رفتن به مطلب

موتور برق

ali-0098
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر همه

ایا تو این فروم کی است که با موتور برق کارکرده باشه؟ مثلا سیستم باهاش روش کرده باشه. و اینکه خروجی موتور برق انلایز کرده باشه از نظر نوسان و شکل موج و غیره!

بیشتر ترس موتور برق همون نوسان ولتاژ  و جریان خروجیش است.

اصلا موتور برقهای که خروجیشون نوسان نداره یا هر اطلاعاتی دارید به اشتراک بزارید.

این مدل کسی داشته؟

https://www.digikala.com/product/dkp-5345560/موتور-برق-فیرمن-مدل-sf1000f

یا این مدل

https://www.digikala.com/product/dkp-5363322/موتور-برق-بنزینی-فیرمن-مدل-sps1200

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ali-۰۰۹۸ گفته است :

درود بر همه

ایا تو این فروم کی است که با موتور برق کارکرده باشه؟ مثلا سیستم باهاش روش کرده باشه. و اینکه خروجی موتور برق انلایز کرده باشه از نظر نوسان و شکل موج و غیره!

بیشتر ترس موتور برق همون نوسان ولتاژ  و جریان خروجیش است.

اصلا موتور برقهای که خروجیشون نوسان نداره یا هر اطلاعاتی دارید به اشتراک بزارید.

این مدل کسی داشته؟

https://www.digikala.com/product/dkp-5345560/موتور-برق-فیرمن-مدل-sf1000f

یا این مدل

https://www.digikala.com/product/dkp-5363322/موتور-برق-بنزینی-فیرمن-مدل-sps1200

با این قیمتا اصلا صرفه نداره که حتی بهش فکر کنید، همین اولی 2 هفته پیش قیمتش 6500 بوده دومی هم 5900 بوده. تازه صدایی که اینا میدن توی خونه اصلا قابل استفاده نیست یدونه UPS و استابیلایزر هم همراهش لازمه برای سیستم وگرنه کل سیستم به فنا میره.

لینک به دیدگاه

کلا موتور برقا بنزینی ،نوسان دارن

بعد فکرشو بکن ،بلفرض که سیستم با اون کار بکنه،یه پراید بغلت داره درجا کارمیکنه،بعد داخل خونه هم نمیشه گذاشتش،چون بالاخره اگزوز داره

لینک به دیدگاه

در عجبم اگر که یک بادی بوزد مثل آتیش که گر میگیره آیا این موتور برق بنزینی دورش زیاد نشه و فرکانس(نه ولتاژ ) برقی که تحویل میده کم زیاد نشه که دستگاها شما حساسن به تغییر فرکانس برق ورودی.نههههه غلااام؟؟(گمونم گازوییلی هاش اینجور نباشن )

البته که موتور برق های امروزی حتما" فکر اونجاشم کرده اند.

پی نوشت:چی گفتم!.(اجتهاد بود)

سلام رو فراموش کردم.

ویرایش شده توسط Elderado
لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، silvermanHHH گفته است :

کلا موتور برقا بنزینی ،نوسان دارن

بعد فکرشو بکن ،بلفرض که سیستم با اون کار بکنه،یه پراید بغلت داره درجا کارمیکنه،بعد داخل خونه هم نمیشه گذاشتش،چون بالاخره اگزوز داره

باید تو فضای باز بزاری ، گوشه حیاط،

بعد برقش وصل کنی به سیستم برق کشی خونه ، برق کنتور هم باید دوتا فیوز بزاری ، هم نول هم فاز قطع کنی (همچنین فاز نول موتور برق هم درست به برق خونه وصل کنی ، فکر کنم ارت هم باید وصل کنی مطمعن نیستم)، دستگاهای پر مصرف و غیر ضروری از مدار خارج کنی ، فقط یه لامپ کم مصرف الیدی ، یه سیستم ، البته باش بازی نکنی ، یک پنکه ، و چیزهایی که مصرف برقشون خیلی کمه وصل کنی.

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Elderado گفته است :

در عجبم اگر که یک بادی بوزد مثل آتیش که گر میگیره آیا این موتور برق بنزینی دورش زیاد نشه و فرکانس(نه ولتاژ ) برقی که تحویل میده کم زیاد نشه که دستگاها شما حساسن به تغییر فرکانس برق ورودی.نههههه غلااام؟؟(گمونم گازوییلی هاش اینجور نباشن )

البته که موتور برق های امروزی حتما" فکر اونجاشم کرده اند.

پی نوشت:چی گفتم!.(اجتهاد بود)

سلام رو فراموش کردم.

درود برشما

بعضی موتور برقها ، من تحقیق که کردم سیستم کنترل ولتاژ دارن (AVR) . موتور برق برای روشن کردن دستگاهای الکتریکی مشکلی نداره. ولی برا دستگاهای الکترونیکی . باید حتما ولتاژش پایدار باشه و شکل موج سینوسی خروجی و فرکانسش نرمال باشه

حتما خوب بد داره ، و باید نظرات کسانی که استفاده کردن مورد تحقیق قرار داد. همچنین کمتر کسی هم به این موارد توجه میکنه. پس پیدا کردن دستگاهی که خوب باشه کمی سخته و همچنین گران.

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

زمان احمدی نژاد گیم نت محل ما موتور برق گرفته بود و وقتی برقها میرفت با اون بازی میکردم البته سیستمهای اون زمان خیلی کم مصرف بودن و 10 تا سیستم شاید اندازه یه سیستم الان مصرف داشتن ولی در کل جوابگو بودن البته مدلش اینا یادم نیست

لینک به دیدگاه

در ۴ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

زمان احمدی نژاد گیم نت محل ما موتور برق گرفته بود و وقتی برقها میرفت با اون بازی میکردم البته سیستمهای اون زمان خیلی کم مصرف بودن و 10 تا سیستم شاید اندازه یه سیستم الان مصرف داشتن ولی در کل جوابگو بودن البته مدلش اینا یادم نیست

اون موقع موتور برق 2 کیلو وات 160 تومن بود. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...