رفتن به مطلب

ارتقای رم لپ تاپ asus vivobook x541na gq503

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلا م وعرض ادب و احترام

من یه لپ تاپ دارم مدلش asus vivobook x541na gq503 هست

میخواستم رمش رو از 4 به 8 ارتقاء بدم، و هاردش رو ssd بکنم

طبق جستجوی هایی که توی اینترنت داشتم، ظاهرا رمش این لپ تاپ قابل ارتقاء نیست، میخواستم از نظرات شما استفاده بکنم که آیا واقعا اینطوری هست و و اقعا نمیدونم رمش DDR چنده

نرم افزار Cpu-z هم زدم بازم نشون نداد

چیکار کنم به نظرتون

آیا واقعا نمیشه رمش رو ارتقاء داد؟؟

ممنون میشم راهنمائیم کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

این مدل لپتاپ، چندین مدل داره، وابسته به مدل سیپیو ddr3l یا ddr4 هست، اگر سیپیو نسل 6 و بالاتر باشه ddr4 و اگر قدیمی تر باشه ddr3l هست....

برای رم، هم انبرد و یه اسلات داره که توی بعضی مدل ها متغیره، بعضیا فقط یه اسلات دارن، بعضیا فقط انبرد و بعضیا هم انبرد هم اسلات دارن،

توی سایت سازنده، وابسته به مدل، رم انبرد از صفر تا 8 گیگ داشت...

شما باید اول لپتاپ رو بررسی کنید که چه رمی روش نصبه،(نرم افزاری نمیشه، حتما باید بازش کنید)

به احتمال 99% فقط یه 4 گیگ انبرد داره و یه اسلات خالی، و میتونید یه رم 4 ddr3l بگیرید و نصب کنید تا رمتون بشه 8 گیگ

لینک به دیدگاه

3 hours ago, MAhmoOD Nazari said:

درود

این مدل لپتاپ، چندین مدل داره، وابسته به مدل سیپیو ddr3l یا ddr4 هست، اگر سیپیو نسل 6 و بالاتر باشه ddr4 و اگر قدیمی تر باشه ddr3l هست....

برای رم، هم انبرد و یه اسلات داره که توی بعضی مدل ها متغیره، بعضیا فقط یه اسلات دارن، بعضیا فقط انبرد و بعضیا هم انبرد هم اسلات دارن،

توی سایت سازنده، وابسته به مدل، رم انبرد از صفر تا 8 گیگ داشت...

شما باید اول لپتاپ رو بررسی کنید که چه رمی روش نصبه،(نرم افزاری نمیشه، حتما باید بازش کنید)

به احتمال 99% فقط یه 4 گیگ انبرد داره و یه اسلات خالی، و میتونید یه رم 4 ddr3l بگیرید و نصب کنید تا رمتون بشه 8 گیگ

سلام

ممنون از شما بابت توضیحات و وقتی که گذاشتین

امروز بردم بازش کردن متاسفانه قابلیت ارتقاء نداشت

و فقط اس اس دی انداختم روش که زیاد فرقی به حال سرعت لپ تاپ نداشت چون رم و سی پی یوش ضعیف هست

مرسی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱۸ ساعت قبل، Bee۵ گفته است :

سلام

ممنون از شما بابت توضیحات و وقتی که گذاشتین

امروز بردم بازش کردن متاسفانه قابلیت ارتقاء نداشت

و فقط اس اس دی انداختم روش که زیاد فرقی به حال سرعت لپ تاپ نداشت چون رم و سی پی یوش ضعیف هست

مرسی

خواهش میکنم،

ssd هم میشه گفت خیلی روی سرعت تاثیر میذاره،

من یه لپتاپ سلرون 1.8 دارم، اصلا نمیکشید ویندوز بیاره بالا، روش ssd انداختم، از این رو به اونرو شد(جالبه که پورت ساتا هم داشت، چون لپتاپ های هم رده اون همشون ide بودن و از این سوکت های 40 پین میخوردن)

هر چند بازم ضعیف بود و حتی به درد وب گردی هم نمیخورد، اما کار راه بنداز بود

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...