رفتن به مطلب

شناخته نشدن دستگاه های lan توسط دستگاه ها wifi و بلعکس در شبکه

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت اساتید گرامی , 

بنده مشکلی دارم به این صورت که دستگاه های که به صورت بی سیم wifi به router متصل شده اند و دستگاه هایی که به صورت سیمی lan به router متصل شده اند نمی توانند یک دیگر را در شبکه پیدا کنند , دستگاه های وایرلس فقط می توانند دستگاه های وایرلس دیگر را شناسایی و پینگ کنند و دستگاه های lan فقط میتوانند دستگاه های lan دیگر را در شبکه ببینند . برای مثال من یک کامپیوتر دارم که با یک آداپتور usb به وای فای متصل است و یک کامپیوتر دیگر دارم که مستقیما از طریق lan متصل است این دو کامپیوتر نمی توانند یک دیگر را در شبکه شناسایی کنند یا دیشب تلاش کردم از تلفن همراهم به عنوان وب کم استفاده کنم که توسط وای فای و یک آی پی لوکال و یک پورتی که نرم افزار ipwebcam برای دسترسی به دوربین گوشی از طریق وای اریه می دهد انجام می شود , کامپیوتری که با آداپتور وای فای متصل بود توانست به گوشی وصل شود اما کامپیوتری که با lan وصل بود نتوانست به گوشی متصل شود مدل router بنده D-link dsl-2750U 

می باشد خوش حال می شم کمک کنید. 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

توی تنظیمات مودم باید دنبال یه گزینه ای به عنوان user isolation باشید

image.thumb.png.c68610e0a694cc41c68def0b35902063.png

همچین چیزی،

این رو off کنید حل میشه....

لینک به دیدگاه

در ۱۴ ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

درود

توی تنظیمات مودم باید دنبال یه گزینه ای به عنوان user isolation باشید

image.thumb.png.c68610e0a694cc41c68def0b35902063.png

همچین چیزی،

این رو off کنید حل میشه....

ممنون ولی متاسفانه از قبل خاموش بود

Capture.JPG

لینک به دیدگاه

با درود

متاسفانه مودم 2750U این مورد در تمامی نسخه هاش هست و من هم چند سال پیش هرچی جستجو کردم نتونستم کاری کنم که شبکه وایفای و LAN رو یکپارچه کنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۲ ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

متاسفانه مودم 2750U این مورد در تمامی نسخه هاش هست و من هم چند سال پیش هرچی جستجو کردم نتونستم کاری کنم که شبکه وایفای و LAN رو یکپارچه کنم

من از همین مودم دارم، ولی چنین مشکلی نیست...

البته مودم من هم یه موقعایی، 5-6 ماه یکبار، قاط میزنه و کلا هیشکی به هیشکی نمیتونه وصل شه، یه ریست میکنم و دوباره کانفیگ میدم

لینک به دیدگاه

در در ۱۴۰۰/۴/۵ در ۱۷:۳۰، danyalbmw گفته است :

با درود

ای بابا 😐

لینک به دیدگاه

در ۳ ساعت قبل، HosseinTaheri۷۶ گفته است :

ای بابا 😐

کلا مودم زباله ای هست! حتی قابلیت روتینگ شبکه خارجیش هم درست کار نمیکنه!! سرعت به قول خودشون USB ۳ ش هم حدود ۳ مگ بر ثانیست که در نوع خودش فاجعه ای محسوب میشه (مودمی که من داشتم اینجوری بود بقیه رو اطلاعی ندارم)

بنظر من در کنار این زباله شما یک روتر ایسوس ارزون قیمت (با ۲۰۰-۳۰۰ میشه یه روتر ارزون قیمت کارکرده تهیه کرد اگه اشتباه نکنم) تهیه کنید و وصل کنید به این مودم و عملیات روتینگ رو روی روتر ایسوز انجام بدید هم شبکه یکپارچه میشه هم کلی ایرادات ریز و درشت این مودم پوشونده میشه

لینک به دیدگاه

سلام به پشتیبانی dlink در امارات ایمیل زدم و مطرح کردم برام یک firmware ارسال کرد آپ گرید کردم درست شد.

ممنون از همه.

لینک به دیدگاه

سلام firmware نسخه ME_1.15 را همراه یک عکس از برچسب پشت مودم قرار می دم انشاالله مشکل بقیه هم حل شه.

D-link.jpg

GAN9.ET235B-B-DL-DSL2750U-R5B027-ME.EN_2T2R_update.img

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱۰ ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

USB ۳

پورتش usb2 هست و نسخه 3 نیست، فقط رنگش آبیه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در ۱۴۰۰/۴/۷ در ۰۷:۳۸، HosseinTaheri۷۶ گفته است :

سلام firmware نسخه ME_1.15 را همراه یک عکس از برچسب پشت مودم قرار می دم انشاالله مشکل بقیه هم حل شه.

D-link.jpg

GAN9.ET235B-B-DL-DSL2750U-R5B027-ME.EN_2T2R_update.img 6.4 MB · 3 downloads

خدا خیرت بده که فیرمور رو هم گذاشتی، یه سری قابلیت های جانبی این مودم روی مودم من غیر فعال بود، هر فیرموری هم میزدم قبول نمیکرد،

اینو زدم گرفت و اون قابلیت ها هم آزاد شد.

لینک به دیدگاه

در ۱۴ ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

خدا خیرت بده که فیرمور رو هم گذاشتی، یه سری قابلیت های جانبی این مودم روی مودم من غیر فعال بود، هر فیرموری هم میزدم قبول نمیکرد،

اینو زدم گرفت و اون قابلیت ها هم آزاد شد.

خوشحالم که تونستم کمک کوچکی به شما بکنم 🥰

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...