رفتن به مطلب

کمک برای خرید دو عدد فن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من به دو عدد فن یکی 20 سانتی با ال ایدی قرمز و دیگری 23 سانتی با led قرمز نیاز دارم ولی نه قیمتشون رو میدونم!نه اینکه کجادارن(پیدانکردم)!

ممنون میشم اگر به من فن با این مشخصات معرفی کنید البته هرجه ارزون تر بهتر!

ممنون

لینک به دیدگاه

دوستان کسی نمیدونه این فن ها چنده یا کجا دارن؟! :excl:

ویرایش شده توسط kdo
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

چیزی که میخوای کمیابه هم باید زیاد دنبالش بگردی هم پول خوب بدی تو این اوضاع بازار.

بعید میدونم موجود باشه بالای 14 سانتی ولی در هر صورت شرکت فن 23 سانتی که اصلا موجود نیست مگر برند چینی همچین چیزی رو تو ایران داشته باشه که اصلا هم توصیه نمیشه!البته شرکت ترمال تیک و اکسا همچین فنهایی دارند که اولی رو نماینده ایران وارد نمیکنه و دومی هم اصلا در ایران نماینده واردات نداره!

این محصول شرکت ترمال تیک :

633626.jpg

مدل : SILENT Fan 23

اگر پیدا کردی رنج قیمت حدود 60 تومان باید باشه!

در مورد 20 سانتی :

اولین پیشنهاد اینه که تماس داشته باشید با گرین ببینید به صورت تکی هم وارد میکنه این فن رو یا خیر!

AeroCool Silent Master red

T%5Ctlar02.jpg

شرکتی که کیس X9 رو تولید میکنه.

Cooler Master MegaFlow

cooler-master-megaflow-200-transparent-silent-fan-r4-sus-07ac-gp-1104-01-castleIT@13.jpg

XIGMATEK CLF 2002

Xigmatek_XLF-F2003_Orangeline_LED_L_fter_-_200mm.jpg

اینم وارد کننده رسمی نداره تو ایران ولی یک دفعه یک کولر پردازنده اش رو طبقه دوم یا سوم ایران دیدم.

ترمال تیک مدل سایلنت فن 200 میلیمتری هم داره که باید ببینید میشه پیدا کرد یا نه.

یک مدل NZXT FS200 LED هم اگر بگردید شاید پیدا کنید.یه زمانی محصولات این شرکت خیلی وارد کشورمون میشد!

همه ی این مدلها حدودا بالای 40 هزار تومان قیمت دارند در صورت دسترسی و موجود بودن.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

دوستان به نظرتون میتونم پاساژ امجد پیدا کنم؟ببخشید میدونم اینجا جاش نیست ولی اگر کسی ادرس پاساژ امجد رو میدونه لطفا به من پیام بده.

ممنون.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تهران-خیابان جمهوری.

از هرکس بپرسی راهنماییت میکنه.

لینک به دیدگاه

ممنون کیس x9 گرین فن درش 23 هست گرین جدا میفروشه؟میتونم پیدا کنم؟چون 23 برام مهمتره به جایه 20 میتونم 2 فن 14 ببندم ولی به جای 23 فقط 12 میتونم ببندم که ایر فلوش از 23 خیلی کمتره(تهویه کیس رو ضعیف میکنه)

ویرایش شده توسط kdo
لینک به دیدگاه

از خود آقای حسینی آمار بگیر اگه نداشتن، برو پاساژ ایران وارد پاساژ که میشی طبقه همکف دست چپ دومین مغازه (جلوی پله برقی) محصولات کولرمستر داره. فن 20 سانتی ledدار رو حدود 30-35 تومن میده، من خریدم. کیفیت ساختش نسبت به فنهای روی کیسم خودم (HAF 922) که کولرمستر هست، یکم پایین تر بودش اما خوب بازم خیلی خوب جواب میده

همین پله برقی ها که گفتم رو برو پایین طبقه زیرزمین دست راست یه مغازه هست فن های Deepcool میقروشه (یه پسره هست درشته موهای بلندی داره از پشت میبنده) اونجا هم میتونی پیدا کنی اما فک نکنم led داشته باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من فکر کنم طبقه 2 یا 3 ایران یدونه از این بزرگها دیدم پشت ویترین

نمایندگی عقیق رایانه کجا هست توی پاساژ ایران همون طبقه منظورم هست فکر کنم هنوز داشته باشه

لینک به دیدگاه

درود

..............

