رفتن به مطلب

لگ زدن و روان نبودن فایل اکسپلور در ویندوز 10

Sam-j
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

بلاخره از ویندوز 7 دست کشیدم و نقل مکان کردم به ویندوز 10

مشکلی که الان وجود داره اینه که سیستم در حالتی که زیر لود هم نیست و ایدل هست توی اکسپلور لگ میزنه و توی هر درایوی یا فولدری انگار دارید یه هارد قدیمی و کند رو لود میکنید اسم و مشخصات فایلها به عنوان مثال دیر لود میشه و صفحه اسکپلور رو اگر جا به جا کنم لگ میزنه و گیر گیر میکنه اما در مشکل پرفورمنس در اجرای نرم افزار ها یا بازی ها ندارم

حتی اگه فیلم های حجیم یا فایل های حجیم رو باز کنم مشکلی در پخش یا لود کردن فایل ها نیست و صرفا در اکسپلورر و task bar  و همچنین جا به جا کردن صفحه برخی اپلیکیشن ها این لگ زدن مشاده میشه

ویرایش شده توسط Sam-j
لینک به دیدگاه

درود 

سیستم رو چک کن ببین روی power saving mode نباشه 

من یکبار شب چون  سیستم رو میخواستم روشن بزارم برای دانلود گذاشتم روی power saving mode 

صبح یادم رفت بزارم روی  high performance power ؛ داداشم زنگ زده بود میگفت دااااادااااش سیستم تو همه جا افت fps گرفته، همه بازی ها دراپ Fps دارن ، جا به جای پنجرهای ویندوز هم دارپ Fps داره XD... خلاصه داشت سکته میکرد...

میگفت سیستم خراب شد....

در کل حواست به power  باشه 

لینک به دیدگاه

در ۶ ساعت قبل، ورای محدودیت گفته است :

این ویندوز10 که دانلودی هستش  خدای عیب ایراده برا خودش مخصوصا بعد از ابدیتهای مایکرسافت - الان سیستم بنده دکمه خاموش عمل نمیکنه و میره روی sleep- من با نرم افزار Wise Auto Shutdown خاموش میکنم - وقتی تازه نصب میکنم حله مشکلی نداره ولی بعد از ابدیت شدن واقعا بهم میریزه- تازه من فکر مینم با ابدیت کردن ویندوز مایکروسافت بورتهای مخفی بیشتری برای جاسوسی  باز میکنه - اگه مشکل از هاردت نباشه دیگه  نصب مجدد ویندوز و گرفتن restor pointبهترین راه حله تا دوباره اگه اینطوری بشه با یه کلیک ویندوز برگردونی به حالت اولش

منم چند بار این دکمه شات داون عجیب غریب رفتار کرد چند بار اصلا عکس العملی نشون نداد

در 2 ساعت قبل، Mr.jalilpour گفته است :

درود 

سیستم رو چک کن ببین روی power saving mode نباشه 

من یکبار شب چون  سیستم رو میخواستم روشن بزارم برای دانلود گذاشتم روی power saving mode 

صبح یادم رفت بزارم روی  high performance power ؛ داداشم زنگ زده بود میگفت دااااادااااش سیستم تو همه جا افت fps گرفته، همه بازی ها دراپ Fps دارن ، جا به جای پنجرهای ویندوز هم دارپ Fps داره XD... خلاصه داشت سکته میکرد...

میگفت سیستم خراب شد....

در کل حواست به power  باشه 

نه متاسفانه مال پاور نبود مشکل پرفورمنس توی بازی یا نرم افزارا ندارم ولی المان های ویندوز مثل اکسپلورر تسک بار یا جاهای دیگه مربوط به ویندوز لگ میزنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...