رفتن به مطلب

جدا نمودن شبکه از اینترنت

Abraham
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان، یه شبکه با چندین کامپیوتر هست که از طریق یه مودم adsl همه ی سیستم ها به اینترنت دسترسی دارن، چون اینترنت adsl خیلی قطه و وصل میشد یه مودم سیمکاری به شبکه اضافه کردم که همه به اون مودم دسترسی دارن، کاربرها توی ویندوز با تغییر gateway از ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ به ۱۹۲.۱۶۸.۱.۲ از اینترنت سیمکاری استفاده میکنن و بالعکس، منتهاش یه مشکلی هست به این ترتیب که وقتی از نرم افزار های مشترکشون هم استفاده میکنن بجای استفاده از شبکه از پهنای یاند مودم سیمکارتیشون این ارتباط صورت میگیره به نحوی که در کمتر از ۱۲ ساعت یه بسته ی ۷۲ گیگ ایرانسلشون تموم میشه، سیستمها رو هم مانیتور میکنم کسی استفاده ی شخصی نداره فقط استفاده اون نرم افزار خاص که مشترک هست از طریق پهنای باند اینترنت صورت میگیره که اصلا خوب نیست، دوستان راهنمایی بفرمایید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

مودم های adsl میتونن به جای تلفن، ورودیشون از پورت لنشون باشه(معمولا پورت 4 مودم ها هست و زیرش یه کلمه eth یا همچین چیزی نوشته)

مودم سیمکارتی رو به اون پورت وصل کنید و توی تنظیمات مودم، از طریق پورت eth اون یه کانکشن بریج، pppoe یا.... بگیرید.

اینجوری شبکه مودم سیمکارتی و adsl از هم جدا میشه، الان که اینجوری بهم وصل کردید، باید dhcp یکی از مودم ها خاموش بشه...

لینک به دیدگاه

در ۵ ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

درود

مودم های adsl میتونن به جای تلفن، ورودیشون از پورت لنشون باشه(معمولا پورت 4 مودم ها هست و زیرش یه کلمه eth یا همچین چیزی نوشته)

مودم سیمکارتی رو به اون پورت وصل کنید و توی تنظیمات مودم، از طریق پورت eth اون یه کانکشن بریج، pppoe یا.... بگیرید.

اینجوری شبکه مودم سیمکارتی و adsl از هم جدا میشه، الان که اینجوری بهم وصل کردید، باید dhcp یکی از مودم ها خاموش بشه...

در کل 6 تا سیستم هست، یه گروه با 2 کامپیوتر و یه گروه با 4 کامپیوتر، همشون با هم شبکه ان، همشون هم به مودم ADSL و سوئیچ متصل هستن، مشکل اینجاست که نباید ADSL رو قطع کنم، باید همه ی سیستم ها به ADSL وصل باشن ولی اون 4 تا سیستم اگه خواستن با یه فایل bat که درست کردم gateway رو از 192.168.1.1 به 192.168.1.2 تغییر بدن تا بتونن از اینترنت سیمکارتی استفاده کنن، یعنی ADSL نباید قطع بشه.

مشکل اینجاست که تا قبل از اضافه کردن این مودم سیمکارتی ارتباط بین اون 4 تا سیستم برای استفاده از نرم افزار از پهنای باند ADSL کم نمیکرد، اما الان که اون مودم سیمکارتی رو اضافه کردم اون 4 تا سیستم هر کاری میکنن از پهنای باند مودم سیمکارتی شون کم میشه.

نکته ی جالب اینجاست که همین کار رو برای جای دیگه انجام دادم، هم مودم ADSL و هم مودم سیمکارتی در محل دیگه برندشون متفاوت هست و این مشکل اونجا نیست، هر چی فکر می کنم به مغزم چیزی خطور نمی کنه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۷ ساعت قبل، Abraham گفته است :

در کل 6 تا سیستم هست، یه گروه با 2 کامپیوتر و یه گروه با 4 کامپیوتر، همشون با هم شبکه ان، همشون هم به مودم ADSL و سوئیچ متصل هستن، مشکل اینجاست که نباید ADSL رو قطع کنم، باید همه ی سیستم ها به ADSL وصل باشن ولی اون 4 تا سیستم اگه خواستن با یه فایل bat که درست کردم gateway رو از 192.168.1.1 به 192.168.1.2 تغییر بدن تا بتونن از اینترنت سیمکارتی استفاده کنن، یعنی ADSL نباید قطع بشه.

