امکان اینکار وجود داره یا نه . اگه گفتن میشه ولی باید مودم پشت باید باز بشه. بفهمین که میخواد ایسی در بیاره برنامه بزنه (همون جریان پروگرام کردن)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، Aydin گفته است :

اوه اوه این دیگه چیه؟😁

منم دقیقا به خاطر همین دو دلم که 1800 که قفل ایرانسل داره رو بخرم یا اونی 3200 زده و اورجینال خود هوااووی هستش واقعا اختلاف قیمت زیادی دارن برا یجنس

مودم بدون قفل همین مدل یکی دو هفته پیش فافا زده بود 2500

من خودم قبلا مبین نت داشتم به خاطر پک لاست و پینگ بالا دادم رفت با 2800 استوک همین مدل بدون قفل گرفتم تو بازی تست نکردم ولی به خاطر بسته های گرون همراه اول گذاشتم کنار الان سیم کارت ایرانسل گرفتم ولی مبین نت بسته هاش به صرفه تر بود اونم گفتن فقط سیم کارت با مودم میفروشن

لینک به دیدگاه

در ۱۷ دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

مودم بدون قفل همین مدل یکی دو هفته پیش فافا زده بود 2500

من خودم قبلا مبین نت داشتم به خاطر پک لاست و پینگ بالا دادم رفت با 2800 استوک همین مدل بدون قفل گرفتم تو بازی تست نکردم ولی به خاطر بسته های گرون همراه اول گذاشتم کنار الان سیم کارت ایرانسل گرفتم ولی مبین نت بسته هاش به صرفه تر بود اونم گفتن فقط سیم کارت با مودم میفروشن

اون مودما انلاک شده همین ایرانسل و مبین نتن 
متاسفانه مبین نت تو شهر ما سرویس دهی نداره 
درسته نت همراه گرونه ولی خب من همین الانشم ماهی 130 تومن به ای دی اس ال 8 مگ با 175 گیگ حجم آسیاتک پول میدم تازه همونشم هرماه انقدر قطع و وصلی داره که کلا دیوونه میشه آدم ازبس زنگ میزنی به پشتیبانی 
منم میخوام مثل شما از نت ایرانسل استفاده کنم برا گیم 
از دیشب که بسته خریدم برا یکی از سیم کارتام چند بار پینگ 4.2.2.4 گرفتم پینگش حول و حوش 145 و اینا بود و پکت لاستشم خیلی کم بودوضعیتش همیشه اینطوری خوبه یا اینم داستان داره؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Aydin گفته است :

اوه اوه این دیگه چیه؟😁

مودم های adsl رو با ch341a زنده کردم اگر ابن پروگرامر جواب بده خوبه

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

سلام یه راه راحت تر اینه که آنلاک شده ی دستیشو از فروم پرشین بخری،هر چند وقت یبار یه بابایی از این مودم ها و مودم 5786 آنلاک شده میزاره برا فروش

لینک به دیدگاه

در ۵۸ دقیقه قبل، silvermanHHH گفته است :

سلام یه راه راحت تر اینه که آنلاک شده ی دستیشو از فروم پرشین بخری،هر چند وقت یبار یه بابایی از این مودم ها و مودم 5786 آنلاک شده میزاره برا فروش

اتفاقا بهش پیام دادم دست دومشو میگه 2 تومن و نوشم 2700 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، Aydin گفته است :

اون مودما انلاک شده همین ایرانسل و مبین نتن 
متاسفانه مبین نت تو شهر ما سرویس دهی نداره 
درسته نت همراه گرونه ولی خب من همین الانشم ماهی 130 تومن به ای دی اس ال 8 مگ با 175 گیگ حجم آسیاتک پول میدم تازه همونشم هرماه انقدر قطع و وصلی داره که کلا دیوونه میشه آدم ازبس زنگ میزنی به پشتیبانی 
منم میخوام مثل شما از نت ایرانسل استفاده کنم برا گیم 
از دیشب که بسته خریدم برا یکی از سیم کارتام چند بار پینگ 4.2.2.4 گرفتم پینگش حول و حوش 145 و اینا بود و پکت لاستشم خیلی کم بودوضعیتش همیشه اینطوری خوبه یا اینم داستان داره؟

اون مودم هایی که برچسب ایرانسل مبین نت و .. نخوردن

اصلا قفل نشدن که بخوان انلاک بشن همونجوری با مارک هواوی وارد شدن

https://fafait.net/product/3g-4g-td-lte-modem/huawei-b612?id=26990

2550 اکبند بدون قفل البته احتمالا ریپک یا رینوو هم میتونن باشن

واسه گیم همراه اول چک کن به نظرم بهتره

من هنوز سیم کارتو باز نکردم ولی خونه ما ایرانسل چندان انتن خوبی نمیده از شانس ما تو نقطه کوره از در خونه بیرون میری انتن فوله

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در ۳۳ دقیقه قبل، Aydin گفته است :

اتفاقا بهش پیام دادم دست دومشو میگه 2 تومن و نوشم 2700 

اگه دست دوش ارزون تر گیر میاد بخر ،مودم استهلاک نداره،مگر طرف ناشی باشه 

لینک به دیدگاه

در ۶ ساعت قبل، ali-۰۰۹۸ گفته است :

من انجام ندادم.

