رفتن به مطلب

صدا عجیب masterliquid ml240r rgb

Recommended Posts

سلام دوستان بنده دیروز masterliquid ml240r rgb این کولینگ به دستم رسید . با کمک یکی از دوستان روی سیستم بستم ryzen 7 2700x 

https://www.coolermaster.com/catalog/coolers/cpu-liquid-coolers/masterliquid-ml240r-rgb/

از نظر دما هم خیلی خوب شده اما یه چیزی که درگیرشم صداش هست موقع باز کردن یه برنامه چیزی صداش کامل میاد در کیس بازه

آیا کسی تجربه این کولینگو داره راهنمای کنه  بگه صداش مصلا چجوره بنده اولین باره از این استفاده میکنم تا قبلش فن استوک خود 2700x بوده 

تشکر از وقتتون 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگر برتون هدر پمپ داره پمپش رو به اون وصل بکنید از داخل بایوس هم پروفایل فن هاتون روی سایلنت بزارین که با کوچیکترین فشار دور فنهاتون بالا نره  مشکلتون تا حد زیادی حل میشه کلا فنهای کولر مستر مناسب رادیاتور نیستن تو دور بالا صدای زیادی تولید میکنن

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Pooriya1886 گفته است :

دوست عزیز اگر برتون هدر پمپ داره پمپش رو به اون وصل بکنید از داخل بایوس هم پروفایل فن هاتون روی سایلنت بزارین که با کوچیکترین فشار دور فنهاتون بالا نره  مشکلتون تا حد زیادی حل میشه کلا فنهای کولر مستر مناسب رادیاتور نیستن تو دور بالا صدای زیادی تولید میکنن

مادر بردم rog atrix x470f gamin هست منظورتونو دقیق نمیفهمم ولی سیمش وصل کردم به fan opt 

لینک به دیدگاه

در ۸ دقیقه قبل، ariarko گفته است :

مادر بردم rog atrix x470f gamin هست منظورتونو دقیق نمیفهمم ولی سیمش وصل کردم به fan opt 

فکر کنم منظور دوستمون این باشه که وصل کنید به aio pump   

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

صدا از فن میاد یا پمپ؟

همونطور که دوستان هم گفتن باید بذارید روی alo pump

من همین الان یدون از همین مادربرد زیر دستمه، هدر ش میشه سمت چپ وسط مادربرد، کنار اون هدر ارجیبی که 2 تا هدر فن هست، یکی برای فن کیس یکی برای پمپ

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

در ۴ ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

درود

صدا از فن میاد یا پمپ؟

همونطور که دوستان هم گفتن باید بذارید روی alo pump

من همین الان یدون از همین مادربرد زیر دستمه، هدر ش میشه سمت چپ وسط مادربرد، کنار اون هدر ارجیبی که 2 تا هدر فن هست، یکی برای فن کیس یکی برای پمپ

صدا فن هست  من الا اینجور وصل کردم از رو دفترچه و کلیپ یو تیوب 

WhatsApp Image 2021-06-26 at 02.47.57.jpeg

در ۶ ساعت قبل، Pooriya۱۸۸۶ گفته است :

صدا فن هست مثلا کلیپ 8کا میزارم یه تیکه صدا فن میده از فن خود کیس گرین زشت تره صداش 😂

لینک به دیدگاه

در ۱۲ ساعت قبل، ariarko گفته است :

مصلا   مثلا

در رابطه با سوالتون فن های کولرمستر عموما فن های ساکتی نیستن.

شما میتونین با تنظیم پروفایل فن ها تو مادربرد مشکل رو کمتر کنین ولی جهت رفع کامل مشکل باید فن های با کیفیت تری خریداری کنین کنین و جایگزین فن های کولر بشه.

لینک به دیدگاه

در ۲ ساعت قبل، Alirezatha گفته است :

در رابطه با سوالتون فن های کولرمستر عموما فن های ساکتی نیستن.

شما میتونین با تنظیم پروفایل فن ها تو مادربرد مشکل رو کمتر کنین ولی جهت رفع کامل مشکل باید فن های با کیفیت تری خریداری کنین کنین و جایگزین فن های کولر بشه.

مرسی از راهنمایتون یکم وسواس داشتم فقط 

از قسمت بایوس بیرون ویندوز تنظیم کنم درسته ؟

لینک به دیدگاه

در ۹ دقیقه قبل، ariarko گفته است :

مرسی از راهنمایتون یکم وسواس داشتم فقط 

از قسمت بایوس بیرون ویندوز تنظیم کنم درسته ؟

بله داخل بایوس میتونین اینکار رو انجام بدین.

البته چون مادربرد ایسوس دارین اینکار از طریق برنامه fan expert هم امکان داره که البته خودم همون بایوس رو توصیه میکنم چون فن اکسپرت گاهی باگ داره.

