رفتن به مطلب

فروش لپتاپ RTX 3080 135W- MSI GP76 11-UH

Recommended Posts

درود دوستان گرامی،
یک عدد لپتاپ مخوفِ MSI GP76 11-UH موجود هست، دستگاه در حال حاضر آلمان هست، از 23 جولای میرسه تهران
من 2 روز تهران هستم و میتونید حضوری تحویل بگیرید. از 25 جولای مشهد هستم و اونجا میتونید حضوری تشریف بیارید. ( 22 روز)
چون لپتاپ نو هست، من نمیتونم تست کنم مگر با تصمیم خریدار. اما بنچمارک های این مدلو اگر مایل بودید پیغام بگذارید واستون لینک میفرستم. چون کالا واقعا در همه جا جدید هست، سعی میکنم اطلاعات کوتاه اینجا قرار بدم تا خریدار محترم با خیال راحت بتونه انتخاب کنه ☺️
مشخصات دستگاه:
صفحه نمایش 15 اینچ با استاندارد جدید DCI-P3 که باعث میشه رنگ ها دقیق تر و زنده تر نمایش داده شوند. صفحه نمایش سریع 144 MHZ
رم های DUAL 16GB قابلیت ارتقا به 64 گیگ که برای دوستان طراح بسیار مناسب هستش.
SSD NVme 1000GB
Cpu: 11800H نسل یازدهم
جالب بدونید که امتیاز سی پی یو 3dmark spy این سری تقریبا 60 درصد بیشتر از نسل 10 هست، که از طرفی برای کارهای سنگین و همچنین داشتن فریم ریت بالا در بازی ها عملکرد فوق العاده ای نشون میده،
کارت گرافیک RTX 3080 از نوع Max P با حداکثر توان 135w، که باعث میشه با pc های high end بتونیم مقایسش کنیم نه با یک لپتاپ گیمینگ معمولی!
120+15 Dynamic Boost
Webcam HD
Keyboard SteelSeries
Cooler Boost 5
Hi-Res Audio
بدنه آلومینیوم
لپتاپ دارای 2 سال گارانتی بین‌المللی ام اس آی هست،

نحوه معامله:

معامله حضوری تهران در روز دوم که میرسم و سایر روزها در مشهد.

از شما انتظار پرداخت پیش پیش به هیچ عنوان ندارم . ولی معامله یا باید از سیستم واسطه لیون و یا با پرداخت بیعانه بسته شه.
به خریدار واقعی شماره هم داده میشه، تا تصویری دستگاه رو تست کنیم، (اگر دوست داشته باشه)
در ضمینه اعتماد سازی کاملا انعطاف پذیر هستم و میتونید نحوه پرداختتون رو با من در میان بگذارید.
قیمت دستگاه : 79.000.000 تومان
امکان تخفیف عالی برای مصرف کننده ای که جعبه دستگاه رو نخواد وجود داره. (به دلیل هزینه گمرک و کمبود فضا چمدان )
آی دی تلگرام : hmdmansouri88@

فایل های ضمیمه

3.jpg

مهخد.jpg

ویرایش شده توسط hamedrock
لینک به دیدگاه

با توجه به قیمت یورو , قیمت واقعا خوبی در نظر گرفته شده

لینک به دیدگاه

دستگاه حتی یک مشتری هم نداره. خسته شدم 😅

ختـم تـاپیک.

لینک به دیدگاه

ye pc khub midam  baghiasham nahgd . jabeye dastagho ham nemikham . (cor i9 10850k , 1tb ssd nvme, power 750gold asus, motherbard z 490 plus , ram 16 4133, cooler asus rgb liquid 360 )

ویرایش شده توسط greenway
لینک به دیدگاه

ممنون بابت پیشنهاد

دستگاه موجود نیست

لطفا تاپیک بسته شود

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...