اگر فریمور  فقط توی ای سی فلش ذخیره بشه:

و توی ورژن بالاتر اگر امکان انلاک نباشه : میشه فایل دامپ ورژن پایین ترگیر اورد (از جای کپی کرد یا از یه مودم دیگه با پروگرامر کپی گرفت ) و برای ای سی مودمی که ورژن بالاتر داره ریخت . و بعدش انلاک کرد. یا اصلا فایل انلاک شده مودم ورژن پایین تر روش ریخت.

البته این منوط به داشتن پروگرامری که اون ای سی پشتیبانی کنه + ادپتور ای سی + یه عدد مودم زبون بسته😁

برای اینکه مطمعن بشین که ایا میشه این کار انجام داد : تو نت فراوان است تعمیرکارهایی که نوشتن انلاک مودم از این حرفها . بهشون زنگ بزنین بگین ایا امکان اینکار وجود داره یا نه . اگه گفتن میشه ولی باید مودم پشت باید باز بشه. بفهمین که میخواد ایسی در بیاره برنامه بزنه (همون جریان پروگرام کردن)

این تاپیک رو یه نگاه بندازید http://forum.p30world.com/showthread.php?t=740396

این تعمیرکار های مودم که میگید رو ازشون سوال کردم ؛ گفتن فعلا راهی برای آنلاکش نیست . البته نمیدونم این روش شما رو بلدن و انجام دادن یا خیر .
شما اگر میدونید که امکان پذیره این کار و توانایی انجامش رو دارید ، حتما بزنید تو کارش . بی صبرانه منتظریم . خیلیا منتظرن راهی برای آنلاک این مودم پیدا بشه .

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، m.reza گفته است :

این تاپیک رو یه نگاه بندازید http://forum.p30world.com/showthread.php?t=740396

این تعمیرکار های مودم که میگید رو ازشون سوال کردم ؛ گفتن فعلا راهی برای آنلاکش نیست . البته نمیدونم این روش شما رو بلدن و انجام دادن یا خیر .
شما اگر میدونید که امکان پذیره این کار و توانایی انجامش رو دارید ، حتما بزنید تو کارش . بی صبرانه منتظریم . خیلیا منتظرن راهی برای آنلاک این مودم پیدا بشه .

درود

قبلا یک مودم ایرانسل باز کردم، مدلش یادم نیست ولی i60 فکر کنم بود. یه ای سی فلش 8 پایه داخلش بود. پارت نامبر ic ش هم تو لیست پروگرامر TNM5000 بود.

اگر مدل انلاک شده و مدلی که انلاک نمیشود ، سخت افزار مشابه داشته باشند و فقط نرم افزاری تفاوت داشته باشند ، احتمالا با برنامه ریزی دامپ مدلی که انلاک است بر روی مدلی که انلاک نمیشه ، مشکل حل میشه.

اگه دسترسی به تصویر برد هر دو مدل دارید، تصاویر قرار بدید.تا بررسی بشه.

در نهایت به دو تا مودم نیاز میشه ، یکی انلاک شده که برنامه ای سی ش کپی بشه و بر روی دیگری ریخته بشه.

اینجا را هم بخونید.

396صحفه بود من حوصلم نشد بخونم.

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

در ۱۰ ساعت قبل، ali-۰۰۹۸ گفته است :

396صحفه بود من حوصلم نشد بخونم

این صفحه شصت و چند که گذاشتید و صفحات همجوار

خوندم

جالب بود 9_9

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

@silvermanHHH @ali-0098

سلام دوستان. وقت شما بخیر. من عضو جدید هستم می خواستم بدونم شما راهی رو پیدا کردین. من از راه معمولی که وجود داره پیش رفتم ولی متاسفانه آنلاک نمیشه

لینک به دیدگاه

۴ ساعت قبل، عزیز گفته است:

@silvermanHHH @ali-0098

سلام دوستان. وقت شما بخیر. من عضو جدید هستم می خواستم بدونم شما راهی رو پیدا کردین. من از راه معمولی که وجود داره پیش رفتم ولی متاسفانه آنلاک نمیشه

سلام 

من خودم این مودم رو ندارم و تاحالا انلاک نکردم ،بقیه دوستان شاید بهتر بدونن،البته فروم p30world یه تاپیک جامع براش داره اونو مطالعه کنید

لینک به دیدگاه

۴ ساعت قبل، silvermanHHH گفته است:

سلام 

من خودم این مودم رو ندارم و تاحالا انلاک نکردم ،بقیه دوستان شاید بهتر بدونن،البته فروم p30world یه تاپیک جامع براش داره اونو مطالعه کنید

همه‌شون رو مطالعه کردم ولی متاسفانه چیزی نیافتم. اینجا شما روش جدید را مطرح کرده بودین خواستم بدونم که آیا امکانش است یا نه.
فعلا فقط شنیدم که یک راه است اونم تعویض چیپ دستگاه است

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...