لینک به دیدگاه

در ۳۱ دقیقه قبل، Alirezatha گفته است :

بله داخل بایوس میتونین اینکار رو انجام بدین.

البته چون مادربرد ایسوس دارین اینکار از طریق برنامه fan expert هم امکان داره که البته خودم همون بایوس رو توصیه میکنم چون فن اکسپرت گاهی باگ داره.

تشکر و قدردانی 

تنظیمات خاصی مد نطرتون هست پیشنهاید برای سیستم من 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱۶ ساعت قبل، ariarko گفته است :

صدا فن هست  من الا اینجور وصل کردم از رو دفترچه و کلیپ یو تیوب 

WhatsApp Image 2021-06-26 at 02.47.57.jpeg

صدا فن هست مثلا کلیپ 8کا میزارم یه تیکه صدا فن میده از فن خود کیس گرین زشت تره صداش 😂

image.thumb.png.5075466909d757e5cf57b2daed77b7f0.png

هدر پمپ اینجایه!!!

فن هارو هم باید به همونجا که مشخص کردید وصل کنید.

منم قبلا مستر لیکویید پرو داشتم، فنش انگاری هی گاز میداد، یهو صداش میرفت بالا، دوباره خلاص میکرد، فرقی هم نداشت سیستم بره زیر لود تا ایدل باشه....

پشت فن های کولر من، یه سوییچ 3 حالته بود که یه حالت سایلینت هم داشت، نمیدونم اینم داره یا نه، ولی اگه داشت بیارید روی سایلینت

لینک به دیدگاه

کلا صدای فن های کولر مستر زیاده 

بنده خودم خنک کننده هایML120 و ML120L و Ml120R رو داشتم عملا فن هاش هیچ تغییری نکرده همون نویز آزار دهنده رو داره فقط از نسخه ساده به RGB و بعدا ARGB تغییر کرده

لینک به دیدگاه

در ۳ ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

image.thumb.png.5075466909d757e5cf57b2daed77b7f0.png

هدر پمپ اینجایه!!!

فن هارو هم باید به همونجا که مشخص کردید وصل کنید.

منم قبلا مستر لیکویید پرو داشتم، فنش انگاری هی گاز میداد، یهو صداش میرفت بالا، دوباره خلاص میکرد، فرقی هم نداشت سیستم بره زیر لود تا ایدل باشه....

پشت فن های کولر من، یه سوییچ 3 حالته بود که یه حالت سایلینت هم داشت، نمیدونم اینم داره یا نه، ولی اگه داشت بیارید روی سایلینت

والله تو کلیپ که دیدم تو یوتیوب اینجا زد منم زدم اینجا نوشتش مثل خودش بود

یه دونه هاب داره شاید بشه باهاش سایلند کرد

لینک به دیدگاه

در ۳۳ دقیقه قبل، ariarko گفته است :

والله تو کلیپ که دیدم تو یوتیوب اینجا زد منم زدم اینجا نوشتش مثل خودش بود

یه دونه هاب داره شاید بشه باهاش سایلند کرد

من قبلا مدل لایت مشکی کولرمستر داشتم  صداش نه خیلی زیاد بود  نه خیلی کم   برا 7700k بسته بودم

ولی میتونی از نرم افزار ai suite 3 دور فن هارو تنظیم کنی    من خودم برا گلسیر ۱۲۰ گرین به نحوی تنظیم کردم که اکثرا فن خاموشه

لینک به دیدگاه

گاهی اوقاط که اتاق ساکته یا اول سیستم روشن میکنم صدا مثل گردش اب اینا میاد اینم عادیه که درسته ؟ @kiarash917 @Aminj

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱۴ دقیقه قبل، ariarko گفته است :

گاهی اوقاط که اتاق ساکته یا اول سیستم روشن میکنم صدا مثل گردش اب اینا میاد اینم عادیه که درسته ؟ @kiarash917 @Aminj

احتمالا عادیه، منم هر چی واترکولر زیر دستم بود، همینجوری بود

لینک به دیدگاه

در ۵ ساعت قبل، ariarko گفته است :

اره عادیه  

اینو گوش کن ببین اینجوریه؟

لینک به دیدگاه

در ۵ ساعت قبل، kiarash۹۱۷ گفته است :

اره عادیه  

اینو گوش کن ببین اینجوریه؟

اره دقیقا پسر دست گلت درد نکنه بخدا شرمندتم مرسی بابت تست ❤️🌺❤️🌺❤️🌺

خیالم راحت شد

لینک به دیدگاه

در ۳ دقیقه قبل، ariarko گفته است :

اره دقیقا پسر دست گلت درد نکنه بخدا شرمندتم مرسی بابت تست ❤️🌺❤️🌺❤️🌺

خیالم راحت شد

خواهش میکنم

به خوبی و خوشی استفادش کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...