مشکل اینجاست که تا قبل از اضافه کردن این مودم سیمکارتی ارتباط بین اون 4 تا سیستم برای استفاده از نرم افزار از پهنای باند ADSL کم نمیکرد، اما الان که اون مودم سیمکارتی رو اضافه کردم اون 4 تا سیستم هر کاری میکنن از پهنای باند مودم سیمکارتی شون کم میشه.

نکته ی جالب اینجاست که همین کار رو برای جای دیگه انجام دادم، هم مودم ADSL و هم مودم سیمکارتی در محل دیگه برندشون متفاوت هست و این مشکل اونجا نیست، هر چی فکر می کنم به مغزم چیزی خطور نمی کنه.

نیازی به تغییر گتوی نیست...

شما توی اون مودم سیمکارتی تعریف کردید که گتوی 192.168.1.2 باشه؟؟؟؟

2 راه دارید، یا dhcp اون مودم سیمکارتی رو خاموش کنید، یا از طریق پورت eth مودم adsl از مودم سیمکارتی اینترنت بگیرید، اینجوری شبکه ها هم مستقل میشه و اصولی تره

این کاری هم که من گفتم هیچ اختلالی توی کار دستگاه های متصل ایجاد نمیکنه، الان شما احتمالا 2 تا dhcp روی شبکه دارید، همین که شانس اوردید و یکی از dhcp ها زودتر داره به سیستم ها ای پی میده و نمیذاره برادکست دستگاه ها به اونیکی dhcp برسه، خیلیه!

من قبلا چنین کار مشابهی انجام دادم، یه دستگاه ایپیش میرفت رو djcp مودم سیمکارتی، یکی هم میرفت رو dhcp مودم adsl، ولی چون رنج ایپی دهیشون خیلی تفاوت داشت و خودم گتوی مودم asdl رو کلا تغییر داده بودم ،در ظاهر مشکلی ایجاد نمیکرد

لینک به دیدگاه

در ۵ ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

نیازی به تغییر گتوی نیست...

شما توی اون مودم سیمکارتی تعریف کردید که گتوی 192.168.1.2 باشه؟؟؟؟

2 راه دارید، یا dhcp اون مودم سیمکارتی رو خاموش کنید، یا از طریق پورت eth مودم adsl از مودم سیمکارتی اینترنت بگیرید، اینجوری شبکه ها هم مستقل میشه و اصولی تره

این کاری هم که من گفتم هیچ اختلالی توی کار دستگاه های متصل ایجاد نمیکنه، الان شما احتمالا 2 تا dhcp روی شبکه دارید، همین که شانس اوردید و یکی از dhcp ها زودتر داره به سیستم ها ای پی میده و نمیذاره برادکست دستگاه ها به اونیکی dhcp برسه، خیلیه!

من قبلا چنین کار مشابهی انجام دادم، یه دستگاه ایپیش میرفت رو djcp مودم سیمکارتی، یکی هم میرفت رو dhcp مودم adsl، ولی چون رنج ایپی دهیشون خیلی تفاوت داشت و خودم گتوی مودم asdl رو کلا تغییر داده بودم ،در ظاهر مشکلی ایجاد نمیکرد

اوکی این کارایی که گفتید رو انجام میدم ولی...

192.168.1.1 آی پی مودم ADSL هست و 192.168.1.2 آی پی مودم سیمکارتی هست، برای همین وقتی Gateway توی تنظیمات کارت شبکه هر سیستم چه با سیم چه بیسیم عوض میشه اینترنت سوئیچ میشه روی اون مودم با Gatewaay متناظرش.

فعلاً که بهشون گفتم فقط و فقط وقتی به اینترنت پر سرعت احتیاج داشتن از Gateway مودم سیمکارتی استفاده کنن بعدشم که کارشون تموم شد بلافاصله Gateway رو بزارن روی مودم ADSL که برای ارتباط شبکه ی داخلیشون از پهنای باند اینترنت سیمکارتی استفاده نشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...