رفتن به مطلب

فروش هارد اكسترنال ADATA Nobility NH01 500gb USB 3.0

اشتراک گذاری

Recommended Posts

همينطور كه اسم اين تايپيك معلومه يك عدد هارد اكسترنال هست براى فروش قرار ميدم...

اينو بگم كه از سرعت اين هارد بسيار بسيار بسيار راضيم و شخصاً اين هارد رو از نزديك در كنار هارد وسترن پاسپورتى تست كردم كه خيلى بهتر هم عمل كرد بر خلاف اينكه خيليا فكر ميكنن اون بهتره حتى از نظر جنس هم فرق احساس ميشه اين هارد چند ماهى هست كه دست بنده هست يعنى نو خريدارى كرده بودم و فقط براى نقل و انتقالات فايلهايى مثل Movie و ايميج Game و... -_- از اون استفاده ميكردم و حالا هم همچين فايلهايى درش يافت ميشه و خريدار ميتونه باهاشون اينارو به غنيمت ببره خلاصه كنم فكر كنم 1 يا دو سالى از گارانتيش مونده كه بزودى همراه تصوير و تاريخ دقيقتشو قرار ميدم و براى فروشش اصلا عجله ندارم (حتى اگه خيلى طول بكشه) و اولويت فروش با اونايى هستن كه در شهر خودمون بيان حضورى ازم خريدارى كنن و بقيه استانها ميتونن بعد از واريز بگن كه چطورى براشون ارسال كنم و چه اطلاعاتى نياز دارن كه براشون پر كنم (در حد امكان...) علت فروش هم نياز مالى هست و اينو بگم سابقه بنده هم موجوده كه قبلا يك عدد پاور گنده به يكى از دوستانمون در تهران فروخته بودم و از نظر اعتماد سازى خيالتون راحت باشه...

قيمت پايه رو هم 100 قرار ميدم

ممكن هم هست كه با يه هارد اينترال عوض كنم (شايد...)

يه سرى تصوير از اين هارد:

A-DATA-NH01.jpg

12016_1933159531_2.jpg

1007210039cb2f1c67bf4ab340.jpg

لينك رسمى شركت

يه لينك همينجورى

لینک به دیدگاه

عزیز با این عوض میکنی؟

160 گیگ پاسپورتی ضدضربه ترنسند

http://www.bacucount...-HDD-p14891008/

ویرایش شده توسط armenak
لینک به دیدگاه

دوست عزیز قیمت اکش الان چنده ؟

قیمت مد نظرتونو برام پ.خ کنین ...ممنون میشم

لینک به دیدگاه

یه تست از سلامت هارد میزاری ؟

با همون برنامه HD Tune ميخواى؟؟

عزیز با این عوض میکنی؟

160 گیگ پاسپورتی ضدضربه ترنسند

نه اگه دقت كنيد تو جمله آخر حرفم گفتم شايد با يه هارد اينترنال عوض كنم...

دوست عزیز قیمت اکش الان چنده ؟

قیمت مد نظرتونو برام پ.خ کنین ...ممنون میشم

نميدونم آخه تو بازار نوسانات زياده يكبار رفتم بازار نزديك 3 ماه پيش بهم 180 قيمت داد يبار هم بعدش 170 ديگه خودتون چك كنيد...

من قيمت پايه رو 100 قرار ميدم اطلاعات هم كسى خواست خواست نخواست هم براش فرمتش ميكنم هر چى ميل خريدار باشه در ضمن عجله اى اصلا براى فروش ندارم بستگى داره باز دچار بحران مادى بشم يا نه فعلا كه براى آرشيو فيلم گزاشتمش تو كشوم...

لینک به دیدگاه

کارتن و متعلقات داشته باشه خریدارم و هزینه بر عهده شما

لینک به دیدگاه

به شرط قرار دادن تست و عکس از خود هارد با نام کاربری 105 هستم . ( با اجازه آقا معین ) ;)

لینک به دیدگاه

عزیز فروشنده هستی یا نه؟ نه عکسی میذاری از خودش از تستش هفتع ای یبارم میای سر میزنی

لینک به دیدگاه

کارتن و متعلقات داشته باشه خریدارم و هزینه بر عهده شما

جعبه و متعلقات + گارانتى داره ( آقاى حسينى شما سرورى Free هم باشه بهتون تقديم ميشه.. :D )

درود

عزیزم پ خ رو ج بدی اوکی میکنیم.

خيلى حوصله سر زدن به پخ ندارم واقعاً ببخشيد سؤالى داريد اينجا بفرماييد در خدمتم..

عزیز فروشنده هستی یا نه؟ نه عکسی میذاری از خودش از تستش هفتع ای یبارم میای سر میزنی

يكى دو روز آينده از بد شانسى و كمبود وقت و اينكه دوربينى دم دستم نيست ايشالا ميزارمش روى اسكنر محل كارم اسكنش ميكنم هم خودش هم باكس كه واضح معلوم باشه و همون وقت هم تاريخ باقى مانده گارانتى و اطلاعات مربوطه رو قرار ميدم در ضمن بنده هفته اى يك بار به اينجا سر ميزنم!!! واقعاً عجيبه برادر من سعى ميكنم هر يكى دو روز به اينجا سر بزنم :blink:

لینک به دیدگاه

خوب دوستان همینطور که قول دادم براتون تصویر رو قرار میدم ولی متاسفانه خودش تو کشوم جا موند فعلا تصویر باکس رو داشته باشید تا بزودی تصویر خودش رو هم قرار بدم همینطور هم که از تصویر معلومه (البته قبلا گفتم که دوربین ندارم و با اسنکر تصویر رو تهیه کردم) 30/1/93 گارانتی شرکت آونگ رو داره...