همه ی این مدلها حدودا بالای 40 هزار تومان قیمت دارند در صورت دسترسی و موجود بودن.

معین جان شما هر جوابت به هر سوال خودش یه مقاله کامل کامپیوتریه. که کلی اطلاعات به همه میده.

واقعا کارت درسته. @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

معین جان شما هر جوابت به هر سوال خودش یه مقاله کامل کامپیوتریه. که کلی اطلاعات به همه میده.

واقعا کارت درسته. @};-

آخه دیدم تو فروم همسایه هیچ کسی به دوستمون جواب نداده خیلی ناراحته.از طرفی قیمت هم قبل از گرونی از 28 بود تا 50 الان از 38 استارتشه :دی

گفتم یه خورده اطلاعات خودم رو بالا ببرم و هم اطلاعات دوستان رو.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

از تمامی دوستان ممنونم کیس هم رسید داخل جعبه فقط یک فن 20 داره و یک فن 12 به جای یک 20 دو فن 14 بستم چون قیمت ها واقعا بالا بود و بودجه بنده هم کم الان دنبال فن 23 هستم لطفا هرکس به پستش خورد یا دید جایی داره به من اطلاع بده.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کامیار جان کیست چیه؟

بفرمایید تا بگم چطور فن روش بندازی تا اوکی بشه.

لینک به دیدگاه

ممنون بابت توجه وراهنماییهای خوبتون-کیس ترکالتیک vk9001(element t هست لینک در سایت ترمالتیک.http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001438

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خوشم میاد سلیقت مثل خودمه.

من عاشق این کیسم.

مبارکت باشه چند گرفتی؟

دوتا 14 بنداز جلو که هوا رو بدمه داخل.

20 رو سقف رو باز کن بذار رو در که بازم بزنه به سمت داخل.

به جای 20 سانتی که از بالا باز کردی یه 14 بنداز به سمت بیرون که هوای گرمی که بالا رفته رو بده بیرون.

کلا سه تا 14 بخر همینطوری که بهت گفتم بنداز اند کولینگ میشه.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

ممنون من هم خیلی از این کیس خوشم اومده

راستش نمیدونم داییم برام اورده شنیدم توی ایران هم هست ولی ساخت چینش اما این ساخت تایوانش هست که مزیتش نسبت به ساخت چینش usb 3 هست.

این کیس جای مخصوص پیچ داره که از سوراخ هواش کوچکتره درون هر جای مکش هوا برای دو اندازه فن داره که یکی برای 12 هست دیگری برای 20 یا 23 به نظرتون بد نمیشه با واشر پیچ رو ببندم و فاصله بافته بین دیواره کیس و فن ها؟(فقط برای فن 14 سقف و 20 کاور چپ)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فقط خیلی با احتیاط که به ظاهر کیس آسیب وارد نکنی.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

سلام ممنون این فن TURBO 140(گرین) خوب هست؟بهتر از این هم میتونم پیدا کنم(با این قیمت یکم بالاتر یا پایین تر)؟

به نظرتون میتونم به جای 20 سقف و 23 بقل 2 فن 14 یا 12 ببندم؟

ویرایش شده توسط kdo
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوتا 12 شاید بشه ولی دوتا 14 نمیشه احتمالا.فن های گرین کیفیت خوبی دارند به غیر از silent120b که رو اکثر کیسهای ارزونش یکی هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...