22112949177335395640_thumb.jpg

86702754073591837021_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

اینم تصویر خودش که الان اسکن کردم اخرین مشتری که در حال حاضر براش هست 105 قیمت داده البته بیشتر ترجیح میدم حضوری بفروشم چون اصلا حوصله پست کردن ندارم...

76407766773278100792_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

چون قصد تعویض داشتی.

هارد 1 ترا اینترنال داخل امضام میدم(سامسونگ)+20 هم سر میگیرم.

گارانتی هم نداره ولی سالم هست و 24 ساعت مهلت تست میدم.

با تشکر

لینک به دیدگاه

درود

چون قصد تعویض داشتی.

هارد 1 ترا اینترنال داخل امضام میدم(سامسونگ)+20 هم سر میگیرم.

گارانتی هم نداره ولی سالم هست و 24 ساعت مهلت تست میدم.

با تشکر

فكرامو ميكنم بزودى جواب ميدم...

عزیز ممنون

روش ضد خش و اثر انگشت هست؟چجوریه کلا جنس بدنش

منظورتون اينكه خش داره يا اينكه اثر انگشت داره (مگه ال سى دى هست يا گوشيه!؟) اثر انگشت و اينجور چيزار رو ميشه با يه دستمال كاغذى حل كرد برادر حرفهاى جالبى ميزنى.... :lol: جنس بندش فكر كنم پلاستيك باشه از نظر ضربه تست شده مقاومه البته بستگى داره چه ضربه اى دوست داشته باشى بهش بزنى مثلا از دستت بيفته اشكال نداره ولى اگه كارى مسلما طعمش خوشمزه نيست... :D

110 خریدارم با اطلاعات داخلش

در مورد اطلاعات همينطور كه گفتم هرچى مشترى بخواد و در امكانم باشه در خدمتم...

لینک به دیدگاه

منظورم این بود تا دست بهش میخوره لک میشه یا نه؟خش چی؟ روش میفته؟خب بالاخره آدم دوست داره همیشه هاردش ترتمیز بمونه دوس نداره تا رو میز میزاری یا جایی میکشی خش بیفته از قیافه هم بیفته مگه نه؟!

من اگه اوکی بود بدون اطلاعات میخوام 110 هزینه پست هم با من چون تهرانم چیزی نمیشه نزدیکیم

اگه مایل بودید امشب خبرشو بهم بدید یکمی فورسه خردی هارد ممنون میشم شمارمم براتون پخ میکنم

لینک به دیدگاه

منظورم این بود تا دست بهش میخوره لک میشه یا نه؟خش چی؟ روش میفته؟خب بالاخره آدم دوست داره همیشه هاردش ترتمیز بمونه دوس نداره تا رو میز میزاری یا جایی میکشی خش بیفته از قیافه هم بیفته مگه نه؟!

من اگه اوکی بود بدون اطلاعات میخوام 110 هزینه پست هم با من چون تهرانم چیزی نمیشه نزدیکیم

اگه مایل بودید امشب خبرشو بهم بدید یکمی فورسه خردی هارد ممنون میشم شمارمم براتون پخ میکنم

خوب شما راست ميگى منم حقيقتو عرض ميكنم در واقع اين هارد فرقش در همينه كه صفحه روييش طورى هست كه مثل يه گوشى ميمونه و روش اثر انگشت ميفته كه اگه خواستى با يه دستمال حل ميشه...

لینک به دیدگاه

فوری 115 بدون اطلاعات خریدارم. در ضمن تهرانم و حضوری میخرم.البته از همه عذر میخوام.

ویرایش شده توسط ahmad021
لینک به دیدگاه

سلام دوستان اين هارد با يه هارد ديگه معاوضه شد از تمام دوستان كمال معذرت و تشكر رو دارم و از مديران ميخوام كه اين تايپك رو قفل كنن تا دوستان به اشتباه وقتشون اينجا تلف نشه...

ايشالا در آينده ببينم چى تو چنته دارم بازم رو ميكنم...

موفق باشيد...

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سلام به دوستان عزيز مى خواستم اينجا اعلام كنم كه مزايده اين هارد هنوز پا برجاست...

ميپرسيد چطور داستان از اين قراره كه اين هارد با يه هارد USB2 تعويض شد و طرفى كه اين هارد رو از من گرفت بعلت اينكه كلا با USB3 مشكل داره نميدونم چرا سيستم عقب موندش نميتونه شناسايى بكنه و ممكنه از هر 100 بار شايد 1 بار كار كنه بخاطر همين طرف اين هارد رو به من داده كه دوباره براى فروش قرارش بدم البته اينو بگم طرف دنبال تعويض اين هارد با هارد اكسترنال حجم 500 به بالا كه USB2 باشه هم هست خوب پس استارت بزنيم ببينيم چى ميشه...

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...